עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nabuco,

שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Sman,

שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?

4. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by Baridy,

חבר שלי קנה מחשב חדש והפינג שלו כל הזמן 150-360 ,כשבמחשב הקודם שלו היה 5-10 איך מסדרים את זה? זה בעיה בכרטיס רשת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by shaharZur,

אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  7. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by GreenApes,

אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by ofri11,

שלום, ברשותי כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) של חברת TP-LINK דגם TL-WN620G. כשהשתמשתי בו על XP הוא עבד טוב, אך שעברתי ל-7 נוצרה בעיה. תחילה ה-7 בכלל לא זיהה אותו, אך אחרי חיפוש ברשת הסתבר שזו בעיה נפוצה וצריך להוריד את הדרייבר של ויסטה כדי שיעבוד. עשיתי זאת והכרטיס עובד, אך ישנה תקלה אחרת- שהמחשב חוזר ממצב שינה ה-Windows לא מזהה אותו וצריך להוציא אותו מהכניסת USB ולהחזיר ורק אז הוא עובד (אבל אם המחשב נדלק לאחר כיבוי ה-Windows כן מזהה אותו). תודה מראש, עופרי.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. Started by igalbk,

שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.

13. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Jamuzo,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, ברשותכם אני עורך ומשנה את ההודעה המקורית. קראתי הרבה חוות דעת על נתבים ואני מבולבל, אז נעשה את זה יותר פשוט... אני זקוק להמלצה שלכם על נתב טוב במחיר של עד 350 ש"ח. אל הנתב צריך להיות מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ולפחות עוד אחד אלחוטי. הייתי רוצה שהנתב יהיה מדור חדש (לדוגמא, אם נתב של EDIMAX, אז לא נתב מלפני 3 שנים, אלא מהסדרה העדכנית שלהם). עקרונית לא אכפת לי איזו חברה, העיקר שתהיה חברה מוכרת. חשוב לי שהנתב לא יתנתק כל הזמן מהמודם. יש לי מודם כבלים. כרטיס הרשת האלחוטי הוא מתקן g, אבל מן הסתם יום אחד יהיה לי n, אז אם כבר אז כבר, אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החזק יותר. תודה !!!

19. Started by somsom9,

יש לי במחשב 2.5 מהירות גלישה והשאלה של עם אני מעלה ל 5 מגה זה 1 מוריד יותר מהר ו 2 יש אתרים שלוקח זמן לפתוח שם דפים עכשיו אני יודע שזה בגלל שהאתר עצמו עמוס והשאלה שלי עם המהירות גלישה שלי תעזור גם בזה תודהה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  20. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by zeroone,

שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. לפני שעה הורדתי איזה תוכנה פרוצה כיבכול, שמתי לב שמשהו מוזר וזה בכך שבשם של התיקייה רשום גירסה B של התוכנה ובקובץ הפעלה רשום A. ברגע שהפעלתי את הקובץ שנראה חשוד, הוא רשם לי שעוד 60 שניות מתכבה הווינדווס בגלל תקלה בפרוטוקל הזה כמו עם הבלאסטר. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהוא הדביק לי את המחשב בבלאסטר (הקובץ הוא 342 ק"ב בערך נדמה לי) אז הרצתי את הכלי למציאת הוירוס של סימנטק, הוא לא מצא כלום, עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT ולא מצאתי כלום, וגם אין שום פרוססור. יש לי את כל העדכונים של ווינדווס אקס פי מותקנים כבר ממזמן, וגם יש לי זון אלארם פרו מותקן ונורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן. מה יכול להיות הדבר הזה שקרה? האם יש לי וירוס? אחרי סריקה לא נמצא שום וירוס והמחשב נראה שאין וירוס. א…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by guycnaan,

שלום לכל פורום רשתות,אני זקוק לעזרתכם ובכן רצינו לחבר את הבית (בית פרטי דו קומתי) ברשת פנימית (4 מחשבים),מכיוון שרצינו לחבר את כולם לאינטרנט היינו צריכים או ראוטר, ולמתוח המון חוטים או סתם למתוח המון חוטים...כמובן שאני העדפתי את האופציה השנייה בגלל העלות הזולה יותר, אך מכיוון שאימי החליטה לצבוע את הבית,ובשום פנים ואופן היא לא תסכים למתוח עשרות מטרים של חוטי רשת על התקרות,או לחילופין תסכים למבצע קידוחים בבית. ולנושא עצמו: אבי שוהה כרגע בחו'ל והוא ראה ראוטר אלחוטי מסדרת ה-B (אשר יכול להעביר 11 מגה ביט לשנייה אם אני לא טועה),זהו קצב העברה סביר לקו ADSL במהירות 0.75. מחירו של הראוטר יקר אך סביר (60 דולר),אך בארץ יקר יותר לקנותו ובגלל זה עדיף לקנות בחו'ל. שאלתי היא אם אני אחל…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by LinKinG,

רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by tascam,

מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים