עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by triple_maxim188,

התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. אורח liran_avraham
    Started by אורח liran_avraham,

יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה

4. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Antonimo,

על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by LinKinG,

רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by DarkSid3,

תגידו אני היחידי שראיתי את הפרסומת שאומרים ש012 השיקה חבילה במהירות של 10MB ?? רק לבעלי תשתית HOT ... בטליויזה היתה פרסומת ו באתר שלהם אין כלום על זה ... : תודה על התיקון של דרור! הנה קצת מידע http://www.012.net/sales.aspx?docID=7259&FolderID=55〈=he&tabn=0 אז מה אתה אומרים? וד"א החיבור קיים רק במקומות מסויימים, או שזה זמין לכל אחד ואחד?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. אממ בשבוע הזה מסתיים ההתחייבות שלי לשתי החברות שאני איתם לפני שמיהרתי להמשיך אז רציתי לבדוק מס דברים... זה התחיל שהתקשרתי לבזק בין לאומי ענתה לי נציגה שאלתי אותה לגבי מחיר והכל ואחרי זה רק כדי להיות בטוח לגבי המהירות מדובר ב1.5 שאלתי אותה והיא אומרת לי שהמהירות של הורדה והעלה היא 96 מייד אמרתי לה שזה לא הגיוני וכו' אחרי שקיבלתי את המחיר בדקתי אצל 013 גם הוא אמר לי אותו דבר עכשיו רציתי לדעת בדיוק מה המהירות כי לפי מה שאני יודע זה 190~200 הורדה והעלה היא 16 מדובר על ספקית + כבלים (שנשארים בכל מקרה) אז מישהו שיש לו ויודע מאה אחוז שירשום פה כי העניין נראה לי דיי מוזר

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Slash87,

טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004 אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150. בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי. גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק. מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו) מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמ…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Thant,

יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by sashaefi,

על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. Started by X7-007,

אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.

22. האתר מוגדר כדף הבית שלי, כל פעם שאני גולש ממנו לאתר אחד, אני רואה שהדפדפן עדיין שומר על בין 3 ל-5 חיבורים (פורט 80) לשרתים שאני מניח שייכים להם בכתובת: Dns resolved a212-199-29-14.deploy.akamitechnologies.com to 208.73.212.12 איזו סיבה יכולה להיות לאתר חדשותי לשמור איתי על קשר לאחר שיצאתי מהאתר?

23. Started by APT,

יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Unavoidable Encounter,

עשיתי שחזור הגדרות יצרן לראוטר Edimax 6204Wg ומאז המחשב עם האינטרנט האלחוטי לא קולט את הראוטר. המחשב נמצא ממש קרוב לראוטר (3-5 מטר) ובכל זאת הווינדוס כותב No wireless network available.. אין לי מושג מה לעשות יש למישהו רעיון מה קרה בדיוק ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by asafgolan,

בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים