רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אהלן קצת פרטים: אינטרנט בזק + בזק בינלאומי 1.5M תוכנת הורדה UTORRENT גירסא 2.0.2 טורנטים מ TL מודם ROTAL 1025W תמיד שהייתי מוריד מטורנטים, זה היה מוריד לי על המקסימום 170-189KBPS בלי הפסקה... משום מה, פתאום זה הפסיק להוריד לי. פשוט כלום... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה בימים הקרובים, לדירה עם שותפים. בדירה יש אינטרנט אלחוטי, אבל המחשב שאני עובר איתו - שהוא נייח- לא יכול כרגע להתחבר לאינטרנט אלחוטי. השאלה שלי היא: מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לחבר אותו לאינטרנט האלחוטי? בנוסף... אני משער שככל שיש יותר גולשים על אותה רשת מהירותצ הגלישה של כל אחד מהם יורדת. האם במידה ויש שני גולשים על אותה רשת, המהירות של שניהם יורדת לחצי מהמהירות שהיתה להם אם היו גולשים על אותה רשת לבד? והאם במקרה כזה העלאה פי שניים של מהירות הגלישה תגרום לכך שהמהירות תהיה כמו שהיתה אם המהירות היתה המהירה הרגילה (לא זאת שהועלתה פי שניים) אך היה על הרשת גולש אחד? בתודה מראש, עומר.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי Toshiba satellite a230עם מערכת Vista home premium יש רשת אלחוטית בביתוהיא עובדת בלי בעיות, פתאום הוא לא מתחבר לאינטרנט [הוא עבד מצויין עד עכשיו] בחלון של ההגדרות רשת הוא רושם connected with limited access ולפעמים limited connectivity בשני המקרים אי אפשר לגלוש בכלל ניסיתי עדכון קושחה לראוטר [WRT 54G לינקסיס] וגם לעדכון תדרייבר של הכרטיס רשת [Atheros 5007eg] שום דבר לא עזר וזו גם לא בעיה של קליטה כי זה לא עובד גם כשהמחשב חצי מטר מהראוטר ניסיתי גם לחבר כבל Etherbet אבל הוא לא מצליח לזהות בכלל רשת דרכו עוד שניה אני משתגע מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
PCI=22 USB=11 ההבדל יהיה מורגש?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו אולי יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ מה לעשות. רכשתי לפטופ וברצוני לחבר אותו עם המחשב הביתי כך שיהיו באותה קבוצת מחשבים ושהלפטופ יוכל להתחבר לאינטרנט. מה אני צריך מבחינת כבלים (רגיל או מוצלב) והאם יש איזשהן הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? על הלפטופ מותקנת מע' הפעלה Vista 64 home premium SP1 ועל המחשב הביתי XP SP3. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-