תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך מחשב 19 WIDE הוא מחובר בחיבור VGA הוא כל הזמן מאבד פוקוס וחוזר ..... מה זה יכול להיות ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות? האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בקשר לקולד בוט לאחר אוברקלוק ואני צריך לעדכן ביוס. אבל אני לא בדיוק יודע איך? האם תוכלו לומר לי את הדרך הכי פשוטה (אם אפשר אפילו דרך הווינדוס)? הורדתי כבר את הקובץ מן האתר (את הF8 למי שצריך לדעת יש קובף אחד EXE אחד BAT ואחד רגיל לבן של פתיחה בעמצאות) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נהיה איטי היום עלה לי מסך כחול http://img369.imageshack.us/img369/7624/dumpbw0.jpg מה זה watchdog.sys ?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם של MSI P42.8 D ו512X2 בכל מקרה המחשב כל הזמן נתקע לי אחרי כמה שעות ובדקתי אם זה פועל בגלל האמיול ומתברר שלא גם שהאמיול לא עובד המחשב ממשיך להיתקע ולא נראה לי שיש לי ווירסוים כי המחשב די מוגן באנטי וירוס ותוכנת פירוול אני לא יודע מה לעשות? יכול להיות שהלוח אם הזה תוקע? אם אני ניגש לחנות לממש את האחריות? יטפלו לי בעיה כזאת בטעם האחריות? המחשב נקנה בערך לפני שלושה שבועות אז הוא די חדש
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לחבר שלי הזכרונות היו מוגדרים על T2 אז רציתי לשנות לו את זה לT1 לפני שעשיתי את זה רציתי לאפס לו את כל הביוס אז אני רגיל במחשב שלי להשתמש באפשרות LOAD OPTIMIZED DEFAULTS אז עשיתי את זה אצלו ואחרי ששמרתי הביוס פשוט לא רואה את IDE CHANNELS 2-5 של ה SATA.. הינה תמונה : http://img230.imageshack.us/my.php?image=bios3qo2.jpg ב X מסומן מה שאצלו עכשיו כבר אין [ לפני OPTIMIZED DEFAULUTS זה זיהה את כל ה CHANNELS לוח האם שלו הוא GIGABYTE GA-K8NF-9-RH תודההה פשוט ענקית למי שפוטר לי את זה . כמה שלא ניסיתי לשנות לו בהגדרות שזה יעבוד - לא הצלחתי .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הביוס כבר יומיים אבל זה נותן לי הודעה שהתוכנה שלי ה flashmenu לא מעודכנת אז הוא שולח אותי לאתר להוריד מעודכנת. באתר(האתר של ABIT) אין FLASHMENU יש רק את UGURO ואותו התקנתי. איך אני אמור לעדכן את הביוס שלי במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה) חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה! *המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי. לפני שבועיים בערך, המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מוזרת, קודם כל הוא איטי יותר באופן ברור. מעבר לזה, לפעמים הוא פשוט קופא (הNUM LOCK לא פועל) ולפעמים פשוט נכבה. עשיתי בדיקה לדיסקים הקשיחים, MEMTEST, ובדיקת טמפרטורות למעבד- הכל יצא תקין. בדקתי בSYSTEM LOG ואין שום דבר מעניין (כנראה בגלל שאין מסכים כחולים אז לא נוצר לוג שגיאות). המפרט שלי: פנטיום D 2.3 1G RAM בתצורת DULE CHANNEL לוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם בדיוק, תודיעו לי אם זה קריטי). שני דיסקים קשיחים, אחד בSATA ואחד בIDE (Zה הדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה. משהו מוזר נוסף שכדאי לציין, שיש זמנים ספציפיים שבהם הוא קופא 1. בזמן שהXP עולה- הוא משמיע ביפ מוזר מהרמקולים והמחשב נתקע 2. בזמן שאני שומע מוזיקה בסטרימינג (רק באת…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי בעיות בחומרה ואני רוצה לבדוק עם תוכנה ממש מקצועית שתבדוק כל חלק במחשב יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש מאייבורי אז איך אני יכול לבדוק שמה שהזמנתי הוא נמצא לי בתוך המחשב .............
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-