תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי התחיל לעשות רעשים אז פתחתי לו את המארז כדי לנקות לו קצת את המאורר ולראות אולי צריך להחליף איזה מאורר או ספק או אלוהים יודע מה.. בכל מקרה נתקלתי במין כרטיס מאוד קטן שעליו מאורר עוד יותר קטן ( איזה 2 ס"מ ) זה יושב על הלוח אם מול המאורר של המעבד.. הדבר היחידי שאני יכול לנחש שזה איכשהו אמור לעזור בקירור המעבד אבל אני לא רואה כמה זה יכול להועיל ולמה בן אדם שלא מבין כלום במחשבים ובטח לא עושה OC יקבל מהחנות שממנו הוא קנה את המחשב דבר כזה.. מישהו מכיר או יודע על איזה כרטיס אני מדבר.?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ויסטה ובגאדג'ט שם יש אפשרות לשים משהו שמראה כמה הוא שתמש במעבד ובזיכרון.. המחשב מהיר והכל.. אבל נגיד יש פעמים כאילו זה קורה פעם בהרבה זמן אבל נגיד שהוא טיפה נתקע כזה לכמה שניות או חושב או משהו.. אבל לפי הגאדג'ט הזה הוא מראה שהמעבד לא פועל על 100 אחוז וגם לא הזיכרון ואפילו לא על חצי ובכל זאת הוא כזה נתקע.. אז מה גורם לכזה דבר? כאילו אם זה לא המעבד או הזיכרון תוקע את זה לכמה שניות אז מזה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה נסיונות כושלים לתקן בעית NTLDR אני חושב שגרמתי (אל תשאלו אותי איך...) למחיקת ה-Bios. המחשב כעת מבקש דיסק עם קובץ Bios חדש כדי להתקין אותו. הצלחתי להוריד מ-Epox את הקובץ המתאים, להעלות אותו על פלופי אבל עכשיו ניתקלתי במסך שאינו מגיב לשום דבר לבד מאתחול (או יותר נכון, כיבוי). אני מבין שעלי לכתוב את שם הקובץ המתאים בחלון שנפתח (ראה תמונה 3), אבל המקלדת אינה מגיבה לשום הקלדה - ניסיתי את המקשים כולם! היא אינה ps2 והיא מחוברת כראוי. הראיה: אם אני לא מכניס את הפלופי בהתחלה, המחשב מבקש אותו ואז אחרי שאני מכניס אותו ומקיש "אנטר" - המחשב מגיב. אח"כ, כשהוא מגיע למסך הבא (תמונה 2) - הוא לא מגיב. מה עלי לעשות? אני מצרף שלוש תמונות: 1. המסך הראשון שרואים. 2. המסך שעולה כש…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי את הלוח הנ"ל והוא ניקנה ברשת KSP.....כן כן לעשות פרצוף....מסתבר שקניתי לוח עם כרטיס קול במצב מוזר. המערכת הפעלה מזהה את הכרטיס ואפילו מפעילה אותו אבל היציאה OUT עצמה שרופה או לא תקינה.מצב לא הגיוני בכלל.שאלתי היא כזו : מכיוון שזה סוקט 939 ואין כאלה לוחות יותר בחברה וגם לא מיוצרים כאלה על ידי אביט (נאמר לי על ידי חבר שקרוב לעניין) אני מסתכן בקבלת לוח אחר וירוד מבחינת פיצרים. אפשר לקנות כרטיס קול ב 130 שקל ולסגור את העניין או לשלוח את הלוח לתיקון בחול ולחכות חודש פלוס מינוס.ולכו תדעו מה אני אקבל בחזרה. מה אתם מציעים אני מתלבט כבר קרוב לשבועיים.חשוב לציין שזה היה הלוח KN8 האחרון ברשת והיו חסרים אביזרים בקופסא בזמן הקניה ש"השלימו" לי אחרי שבאתי ושאלתי…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה או פטרון אחר כדי לעשות BACKUP לכל מערכת הפעלה שלי זאת אומרת עם הWINDOWS שלי נופל אז שאני יוכל לעלות אותו בדיוק במצב שאני עשיתי לו BACKUP תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, כש-4 הרדיסקים שונים נהרסים במחשב אחד במהלך 3.5 שנים זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. לפי מה שאני יודע, אפשר להאשים רק את הספק הג'נרי, ככה שאם אחליף אותו, אין סיבה שיהיו עוד בעיות. אני צודק ? או שאולי לוח האם (ASUS) או רכיב אחר כלשהו יכולים לגרום לזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז הבעיה היא כזאת: מחקתי תוכנה דרך הספה או הסרה של תוכניות(תוכנת בלותות') בסוף המחיקה המחשב ביקש ממני לעשות ריסטרט, נתתי לו אישור , אבל מיהרתי לעבודה , וכבר כיביתי , לפני שהוא עשה ריסטרט... כשחזרתי מהעבודה הדלקתי את המחשב , הוא נתן לי כל מיני הודעות שגיאה, ולא העלה את הווינדווס, עשיתי REPAIR לווינדווס והוא עלה. וניסיתי לעשות לו SYSTEM RESTORE אבל התאריך האחרון שהוא נתן לי היה זה שאחרי ה REPAIR יש לי שני הארדיסקים... לאחד הוא נותן גישה , אבל כשאני מנסה לגשת לשני הוא נתקע. ואחרי כמה דקות הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כי הוא לא מפורמט... המחשב מזהה את הכונן אך לא נותן עליו מידע לגבי גודל מקום פנוי וכו', ולא נותן להיכנס לקבצים שלו . בהפעלת הווינדווס מופיעה לי הוד…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם!! עזרתכם חשובה לי עד מאוד!!!!! המחשב שלי עושה ריסטרטים באופן פטאומי בזמן האחרון לכל פעם שזה קורה מופיעה לי הודעה שאומרת oc fail check your oc setting. הריסטרטים קורים בדרך כלל כאשר אני עובד על משחקים כבדים כמו PES6 או שאני עובד עם הצורב/CD שלי. בחיפוש בגוגל מצאתי 2 גורמים משותפים: לוח אם של ג'יגה בייט (כמו שיש לי ) overclocking - אין לי מושג מה זה אומר. אני מניח שזה קשור לטמפרטורת המעבד. הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 42-47מעלות כאשר יש לי 2 מאווררים 1 על הלוח והשני בחלק האחורי של המארז(המאווררים נקיים!!!) בכל מקרה לפי שהייאוש מגיע ואני אצטרך לפנות לכל מעבדות המחשב הנוראיות. עזרה!!! מה לעשות!!!!?????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-