רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד וינדוס ויסטה ובשני אקס פי ואני לא מצליח לשתף קבצים הצלחתי פעם אבל מאז שהחלפתי ראוטר אני לא מצליח לפעמיים אני רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס אליו יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות? או שאולי יש דבר כזה שהראוטר חוסם שיתוף קבצים? אם זה משנה אני מתחבר לרשת דרך accses point באלחוטי והaccses point מחוברת בכבל לראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP 620 NOTEBOOK PC אני מודה שעיתי מעט בלאגן ומחקתי את כל המחיצות שהיו כולל ה HP_RECOVERY + HP_TOOLS! מחקתי והתקנתי WIN 7 ULTIMATE! הבעיה היא כזו: אני מעוניינית להשתמש בתוכנת BACK TRACK 5 שזה לינוקס אבל מישום מה המחשב לא מזהה לי את כרטיס הרשת! אולי אני צריכה דרייבר? במחשב הנייד השני אין לי את הבעיה הזו. אם אכן זו בעיה של כרטיס הרשת האם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס או דונגל שיעבוד עם BACK TRACK 5? אם מישהו יכול לעזור אהיה אסירת תודה. - הנה זה המפרט:
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לשתף אנשים באימיול .זה מאט לי את ההורדה ומציק לכן אני מעוניין לחסום אותם הייתכן?? כיצד אוכל לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שנמחק לו החשבון מייל בyahoo מכיוון שהוא לא השתמש בו איזה חצי שנה. כמו כן,ניסיתי להיכנס לחשבון שלו (id) ונודע לי שהוא פנוי להרשמה ! כלומר נמחק... האם יתכן שyahoo מוחקת חשבונות מייל שאינם בשימוש מס' חודשים ? אשמח לאימות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים שמתי לב שצצו לי פרסומות בצדי הפייסבוק. הפרסומות האלה לא אופייניים לפייסבוק, הם היו באנרים גדולים כמו הבאנר כאן למעלה. שמתי את העכבר בשביל להבין מאיפה זה מגיע והבנתי שזה מגיע מאתר שנקרא clickon.co.il מחקתי את הקוקיז לראות אם זה יסיר את הפרסומות וזה עבד. אתמול שוב הפרסומות חזרו. אין לי מושג אין הם משתילים לי את קוקיז הפרסומיים האלה אבל אני חושב שזאת חוצפה. זה התנהגות של וירוס ולא חברה. רציתי לדעת מה החוקיות של דבר פעולה כזאת. זאת לא חדירה לפרטיות ללא רשות לצורכי פרסום? הם לא אמורים לשאול לפני שהם מחדירים לי משהו למחשב? לדעתי זה ספאם לכל דבר ואם צריך אני גם אתבע אותם.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים 3 נייחים ו2 ניידים,מתוכם נייח ונייד אחד נמצאים בקומה התחתונה(ישנן 2 קומות בבית). המחשב הנייח שבקומה התחתונה נמצא בחדר גבס(שמעתי שזה מפריע לאות האלחוטי) ויש באותו החדר גם אקווריום בינוני(שמעתי שגם זה מפריע לאות). המחשב "הבעייתי" הוא שלי וכרגע אני משתמש בכבל USB ארוך (של 5 מטר) שמחובר למחשב בקצה אחד ובקצה השני מחובר לכרטיס רשת אלחוטי( ew-771usn),הכרטיס הזה נקנה לא מזמן בגלל בעיות בקליטה. הראוטר שברשותי הוא tew-431BRP של Trendnet והוא "פועל" ביחד עם אקסס פוינט(tew-434apb -אותה חברה) שנרכש כדי להגדיל את טווח השידור,אבל לפי מה שאני יודע(לא הרבה) הוא חייב להיות מחובר חוטית לראוטר ולכן הטווח גדל רק במעט. לפי מה שהצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט אז רק ה…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לפני כשבוע הפכתי את המודם שלי לנתב( בכל נתב יש nat?) הקיצר לא פתחתי לו את הפורטים של הicq אבל עדין אני מצליח לקבל קבצים, שלפי מה שהבנתי ה nat היה אמור לחסום את זה הרי אני לא יוזם את ההתקשרות (אז איך הנתב יודע לאיזה מחשב לנתב את ההתקשרות?) ועוד שאלה קטנה למה באימיול אם אני לא פותח את הפורטים שלו ב nat אני מקבל low id? תודה
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-