עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הקמת רשת אלחוטית ברשת מבוססת נתב (Infrastructure) ואבטחתה מאחר שיש שאלות ובקשות רבות בנוגע לרשתות אלחוטיות, החלטתי לכתוב את הת'ראד הזה שיתן מענה בסיסי בנוגע להקמת רשת אלחוטית, כאשר יש לכם כרטיס רשת אלחוטי וראוטר, ואתם מריצים WIN XP (המדריך יכול לעזור גם לגביי מערכות הפעלה אחרות). כמו כן הת'ראד יתן מידע מקיף על אבטחת הרשת האלחוטית ברמות שונות. המדריך מסביר כיצד להגדיר רשת אלחוטית במחשב הלקוח עם כרטיס הרשת האלחוטי בעזרת ווינדוס XP. יש לציין שרוב הכרטיסים מסופקים עם דרייבר משלהם שמאפשר להתחבר לרשת דרכו המדריך הזה יעזור גם במקרה הזה, אבל לא באופן ישיר. דרך אגב - אם קים דרייבר שמנהל את כרטיס הרשת האלחוטי - לדעתי עדיף להשתמש בו ולא באשף WZC של ווינדוס לחיבורים אלחוטיים…

• 6 תגובות
    • 32.3k צפיות
  2. Started by Bypass,

שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם אלחוטי איך אני מגן עליו מפריצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Riddle_Ace,

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  6. שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  9. אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by DT Tunong,

שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אני מעונין להקים רשת אלחוטית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי דירות ומשני צידי הרחוב. בדרך( ברחוב) יש כבל מתח של חברת חשמל והמחשב באחת מהדירות נמצא בממ"ד.(חדר בטחון מבטון). המרחק בקו ישיר ממחשב למחשב 55 מטר. האם בעלות סבירה יש טעם והאם ראוטר המציין כי הוא מיועד לעד 100מטר באזור בנוי ,בהתחשב במגבלות שציינתי ,יעמוד במשימה ?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום, ההתקנה נעצרת באמצע וחסר קובץ : IIS_asps05kj.asp הדיסק טוב וכבר הותקן איתו בעבר IIS הצעות לכל דבר אחר שאני יוכל לבדוק איתו עבודות ASP בחינם יתקבלו בברכה גם כן. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by ^Z^,

שלום רב, אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית ואני צריך שני דברים : 1. נתב אלחוטי טוב, עד 350 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם הוא ממש ממש טוב. 2. איך מקימים אותה?... מישו יכול לתת לי הוראות?...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wooper,

שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  16. אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  17. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by ExploiT,

אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... בזמן האחרון עליתי על בעיה שגורמת לאיטיות בתוכונת ההורדה ובאינטרנט אקספלורר עצמו... אצלי תמיד שהייתי נכנס ל-"חיבורי רשת" היו לי שתי אייקונים... 1) Local Area Conection ... 2) התקשרות אינטרנט... בזמן האחרון האייקון השני נעלם לי לפעמים ואני צריך לאתחל את המודם בשביל להחזיר אותו... אם לא אז התוכנות מורידות לי לאט יותר או האקספולרר עצמו לא מעלה לי אתרים !! מה שמוזר זה שה-Internet Protocol שלי לא מוגדר אוטומטית... מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד !! תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

לפני כמה ימים אני התחיל ליות לי בעיות בדפדפן : אני נכנס לאתרים גולש אחרי זה אני נכנס לאיזה אתר אחר ולא רואים תמונות רק כתוב ויש רקע וזהו (וזה בכל מני אתרים) אז אני צריך לצאת מהדפדפן ואז להכנס לאתר וזה מסתדר מה הבעיה? עריכה : יש מצב זה האינטרנט שלי כי עם היא לי בעיה שלא היו ראים חלק מהאתרים בכלל אבל זה הסתדר לבד אחרי כמה ימים.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. אני מנסה לעשות אפשרות של התחברות עם יוזר שנמצא במחשב א במחשב ב במחשבים יש אקספי פרופשונל גירסה שנייה וישנם 3 מחשבים אני עובד אם ראוטר של אדימקס חוטי אני לא מצליח למצוא / להגדיר את קבוצת המחשבים רק את קבוצת העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.