עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תודה למשתתפים!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by WhiteLen,

היי, אתמול היתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי לתמיכה. הטכנאי הסביר לי להכנס למודם שלי ולשנות כמה שורות מ RELAY_PPP1 ל PPPOE אחרי זה הוא הסביר לי איך ליצור חיגן חדש שמתחבר ישירות לאינטרנט ולא דרך VPN. מישהו יכול להסביר לי מה הוא שינה והאם יש הבדל בין שתי השיטות? ( יתרונות / חסרונות ) תודה

• 3 תגובות
    • 11.5k צפיות
  3. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  5. http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by WaRez.,

שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by y42r,

יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by ex_,

היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by Imtheman,

חיברתי עכשיו את שני המחשבים שלי משום מה שאני מנסה להכנס לאחד מהם הוא רוצה " סיסמת רשת" מה זה הסיסמת רשת הזאת איפה אני מגדיר אותה זה לא אמור להיות הסיסמה של היוזר?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by HFDO5,

שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כלומר לנתק את הראוטר...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by no nick,

אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by yoyoyo,

שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם וסופשבוע נעים. אני עומד לפני קניית נתב אלחוטי חדש ביום יומיים הקרובים, ושמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. חבר המליץ לי על ה-LINKSYS WRT54GL בטענה שהוא נתב מצויין עם קושחה מבוססת לינוקס, הניתנת לשידרוג לקושחות לא רשמיות. מצאתי את הנתב המדובר באמצעות "זאפ" ב-609 שקלים - אבל באמת שאין לי מושג אם הוא שווה את ההשקעה הזאת... מישהו מוכן לעוץ עצה בעניין? האם לקנות את הנתב המדובר בסכום הזה (אם מישהו מכיר מקום זול יותר לעניין תודתי הענקית נתונה לו כבר מעכשיו), או שמא לרכוש נתב אחר, טוב יותר? כל עצה, טיעון, המלצה, והערה, יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע נעים לכולנו.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.