עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב, בלילה בין יום חמישי לשישי (26/3/2010), תעבור מדינת ישראל ל-"שעון קיץ". בשעה 2:00 בלילה השעון יוזז שעה אחת קדימה, השעה תהיה 3:00 וכולנו נפסיד שעת שינה אחת. כיצד משפיע המעבר על המחשבים והנתבים שלנו? כל התשובות כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=558

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by motogt,

קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. כשאני מנסה לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק אני נתקבל בהודעה הבאה: Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint`http://www.facebook.com/gigaboxx/dialog/MessageComposer.php?id=646809891&__d=1&__a=1': A network error occurred. Check that you are connected to the internet. אני מקבל את ההודעה הזאת למרות שאני מחובר בוודאות לאינטרנט. קיבלתי את ההודעה עם IE8+FF+CHROME. מה זה הדבר המוזר הזה? עריכה: הייתי קצת נחפז מדי בגלל העצבים ובגלל שזה נמשך יותר מדי זמן, אבל מקור הבעיה בתוכנה Ad blocker, אני לא רואה אותה ב system tray אז כבר שכחתי ממנה. מנהלים מצדי ניתן למחוק.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. חיברתי את כל המחשבים לראוטר EDIMAX הכל עובד טוב ויפה ... רק הבעיה שהמהירות גלישה איטית בכל המחשבים.... איטית בצורה מחרידה להוריד קובץ על 2 קילו להיכנס לאתרים כאילו זה אינטרנט שוקי ש ל2 K יש לי אחד וחצי ולא יודע ממה נובעת הבעיה יש לי כבלים עם חייגן........ 012 מה יכול להיות הגורם לבעייה של האיטיות.....?! מוזר ומעצבןןןןן (עכשיו אני החזרתי את זה לרשת ICS לבנתיים )

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

7. Started by oceans68,

יש לי רשת אלחוטית בבית ( דירה קומה אחת 4 חדרים) הראוטר האלחוטי - 3COM - נמצא בחדר ( לא ממ"ד) הדלת מול הסלון. מחשב HTPC בסלון מחובר דרך דונגל אלחוטי USB של 3COM דרך "חוט מאריך" של הUSB. המרחק הוא כ 5 מטר. אין קירות בטון שמפריעים בדרך. אני מקבל אות בחוזק של 56%. כאשר אני מחזיק את הדונגל באוויר אני מקבל 70%. השאלה היא מה המיקום האופטימלי לקבל אות קרוב ל100%? מה משפיע על עוצמת האות של הרשת? אשמח להכוונה ועזרה. תןדה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. הסתכלתי במדריך ופתחתי פורטים והכל טוב ויפה אך כשאני עושה RESET למודם אז שוב הפורטים סגורים. ניסיתי לעשות STATIC IP לפי הספר של בזק למודם זה אך שוב אותה בעיה. יש למישהו עצה. תודה.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by arimas,

ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Andrey85,

שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  13. פעם עובד פעם לא עובד אתמול עשיתי שיחת קול עם חבר שלי עבד יופי, עכשיו זה לא רוצה לעבוד, לא נגעתי בלום אני יודע שאני רק ברשת... הפיירוול של הראוטר מבוטל וגם של הווינדוס ואין לי פיירולים אחרים. אתמול דיברתי בסקייפ ובמסנג'ר עבד יפה מאוד... ובכלל לא רק אתמול תמיד המצלמה וכו' עבדה אבל עכשיו זה לא עובד.. מה זה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. יש לי מודם אלקטל כן כן וחיפשתי כבר בכל הפורום על זה...... אבל אי לא רוצה לחבר את שתי המחשבים שבאחד יש אקס פי ובאחד 98 דרך 2 כרטיסי רשת וכרטיס רשת אחד במשחב השני אלא ע"י כרטיס רשת אחד בכל מחשב! וswitch!!?? זה אפשרי??? וכיצד? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  15. במחשב AMD וחלונות XP עם לוח אם GA-M55plus-S3G - rev. 1.0 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אני לא מצליח להתקין כהלכה את הדרייבר של כרטיס הרשת והוא מופיע עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. הבעיה החלה כאשר דיסק שהיה במערכת כשל (כרטיס הרשת עבד איתו) וחובר דיסק חדש עם התקנה חדשה של XP. זה הכרטיס המובנה לפי המפרט: Integrated Gigabit Ethernet solution with NVIDIA TCP/IP Acceleration technology וניסיתי להתקין את הדרייבר הזה: NVIDIA C51 Chipset Driver (include chipset\lan\sata raid driver) O.S. : Windows 2000,Windows XP כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אבל ללא הצלחה. כשחלונות מנסה להתקין …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by eranmor,

יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים שכולם מחוברים בצורה קווית שני מחשבים עם XP PRO ואחד עם ויסטה ULTIMATE הבעיה בשיתוף היא שאת הקבצים שאני מגדיר לשיתוף בויסטה לא רואים במחשבים האחרים מהויסטה אני רואה את הקבצים המשותפים בXP ויכול לגשת אליהם ללא בעיה אני מאמין שזאת בעיה של הגדרה כלשהי בויסטה אבל לא הצלחתי למצוא אותה עדיין עזרה ממישהו?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות.. היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6.. עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר.. למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by nitayc1,

שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פ

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  24. וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by TeaTime,

כמה עולה לאחסן שרת בחוות מחשבים (בהנחה שיש לי אחד)? מה הרוחב הפס (לשתי הכיוונים) שמקבלים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים