עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. Started by talikooo,

אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  3. נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  8. אני מחפש ראוטר טוב, לחיבור 2 מחשבים שולחניים לאינטרנט דרך ADSL. ה ADSL שלי מחובר ל USB. ואני צריך גם כרטיס רשת שיתאים. אני מעוניין בראוטר טוב ואני מוכן לשלם עד 700 ש"ח עבורו. אם יש משהו טוב במחיר יותר נמוך, אז זה עדיף. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by darkman,

אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by d1v,

שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by דודזלצר,

אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. Started by nondos,

שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה

13. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Zadu,

שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by Aviv Bromberg,

אם יש לי מחשב בארון שהאנטנה מחוברת לגב המארז והוא מוקף ב-3 קירות עץ ואחד חסום ע"י המחשב (כמובן) האם יש קליטה למרחק של 15 מטר? יש לי אנטנה AirPlus adapters ver3.07 יש לי +router wireless D-link DI -614

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Thant,

יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by ass-s,

שלום! קיבלתי מחבר שנסע לחו"ל מודם כבלים. ניסיתי למצוא אותו באינטרנט אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם בתקווה לקצת פרטים ואולי קישור לדרייבר נתונים: אז ככה הוא בצבע כסוף על הפאנל הקדמי יש נורות של PWR,USB,ENET,SEND,RECV,SYNC,READY. בנוסף על הפאנל הקדמי רשום CABLE MODEM באותיות מחוברות מאחורה יש לי יציאת LAN יציאת USB חיבור לשנאי וגם חיבור לכבלים במדבקה למטה רשום: EA=00028A33FDF2 MODEL NO:60194E-A12 תודה

20. Started by APT,

יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. המחשב בחדר חזק יותר והמחשב בסלון רק יציג את התמונה. המחשבים מחוברים אלחוטית.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Nihility,

קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by KamaL,

היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.