רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים 3 נייחים ו2 ניידים,מתוכם נייח ונייד אחד נמצאים בקומה התחתונה(ישנן 2 קומות בבית). המחשב הנייח שבקומה התחתונה נמצא בחדר גבס(שמעתי שזה מפריע לאות האלחוטי) ויש באותו החדר גם אקווריום בינוני(שמעתי שגם זה מפריע לאות). המחשב "הבעייתי" הוא שלי וכרגע אני משתמש בכבל USB ארוך (של 5 מטר) שמחובר למחשב בקצה אחד ובקצה השני מחובר לכרטיס רשת אלחוטי( ew-771usn),הכרטיס הזה נקנה לא מזמן בגלל בעיות בקליטה. הראוטר שברשותי הוא tew-431BRP של Trendnet והוא "פועל" ביחד עם אקסס פוינט(tew-434apb -אותה חברה) שנרכש כדי להגדיל את טווח השידור,אבל לפי מה שאני יודע(לא הרבה) הוא חייב להיות מחובר חוטית לראוטר ולכן הטווח גדל רק במעט. לפי מה שהצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט אז רק ה…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הבנתי שהנתב האלחוטי הזה מומלץ יותר מאשר DLink 614, למרות שכרטיס הרשת בלפטופ הוא של DLINK. הבעיה היא ש ZAP כמעט ולא מוצא בשום חנות את הנתב הזה (רק במשרדיה) - תפוצתו מבחינת שיווק מועטה מאוד. 1. האם זה לא חשוד ?? בדרך כלל מוצרים טובים נמצאים בחנויות רבות, האין זה חשוד שתפוצתו מועטה מאוד, ואין לא כמעט דורשים ? 2. מישהו יודע היכן עוד באיזור המרכז אפשר לרכוש את המוצר הנ"ל ? (לא חייב להיות חנות מקוונת) Thanksssssssssss
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הווירלס מחובר למחשב וזה עושה לי סימן כזה http://www.ufu.co.il/files/m1jtph5g23d26r18rf4j.jpg אני לא יודע מה לעשות חיברתי אצל אחותי במחשב וזה עובד מצויין והתקנתי דרייברים והכל... וגם הלכתי ללוח בקרה והווירלס מופעל...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, עד לפני 3-4 ימים הצלחתי להאזין לרדיו שבאתר של ערוץ 7. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אולי רק באתר ואז בדקתי באתרים אחרים וזה גם כן לא עבד. ואז ניסיתי לבדוק בדפדפנים שונים כמו firefox, IE8 וספארי אבל שוב לא הצליח. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004 אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150. בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי. גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק. מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו) מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמ…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
האם מגיע לכם כל טורנט נגיד ב TL למקסימום או שהוא מתאמץ ל 4.9-5.3 ברוב הזמן ? גם חדשים וגם טורנט מלאי SEEDS.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-