רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שתמול בין 12 בלילה ל1 המודם איבד סנכרון והתחבר לאחר כשעה, כשהמודם התחבר עוצמת הערוץ העולה של ההוטבוקס ירדה ב5 דציבלים מ 45.5 ל40.5. כאשר בדקתי את המהירות, מהירות ההורדה נשארה פחות או יותר אותו הדבר אבל מהירות השליחה ירדה משמעותית, המהירות העלאה שהתקלה מבדיקה בכל האתרי הבדיקות(בזק, 013, הוט, ספידטסט) היא 1.4 - 1.5 מגה, הבדיקה מתבצעת משני מחשבים שונים שמחוברים קווית ולכן אפשר לשלול את עניין המחשב, האם קרא המקרה לעוד מישהוא? האם כדאי לחכות אולי מבצעים שינויים בתשתית או שכדאי להתקשר אליהם? כי אין לי באמת כח להתחיל להסביר לנציב טכני של הוט את הנסיבות שגרמו לתקלה, זה יקח שעה ולא בא לי להתחיל ללמד את הנציגים שלהם מושגי יסוד. תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי במחשב אחד ראוטר ויש אינטרנט התקנתי במחשב השני את הכרטיס האלחוטי אבל בnetwork connection אין כלום ואני לא יכול להגדיר כתובת ip עד עכשיו הוא זהה לי אוטומטית את האינטרנט מה לעשות תודה לא משנה בסוף זה זהה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד את כל מה שקשור לנושא הרשתות ואינטרנט. אולי להגיד הכל זאת לא המילה הנכונה, אני בטוח שהנושא גדול ומורכב ואני רוצה ללמוד את הבסיס ומשם להתקדם האלה. אם אפשר לקבל מדריכים\ספרים\PDF וכד' על הנושא הנ"ל כדי שאוכל ללמוד אותו, אני אשמח! תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-