תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
-
למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי עם המחשב החדש שבחתימה הארד דיסק של מקסטור 160 גיגה..אבל למרות זאת אני רואה רק 130 מתוכו אמרו לי בKSP להתקין SP אבל לא עזר.... מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אף תוכנה לא מראה לי את המעלות חוץ להתוכנה של הלוח ! למה ? התוכנה של הלוח לא טובה לי ! איזה תוכנה תתאים לי בדקתי כמה תוכנות למי יש את הלוח הזה <
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ריבונו של עולם תראו דף שלם עם הודעות המודיעות על בעיה טכנית זו או אחרת שנכתבו רק היום. הועברו לקטגוריות שכוחות אל!!! דוגמא למספר הודעות שהועברו: הועבר: בעיית rundll32 הועבר: בעית התקנה ב XP pro!! ,בבקשה עזרה. הועבר: בעית אינטרנט הועבר: ממש בעיה הXP נתקע איך שאני מדליק את המחשב- בום מסך שחור וזהו ויש עוד הרבה כאלו ידידי המנהלים תבינו אנחנו לא פורום עם קהילה ענקית שמפשטת לכל אורכו ורוחבו של הפורום אנחנו קהילה קטנה [ואיכותית] שהאנשים שלה מתרכזים בקטגוריות מסוימות חוץ מזיכרון שנשרף יש עוד הרבה תקלות בתחום הטכני אם למשל יש לי בעיה בXP והוא לא עולה.אז תתפלאו זה בעיה טכנית לא צריך להיות קטנונים ובגלל שיש לי בעיה בOS אז זה שייך לפורום התוכנה. לא זה בעיה בתפעול הטכ…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כלומר הנורות של הכרטיס רשת לא מהבהבות.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כאן דיסק קשיח 30 ג'יגה שעובד על 30 mb/s הוא ata 100 ואמור לעבוד על לפחות 45 -50 מה יכול להיות הבעיה הוצאתי מהמחשב וחיברתי למחשב אחר עם מתאם usb ואני עדיין מקבל אותו מהירות. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שתיארתי בכותרת- שני ה HDD שלי מופיעים ב"הוצאת חומרה באופן בטוח". בטעות, או שהמחשב החליט שבא לו לעשות זאת, "הוצאתי" את אחד ההיטאצ'י (שאותו כנראה אפשר בגלל שמערכת ההפעלה יושבת על השני...) השאלה- איך אני מבטל כלל את המצב שבו הם מופיעים לי בקטגוריה הזו? מצ"ב תמונת מסך... אם זה משנה משהו. המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי חדש של 16 גיגה יש בתוכו 6 גיגה וכשאני מנסה להעביר לו קובץ של 4 גיגה הוא כותב "הקובץ גדול מידיי עבור מערכת הקבצים המשמת כיעד" למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?
-
למה הכונן דיסקטים לא פועל? בדקתי הכול מחובר המנורה דולקת ורשום במחשב שזה מחובר אבל שאני סם דיסקטים חדשים גם ישנים..זה לא פועל רשום Imsert disk LEASE INSERT A DISK INFO DRIVE A: איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
זאת התמונה... למה לעזאל הכונן מופיע לי ככה? האם זה מפריעה לCACHE שלו ולכן אני מקבל הודעת כזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0 עדיין לא מצאתי פיתרון אחרי שורה של פעולות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-