עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Boris_yo,

אני בתשתית של הוט וספקית הוטנט, גולש ב-100 מגה. בהתחלה ראיתי ראוטר TP-Link Archer VR-400 ואחר כך ראוטר Xiaomi Mi 4A מישהו יודע איזה יותר טוב? יש למישהו Xiaomi? אודה אם תשתפו חוויה שלכם.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. אז ככה יש לי תקלה בהוטבוקס הנוכחי אז פניתי להוט בנידון וקבוע לי לשבוע הבא שליח שאני אמור למסור לו את ההוטבוקס הבעייתי ותוך כדי לקחת מהשליח הוטבוקס חילופי וכעת מה שלא הבנתי לגבי העברת הגדרות מההוטבוקס התקול לחילופי כי ידוע לי כשטכנאים מחליפים הוטבוקסים אז אחרי שמחברים הוטבוקס לחשמל לרשת הוט ולמחשבים אז בהתחלה אין אינטרנט עד שלא פותחים איזה הגדרות או משהו ורק אז אפשר להתחיל לגלוש אז לכן השאלה היא אז מי אמור לבצע לי את העברת ההגדרות בין ההוטבוקסים השליח להוט או שאני אמור לבצע זו בכוחות עצמית מול תמיכה טכנית של הוט אינטרנט אני לא מדבר על רשת אלחוטית wifi אלה על אינטרנט וטלפון כי אני גם מנוי לשירות של אינטרנט וטלפון תודה רבה על המענה

3. היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by kobi_sion,

יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת של בזק אני לא מכבה את המחשב בימים האחרונים כשאני יושב מול המחשב אני רואה שהמחשב מנותק מהרשת (ריבוע צהוב למטה) אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו והתקלה נעלמת ואחרי כמה שעות חוזרת. הבעיה הופיעה אחרי שמיקוספט אמרה שהעותק לא חוקי - תוקן בינתיים הנתב עובד רגיל - מכשרים שמחוברים אלחוטית עובדים הבעיה רק במחשב מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. יש לי מודם אלקטל כן כן וחיפשתי כבר בכל הפורום על זה...... אבל אי לא רוצה לחבר את שתי המחשבים שבאחד יש אקס פי ובאחד 98 דרך 2 כרטיסי רשת וכרטיס רשת אחד במשחב השני אלא ע"י כרטיס רשת אחד בכל מחשב! וswitch!!?? זה אפשרי??? וכיצד? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by krabby,

..

7. Started by guycnaan,

שלום לכל פורום רשתות,אני זקוק לעזרתכם ובכן רצינו לחבר את הבית (בית פרטי דו קומתי) ברשת פנימית (4 מחשבים),מכיוון שרצינו לחבר את כולם לאינטרנט היינו צריכים או ראוטר, ולמתוח המון חוטים או סתם למתוח המון חוטים...כמובן שאני העדפתי את האופציה השנייה בגלל העלות הזולה יותר, אך מכיוון שאימי החליטה לצבוע את הבית,ובשום פנים ואופן היא לא תסכים למתוח עשרות מטרים של חוטי רשת על התקרות,או לחילופין תסכים למבצע קידוחים בבית. ולנושא עצמו: אבי שוהה כרגע בחו'ל והוא ראה ראוטר אלחוטי מסדרת ה-B (אשר יכול להעביר 11 מגה ביט לשנייה אם אני לא טועה),זהו קצב העברה סביר לקו ADSL במהירות 0.75. מחירו של הראוטר יקר אך סביר (60 דולר),אך בארץ יקר יותר לקנותו ובגלל זה עדיף לקנות בחו'ל. שאלתי היא אם אני אחל…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by locke,

חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by flash101,

שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים אחד ליד השני ואני לא יודע איך לחבר אותם יש איזושהיא דרך לחבר את שני המחשבים לרשת בלי ראטר... יש לי רק מודם למחשב אחד

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by WiseGuy,

שלום ואהלן יש לי כבל של רשת רשום על האריזה cat 5e ftp cable 3mb הייתי רוצה מדריך מפורט לחיבור הרשת בין שני המחשבים מהחיבור של הכבל ועד הגדרות הרשת תודה לעוזרים סלאם עליכום

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by moshesuo,

הווירלס מחובר למחשב וזה עושה לי סימן כזה http://www.ufu.co.il/files/m1jtph5g23d26r18rf4j.jpg אני לא יודע מה לעשות חיברתי אצל אחותי במחשב וזה עובד מצויין והתקנתי דרייברים והכל... וגם הלכתי ללוח בקרה והווירלס מופעל...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.

15. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 400ש"ח על הראוטר להחזיק כ 5 מחשבים ביניהם 3 אלחוטי ו 2 חוטי + שתי מכשירי סמארטפון (זה כנראה המקסימום שאני מצפה). המחשבים אלחוטיים יהיו במרחקים הבאים מהראוטר: מחשב אחד כמטר וחצי - שתיים (באותו החדר) מחשב שני כ 10-15 מטר (בחדר שמופרד על ידי שתי דלתות) מחשב שלישי כ7-10 מטר (בחדר שמופרד על ידי דלת אחת) אף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד, הקירות הם קירות רגילות (לא גבס) והדלתות הן דלתות עץ. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואפרט. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by APT,

יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by bigi37,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by simla101,

אוקי אז יש לי ראוטר של 3COM לא זוכר מה השם אבל זה הראוטר הנפוץ שלהם (הלבן עם שתי האנטנות) הנקודה שהוא עושה המון בעיות ואני לא בטוח שהוא פגום או שזה פירמוור דפוק או שאנא ערף...אולי הISP הבעייתי קודם כל הספק שלי מאפשר גם חיבור PPTP וגם L2TP...לשרת ה-L2TP הוא בקושי מצליח להתחבר (למרות שהוא מקבל IP מהDCHP של השרת)...אבל לפעמים כן...זה שורד יום ואז הוא מאבד קשר עם השרת...אחריזה אני מצליח להתחבר כרגיל לPPTP... גם עם הPPTP יש בעיות...הוא מתחבר ולפעמים אחרי יום לפעמים אחרי שבוע...הוא מתנתק ואומר שלא מצליח להתחבר...אני מעביר אותו לL2TP...מחזיר לPPTP וזה עובד בסדר גמור... גם המהירות על הפנים...כל הורדה מתחילה ב-80-100 ואז מתייצבת סביב 40-50...יש לי אינטרנט של 3M/150 וגם כשאני היחיד…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by cold-fire,

יש לי מחשב נייד יש בו כרטיס רשת אלחוטי אם אני יקנה את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1518&scat=282&tcat=45 ויחבר למחשב הביתי אם אני יוכל לגלוש במחשב הנייד או שאני צריך ראוטר תודה

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  22. מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by ag43,

לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Dimer,

יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים