עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eldarush,

שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....

2. SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  3. יש לי מפרט מחשב הנ"ל: פנטיום דואל קור E2200 לוח אם ג'יגה בייט G31M-ES2L 2 ג'יגה זיכרון וגם התקנתי לא מזמן כרטיס מסך Ati Radeon 4350HD לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים בעת הפעלת המחשב שרשום לי מספרי תקלה הנ"ל 0X000000EA (0X89E27640,0X89F65418,0XF78C2CBC,0X00000001) ATI2DVAG וגם רשום Preventing Physical Memory Address Leak או משהו כזה כשהתקנתי את הכרטיס מסך לא היו לי שום בעיות, וגם ראיתי גם סרטים דרך המחשב בטלויזיה וגם דרך האינטרנט, רק לאחרונה התחילה לי הבעיה, אני לא יודע , אולי זה יכול להיות התנגשות עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח? או שבעיה עם הזיכרון והכרטיס מסך של ה PCI? מה זה יכול להיות? יש למישהו מושג? ואיך אני יכול לבדוק לגבי מספרי התקלות האלה? דרך מייקרוסופט? אשמח מאד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by STi,

היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by fenix5545,

המחשב שלי מזה זמן מה עושה לי בעיות זה התחיל בכך שהכרטיס מסך שלי (sapphire hd 7950) לא היה מקבל מספיק מתח (זה מה שנאמר לי בזמנו ובדיקות שעשיתי מהמחשב הראו זאת) זה היה מתבטע בנפילות פריימים בניסיון OC אפילו קטן הוא היה קורס בנוסף לכרטיס מסך שמתי לב על פי עין ובשלב מאוחר יותר על פי תוכנות שהמאוורריים מסתובבים לאט לאחר טיפה זמן הבעיה עם הכרטיס הסתדרה (לאחר שיצא חומרה מהמחשב והיתווספה) והמאווררים נשארו כפי שצינתי וליפני חודש וחצי חודשיים התחילה בעיה חדשה במידה והמחשב היה לא בשימוש אך דלוק והיה מגיע למצב כיבוי מסך המחשב לא היה נידלק שוב וההיתי צריך לכבות ולהדליק מחדש דרך הכפתור הפיזי במארז ולעיתים המחשב לא היה עולה וקורס ובניסיון ההדלקה השני היה עולה או ליפעמים רק בשלישי עברתי …

• 28 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by xori,

אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by djy69,

היי, יש לי לוח אם שתומך ב- 3 כרטיסי מסך.... סוקט X79. העניין זה להוסך כרטיס מסך לא מאותו דגם. כלומר, יש לי GTX780 ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס נניח GT740 FTW 2GB אני פשוט זקוק למוניטורים/TV נוספים ... האם המערכת תאפשר לי לעשות שיכפול של המסך נניח 2 מסכי (TV (HDMI שיקרינו את אותו הדבר בכרטיס הנוסף? אני עורך וידאו וזקוק ליותר מוניטורים (מסיבות שונות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. Started by KingKong,

אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kobi3211,

מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by sPoiled,

כמובן במנוחה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by Dark Respect,

I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days

19. שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuvalkob,

בזמן האחרון אני מקבל הודעות כאלה למחשב: הפעם היה כתוב שם על משטרת ישראל אבל כבר קרו מקרים שהיו כתובות שם קללות. זה קורה שאני נכנס לאינטרנט אבל אין לזה שום קשר לאיי סי קיו כי ההודעות הופיעו גם שלא הייתי מחובר אליו. הרצתי בדיקת אנטי וירוס (נורטון 2003) שלא מצאה כלום מישהו יודע מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by andrei21,

הכונן DVD נעלם מ device manager . הכונן עובד דרך BOOT של WINDOWS . ניסיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ללא הצלחה. הצעות?? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by scarymovie,

שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by okarmi,

שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MisterL,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by אליאורן,

יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.