רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מוצר שמאפשר להתחבר לUSB מרחוק? כלומר שהפרוטקול נשאר USB, אבל עובד מעל wifi? חשבתי שאפשר באמצעות זה לסנכרן את האייפון מרחוק, או לחבר מצלמה למחשב, בלי צורך פיזי להגיע למחשב. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום זה אבל אני אנסה בכל זאת. יש לי טלוויזיה ישנה 2010 LG SCARLET אין לה יציאה של RG45 או WiFi כמו בטלוויזיות החדשות. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאת USB כרטיס רשת ובכך זה יחבר אותה לרשת? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בצורה הכי פשוטה שיש עם כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת. המודם נמצא אצלי והמחשב משפחה נמצא בשיתוף עם האינטרנט וכמובן שהגלישה במחשב משפחה מותנת בחיבור המחשב שלי לאינטרנט מה שדורש פתיחתו כמובן. היום אני בצבא, ואני הולך לישון מוקדם בערך ב11 ואחותי צריכה את המחשב אחרי השעה הזאת והבעיה היא שב11 אני הולך לישון וסוגר את המחשב בגלל הרעש שאני לא יכול לישון איתו והחום (לנסות לקנות מאווררים שקטים לא יעזור כי אני פשוט לא יכול לישון עם הרעש הכי קטן שיש) והתחיל להווצר ריב וכעס גדול בין אמא שלי ואחותי נגדי, הם רוצים שאני יעביר ואני לא רוצה להעביר את המודם כי זה ייפגע סכה"כ ברוחב הפס שמגיע אליי, גם בנוחיות, וגם בשליחת קבצים באיי סי קיו וכו'... הם רוצים להבי…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מתעסק עם רשת אלחוטית , אין לי עדיין ניסיון עם זה. המרחק בין החדרים שהמחשבים יהיו בהם הוא כ 5-7 מטר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=929 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=1967 איזה מהראוטרים עדיף ? או שיש ראוטר עדיף לתקציב שלהם ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=5362 איזה מהכרטיסי רשת האלה עדיף ? או שיש כרטיס עדיף למחיר שלהם ? אני צריך שהראוטר + הכרטיס רשת יעלו יחד 300 שקל והחנות צריכה להיות מנתניה. ושאלה נוספת , כרגע אני עם תשתית הוט וספקית בזק עם המודם THOMSON 425, כדי לחבר שני מחשבים לרשת האלחוטית דרך הנתב + כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני צריך נתב לאינטרנט סלולארי שיש לו סלוט לסים (לא נט סטיק) וגם חיבור לאנטנה חיצונית (בשביל קליטה סלולארית) כמו : הבעיה היא שלא מצאתי אפילו בזאפ את הקטגוריה לזה. אשמח לקצה חוט. אני לא רוצה לרכוש מהחברות הסלולאריות בגלל שיש להן נטייה לנפח מחירים ואני לא יכול להצטרף לחבילה כי אני כבר מנוי אבל עם מודם ולא נתב.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי מבזק להוט ועכשיו אני מחפש ספקית טובה ולא יקרה שתספק לי חבילה של 5 מגה. רצוי שיהיה שירות טוב ומחיר טוב. [ושלא תחסום פורטים =\] כדאי להשאר ב012? מחכה להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש שלי ולמטה ליד השעון מופיע לי איקון של שני מחשבים עם סימן קריאה עלהם. קוראים לזה חיבור של רשת מקומית והוא כותב שם סטאטוס LIMITED OR NO CONNECTIVITY זה לא עושה בעיות בחיבור לאינטרנט והדריבר מותקן טוב והכל עובד אבל חוץ מזה שהאיקון מעצבן אותי זה מעקב את עלית המחשב בגלל שעד שהוא לא מופיע האנטיוירוס+הפיירוול לא נטענים משהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-