עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shahar07,

יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  2. היי תודה מראש לכל העוזרים! הבעיה היא שכבר כמה ימים לא ניתן לגלוש כלל בלפטופ (אפילו גוגל לא עולה) כאשר בשאר המחשבים בבית גולשים רגיל (מחוברים ברשת חוטית) ניסיתי להעביר קובץ בשיתוף מהלפטופ לאחד הנייחים והקובץ עבר במהירות הנראית תקינה (110 מגה ב2 דקות בערך) הנתב המדובר הינו ה-linksys wrt-54gl המריץ קושחה DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std הבעיה חדשה מהימים האחרונים, לפני כן הרשת עבדה טוב. ניסיתי לאתחל את הנתב ואת המודם (bfocus 312) ללא הצלחה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  4. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מחשב 1: המחשב שלי, מערכת הפעלה - Vista. מחשב 2: מערכת הפעלה XP. עד היום הרשת פעלה כמו שצריך, עד שהתקנתי את ה-SP1 לויסטה. הגדרתי כתובות IP בצורה ידנית ( 192.168.0.2 / 192.168.0.1 ) ועד כאן הכל פועל כמו שצריך. השיתוף קבצים פועל מצויין - אני מזהה אצלי במחשב את המחשב השני ברשת(שכאמור - מותקן בו XP), קיים שיתוף קבצים מלא בין שני המחשבים. הדבר היחיד(והעיקרי) שלא פועל, הוא שיתוף האינטרנט. *אני מתחבר לאינטרנט דרך הראוטר של +B-Focus 312 *העלתי PS של תיקיית החיבורים שלי... אולי תוכלו להבין משם משהו שיכול לעזור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  10. בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by פיני1805,

שלום אני מעוניין להעביר את המודם של האינטרט לחדר אחר שיתחבר למחשב אחר. בחדר השני יש חיבור לכבלים. האם צריך חיבור מיוחד לאינטרנט או מספיק שיש לי בחדר השני נקודה של כבלים כדי להתחבר לאנטרנט?(כמובן שאני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים) כי שמתי לב שבחדר הראשון יש מן חיבור הברגה כזה מהקיר למודם בנוסף לחיבור TV ן-RADIO אודה לכם אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. לפני שעה הורדתי איזה תוכנה פרוצה כיבכול, שמתי לב שמשהו מוזר וזה בכך שבשם של התיקייה רשום גירסה B של התוכנה ובקובץ הפעלה רשום A. ברגע שהפעלתי את הקובץ שנראה חשוד, הוא רשם לי שעוד 60 שניות מתכבה הווינדווס בגלל תקלה בפרוטוקל הזה כמו עם הבלאסטר. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהוא הדביק לי את המחשב בבלאסטר (הקובץ הוא 342 ק"ב בערך נדמה לי) אז הרצתי את הכלי למציאת הוירוס של סימנטק, הוא לא מצא כלום, עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT ולא מצאתי כלום, וגם אין שום פרוססור. יש לי את כל העדכונים של ווינדווס אקס פי מותקנים כבר ממזמן, וגם יש לי זון אלארם פרו מותקן ונורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן. מה יכול להיות הדבר הזה שקרה? האם יש לי וירוס? אחרי סריקה לא נמצא שום וירוס והמחשב נראה שאין וירוס. א…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  17. ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  18. אני זקוק לראוטר בשביל לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט המרחק בין החדרים הוא 6 מטר בערך שני החדרים הם לא ממ"ד והם באותה הקומה אני ממש לא מבין בזה אבל העיקר שהאינטרנט לא פתאום יתנתק.. ונגיד אם אני משאיר אותו בלילה שיוריד לי דברים שלא יתנתק לי באמצע וראוטר אמין וטוב שלא נהרס מהר.. עם זה קשור אז אממ יש לי 1.5 MB אינטרנט וכרטיס רשת אלחוטי למחשב לאמבין בכלל גם העיקר שהאינטרנט יפעל טוב בלי להתנתק.. אז איזה ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אתם ממליצים בשבילי..?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  19. http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by nondos,

שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  24. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  25. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile

• 3 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים