תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני עובד עם שני מסכים . אחד של דל שהוא הראשי ועוד מסך LCS 32 של LG . שניהם מחוברים ביציאות HDMI לשני כרטיסים שונים של הקרוס פייר שלי. עד היום הכל פעל פיקס ועכשיו כאילו שהכרטיס השני לא פועל למרות שהמחשב כן מזהה אותו. אני טוען שהוא לא פועל בגלל שהמסך טלויזיה לא מגיב. ( אם אני מחליף בינהם אז המסך טלויזיה כן פועל) ניסיתי להתקין דרייברים מחדש... לא עוזר. מישהו ?? תודה! אני אוסיף שהמחשב כמובן מזהה רק מסך אחד!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל תקופה ארוכה ולפתע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מההארד דיסק, מעין נקישות כאלה, כאילו משהו נתקע שם. שמתי לב גם לירידה בביצועי המחשב. החלטתי לכבות אותו. המחשב עדיין עובד והווינדוס מתחיל לעלות, מה שאומר שעדיין לא נמחק כלום. אני לא מתגרה בגורל ולכן אני לא מדליק כדי שלא יקרה משהו. מישהו יכול לומר לי מה התקלה ומה ניתן לעשות? האם זה מסוכן להפעיל את המחשב עם רעשים כאלה מההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדלקת המחשב, במצב רגיל, בהדלקת המחשב, ישנו צפצוף (כנראה של כרטיס המסך), ואז המחשב עולה באופן רגיל.. הבעיה היא, שהרבה פעמים בהדלקת המחשב אין צפצוף, ואז המחשב ממשיך לעלות, אבל לא רואים כלום על המסך (הנורה של המסך מהבהבת אך לא רואים כלום, המסך מנסה להסתנכרן).. בכדי לפתור את הבעיה הזאת, אני מוציא את שקע החשמל מהמחשב, מחבר אותו חזרה, ומדליק שוב את המחשב, הפעם המחשב תמיד(!) עולה באופן תקין, כמובן לאחר שנשמע הצפצוף.. ניסיתי לפתוח את המחשב, ולחזק את חיבורי כרטיס המסך והזיכרון, אך אלה לא עזרו לפתור את הבעיה.. רק לעתים רחוקות המחשב עולה באופן תקין בפעם הראשונה.. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? זיכרון? לוח אם? אולי בכלל ספק כוח? הבעיה היא לא במסך עצמו, כי הוא חדש, וניס…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מיקרופון למחשב, אני די מתעצל ללכת לקנות וחשבתי אולי אפשר להמשתמש במקירופון של אוזניות . נגיד של אייפון / כל אוזניה משולבת עם מיקרופון
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-