עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pssheba,

שלום, ברשותי נתב ו 3 מחשבים שמחוברים אליו. בעבר התקנתי ע 2 מחשבים win xp הם היו מחוברים לרשת דרך נתב, "ראו" אחד את השני (מקש ימני ב: my network places ו search for computers) והעולם היה יפה. לאחרונה חיברתי מחשב חדש לראוטר (win xp) שיתפתי תיקיות אך אף אחד מ 2 המחשבים הוותיקים לא "רואה אותו ממטר". מישהו יכול להנחות אותי איזה wizard מאיזה תכנית (my network places, my computer) עלי להריץ בכדי לצרף את המחשב החדש שלי ל LAN ? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by shlomi8,

שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by frogface,

אז כך יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים עיי כבל רשת מהראוטר כשאני רוצה לשתף קבצים בינהם אני לא מצליח לשתף את אחד המחשבים במחשב שאני לא מצליח מותקנת ויסטה ואילו במחשב השני יש XP המחשב עם הויסטה יכול לראות לקרוא את הקבצים של ה XP אבל ה XP לא יכול לראות את הקבצים של הוסטה ולמעשה מהמחשב של XP בכלל לא רואים את המחשב של הויסטה ברשת. מקווה שיש מישהו שיכול לעזור כי אני על סף יאוש בברכת שבוע טוב ארז

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. Started by Andrey85,

שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by 114508534,

אהלן נראה לי זה הכי מתאים לפה אני ניסית לרנדר ברשת הבייתית שלי , המחשב מאסטר חלונות 7 המחשב הנוסף הוא חלונות וייסטה , כל ההגדרות נכונות ותקינות המחשבים רואים אחד את השני והכל סבבה , ברגע שאני שולח רנדר על שני המחשבים למחשב שנוסף אין אפשרות לכתוב על הכונן שעליו מאוכסנים הקבצים, הכונן הוא כונן על המחשב מאסטר שהוגדר כ MAP NETWORK DEIVE, אותו הניסיון בוצע ע"י הנייד שלי שהוא מריץ חלונות 7 ולאחר כל ההגדרות הריץ את הרנדר בלי שום בעיה והיה יכול לגשת לכונן רשת ולשמור עליו, אני מניח שאני מפספס איזה משהו קטן בהגדרות של חלונות ויסטה , אשמח לשמוע לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. Started by insane-o,

שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by gabrielf,

האם להוט יש בעיה טכנית כיום לספק מהירות ההעלאה מעל 2 מגה? עפ"י עובד הוט נאמר לי שהם ממתינים לשנה הבאה עד לסיום פריסת הסיבים.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Skion,

יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain

15. Started by iakovl,

רציתי לבצע בירור קטן מאחר וזאת בעיה שראיתי בעוד 2 פורומים אחרים השאלה פשוטה ומיועדת רק לאנשים שמחוברים ל 013 בתור ספק, האם בשבוע האחרון המהירות הורדה והיציבות הורדה שלכם בטורנטים ירדה

16. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by sausage,

חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. הלפטופ נמצא בחדר , והראוטר נמצא בחדר אחר, כרגע הכרטיס רשת שבלפטופ מזהה את הרשת, אך לא מצליח להתחבר אליה, ורק שאני מתקרב לראוטר הוא מתחבר. לכן אני מחפש כרטיס רשת חזק יותר. מבחינתי אפשרי להזמין גם מחול וגם מהארץ, אז לא להתבייש . מה שכן חשוב לי שהוא יתמוך ב WIN7 , ובמהירות טובה, בנוסף הגודל כן חשוב. אם יש כרטיס שעולה 110, אפילו קצת יותר והוא ממש טוב ושווה את החריגה, אתם מוזמנים להציע. המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by Little_Nigger,

shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אני צריך שתסבירו לי איך אני פותח פורטים מסויימים, אני צריך לפתוח את הפורטים הבאים: 6881 - 6889.

21. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, לפני מס' ימים עם סופות הברקים שהתחוללו במקום מגוריי הנתב שלי הלך לעולמו. היום החלפתי לחדש, במסגרת האחרית, לאותו הדגם. נכנסתי ישר להגדרות, עדכנתי קושחה, לאחר מכן הגדרתי את היוזר, סיסמאות וכל שאר ההגדרות הרגילות. לשמירת כל השינויים הראוטר ביצע ריסט. ניסיתי להתחבר עם הסיסמה החדשה...והחיבור מוגבל. קורה כשהסיסמא איננה נכונה.. אלא שהיא כן נכונה! ניסיתי את שתי הסיסמאות, שזהות למה שהגדרתי בקונפיגורציה של הראוטר ובכל זאת הראוטר מסרב לתת לי להתחבר אליו. אני לא מצליח להעלות את הממשק משתמש שלו לא אלחוטית וגם לא כשאני מחובר אליו חוטית ומנסה להתחבר לאתר. אני רואה אותו ברשימת רשתות אלחוטיות אבל לא מצליח להתחבר אליו. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש אפשרות לעשות לו ריסט לדיפולט בצו…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by benor,

בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by idofr,

אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.