תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אחי ברוב כשרונו הרס בפעם האלף את המחשב שלו... לאחר שטיפלתי באחי ניגשתי לטפל במחשב! בקיצור... מופיע לי מסך כחול של WIN XP ובוא רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME יש מצב שההארד דיסק הלך?? WD 80GB קנינו אותו לפני פחות מחצי שנה... תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי כולם. אני מנסה לצפות בסרטונים כלשהם (אני לא מוריד אותם למחשב.. אלא צופה דרך הדפדפן דרך מדיה פלייר). הבעיה היא שכאשר אני מזיז את הסרטון מעט קדימה, או אחורה אז אני לפתע שומע רק קול והתמונה מפסיקה לזוז (וזה לא מסתדר עם הזמן), ואז כשאני מנסה להזיז שוב חזרה או למקום אחר על ציר הזמן אז הסרטון נתקע לגמרי וגם אין קול... חשוב לי לציין דבר נוסף - ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר ובשניהם הבעיה קיימת. כשניסיתי בגוגל כרום , התבנית של מדיה פלייר בכלל לא מופיעה ואני רואה רקע אפור במקום. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני שם שירים (גם ביוטיוב וגם אחרים) כל כמה זמן יש מין "קפיצה" כזאת.. וזה לא בקצב קבועע.. פעם זה יכול להיות כל 4 שניות ופעם כל 10 שניות.. ניסיתי להתקין מחדש ת'דרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם וזה עזר קצת אני חושב אבל עדיין יש תקיעות. לפני שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, הבעיה הייתה נפתרת אחרי כמה זמן של שמיעת מוזיקה, אבל בינתיים (משהתקנתי ת'דרייבר לפני איזה חצישעה- שעה) היא לא נפתרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פקס בבעיות אבל הוא לא ממש בשימוש יש אופציה לייצור שכל פקס שאני יקבל יעבור ישירות לאימייל? יש לאבא שלי כזה דבר בעבודה אבל אין לי מושג איך הם עשו את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית שפעל בסדר אבל לאחרונה הוא עושה לי מסכים כחולים שפירוט השגיאה הוא 0x0000009c הטכנאי שלי אמור לבוא יום ראושן לקחת תמחשב אבל מה עלי להגיד לו שזו בעיית זכרון אני רוצה להקל עליו כי אני רוצה תמחשב מהר אז מה הבעיה אני סורק כרגע עם memry וללבנתיים אין שגיאות....
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא קנה ב 2008. המחשב עבד תקין עד 2010 ואז התחיל לעשות בעיות יציבות קבועות לוח - Gigabyte GA-945GCM-S2L כרטיס מסך - Inno3D 9600 PCIE ספק - גנרי דפוק G-PRO לפניי בערך חודש ומשהוא התחלתי לטפל במחשב. בין מה שהיה שם : החלפתי את הספק ל HEC 300. הגנרי עדיין "תקין" (כבר לא, פירקתי ממנו את המאוורר כדיי להוסיף במארז) אבל אני חושב שהגנרי הוא זה שדפק את כל החומרה מהתחלה הלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך, ובמקום זה מוציא תמונה אל ה Intel 945 המובנה של הלוח. אחריי כמה פירוקים של הלוח מהמארז ובחזרה זה מסתדר. הבעיה בלוח כי היא קורה גם אם כרטיס מסך אחר 6200 שהבאתי כשהכרטיס מסך עובד, יש בו קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו - כאן הכונן הקשיח עשה לו גליצ' (כשלא הייתי ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחפש להלוות מעבד רייזין דור 2 או 3 ל 10 דקות להידכון BIOS בתשלום [נתניה] לוח MSI x570 Creation אין USB Flashback לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם צורב BENQ לפני חודשיים קניתי צורב, התקנתי והכל היה בסדר גמור. מלפני שבוע וחצי אני לא מצליח לצרוב - וכל פעם שאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעה SCSI TARGET ERROR. הצריבה מתחילה ונפסקת אחרי 20 שניות. פתחתי וסגרתי את המחשב כמה פעמים, ניסיתי לחבר אותו מחדש ושום דבר לא עוזר. יש לציין שאפשר לקרוא דיסקים רק הצריבה לא עובדת. לפני שבוע החליפו לי צורב והבעיה נמשכה. אתמול קיבלתי צורב חדש לגמרי מדגם אחר (X32) ואפילו החלפתי את קבל ה - IDE של הצורב ושוב אותה הבעיה. אני עובד עם WINDOWS XP PRO וצורב עם תוכנת NERO. מה לעשות??? שום דבר לא עוזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי לוח גיגהבייט GA-945GCMX-S2 כרטיס מסך של GAINWARDS עם HDMI יוצא מהכרטיס מסך כבל של 2 חיבורים שצריך לחבר אותו במקום מסויים על הלוח כדי לקבל איכות שמיעה בHD אני מנסה להכנס לאתר ולראות איפה יש קובץ PDF שמראה לאן לחבר כל גבר בלוח ואני לא מוצא אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב (יותר נכון לילה אבל לא משנה) סתם גלשתי לי באינטרנט ואולי גם האאוטלוק היה פתוח ופתאום בום... מסך כחול a.k.a. blue screen of death לפי השגיאה חשבתי אולי מדובר בזכרונות דפוקים.. (כתוב שם MEMORY_MANAGEMENT) אולי משהו במערכת הפעלה עצמה דפוק? שווה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות? משום מה גם הקובץ DUMP לא נוצר כמו שצריך (נראה לי שהוא לא נוצר בכלל) - כמו שאתם רואים בתמונה, ככה זה נתקע. בד"כ זה כותב ... 5% 10 % וכך הלאה עד שזה מסיים ואז יש ריסטארט אוטומטי. צירפתי 2 תמונות: הראשונה היא לפי מה שתיארתי בהתחלה, השנייה הייתה לי לפני שבוע בערך באותה סיטואציה פחות או יותר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
משום מה בשבוע האחרון הלחצן השמאלי במקלדת של פותח את ההתחל לא עובד לי אלא רק מעלה לי בקטן מימין "KEY DISABLED" (באותה צורה שזה רושם לי אם הCAPS LOCK עובד או לא) אשמח אם מישהו ידע לתת לי פתרון וגם אם אפשר גם איך זה פתרום קרה תדוה מראש ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-