רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות.. היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6.. עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר.. למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, לקראת טיול בארה"ב אני מבקש המלצה כדי שיהיה לי שם אפשרויות גישה לאינטרנט במחשב האישי שלי כנ"ל לגבי הסמרטפון תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום. אם יש לי תשתית בזק של 10 מגה, וספק הוט-נט של 100 מגה. אני תמיד אקבל 10 מגה, או שיכול להיות שיהיו בעיות כי זו לא אותה מהירות? למי ששואל למה יש לי חבילה של 100 מגה בספק: כי המחיר בהוט-נט נשמר לשנה וחצי, ויש סיכוי גבוה שבשנה וחצי הזאת אני אשדרג את מהירות האינטרנט... אז ככה אני יודע שאני יכול לשדרג רק בתשתית, ומבחינת הספק זה אותו מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את קושחת הנתב לDD-WRT V24 SP1 האם מישהו יכול לייעץ איזה הגדרות צריך לשנות כדי שהנתב יתפקד אופטימלית בכל מה שקשור לתעבורה כבדה של P2P ?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו חברתי מחשב דרך חבור יו אס בי למודם ועכשיו אני רוצה לחבר אותו דרך חיבור רשת, אבל ברגע שאני מחבר את חיבור הרשת למחשב הסימול למטה (של שני המחשבים ) רושם "כבל רשת מנותק" הוא מנסה כמה וכמה פעמים להתחבר וזה לא הולך. לחצתי ידנית עם האופציה "תיקון " וזה לא עזר. הסרתי את חיבור היו אס בי מחיבורי הרשת כדי שרק חיבור הרשת יהיה זמין אבל זה עדיין לא עזר. יש לציין כי הכבל תקין-בדקתי, וכי המודם עובד טוב עם חיבור של כבל רשת-גם את זה בדקתי עם מחשב נוסף. הדריבר של כ.רשת מותקן טוב נראה לי כי במנהל ההתקנים זה מופיע כמו שצריך בלי שום סימן מיוחד פשוט רשום תחת הכותרת של מתאמי רשת 10/100 pci ethernet adapter וזה כרטיס שעבד במחשב אחר, פשוט העברתי אותו למחשב הנוכחי כי חשבתי שהכרטיס רש…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד כשה אני ניכנס לצ'ט בנענע (במיוחד) לאחר כול כ-15 דקות כימעט בדיוק. מופיעה לי ההודעה הזו, -נותקת מהשרת. אני ממש לא נהנה מהצ'ט. יש לי מחשב חדש ואני לא מוצא מענה בקשר לבעיה הזו. אם יש לכם תשובה אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DI604 וכשה אני משחק VIETCONG אני לא יוכול להתחבר לסרבר אחד הם שתי המחשבים בו זמנית אלה רק בנפרד כשה אחד מחובר השני לא יכול לאותו להתחבר לסרבר ולהפך מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני מקצה IP קבוע בנתב של 3COM לMAC של הכרטיס רשת האלחוטי בלפטופ. מבלי להגדיר IP קבוע בכרטיס רשת עצמו. זאת על מנת שאני אוכל להתחבר גם לרשתות אלחוטיות אחרות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה לעשות טאנלינג דרך ראוטר לאיי פי וי 6 בגלל שאין אפשרות להעביר את פרוטוקול 61 האם זה נכון או יש אפשרות שאני לא יודע עליה.. האם יש ראוטרים שתומכים בזה או האם אפשר לגרום לאלקטל לתמוך בהעברת הפרוטוקול של ipv6 ? תודה לעוזר....
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ברשותי SYNOLOGY DS-112J שאותו אני רוצה לחבר להוטבוקס. הבעיה היא שחיברתי אותו דרך דרך כבל רשת ולא מצליח למצוא אותו ולקבל גישה אליו. אשמח לעזרה כמו כן אציין שנותרית ה STATUS מהבהבת בכתום.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-