עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Amir c,

לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by DoR,

התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by litaei,

האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. Started by ערן B,

אהלן, היום התקנתי על המחשב החדש שלי WIN7. עד היום כשעל שני המחשבים שברשותי חיבור רשת היה קל, הרשת שלי מחוברת בעזרת כבל מוצלב למחשב "מארח" (עם WIN XP) ודרכו לאינטרנט. ב- WINXP הייתי פותח את הווזירד של הרשת ביתית אבל ב- WIN7 אני לא מוצא וויזרד כזה וכל מאמצי עולים בתוהו. אני רואה את המחשב אבל לא מצליח להתחבר דרכו לרשת. המחשב המארח מתחבר לרשת בעזרת מודם USB ישן. המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  9. שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by locke,

חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש

12. Started by udilizi,

ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by mmMigy,

קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום לכולם. לפני חודשיים+ עברתי דירה, ובמהלך זה שדרגתי לחבילת 20 מגה של בזק (תשתית+ספק). החבילה כללה ראוטר של D-LINK שעובד מצויין על מחשב נייח+ שתי מחשבים ניידים. במהלך השבועיים האחרונים שמתי לב שהפתיחה של כל האתרים ברוב המקרים מתעכבת. על מנת לפתוח אתר כלשהו נדרש לרענן אותו פעם או פעמיים רק בשביל להיכנס. ביצעתי סריקת וירוסים, ניקוי רגיסטרי, COOCKIES וכו' ( בקיצור זאת לא בעיה של הדפדפן ולא של המחשב) ולאחר בדיקת מהירות הוא מראה לי נתונים תקינים: http://www.speedtest.net/result/-1.png (בוצע בשעות עומס כך ש 15M זה בסדר). זה קורה בכל המחשבים, גם בניידים וגם בנייח. מבקש עזרה לפני שאני פונה לבזק והשירות ה"איכותי" שלהם...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by galav1,

אז ככה: יש לי בחדר את המחשב שלי שמחובר עם כבל רשת לראוטר מדגם br-6204wg של edimax יש לי עוד שני מחשבים נייחים שמחוברים באופן אלחוטי אחד נמצא בממ"ד והקליטה יחסית בסדר ובעוד חדר רגיל הקליטה על הפנים וזה כל הזמן על חלש זה די מוזר כי בממ"ד הקליטה כבר יותר טובה מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה ? ועוד שאלה האם זה שסרטונים שרואים באינטרנט למשל עובדים לאט עם קטיעות במחשבים שמחוברים באופן אלחוטי זה קשור לקליטה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. 1.5/150, ב75 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית 2/200 ב89 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית מה דעתכם על המחירים? יותר קורץ לי ה2M, אבל אני רוצה לדעת אם המחיר בסדר. ד"א, עד עכשיו שילמתי 60 לתשתית ו39.90 לספק, לאינטרנט 1.5/96, ככה שכבר יותר משתלם. תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אורח liran_avraham
    Started by אורח liran_avraham,

יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by guycnaan,

שלום לכל פורום רשתות,אני זקוק לעזרתכם ובכן רצינו לחבר את הבית (בית פרטי דו קומתי) ברשת פנימית (4 מחשבים),מכיוון שרצינו לחבר את כולם לאינטרנט היינו צריכים או ראוטר, ולמתוח המון חוטים או סתם למתוח המון חוטים...כמובן שאני העדפתי את האופציה השנייה בגלל העלות הזולה יותר, אך מכיוון שאימי החליטה לצבוע את הבית,ובשום פנים ואופן היא לא תסכים למתוח עשרות מטרים של חוטי רשת על התקרות,או לחילופין תסכים למבצע קידוחים בבית. ולנושא עצמו: אבי שוהה כרגע בחו'ל והוא ראה ראוטר אלחוטי מסדרת ה-B (אשר יכול להעביר 11 מגה ביט לשנייה אם אני לא טועה),זהו קצב העברה סביר לקו ADSL במהירות 0.75. מחירו של הראוטר יקר אך סביר (60 דולר),אך בארץ יקר יותר לקנותו ובגלל זה עדיף לקנות בחו'ל. שאלתי היא אם אני אחל…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by MasterOr,

הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by clown,

התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by starrk,

שלום. שמי טל. ולי יש בעיונת קטנה. יש לי ראוטר מודל: D-LINK 2 6 5 0U. ואני רוצה להשתמש בתוכנה בשם: COD RCON TOOLS, הבעייה שמשהו (שאין לי מושג מהו) מפריע למידע לישמר על התוכנה, לדוגמא: נגיד שהאני בועט מישהו מחוץ לשרת שלי המידע שלו צריך להופיע בהסטוריה והוא לא מופע בהיסטוריה. יש לי הרגשה שאני אמור להפנות פורט כול שהוא....אך אין לי מושג איך להפנות, ואיזה סוג של פקודה/ איך שקורים לזה TCP/UDP ??? ??? יש לי את ה IP שלי אך אני לא יודע איך להפנות את הפורטים האלה. אני השמח לתמיכה על פי SKPY אם אפשר, שאני יוכל לדבר עם אתכם 1*1. תודה רבה. ושהיה לכם יום טוב ;D

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by llnakash,

חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.