רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את ההמלצות מניתנו בפורום בשבועות האחרונים, אך אני עדיין מתלבט בין מספר ראוטרים, בעיקר עכב אי הבנה של ההבדלים ביניהם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש ואני רוצה לחבר בבית רשת אלחוטית, שתשמש את המחשב ואת המחשבים הניידים שלי ושל אשתי (שניהם תומכים ב- N). אני רוצה שלראוטר יהיה טווח יחסית גבוהה, מכיוון שהוא ימוקם בצד אחד של הבית וצריך להגיע עם סיגנל טוב גם לחדרים בצד השני של הבית (כ- 15 מטר, דרך 3 קירות). הדגמים שאני מתלבט ביניהם: DLINK DIR-615 Edimax BR6504n Edimax BR6524n TRENDnet TEW-631BRP (הרבה המלצות באתרים בחו"ל). מה שהכי חשבו לי זה פעילות מהירה, ללא ניתוקים, של אינטרנט באלחוטיים. הורדות קבצים וכדומה תתבצע רק מהמחשב הנייח, שיחובר בכבל לראוטר. אשמח גם ל…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ורציתי גם לדעת אם יש דרך לשתף אינטרנט ללא מחשב שרת, כלומר שהמחשב השני לא יהיה תלוי בכך שהראשון מופעל. (אני מחובר לכבלים עם מודם Motorola surfboard4200) והאם יש איזה פיתרון אלחוטי? וגם איזה כרטיס רשת ממולץ? או שזה לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) . אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי את הציוד המתאים לטראקר קטן ויש לי את הקבצים (כרגע אני עובד על\אם דברים אזוטריים מספיק כדי לא להתעסק עם פיראטים) השאלה שלי היא לגבי הספק. ביררתי אצל בזק והם רוצים משהוא כמו 600 שקל לחודש כדי לקבל קצב עולה נורמלי. הפקידה ניסתה לרמוז לי לא בעדינות שאולי כדי לי לחכות קצת והמחירים ירדו (זה היה יום אחרי הפרסומת ל5מב) מוכן לשלם כסף רק אני רוצה לקבל הכי הרבה בשביל המחיר. אני מודע לאפשרות לארח את הטראקר באיזה חוות שרתים אי שם, אבל עם קצב העלאה המעפן יקח לי יום להעלות 700מב לשרת. יש לכם רעיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי קומות בבית רציתי לעשות רשת ביתית כמו שצריך דרך חיבור נורמלי בקיר עם שקעים בקיר והכל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בדרך הכי פשוטה יש לי מודם alcatel שחור של בזק ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג לוחץ במחיר זול או מישהו נורמלי שעושה את זה במחיר סביר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-