רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004 אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150. בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי. גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק. מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו) מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמ…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים וקריאת חומרים בנושא, אני חושב שהצלחתי למקד את עצמי על 2 שאלות ספציפיות. כרגע הרשת אצלי נפרשת על 2 קומות ומורכבת מראוטר, מתג ו-5 מחשבים + 2 לפטופים. עקב אילוצים כאלו ואחרים אני צריך להוסיף עוד נקודת מיתוג. מכיוון שאני כבר צריך לעשות שינויים במבנה הרשת חשבתי להוסיף עוד נקודת רשת אלחוטית. ע"פ מה שקראתי עד כה, עומדות בפני 2 אפשרויות: 1. בבעלותי כרגע ראוטר אלחוטי של Edimax מדגם BR-6424NL. קראתי על הדגם הזה רבות וממה שהבנתי אפשר לחבר את הראוטר הזה גם בתור מתג, או מתג המספק רשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם אני אוכל לחבר 2 ראוטרים כאלו אחד עם השני (יש ביניהם הפרדה של קומה ומתג)? 2. על יכול לוותר על הנק' האלחוטית הנוספת ולשים מתג פשוט. אבל, האם יכולה לה…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עשיתי שחזור הגדרות יצרן לראוטר Edimax 6204Wg ומאז המחשב עם האינטרנט האלחוטי לא קולט את הראוטר. המחשב נמצא ממש קרוב לראוטר (3-5 מטר) ובכל זאת הווינדוס כותב No wireless network available.. אין לי מושג מה לעשות יש למישהו רעיון מה קרה בדיוק ואיך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6114WG +כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX למחשב נייד. למישהו יש ניסיון בשימוש של מוצרים אלה בעיקר בקטע של טווח אלחוט ? אני מתכנן לשים את הראוטר בקומת קרקע ואת המחשב הנייד קומה מעל(בית פרטי). עצות ותגובות יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מודם חדש SIEMENS SL2-141 והוא חוסם לי את הפורט של ה-utorrent מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפסיק לחסום אותו?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-