תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי כולם. אתמול קיבלתי את דיסק הWD250ks החדש שקניתי. הוצאתי את הדיסק הישן (זה שאני כותב ממנו עכשיו אחרי שחיברתי אותו מחדש) שעשה הרבה בעיות, חיברתי את החדש (בעזרת כבל SATA רגיל - הכונן הוא SATA 2) במקום הקודם, הכנסתי את כבל הסאטא לסאטא 1 על הלוח וחיברתי לדיסק, ובנוסף חיברתי את כבל המתח מהספק של הדיסק הקודם. הדלקתי את המחשב ועליתי דרך הדיסק התקנה של וינדוס. היה זיהוי מלא של הכונן, ואני חילקתי אותו לשני פרטישנים. התחלתי בהתקנה, ובמהלכה, באמצע הקטע של installing devices נראה שההתקנה הפסיקה לזוז. נתתי בסבלנות למחשב שעה ורבע ואין תזוזה. ריסאט של המחשב גרמה לפתיחה מחדש של דיסק ההתקנה, ושם נכתב לי שאי אפשר להתקין את הוינדוס כי הוא לא מזהה דיסק. כיביתי את המחשב לגמרי, הדלקתי מחדש,…
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
גיבוי ושיחזור בעזרת norton ghost אם אין לי כונן A איך אני יוצר BOOT ל CDROM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-