עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by 3pidem1c,

שלום. לפני שלוש ימים קניתי כרטיס מסך חדש [GeForce 7600GS Sonic של palit] http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm לאחר שעשיתי uninstall לדרייבר הישן והשתמשתי ב driver cleaner חיברתי אותו למחשב ואחרי שה windows עלה המחשב התחיל להאט נוראית ואפילו לא יכולתי להיכנס לתיקייה[והמסך נהייה שחור כל כמה דקות]. עשיתי restart ונכנסתי ל vga mode ול safe mode שניהם פעלו לאחר עוד כמה נסיונות מיאשים החלטתי להתקין מחדש את windows לאחר ההתקנה שמחתי לראות שהמחשב פעל אבל מתי שנכנסתי לסרט או למשחק המחשב התחל להאט עוד פעם. נהייתי מיואש ונתתי את המחשב לטכנאי...הוא טען שהבעיה היא windows...אז שילמתי לו 400 שקל על windows והוא התקין לי. שקיבלתי את המחשב ניסיתי להפעיל סרט...פעל. שני…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by galedri,

הורדתי את המישחק וזה עכשיו אני בא לוחץ עליו בשביל להתקין אז הוא אומר לי שהוא לא חוקי ביישום win32 מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

5. רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by Rocket_Pool,

עד כמה אחוזים יפגעו(צוור בקבוק) מהביצועים של הכרטיס 8800GTS עם מעבד 3 GHZ . FSB 800 זכרונות DDR 1G

8. הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by spon83,

שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by maoros,

יש לי בעיה בכרטיס קול. אחרי שפירמטתי את המחשב אז הכרטיס קול שלי לא מתפקד ז"א שאני נכנס לווינאפ למשל אז אני מקבל קוד שגיאה: 88780078 . בעצם הוא כותב שאני צריך להתקין את הכרטיס קול. אבל אני לא יודע איך עושים את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  11. יש לי מדפסת HP4110 ALL-IN-ONE וניגמר לי הדיו הצבעוני ואני לא מעוניין יותר בצבעוני אלה רק בשחור המדפסת כל הזמן מציקה לי ונותנת לי הזהרה שאין לי דיו צבעוני אני מצליח להדפיס אבל זה מציק גם כאשר הוצאתי את ראש הדיו הריק הצבעוני הוא מציג לי הודעות אין אני גורם למדפסת להבין שאני לא מעוניין יותר בהתראות מסוג זה ושעליה להדפיס אוטומטי בצבע שחור תודה !

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by bluz,

כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון. מקפיץ לי הודעה בנוסח: זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר). מה זה אומר? שגיאה בזיכרון? לא מספיק זיכרון? תודה לעוזרים הערה: הזכרונות עובדים בDUAL CH.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shahar07,

האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by pagaz,

היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה: 0x0000008e 0x00000050 אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלה והחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחול יש לכם הצעות מה עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by asaf999,

שלום לכולם. לאחרונה (חצי שנה), רכשתי מחשב חדש ובו בין היתר: E6600 X1900XT 2GB RAM עד פה הכל טוב ויפה, אולם לאחרונה נתקלתי בבעיה רצינית.. במשחקים כמו לדוגמא COH או battlestations .... באמצע המשחק פתאום המחשב נתקע לגמרי , ממש נהיה כאילו "לבנה" ושום דבר חוץ מהתחלה מחדש לא עוזרת לו..... (ד"א ב-battlestations זה קרה לי גם בשעת ההתקנה)... מדדתי את הטמפ' במאמץ והכל נראה סביר לחלוטין... הדבר המוזר יותר הוא, שכל משחק שאני מתקין כמו למשל splinter cell או battlestations מופיע לי שהמעבד הוא mid-range... או ב-splinter cell הופיע לי שהוא אפילו לא עונה לדרישות המינימליות... ואני חושב שזה לא בסדר!!! אני לא יודע מה לא בסדר , כל הדרייברים מעודכנים..... אני חושב שיש איזה שהיא בעיה במעבד!! א…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by etaish,

אחרי שהצלחתי לפתור לפתור את בעיית הצפצופים, ננסה למצוא פתרון לעד בעיה שדיי מעצבנת אותי, יש לי שני הרדיסקים , שניהם של WD , אחד של 80 והחדש יותר של 160, בביוס הזיהוי שלהם מוגדר על אוטומטי, מידי פעם הוא עושה לי בעיות, ומזהה את ה 80, אבל לא את ה 160 , במקרה כזה אני פשוט מנתק לו את ה IDE , ומחבר מחדש , ולרוב זה מסתדר , הכבל IDE דפוק ? או שאני דפוק ... ? : ) תודה לכולכם, וד"א למי שיש בעיות צפצופים, תבדקו את הזכרון, ואת הסלוטים ..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  18. כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by avigdo,

יש לי רמקולים של קריאייטיב מדגם 370. בשל כנראה הפסקת חשמל פתאומית, הם הפסיקו לפעול. נורית הבקרה דולקת, כלומר השנאי עובד. אין כל צליל או כל רעש. האם מישהו יכול להסביר מה לפרק ואיך לאתר את התקלה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by etz,

היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by YardenG,

יש לי צורב של LG ואני חושב שהוא DVD . הדגם זה GSA- H30N ורשום עליו DVD multi recorder אבל כשאני מכניס דיסק DVD בשביל לצרוב הוא לא מזהה. וניסיתי כמה דיסקים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by din707b,

שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by No_Man,

יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by uk7,

שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by cheneilat,

אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\

• 4 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים