רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מישהו אולי יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ מה לעשות. רכשתי לפטופ וברצוני לחבר אותו עם המחשב הביתי כך שיהיו באותה קבוצת מחשבים ושהלפטופ יוכל להתחבר לאינטרנט. מה אני צריך מבחינת כבלים (רגיל או מוצלב) והאם יש איזשהן הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? על הלפטופ מותקנת מע' הפעלה Vista 64 home premium SP1 ועל המחשב הביתי XP SP3. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני מספר ימים הקמתי רשת אלחוטית בבבית. בשני המחשבים יש לי אוווטלוק 2003 ואני יודע שיש אפשרות לשתף את האווטלוק כך שאני גם משמחשב השני אשלוט עליו. אם למישהו יש קצת הבסרים או מדריך אשמח לקבל אותו תודה צוות יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, והוא השני שיש לי בבית. הראשון (הישן יותר) מחובר לאינטרנט ורצינו לחבר גם את החדש. (בינתיים אנחנו מחוברים בכבלים אם זה חשוב) עכשיו, מבירור קצר עם ספקיות האינטרנט הבנו שיש שתי דרכים לעשות את זה, להעלות את מהירות החיבור (בינתיים זה 750 קילו ביט) ולקנות ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים, או לעשות נקודה נוספת לחיבור המחשב החדש. רציתי שתעזרו לי להחליט מה יותר טוב ומה יותר משתלם, ואם נחליט על ראוטר אני ארצה שתמליצו לי על משהו טוב וזול. אני לא כל כך מבין בזה, אז בבקשה תהיו סבלניים... אם עברתי על איזה חוק בפורום תגידו לי... תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ראוטר שישדר למרחק 60 מטר. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ושולח אותו לשרת שעליה שמורה מ"ה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי הרשת האלחוטיים הטובים ביותר, הפועל בממשק USB 3.0, מוצע היום למכירה ב-Amazon US במחיר נמוך במיוחד. ה-DWA-192 של חברת D-LINK הוא כרטיס AC1900 הכולל 4 אנטנות - 2 בכל אחד מהתדרים והמבנה הכדורי שלו מבטיח שידור וקליטה אופטימלי. המחיר - סביב 240 שקל - במשלוח עד הבית, הוא הנמוך ביותר שנתקלתי בו עד היום. לשיקולכם. המבצע: https://www.amazon.com/D-Link-Systems-AC1900-Adapter-DWA-192/dp/B00PVDM6W6 דף מידע למוצר: http://www.dlink.com/uk/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-wi-fi-usb-adapter
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-