עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דנינו,

יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by maleona2,

1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Freaky Styley,

אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by k22,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והכל איטי בפיסבוק נוקח לו 6 שניות עד שהוא מראה תמונה בבירור זה המפרט מעבד: i3 3220 8 ג'יגה זיכרון (1600) כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וינודס 7 64 ביט ממה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by yoav9,

קניתי לוח GA-7N400-L כמובן של GIGABYTE, ומעבד XP 2600 חמוד. אך למרבה ההפתעה הלוח לא זיהה לי את המעבד וכתב שהוא פועל במיהרות של 1100 MHZ מישום מה... על כול פנים התחלתי לשחק עם הג'אמפרים (הקופסאה מ1 עד 6) ולאחר משחק מסויים הגעתי למצב שהלוח מזהה לי שהמעבד הוא XP 2200 !!!!! למה??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי לעדכן ביוס אולי? לשנו ג'אמפרים? משהו?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני חושד שהספק אולי לא מספיק חזק. יש לי ספק 350W מעבד P2.4 כ.מסך NVIDIA 6200 זיכרון 1GB DDR ו 2 HD קיימים (הנוסף הוא כבר השלישי) האם אני צודק או שיכולה להיות בעיה ב HD הנוסף?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. היי, נתקלתי במצב ממש מוזר ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, יש לי HD של WD מדגם WD800, עם חיבור SATA ומהירות 7200RPM. אחרי הדלקה רגילה של המחשב, הWINXP התחיל לעלות ואז פתאום נכבה ומאז אני מקבל הודעה שלא קיים דיסק ו/או לא מותקנת מעה"פ. עכשיו, אלה הדברים שניסיתי לעשות: * חיברתי אותו למחשב אחר כ SLAVE, הלוח אם זיהה אותו אבל המעה"פ לא. * ניסיתי להעלות אותו עם הדיסק התקנה של WINXP (כדי לפרמט), לקח לו המון זמן עד שהוא זיהה את הדיסק, אבל כשבחרתי בכונן, קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לשם ואז חזר המסך הקודם רק שעכשיו ללא כונן לבחור בו את ההתקנה. * ניסיתי להעלות את המעה"פ UBUNTU (מדיסק) ואז אולי לפרמט אבל גם כאן, הכונן לא מזוהה. * העליתי את המחשב עם דיסק של WIN98 למצב command p…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Amit Tz,

היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by זאק,

יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by azki,

מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by eden bar,

שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …

18. Started by Clicker7,

שלום. אז ככה יש לי רשת ביתית בבית אם הרואטר "SIMENS SL2 141" עשיתי את הרשת אלחוטית בשתי המחשבים יש אינטרנט והכל אבל אני לא מצליח לעביר קבצים ניסיתי מדריך של בזק אבל הוא לא עובד לי בשתי המחשבים (מדריך בשביל WORKGRUOP) יש איזשהי תוכנה שאני יכול לעביר דרכה קבצים בין המחשבים ?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך ati xpert 2000 32mb די ישן עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד כל פעם שאני שם את הרזולציה 800X600 המסך קופץ וחוזר לעצמו כמו שמחליפים רזולציה בזמנים משוערים(זה יכול לקרות תוך 5 דקות או 30 שניות) עכשיו זה רק ברזולציה הזאת הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס 3279 וזה עדיין קופץ. וזה לא עוזר להתקין XP מחדש כי ניסתי וזה קורה בWINXP ב98 עובד חלק אז אני בטוח שזה הדריבר אז ניסתי גם את של WIN2000 ואותה בעיה. ניסתי לשנות את ההיבובים במסך וגם זה לא עזר אין לי מושג למה זה קורה וזה ממש מעצבן ומה שהכי מוזר שזה רק ברזולציה הזאת אז אם לימשהו יש מושג איך פותרים את זה עוד יש רעיונת בבקשה נמאס לי מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. אני רואה שם את הקבצים ויכול להפעיל את הקבצים והכל אבל לא מצליח להעביר.

22. יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  23. שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nahum8,

חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by ziv124,

יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..

• 2 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.