עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

2. Started by ariel007,

שלום, יש לי מסך מחשב ישן יחסית 22" של LG. המסך היה מחובר תמיד בחיבור DVI, אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמסך מחובר בחיבור HDMI. הבעייה שכל פעם אם המסך נכבה לפי ההגדרות בצריכת חשמל, יש צליל מהמחשב כמו של ניתוק התקן. כשהמסך נדלק מחדש יש צליל כמו חיבור התקן ולמסך לוקח כ-10 שניות להתעורר. זה קורה גם בהתעוררות ממצב שינה. מה אפשר לעשות? זה קשור בחיבור HDMI? תודה לעונים

3. למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש

5. כשאני נותן את הסיסמה לכניסה למחשב בהפעלה, הוא כותב לי: ההתחברות לשירות User Profile Service נכשלה. אין אפשרות לטעון פרופיל משתמש. איך אני מציל את החומר שיש לי על הדיסק, או איך מתקנים את הבעיה בלי למחוק את ההארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי מחשב לנובו G570 עם מערכת הפעלה 8.1 WIN וכרגע הוא לא מזהה את התקן הבלוטוט (גם כאשר נכנסים ל DEVICE MANAGER אין התקן כזה ואין שום סימן צהוב פשוט נעלם) בווינודס 7 ו8 הרגיל זה עוד עבד בסדר גמור. בדקתי בהרבה פורומים בחו"ל על הבעיה הזאת ואכן אנשים נתקלו בבעיה והוצעו כל מיני פתרונות שלא פתרו את הבעיה שלי. הסרתי את הדרייבר של הבלוטוט והתקנתי מחדש אך לשב (ניסיתי אפילו כמה), בדקתי גם שהסרביס למעלה. אין שינוי.. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by abarlev,

שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  8. היי קוראים לי דניאל ואני גר במדריד. יש לי 2 בעיות בלפטופ יוגה שלי. ( נתונים - I7, 16GRAM , אחסון 1T, נקנה באילת בערך לפני 4 שנים ) 1. פלסטיק שבור בתחתית המסך באיזור של הציר - הלכתי למעבדת מחשבים עם הרבה המלצות והם אמרו לי שיעלה 100 יורו לתקן את זה. כשהוא החזיר לי את המחשב ראיתי שהוא רק הדביק את זה והוא אמר לי שזה דבק מיוחד ולא סופר גלו ושזו האופציה היחידה ושלהחליף את הפאנל אומר להחליף גם את המסך וזה המון כסף. האם זה נכון? האם הסכום שהוא גבה על הדבקה הגיוני? גלישה איטית באינטרנט - כשאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לאינטנרט ועובד יחסית בסדר ( SPEED TEST 400 MBPS ) ואז אחרי כמה דקות הוא מתחיל לרדת וכשאני בודק אחרי חצי שעה נגיד הוא על איזה ( SPEED TEST 100 MBPS ) . אני מצ…

9. ברשותי מחשב לנובו יוגה 3 14" (דגם מדויק: Lenovo Yoga 3 14 80JH00FLUS), בן שנתיים וחצי, נקנה בארה"ב. תוקן לפני כחצי שנה במעבדה פרטית מכיוון שלנובו ישראל סירבו לתקן מכיוון שנקנה בארה"ב. שוב פעם התקלקל והפעם בצורה יותר חריפה. העבר לפני כחצי שנה הייתה בעיה במחשב שתוקנה במעבדה פרטית: המחשב לא היה עולה (האור במקלדת היה נדלק ואז ישר נכבה), אולי רק ב-1 מתוך 100 ניסיונות המחשב היה נדלק ואז תוך כמה רגעים נכבה. כאמור המחשב תוקן במעבדת פרטית ונמסר לי על ידם שהייתה בעיה כלשהי בלוח אם (אולי איזה צ'יפ פגום אבל לא זוכר בוודאות מה הייתה בדיוק הבעיה בלוח אם). ההווה המחשב מת לחלוטין, לא מגיב לשום הדלקה (HARD & S…

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  10. שלום חברים אני משתמש במחשב נייד לנובו C940 4K שבו מאיץ גרפי של IRIS INTEL אני עובד עם פיירפוקס ומריץ סרטונים בד"כ שניים במקביל ולאחר כמה זמן הסרטונים מתחילים לגמגם ולהיות איטיים ולהאט את המחשב ! האם הבעיה בפיירפוקס או בבכרטיס הגרפי או בשניהם ?

