תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי אז זה ככה המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול עבר בדיקות של Spy bot ,NAV היו ווירוסים וגם תוכנות ריגול קיבלו טיפול עכשיו נגיד שאני פותח את דפדפן הוא ניסגר אחרי שניה פשוט ככה ניסגר אני רוצה לישלוח הודעה באייסיקיו אחרי שאני פותח את החלון הודעה הוא ניסגר ואז אחרי שניה גם האייסי עצמו ניסגר היה לי ווירוס בשמם tmp0.exe משהו כזה.. אם עוד מיספרים עכשיו יש לי פיירואלל שלSygate Personal Firewall ושמתי לב שעוד שני תוכנות היתחברו לאינטרנט windows explorer וגם וגם הtmp0.exe היה עד שהצלחתי למיחוק אותו עכשיו אני בטוח שהם השיאירו לי נזק כל שהוא בקבצים של המערכת הפעלה אז חשבתי אולי נחזיר את המרכעת אחורה ומה? אני לא יכול להחזיר עד אתמול=/ אז החזרתי לאתמול ועדיין אותה הבעיה עכשיו איך אנ…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אחרי כל הבעיות שלי ביומיים האחרונים זה נראה שהמחשב שלי גוסס, אבל עד לא ... ! צריך את עזרתך בשלישית ביומיים האחרונים ! , אחרי שפתרתי את עניין הצפצופים, ואחרי שפתרתי את בעיית האי זיהוי של ה HD שלי , יש משהו חדש ! ה HD, החליט לפרוק לי לחץ .... הוא עושה רעשים כמו של פריקת לחץ בצינורות של אוויר דחוס , עזרתך לפני שאני מעיף אותו ל KSP וחורץ את גורל ה 80גיגה שפנויים בHD השני. יאלה יש לי סיבה להתחיל לדאוג לו ולעלות ל KSP שיפעילו לי את האחריות שלהם ... ?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אוקיי כבר לא הייתי פה הרבה זמן .... אז אוקיי נתחיל.. אתמול אני וחבר שלי הרכבנו את המחשב שלי בחלקים שהזמנתי.. וסיימנו להרכיב ואז כשחיברתי את המחשב לחשמל, מתחילה לפעול נורה אדומה בלוח אם.... http://img81.imageshack.us/my.php?image=imgp0590qg8.jpg והמאוורר של המעבד כשאני מדליק את המחשב הוא עושה הרבה רעש ואז מפסיק ועובד רגיל אחרי כמה שניות.. וגם כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק אחרי שניה מתכבה ואז שוב נדלק ... תעזרו לי בבקשה .. ! עוד תמונות של המחשב : http://img99.imageshack.us/my.php?image=imgp0586me2.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=imgp0589du7.jpg http://img80.imageshack.us/my.php?image=imgp0591xu5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,קוראים לי בני ואני דיי חדש פה,גלשתי פה כמה פעמים אבל לא כמשתמש רשום ואני חייב להגיד זה פורום פשוט מדהים! יש פה כל כך הרבה הסברים וכל כך הרבה מדריכים...טוב עכשיו לעניין לא לפני הרבה זמן החלפתי כרטיס מסך וכתוב שמומלץ להשתמש בספק חשמל מעל 300V ולי יש רק 230V אז רציתי לשאול האם זה יכול לפגוע איך שהוא?כי הוא כותב לי איזה הודעה כשאני פותח את המחשב שקשורה לנושא...חשוב לציין שהכרטיס עובד מצוין עכשיו,ואני רוצה להיות בטוח שהוא יעבוד מצוין גם מחר :s05: תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 22:05:07 נווו....מה אף אחד לא יודע אוו אף אחד לא רוצה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לידיד שלי בעיה כשהוא מנסה להכנס לאקספלורר זה עושה לו שגיאה אי אפשר לאתר את הרכיב: msvcrl.dll מישהו מכיר תבעיה ויודע איך ניתן לפתור? תודה מראש, אושר !
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-