עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guyga,

אהלן, שידרגתי לחבילה של 100 מגה בבזק ובחיבור רגיל האינטרנט עובד במהירות המקסימלית (כ-88 מגה) הבעיה היא ברשת אלחוטתית, יש לי שני מחשבים ניידים בבית ושניהם מגיעים רק עד 20 מגה ללא בעיות קליטה דגם הכרטיס רשת אלחוטתית הוא בטכנולוגית N: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 אשמח לעזרה לדעת למה זה קורה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. הבנתי שיכולת ניצול האינטרנט תלויה גם בחומרה של המחשב רציתי לדעת עד כמה זה משפיע ואיך אני יכול לבדוק מה המהירות שיא שהמחשב שלי יכול לנצל?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by asafgolan,

בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
    • 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. שלום, היה לי חיבור עם חייגן כבלים וקיבלתי רק חצי מההעלאה בעת שימוש בWRT54GL קושחה רגילה ו TOMATO . ניסיתי ללא חייגן אותו דבר. חיברתי SWITCH רגיל פשוט וקיבלתי את הכל. למישהו יש מושג למה? עכשיו אם אני מעוניין לעבור לחיבור עם חייגן למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by RS4,

על איזה מודם אתם ממליצים מבזק לאינטרנט? מודם רשת או USB ואיזה דגם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אז ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הוט ו013 ומאז שהחליפו לי מודם (היה מתנתק לי כל הזמן) הביאו לי טריון המודם ההכי איטי בעולם (היה לי את ה3COM בצורת סנפיר כריש עוד מהנסיינים 7 שנים של אינטרנט נורמאלי) הגיע הפסקת חשמל בבית וכנראה שרפה את המודם החליפו לי את המודם לטריון הכי איטי בעולם החליפו לי אותו גם לתומפסון חדש בניילון ממש חדש ומשום מה במודם הראשון (3COM) היינו מורידים אני ואחי במהירויות מצויינות וכרגע זה מוריד לנו ממש לאט בקושי מוריד לי על 5 כשהאימיול אצל אחי פתוח (אני מדבר על זה שאני מוריד מטוררנט מהיר ומפאבים מהירים) ממש איטי כבר כמעט 5 שבועות אני רודף אחרי הוט ו-013 ומתלונן על המהירות הם חושבים שמחשב אחד מוריד השני צריך ליהיות מכובה כוס.... אני ממש לא מרוצה מהאינ…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Flame of Udun,

שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.

11. Started by token_toker,

שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.

12. Started by oded6188,

יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. איך אני מבטל את הפירוואל בנתב האלחוטי שלי? .לא יורד לי כלום מהאמיול

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by EnerGy,

שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by lompy,

התקנתי את המחשב החדש שלי ולמטה ליד השעון מופיע לי איקון של שני מחשבים עם סימן קריאה עלהם. קוראים לזה חיבור של רשת מקומית והוא כותב שם סטאטוס LIMITED OR NO CONNECTIVITY זה לא עושה בעיות בחיבור לאינטרנט והדריבר מותקן טוב והכל עובד אבל חוץ מזה שהאיקון מעצבן אותי זה מעקב את עלית המחשב בגלל שעד שהוא לא מופיע האנטיוירוס+הפיירוול לא נטענים משהו יודע איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by infifi,

יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  20. במחשב של חברה שלי (כפול ליבה AMD,1GB זיכרון,לוח ABIT) יש כ.רשת (לא OB) אלחוטי של abit שעובד על סלוט ה-PCIEX1 (הכרטיסים החדשים,אלו שהוגרלו פה באתר) ואת הראוטר הנ"ל. הראוטר ממוקם כמעט בקו ישר מהכ.רשת (שמגיע עם אנטנה,שעומדת של השולחן ד"א) ובמרחק של כ-5 מטר,אולי קצת יותר. באופן קבוע עוצמת הקליטה משתנה מיחסית גבוה לנמוך מאוד וממש כל כמה דקות יש ניתוקים חוזרים ונשנים. היה לי ראוטר כזה ואל היתה לי בעיה כזו,אבל מעולם לא השתמשתי בכ.רשת הזה. היתי שמח אם תגידו לי האם זה סביר העניין הזה,ומה לדעתך אפשר לעשות כדי לסדר העניין... משיטוט בממשק של הראוטר לא ראיתי אופציה להגברת האות או משהו כזה עריכה: אוקי,העלתי את תוכנת ה-AirPace ונדמה לי שהעניין הסתדר. בכל אופן,יש לי פה כמה אפשרויות ואני …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. דרוש לי שם חברה, דגם ו-FIRMWARE VERSION תודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Kidney_stonE,

ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/ מכיל PDFים עם מדריכים לכל סוגי המודמים הנפוצים של בזק, שאפשר להפוך לנתבים רק מעביר את הלינק לא אחראי בעצמי על ליקוט המידע.. תהנו

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים