תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי מחשב חדש שאני צריך להרכיב...הדבר היחיד שאני לא יודע להרכיב זה לוח אם...ובעצם גם ספק אבל זה נראה לי ממש לא בעיה סתם רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לפני שאני מרכיב כי ממש אין לי מושג...והאם באמת צריך אני צריך לקשור את עצמי לאיזה חוט חשמל שאני לא יעביר חשמל סטטי... תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי) לא עולה. הוא נתפח הכל רץ אבל אין תמונה על המסך. זה לא בעיה בכרטיס מסך כי זה נבדר והוא עובד על מחשב אחר כנ"ל המסך עובד על מחשב אחר. מה זה יכול להיות ? ממה לוחצים על הכפתור המחשב מתחיל לרוץ וכלום אין סיגנל למסך - שחור... מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה במעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין מצלמת USB בלפטופ הבעיה שלמחשב יש מצלמה מובנית ולמרות שאני מתקין את המצלמה החיצונית לפי הספר כולל דרייבר מדיסק מקורי התוכנה מותקנת אבל מצלמת המחשב "משתלטת" על התמונה ומה שרואים בעצם זה את התמונה מהמצלמה המובנית ולא מהמצלמה החיצונית. רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה אני משתמש בחלונות XP + SP2 המחשב הוא לנובו בן חודשיים בערך מצלמה של לוגיטק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום לפתע קמתי מהמחשב, חזרתי אחרי חצי שנה ופתאום הרזולוציה של המסך נמוכה מאוד (640X480) וזה היה על FHD תמיד. ניסיתי לשנות זאת דרך הגדרות תצוגה וזה לא ניתן לשינוי, בצבע אפור. ניסיתי לעשות ריסטרט וגם לא עזר, גם התקנה מחדש של הדרייבר לא עזרה. דרך ממשק הדרייבר של AMD לא ניתן גם לשנות רזולוציה. בדקתי גם ב-MSCONFIG ו-SAFE BOOT לא מסומן.. אני פשוט לא מבין מה קרה כאן. אין לי אפשרות לנסות לחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה כי המסך שלי תומך רק ב-HDMI ו-DP. יכול להיות שכרטיס המסך נדפק?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מהמחשב של אחותי התחילו לבקוע צפצופים, בהתחלה קצרים ועכשיו יש רק צפצוף ארוך, מרגע ההדלקה וגם במערכת ההפעלה עד לכיבוי. בדקתי טמפרטורה היא הייתה קצת גבוהה במעבד ובכרטיס מסך (סביבות 75 מעלות) פתחתי את המחשב ניקיתי מלא אבק מהצלעות קירור של המעבד והטמפרטורה ירדה אך עדיין יש צפצופים שלא מצאתי את פשרם... ניתקתי את הHD/CD כדי לשלול אותם, הוצאתי זיכרונות החלפתי בין הסלוטים והרכבתי זיכרונות טובים ממחשב אחר, הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני כדי שהמחשב יפעל על הפנימי - עדיין מצפצ…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום התחברתי היום לפרטנר. כאשר אני מתחבר ישירות לממיר האופטי הכול עובד, כאשר אני מתחבר לראוטר NETGEAR r6700 האינטרנט מתנתק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב נייד (כנראה שאת הlenovo ideapad flex 2) שמעתי על בעיה שאני עדיין לא יודע אם לשייך אותה ספציפית למחשב הזה, למחשבים של לנובו או בכלל למערכת ההפעלה (8.1). ברגע שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה, הוא נתקע ולא יעלה מחדש עד שעושים לו כיבוי דרך הכפתור והפעלה מחדש ולעיתים אפילו לא נדלק כלל. חיפשתי המון בגוגל על הבעיה, אכן ישנם המון אנשים שזה קרה להם ולאף אחד אין תשובה מעשית בכדי לפתור את זה באם זה קורה. מישהו פה שמע או נתקל בעצמו בבעיה? יודע אולי איך לפתור אותה? ברור לי שהמקרה לא נפוץ מאוד מאוד וקורה אחת ל.. אבל אני בעיקר מוטרד כי חבר שקנה את אותו המחשב נתקל בבעיה הזאת והיה צריך להחליף אותו לגמרי ובמקרים שקראתי עליהם זה קורה לרוב במח…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-