רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אני יכול לקנות את כל הציוד של הרשת האלחוטית שאני עומד להקים בבערך 950 שקל, הכל אדימקס, אבל מחנות שההורים לא כל כך סומכים עליה.. או לקנות את כל הציוד של level one בבערך 1000 שקל, אבל מחנות שאפשר לסמוך עליה ב100 אחוז... הכסף הוא לא מה שעושה את ההבדל בבחירה שלי, בעיקר החנות, וגם האיכות של המוצר... מביקורות שקראתי[ לא הרבה] הlevel one הוא בסדר, רק יכולה להתגלות בעיה עם הכרטיס pci שלהם. אז מה אתם אומרים על החברה הזאת? אם המחיר לא משנה, איזה מבין השתיים, edimax או level one? הדגמים של הראוטרים אם זה משמעותי[ואני מניח שכן] הם ככה: אדימקס: br 6114wg וlevel one: wbr3406tx תודה מראש.. עריכה: זהו, קניתי, התקנתי והכל הלך חלק..קליטה די טובה..שמנו את הראוטר במקום שנ…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני צריך נתב לאינטרנט סלולארי שיש לו סלוט לסים (לא נט סטיק) וגם חיבור לאנטנה חיצונית (בשביל קליטה סלולארית) כמו : הבעיה היא שלא מצאתי אפילו בזאפ את הקטגוריה לזה. אשמח לקצה חוט. אני לא רוצה לרכוש מהחברות הסלולאריות בגלל שיש להן נטייה לנפח מחירים ואני לא יכול להצטרף לחבילה כי אני כבר מנוי אבל עם מודם ולא נתב.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת קווית בעזרת ראוטר שהוא גם מודם. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. רציתי לדעת מה כדאי לקנות, האם יש ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם והוא יציב וטוב או שאני צריך לקנות מודם וראוטר בנפרד? ועל איזה מוצרים אתם ממליצים בתקציב של עד 400-450? גם רציתי לדעת אם יש בעיה ברשת אלחוטית כשיש בבית טלפונים אלחוטיים בתדר של 2.4ghz תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי במחשב אחד ראוטר ויש אינטרנט התקנתי במחשב השני את הכרטיס האלחוטי אבל בnetwork connection אין כלום ואני לא יכול להגדיר כתובת ip עד עכשיו הוא זהה לי אוטומטית את האינטרנט מה לעשות תודה לא משנה בסוף זה זהה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 כונני 1TB שמחוברים כיום לראוטר הביתי שלי. ראוטר מסוג avm fritzbox 7390, שמשתף לי אותם ברשת ומתפקד בתור NAS ושרת הורדות BT. הטלויזיה מנגנת תכנים מהכוננים ע"ג רשת קווית עם סטרימר. מאחר והכוננים מחוברים דרך הראוטר, תכני 1080P נוטים להתקע. לאחרונה נתקלתי בקו המוצרים של QNAP ומאוד התרשמתי משלל התכונות והאפשרויות ואני שוקל רכישה של אחד. התכונות העיקריות שאנצל יהיו שרת הורדות, גיבויי time machine למוצרי מק בבית וכמובן שיתוף תכנים ברשת. כרגע אני מתלבט בנוגע ל2 דברים, 1. אני שוקל דגם 2bay, וכרגע התבייתתי על ה ts-220 שגם מגיע עם התוכנה החדשה של החברה QTS4, ומבחינת מפרט הוא נראה סביר בהחלט. אני מניח שאזמין מחו"ל, זו אופציה ככל הנראה יותר זולה..רק שאני לא ממש מוצ…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המודם של הוט (MOTO SB4200) יכול לגלוש בX אם יש לי חיבור ללא חייגן? צריך ראוטר? תודה (ולכל החכמים,זה כמו שבקשר לחיבורים של ווינדאוס אתם שואלים פה ולא בפורום ווינ,גם אני אשאל פה,ולא ענו לי במק ד.א)
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אחרי חודשים של קרבות עם די-לינק וכלנית ואחרי שאני ואבא שלי הוכחנו להם חד וחלק שהכרטיס תוקע את הלאפטופ קיבלנו זיכוי כספי מלא למדתי שדי-לינק לא קונים וחיש מהר התחלתי לחפש את הכרטיס הבא, הפעם בחשדנות. אחרי שלא מצאתי שום בעיה עם כרטיסים של Edimax בגוגל רכשתי אותו והיום קיבלתי. עובד כמו קסם ^^ חיברתי, קצת הגדרות בראוטר וזה עובד, פשוטו כמשמעו. יש אינטרנט, יש שיתוף קבצים, יש קליטה ויש לקוח אחד מרוצה. מוסר השכל לא קונים די-לינק!!!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-