תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי לוח GA-7N400-L כמובן של GIGABYTE, ומעבד XP 2600 חמוד. אך למרבה ההפתעה הלוח לא זיהה לי את המעבד וכתב שהוא פועל במיהרות של 1100 MHZ מישום מה... על כול פנים התחלתי לשחק עם הג'אמפרים (הקופסאה מ1 עד 6) ולאחר משחק מסויים הגעתי למצב שהלוח מזהה לי שהמעבד הוא XP 2200 !!!!! למה??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי לעדכן ביוס אולי? לשנו ג'אמפרים? משהו?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושד שהספק אולי לא מספיק חזק. יש לי ספק 350W מעבד P2.4 כ.מסך NVIDIA 6200 זיכרון 1GB DDR ו 2 HD קיימים (הנוסף הוא כבר השלישי) האם אני צודק או שיכולה להיות בעיה ב HD הנוסף?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, נתקלתי במצב ממש מוזר ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, יש לי HD של WD מדגם WD800, עם חיבור SATA ומהירות 7200RPM. אחרי הדלקה רגילה של המחשב, הWINXP התחיל לעלות ואז פתאום נכבה ומאז אני מקבל הודעה שלא קיים דיסק ו/או לא מותקנת מעה"פ. עכשיו, אלה הדברים שניסיתי לעשות: * חיברתי אותו למחשב אחר כ SLAVE, הלוח אם זיהה אותו אבל המעה"פ לא. * ניסיתי להעלות אותו עם הדיסק התקנה של WINXP (כדי לפרמט), לקח לו המון זמן עד שהוא זיהה את הדיסק, אבל כשבחרתי בכונן, קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לשם ואז חזר המסך הקודם רק שעכשיו ללא כונן לבחור בו את ההתקנה. * ניסיתי להעלות את המעה"פ UBUNTU (מדיסק) ואז אולי לפרמט אבל גם כאן, הכונן לא מזוהה. * העליתי את המחשב עם דיסק של WIN98 למצב command p…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אז ככה יש לי רשת ביתית בבית אם הרואטר "SIMENS SL2 141" עשיתי את הרשת אלחוטית בשתי המחשבים יש אינטרנט והכל אבל אני לא מצליח לעביר קבצים ניסיתי מדריך של בזק אבל הוא לא עובד לי בשתי המחשבים (מדריך בשביל WORKGRUOP) יש איזשהי תוכנה שאני יכול לעביר דרכה קבצים בין המחשבים ?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך ati xpert 2000 32mb די ישן עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד כל פעם שאני שם את הרזולציה 800X600 המסך קופץ וחוזר לעצמו כמו שמחליפים רזולציה בזמנים משוערים(זה יכול לקרות תוך 5 דקות או 30 שניות) עכשיו זה רק ברזולציה הזאת הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס 3279 וזה עדיין קופץ. וזה לא עוזר להתקין XP מחדש כי ניסתי וזה קורה בWINXP ב98 עובד חלק אז אני בטוח שזה הדריבר אז ניסתי גם את של WIN2000 ואותה בעיה. ניסתי לשנות את ההיבובים במסך וגם זה לא עזר אין לי מושג למה זה קורה וזה ממש מעצבן ומה שהכי מוזר שזה רק ברזולציה הזאת אז אם לימשהו יש מושג איך פותרים את זה עוד יש רעיונת בבקשה נמאס לי מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רואה שם את הקבצים ויכול להפעיל את הקבצים והכל אבל לא מצליח להעביר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-