11. אוקי הבעיה היא כזאת יש לי כונן קשיח SATA שלhitachi DeskStar 160 gb עכשיו חיברתי אותו למחשב שלי הוא זיהה תכונן ניסיתי להכנס ל DUCOMENTS AND SETTINGS אבל הוא נתן לי שגיאה שהוא לא יכול להכנס לתיקייה ואו שהכונן דפוק או שמשהו כזה עכשיו בתוך התיקייה של ה DESKTOP של הADMINISTRATOR נמצאת תיקייה שנקראת שקד תמונות ששמה יש תמונות שאני צריך לחלץ הרצתי TuneUp Utilities 2007 והרצתי ת TUNE UP DISK DOCTOR לקח לו מלא זמן לרוץ אחרי איזה חצי שעה בערך שסיים כתב לי שאן שגיאות בכונן הקשיח ניסיתי להכנס לתיקייה.. והיא כן נכנסה לי ראיתי את כול היוזרים והכול טוב ויפה רק מה התיקייה של ה DESKTOP מישומה נעלמה כאלו לא היתה עכשיו נכנסתי לתיקייה של הדוקמטנס אנד סטינג והתחלתי לחפש תתומונות פתאום קפץ לי…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  12. אני רוצה לנקות מבפנים את המחשב עם שואב אבק כי זה פותר את בעיית האבק בשניות השאלה אם זה לא יוצר חשמל סטטי [למרות שהמחשב מכובה] או לא יודע אם זה מסוכן בכלליות או לא אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש מלא אבל על המאוררים והלוח יכול להרוס?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yookidoo,

איך הכי כדי לעביר מערכת הפעלה וין 8 בשלמותה עם כל התוכן מhdd פשוט לssd ?

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by ariel007,

יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים

16. בהמשך לנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451096.0 המחשב שלי חזר כבר מTMS, ונאמר לי במקום שהבעייה היא מערכת ההפעלה שלי (למרות שכבר פירמטתי אותה אצלי כבר פעם אחת לאחר שTMS ציפו ממני לעשות כך) נאמר לי הפעם להתקין אותה ממקור אחר (דיסק אחר, מה שלמזלי היה לי כי רכשתי 2 מערכות הפעלה) וכך עשיתי. נאמר לי גם לא להתקין דבר למעט אנטי וירוס, לא דריוורים ולא בתיך, לא התקנתי. היום, המחשב שלי נתקע פעמיים בעת הרצת סרטוני פלאש וקיבל מסך כחול בעת גלישה באינטרנט, לאחר הפרמוט השני!!! 14.3.2010 קפיאה בעת ניגון פלאש 15.3.2010 קפיאה בעת ניגון פלאש 19.3.2010 2 קפיאות בעת ניגון פלאש ומסך כחול בעת גלישה באינטרנט בלבד מסוג nvlddmkm.sys: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה:…

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי

19. אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by eyal,

אומרים לעשות ואז מישהו אחר אומר לא לעשות אז... מה לעשות??!

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי המחשב זה intel core 2 quad 8300 @2.5 Ghz ram 4 GB win 7 ultimate 64 bit אשמח לטיפים , תוכנות נקיון, אוברקלוק, טיפול בראם תודה

• 45 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by yaki cohen,

מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי לפטופ dell m3800 שמזה שנה עובד רק בעת חיבור המטען למחשב. (בניתוק נכבה ישר). החל מאתמול, גם בחיבור של המטען ללפטופ - הוא לא נדלק בכלל. המטען עצמו תקין. ניסיתי לחבר אותו ללפטופ אחר של dell עם אותו המחבר. מה יכולה להיות הסיבה? לוח אם? סוללה? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים