רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מדבר עם RJ45 CROSSED AND STRAIGHT THROUGH אבל גם כבלים סיריאלים.. עכשיו הבעיה היא שבCISCO 2621 שלי יש SMARTSERIAL PORTS וב- 2514 שלי יש SERIAL PORTS רגילים האם אני צריך איזה מתאם או שמא יש כבל מיוחד שיכול לעשות לי TRUNKING בין 2 הראוטרים האלה ?? בעקרון אני צריך WIC-2T Smart Serial DB60 DCE Back to Back Cable
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
גיגה כיום ברשותי מודם ROTAL 1320 ונתב של חברת LINKSYS WRT54G v5 (כן אני יודע שהוא נחשב לנתב גרוע-והותקנה קושחה אחרונה)) בכל אופן אין לי שום בעיות עם מה שפועל אצלי כיום ואני מוריד ומעלה כמו שהובטח (מורים 640 קבש מעלה 64 קבש) האם להחליף? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, צרבתי ל 6740u g2 , של בזק קושחה של בזק אולם מסרב לעבוד כמתג. יתכן שבזק חסמו ת׳אפשרות. מישו רעיון? או איך להפוך ת׳ראוטר מבזק לחזור ולהיות די לינק אותנטי? החלפת eeprom? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת HUAWEI הדגם הוא HX3 WS 7200. האם ניתן להפוך אותו למגדיל טווח? במידה וכן אז איך? יש להורים שלי מודם של יס, ולא קולטים טוב בכל החדרים. אם אני רק אחבר את הראוטר של HX3 לחשמל, ואלחץ על הכפתור הלבן שיש לו באמצע, הוא יוכל לעבוד כמגדיל טווח?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אופן הגלישה שלי: לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערב ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם בקיצור הם לא פותרים את הבעיה השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-