רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום... עד עכשיו השתמשתי בaztech 600EW הכל עבד יופי... אני יודע איך לפתוח פורטים ופתחתי בעבר אבל משום מה הוא עושה מה שבא לו... אחרי כמה שעות עם טורנטים כבר אין אינטרנט בשגיאת hostname not found וכשאני מנסה לפתוח פורטים חדשים הוא בכלל מתעלם.. מצד שני קיבלתי בחינם את Simens ADSL SL2-141 חיברתי אותו פתחתי פורטים ל2 תוכנות (אימיון וutorrent) והופ הכל עובד.. בדיקות הפורטים באתרים של 2 התוכנות מראים תוצאות מושלמות... השאלה שלי אם הסימנס יראה ביצוע טוב יותר/דומה/גרוע יותר (בחיבור חוטי) מהaztech כי סה"כ הייתי מרוצה ממנו.. וגם מהכמה דקות שלי עם הסימנס הוא נראה סבבה לגמרי. האם יש דרך לסדר את הAztech כי הניסיון הזה לפתיחת פורטים נעשה אחרי שעשיתי לו ריסטור להגדרות מפעל. האם ממה שציינ…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלפטופ נמצא בחדר , והראוטר נמצא בחדר אחר, כרגע הכרטיס רשת שבלפטופ מזהה את הרשת, אך לא מצליח להתחבר אליה, ורק שאני מתקרב לראוטר הוא מתחבר. לכן אני מחפש כרטיס רשת חזק יותר. מבחינתי אפשרי להזמין גם מחול וגם מהארץ, אז לא להתבייש . מה שכן חשוב לי שהוא יתמוך ב WIN7 , ובמהירות טובה, בנוסף הגודל כן חשוב. אם יש כרטיס שעולה 110, אפילו קצת יותר והוא ממש טוב ושווה את החריגה, אתם מוזמנים להציע. המון המון תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-