עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ekmo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב די ישן בן 6-7 שנים בערך שקרתה בו תקלה מוזרה. בתחילה היו מקרים בהם הייתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו ובאופן אקראי המחשב היה עולה לכאורה בצורה תקינה אך לא הייתה שום תגובה מהמקלדת/עכבר. אתחול נוסף, כיבוי כוחני פעם או פעמיים נוספות וזה היה מסתדר. כעת זה החמיר והמחשב לא מגיב כלל לא משנה כמה פעמים אני מאתחל או מכבה. לכאורה נראה שמדובר בבעיה של המקלדת ו/או העכבר (סט אלחוטי של מייקרוסופט) אך אני לא חושב שזה המקרה מאחר וכפתור ה-F Lock עובד (נורית נכבית ונדלקת במקלט) ואילו כפתור ה-Num Lock וה-Caps לא. נוסף על כך אם משחקים עם העכבר תוך כדי עליית מערכת ההפעלה (עד שכל האייקונים עולים וכל רכיבי ה-Startup מופעלים) אז מקבלים בהתחלה כמה שניות של תזוזה אבל אחרי ש…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by yinon,

יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by yosef13,

בס"ד שלום לכם.. המחשב של אמא שלי בבית נתקע לאחרונה הרבה פעמים. היום המחשב נתקע שוב, והיא הוציאה מהשקע את החשמל שח כל המחשב, לאחר מכן הwindows לא עלה והארד דיסק משמיע קולות מוזרים.. כשהעלתי ווינדוס מהבוט בדיסק אונקי הכונן גם לא הופיע שם.. אשמח לעזרה. נ.ב. מצורפת הקלטה של הרעשים מהדיסק קשיח תודה רבה הקלטה בעיה בדיסק קשיח.zip

4. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by LiorBracha,

היום בבוקר השארתי את המחשב דלוק והלכתי לעבודה, חזרתי והמחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו ולא הצלחתי. אז כיביתי את הספק מתח והדלקתי אותו וניסיתי שוב להדליק את המחשב, עכשיו כל מה שהוא עושה זה להדליק את המאווררים ל2 שניות ונכבה ומדליק את עצמו שוב ושוב נכבה ועוד פעם ועוד פעם. אין צפצופים, כשהמחשב מכובה אני מצליח להטעין ממנו מכשיר USB... I7 3770 16GB הארד דיסקים: SSD128 HDD1T HDD3T ניסיתי להעלות את המחשב גם עם ניתוק של הארד דיסק אחד כל פעם וזה לא צלח.

6. Started by aviran_n,

לוח האם שלי הוא ג'יגהבייט Z68-MX והוא נמצא במארז Antec NSK2480. כרגע חיבור האוזניות הקדמי של המארז מחובר ללוח בחיבור ה-HD-AUDIO שמגיע מהמארז אל הכניסה בלוח. יש אפשרות לפצל את החיווט וליצור כניסת אוזניות נוספת? (מעוניין למקם אותה במקום אחר בחדר) איך אני מבצע את זה כדי שבשני החיבורים המחשב יזהה שחיברתי אוזניות והכל יעבוד כמו שצריך? אשמח לעזרה בנושא, אבירן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by itay89,

16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by נחום אברמוביץ,

שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  12. היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by kliftag,

שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nuctornal wisdom,

פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אהלן חברים אני חדש פה אבל הרבה המליצו עליכם ב hometheater אז אני אסמוך עליהם התחלתי לשדרג את המחשב שלי עם מחשב ישן אחר שקיבלתי ועל הדרך ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור של המעבד ושל כרטיס המסך בין צלעות הקירור למעבד (גם הראשי וגם של הכרטיס מסך) היה חומר לבן ודביק, דומה לסיליקון שכנראה מקשר בין המעבד לבין צלעות הקירור. כשפירקתי את הצלעות חלק מהחומר ירד, אתם יודעים אם אני צריך לשים עוד מהחומר לפני שאני מרכיב את צלעות הקירור חזרה? אם כן, אתם יודעים איםה אני יכול להשיג את החומר וכמה הוא אמור לעלות? תודה רבה ושבוע טוב לירן

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by Choice,

כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בזמן האחרון היו לי בעיות עם המאווררים במחשב - המאוורר של המעבד כבר בעייתי זמן-מה, אבל אפשר להפעיל את המחשב בלעדיו בסדר (ac freezer 64), אבל שלשום הלך לי גם ה 120 מ"מ האחורי (לא לגמרי, הוא פשוט התחיל לעשות רעשים ועובד ב RPM הרבה יותר נמוך). זה גרם לזה שהמחשב מתכבה לפעמים כשמפעילים דברים כבדים, אבל אחרי זה הוא עובד בסדר יחסית... אתמול הפעלתי איזה משחק, אחרי דקה בערך המחשב נתקע (חומרתית כזה, לא של הוינדוס) ו"נכבה" - מה שהיה על המסך נעלם, זה נראה כאילו המחשב דלוק, אבל כלום לא קורה. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (הנורות דלוקות, מה שנשאר מהמאווררים עובד, יש ביפ בהתחלה), אבל שום דבר אחר לא קורה: המסך ב Stand-By (כאילו המחשב מכובה) וזהו. איפה יכולה להיות הבעיה? -…

• 12 תגובות
    • 18.8k צפיות
  19. שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ynets14,

היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)

21. הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ramk321,

המחשב שלי מחובר למערכת ביתית. לאחרונה, המוזיקה/צלילים היוצאים מהמחשב מלווים בקולות צורמים ברמה שלא ניתן להבין. שומעים ממש גרוע! במערכת עצמה, ניתן לשמוע (דיסקים, רדיו) בלי בעיות. כל סאונד שיוצא מהמחשב הוא צורם - מוזיקה בWINAMP או MEDIAPLAYER, או סתם צלילי WINDOWES. בדקתי את החיבורים והם בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפעמים (לא תמיד), כאשר אני מדליק את המחשב זה נראה כאילו הוא עולה, שומעים "ביפ" מהביוס, ואז הוא מרסטרט את עצמו (אפשר לשמוע את זה). אז שוב הוא עולה, שוב "ביפ" מהביוס ושוב ריסטרט... יכולות לעבור ככה כמה דקות טובות עד שלבסוף הוא עולה. אני שומר על המחשב דלוק כל הזמן, לכן אני בקושי מרסטרט את המחשב, אבל לפעמים המחשב קורס ואז מתבצעים הריסטרטים. האם יש קשר לעובדה שאני לא מכבה את המחשב? הדבר הזה קורה כבר הרבה זמן (ממש חודשים ספורים מאז שקניתי את המחשב), פשוט לא טרחתי לפתוח על זה דיון... אם זה משנה - ווינדוס 7 64 ביט, Intel Core i7 4790K בן שנתיים וחצי.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.