עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, לפני מס' ימים עם סופות הברקים שהתחוללו במקום מגוריי הנתב שלי הלך לעולמו. היום החלפתי לחדש, במסגרת האחרית, לאותו הדגם. נכנסתי ישר להגדרות, עדכנתי קושחה, לאחר מכן הגדרתי את היוזר, סיסמאות וכל שאר ההגדרות הרגילות. לשמירת כל השינויים הראוטר ביצע ריסט. ניסיתי להתחבר עם הסיסמה החדשה...והחיבור מוגבל. קורה כשהסיסמא איננה נכונה.. אלא שהיא כן נכונה! ניסיתי את שתי הסיסמאות, שזהות למה שהגדרתי בקונפיגורציה של הראוטר ובכל זאת הראוטר מסרב לתת לי להתחבר אליו. אני לא מצליח להעלות את הממשק משתמש שלו לא אלחוטית וגם לא כשאני מחובר אליו חוטית ומנסה להתחבר לאתר. אני רואה אותו ברשימת רשתות אלחוטיות אבל לא מצליח להתחבר אליו. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש אפשרות לעשות לו ריסט לדיפולט בצו…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, ברשותי נתב ו 3 מחשבים שמחוברים אליו. בעבר התקנתי ע 2 מחשבים win xp הם היו מחוברים לרשת דרך נתב, "ראו" אחד את השני (מקש ימני ב: my network places ו search for computers) והעולם היה יפה. לאחרונה חיברתי מחשב חדש לראוטר (win xp) שיתפתי תיקיות אך אף אחד מ 2 המחשבים הוותיקים לא "רואה אותו ממטר". מישהו יכול להנחות אותי איזה wizard מאיזה תכנית (my network places, my computer) עלי להריץ בכדי לצרף את המחשב החדש שלי ל LAN ? תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by noambaum,

מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by eyalha,

היי אני קונה מחשב חדש, ויש לי בבית ראוטר (כזה עם אנטנה) של DLINK מדגם DI-614+ (המהירות של האינטרנט היא 750, בקרוב אולי תשתדרג ל1.5 או 2.5, זה משנה?) איזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך? כי ראיתי שיש במהירויות שונות.. תודה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  6. HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by kawaii,

היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by Skion,

יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by elyaz,

שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

שלום, עד לפני 3-4 ימים הצלחתי להאזין לרדיו שבאתר של ערוץ 7. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אולי רק באתר ואז בדקתי באתרים אחרים וזה גם כן לא עבד. ואז ניסיתי לבדוק בדפדפנים שונים כמו firefox, IE8 וספארי אבל שוב לא הצליח. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by erashel,

טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by motogt,

קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

שלום... עד עכשיו השתמשתי בaztech 600EW הכל עבד יופי... אני יודע איך לפתוח פורטים ופתחתי בעבר אבל משום מה הוא עושה מה שבא לו... אחרי כמה שעות עם טורנטים כבר אין אינטרנט בשגיאת hostname not found וכשאני מנסה לפתוח פורטים חדשים הוא בכלל מתעלם.. מצד שני קיבלתי בחינם את Simens ADSL SL2-141 חיברתי אותו פתחתי פורטים ל2 תוכנות (אימיון וutorrent) והופ הכל עובד.. בדיקות הפורטים באתרים של 2 התוכנות מראים תוצאות מושלמות... השאלה שלי אם הסימנס יראה ביצוע טוב יותר/דומה/גרוע יותר (בחיבור חוטי) מהaztech כי סה"כ הייתי מרוצה ממנו.. וגם מהכמה דקות שלי עם הסימנס הוא נראה סבבה לגמרי. האם יש דרך לסדר את הAztech כי הניסיון הזה לפתיחת פורטים נעשה אחרי שעשיתי לו ריסטור להגדרות מפעל. האם ממה שציינ…

18. שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!

19. Started by Moty_p,

שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?

20. Started by vacuuuum,

הייתי צריך לחסום תוכנה מסויימת מלהתחבר לאנטרנט, אז הוספתי אותה ב"outbound rules" ב"advanced settings" של הפיירוול. אבל משום מה זה לא חסם אותה. חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה עצמה אז ניסיתי לחסום את פיירפוקס באותה הדרך. הוספתי את הEXE של פיירפוקס ל"outbound rules" עם "block", אחרי זה נכנסתי לדפדפן אבל הוא פעל כרגיל. (וראוי לציין שבדקתי, ולא היו עוד פקודות שקשורות לפיירפוס באוטבונד) אחרי זה חשבתי שהבעייה אולי בפיירוול עצמו אז נכנסתי ל"windows firewall properties" ובprivate profile עשיתי "outbound connection - block" מה שחסם את כל השיחות היוצאות לאנטרנט כולל את מה שהרשתי אחרכך ב"outbound rules". מישהו יודע מה הבעייה, ולמה ה"outbound rules" לא עובדים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by Itaybe,

שלום, אשמח לקבל המלצות לנתב בתקן N תודה רבה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.

23. Started by Moty_p,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by [ViT],

קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by lior777,

שלום לכם! אני זקוק לייעוץ והמלצה לראוטר + כ.רשת המצב כזה שיש לי בחדר 1 מודם של בזק + מתאם שיחות של בזק בינלאומי ושאליו אני רוצה לחבר ראוטר...... ראיתי בזאפ כל מיני דגמים למשל של TP-LINK בסביבות 150 שקל! החדר השני באותה קומה ללא ממד ויש ביניהם כ 8 מטר רווח ביניהם....... מה דעתכם על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים אקראיים ועוצמת קליטה יחסית טובה....ויעבוד טוב עם המתאם שיחות.....

דיונים חדשים בפורומים