רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הראוטר החובר אצלי לשני מחשבים נייחים שנמצאים באותו החדר באמצעות כבל רשת וכבר פעם שלישית שאני קם בבוקר אני שם לב שאי אפשר לגלוש. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר דרך הכתובת שלו וזה לא תמיד מצליח (או לוקח יותר מדי זמן). פעם אחת פשוט כיביתי והדלקתי אותו אז אני חושב שהוא התחבר אוטומטי ופעם - פעמיים שנכנסתי להגדרות שלו ראיי שהוא היה מנותק. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי פיספסתי איזה הגדרה ?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב wireless .... במחשב שלי שמחובר לראוטר (דרך כבל רשת)...יש אינטרנט והכל עובד...אבל לשאר המחשבים שאני רוצה להתחבר דרך האלחוטי.... זה לא מתחבר...בדקתי בשני מחשבים וזה לא עובד.... הוא מראה לי שהוא קולט ואפילו שלושה קווים...אבל הוא גם מסמן את הציור של המחשב עם הסימן שאלה (והכתוב שהקישורית חסומה ומשו...לא כ"כ הבנתי..)..יש למישהו מושג איך מסדרים אתזה...ביום שישי הכל עבד לי חלק!!!!!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס לאתר (http://www.prisonbreak.co.il/) מופיע לי הודעה שאומרת לי לעלות את האתר במצב "public_html directory" . איך אני עושה זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי רשת עם כמה מחשבים ושאני הולך למיקומי הרשת שלי(אני נמצא במחשב רגיל לא במנהל) אני רוצה להכנס למחשב שהוא המנהל הרשת שלי ואני לא יכול הוא רושם ל י הודעה כזאת: "אין אפשרות גישה אל\\(שם המחשב). ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות כניסה. הגישה נדחתה." אז מה אני יכול לעשות בכדי שאני אוכל להכנס רגיל למחשב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-