תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אתמול לצערי המחשב שלי החליט להתחרפן. אנסה לפרט כמה שיותר (צירפתי גם תמונות אם זה עוזר). לפני שבוע רכשתי כרטיס מסך חדש Evga 9600 GSO שמאוד נהנתי ממנו כל השבוע אולם אתמול תוך כדי משחק COD4 המחשב נתקע. כשעשיתי ריסטרט המחשב עלה ואז אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה המסך הראה צבעים מוזרים מאוד והמחשב קפא. הנה תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc06.jpg. אחרי מספר ריסטרטים ואותה תוצאה החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק מה קורה שם. אז כך כשהוצאתי את הכרטיס מסך גיליתי שהתפס של ה- PCI-E שבור. תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc01.jpg 1. תמונה - 2 http://www.normantour.com/yanivno/pc02.jpg. במקביל גיליתי שהדבק או מה שזה לא יהיה שמחזיק את הגשר הצפוני כנראה התא…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן! אני עובד עם שני מסכים . אחד של דל שהוא הראשי ועוד מסך LCS 32 של LG . שניהם מחוברים ביציאות HDMI לשני כרטיסים שונים של הקרוס פייר שלי. עד היום הכל פעל פיקס ועכשיו כאילו שהכרטיס השני לא פועל למרות שהמחשב כן מזהה אותו. אני טוען שהוא לא פועל בגלל שהמסך טלויזיה לא מגיב. ( אם אני מחליף בינהם אז המסך טלויזיה כן פועל) ניסיתי להתקין דרייברים מחדש... לא עוזר. מישהו ?? תודה! אני אוסיף שהמחשב כמובן מזהה רק מסך אחד!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל תקופה ארוכה ולפתע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מההארד דיסק, מעין נקישות כאלה, כאילו משהו נתקע שם. שמתי לב גם לירידה בביצועי המחשב. החלטתי לכבות אותו. המחשב עדיין עובד והווינדוס מתחיל לעלות, מה שאומר שעדיין לא נמחק כלום. אני לא מתגרה בגורל ולכן אני לא מדליק כדי שלא יקרה משהו. מישהו יכול לומר לי מה התקלה ומה ניתן לעשות? האם זה מסוכן להפעיל את המחשב עם רעשים כאלה מההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&TypeID=1&sid=127 תהנו!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה לצורב ה-DVD שלי: כשאני מנסה לצרוב דיסק מסוג dvd-r או dvd+r תוכנת הצריבה מתחילה בתהליך הצריבה ולאחר כמה שניות אני מקבל הודעת Illegal disc (וככה למעשה נדפק דיסק). זה קורה רק בסוג הדיסקים האלו. דיסקי CD-R, CD-RW ו-DVD-RW הוא צורב בסדר גמור. נסיתי כמה דיסקים dvd+/-r של חברות שונות. ניסיתי כמה תוכנות צריבה - 3 גרסאות של nero וגם את Ashampoo. עשיתי גם עדכון firmware - לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים. הצורב הוא LG GH20NS10 (בחיבור SATA) - חדש (יש לי אותו כחודשיים) וצרב בסדר פעם הקודמת שצרבתי. מישהו מכיר מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדלקת המחשב, במצב רגיל, בהדלקת המחשב, ישנו צפצוף (כנראה של כרטיס המסך), ואז המחשב עולה באופן רגיל.. הבעיה היא, שהרבה פעמים בהדלקת המחשב אין צפצוף, ואז המחשב ממשיך לעלות, אבל לא רואים כלום על המסך (הנורה של המסך מהבהבת אך לא רואים כלום, המסך מנסה להסתנכרן).. בכדי לפתור את הבעיה הזאת, אני מוציא את שקע החשמל מהמחשב, מחבר אותו חזרה, ומדליק שוב את המחשב, הפעם המחשב תמיד(!) עולה באופן תקין, כמובן לאחר שנשמע הצפצוף.. ניסיתי לפתוח את המחשב, ולחזק את חיבורי כרטיס המסך והזיכרון, אך אלה לא עזרו לפתור את הבעיה.. רק לעתים רחוקות המחשב עולה באופן תקין בפעם הראשונה.. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? זיכרון? לוח אם? אולי בכלל ספק כוח? הבעיה היא לא במסך עצמו, כי הוא חדש, וניס…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר מיקרופון למחשב, אני די מתעצל ללכת לקנות וחשבתי אולי אפשר להמשתמש במקירופון של אוזניות . נגיד של אייפון / כל אוזניה משולבת עם מיקרופון
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-