עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliezer,

יש לי בעיית תפקוד של מצלמת IP ואני מתכנן לבצע אבחון באמצעות סניפר - למשל להתקין ו'ייר-שארק על הלאפטופ שלי ולחברו לרשת עם המצלמה. לצורך זה אני צריך HUB. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. הבעיה שבזאפ אני מוצא רק סו'יצ'ים. כל מוצר שקורא לעצמו "רכזת", מתברר לי בסוף שהוא מתג (ולא מתאים לחיבור סניפר). מישהו יודע איך אפשר להשיג HUB פשוט? ,

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

3. תראו יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם עכשיו אני רציתי תוכנה או משהו שאני יוכל לשלוט ברוחב פס שיהיה לכל אחד נגיד אני רוצה לתת 10% כל הזמן עד שאני יחליט אחרת או משהו כזה עכשיו הביאו לי את NETLIMITER ואמרו לי זה +- אותו דבר ואין לי מושג איך משתמשים בו גם אני לא רואה איך להגביל תמחשב השני ואני לא רואה תתוכנות שמשתמשות באינטרנט במחשב השני תודה למי שיעזור לי ויסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזאת... SweeT EviL

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Slash87,

טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום. יש לי רשת אלחוטית בין 3 מחשבים בבית אחד אם המודם ועוד 2 עם כרטיסי רשת אלחוטיים. במחשב שלי שמחובר אליו כרטיס רשת חיצוני יש גם פנימי. ויש לי בעיה בלהתחבר לאינטרנט אם הלינוקס. כי הספקית שלי לא תומכת לינוקס ולא מצאתי עדיין את הדרייברים אחרי שבועות של חיפושים. עכשיו, הלינוקס מזהה את הכרטיס רשת שלי הפינימי שמחובר ללוח אם. אז השאלה היא, האם יש כרטיסי רשת אם יציאות usb שאפשר לחבר אליהם את הכרטיס האלחוטי ובכך כשהלינוקס יזהה את הכרטיס הוא יתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by asafgolan,

בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן

13. במחשב AMD וחלונות XP עם לוח אם GA-M55plus-S3G - rev. 1.0 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אני לא מצליח להתקין כהלכה את הדרייבר של כרטיס הרשת והוא מופיע עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. הבעיה החלה כאשר דיסק שהיה במערכת כשל (כרטיס הרשת עבד איתו) וחובר דיסק חדש עם התקנה חדשה של XP. זה הכרטיס המובנה לפי המפרט: Integrated Gigabit Ethernet solution with NVIDIA TCP/IP Acceleration technology וניסיתי להתקין את הדרייבר הזה: NVIDIA C51 Chipset Driver (include chipset\lan\sata raid driver) O.S. : Windows 2000,Windows XP כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אבל ללא הצלחה. כשחלונות מנסה להתקין …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי 2 כונני 1TB שמחוברים כיום לראוטר הביתי שלי. ראוטר מסוג avm fritzbox 7390, שמשתף לי אותם ברשת ומתפקד בתור NAS ושרת הורדות BT. הטלויזיה מנגנת תכנים מהכוננים ע"ג רשת קווית עם סטרימר. מאחר והכוננים מחוברים דרך הראוטר, תכני 1080P נוטים להתקע. לאחרונה נתקלתי בקו המוצרים של QNAP ומאוד התרשמתי משלל התכונות והאפשרויות ואני שוקל רכישה של אחד. התכונות העיקריות שאנצל יהיו שרת הורדות, גיבויי time machine למוצרי מק בבית וכמובן שיתוף תכנים ברשת. כרגע אני מתלבט בנוגע ל2 דברים, 1. אני שוקל דגם 2bay, וכרגע התבייתתי על ה ts-220 שגם מגיע עם התוכנה החדשה של החברה QTS4, ומבחינת מפרט הוא נראה סביר בהחלט. אני מניח שאזמין מחו"ל, זו אופציה ככל הנראה יותר זולה..רק שאני לא ממש מוצ…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.

17. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by Skion,

יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. יש לי 750 ואני ב012 בכבלים. לדעתי היו בעיות אך האינטרנט טס. רק צריך לדעת איך להגדיר את האימיול. יש לי חבר בכבלים ב013 וגם הוא אמר שיש מלא בעיות והכל זז נורא לאט. אבל לאחר ששיחקתי עם ההגדרות שלו, הוא מוריד בטירוף.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?

22. Started by Shasoosh,

אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by iakovl,

רציתי לבצע בירור קטן מאחר וזאת בעיה שראיתי בעוד 2 פורומים אחרים השאלה פשוטה ומיועדת רק לאנשים שמחוברים ל 013 בתור ספק, האם בשבוע האחרון המהירות הורדה והיציבות הורדה שלכם בטורנטים ירדה

24. יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.