רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שנ י מחשבים עם כרטיסים רשת. אחד' מהם מחובר למודם רשת של סמסונגDSL אני רוצה שבשני המחשבים יהיה אנטרנט. אני יזדקק לשתי כרטיסי רשת במחשב המארח?? אגב, התהליךשל שיתוף רשת מסובך יחסית?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, בבלוג שלי באתר NetCHEIF, פרסמתי פוסט בנושא בדיקת ביצועים של הרשת הביתית. בפוסט רשומות הסיבות שהביאו אותי לשנות את אופן בדיקת הביצועים של נתבים הנסקרים על ידי באתר ומודגם הכלי שבאמצעותו תבוצענה הבדיקות בעתיד. גם אתם יכולים לעשות שימוש בכלי זה ולבדוק את הביצועים של הרשת שלכם. לקריאת הפוסט -- http://www.netcheif.com/blog/?p=402 CHEIF
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי (אפילו בתשלום) לעשות משהו כמו התיקיות שיתוף של המסנג'ר רק דרך שרת כלומר שתהיה לי ממש כמו תיקיה ברשת שבה אני יוכל לשים דברים ואח"כ להיכנס אליה ממחשב אחר ולהוריד אותם שמה או להוסיף ממחשב אחר קבצים אני צריך פשוט תיקיה אחת שתהיה קיימת על שרת כלשהו, מקווה שהבנתם מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אפילו בתשלום) עדיף ממקום ישראלי
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את כמות ה-UPLOAD , הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה או אתר אינטרנט שדרכו אני יכול לבדוק את מהירות קצב העלאת הקבצים שלי תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לבזק בנלאומי עם מודם Aztech 600EU עכשיו הבעיה שלי זה פתיחת פורטים לפי מה שהבנתי זה שאם מפעילים את אפשרות הDMZ לא צריכה ליהיות בכלל הבעיה של חסימת פורטים הבעיה היא שהDMZ לא מוכן להפעיל את עצמו לא משנה כמה פעמים אני יעשה enable משום מה זה לא הולך המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי פיירוול.... ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר. ניסיתי לפתוח טווחים אבל זה לא הלך כי אני גם לא יודע בידיוק איזה טווחים לפתוח ומזה port map וכמה פורטים הוא מאפשר לפתוח במכה... help!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שתי שאלות. יש לי בעיה עם המסנג'ר, לאחר שהתקנתי את הרשת הביתית הוא מסרב להתחבר ואין לי מושג איך לפתוח את הפורטים שלו. יש תוכנה, או פונקציה בנתב עצמו, להגביל רוחב פס למחשב כזה או אחר? או לחלק את הפס לפי רצוני? כך שמחשב אחד יועדף על פני האחר? תודה לכל מי שעזר לי בבעיות הקודמות, במיוחד לניר התותח. עוד קצת עזרה ואני אפסיק לנג'ס
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הורדתי סוף סוף את הWindows Live OneCare, שכרגע אני בודק מה הוא באמת שווה, ופתאום קרה דבר מוזר. יש לי רשת בבית, שלושה מחשבים שמחוברים דרך האב. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט, ודרכיו מתחברים שני האחרים- בהגדרות של הווינדוס אקס פי, בלי הגדרות ידניות. אך פתאום, אני כמעט בטוח שזה קרה לאחר התקנת ה WLOC, האינטרנט לא עובד בשני המחשבים האחרונים. עדיין יש רשת בין שלושת המחשבים- אני יכול להיכנס לקבצים של שני המחשבים האחרים ולקבל מהם פינג, אך הם לא יכולים להיכנס אלי ולא לקבל ממני פינג. אפילו כשאני עושה לעצמי בדיקת פינג ping eden אני לא מקבל כלום... מוזר... אני משער שזה משהו עם ה-Firewall, אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לשנות כדי שהכול יעבוד כמו שצריך. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שנמחק לו החשבון מייל בyahoo מכיוון שהוא לא השתמש בו איזה חצי שנה. כמו כן,ניסיתי להיכנס לחשבון שלו (id) ונודע לי שהוא פנוי להרשמה ! כלומר נמחק... האם יתכן שyahoo מוחקת חשבונות מייל שאינם בשימוש מס' חודשים ? אשמח לאימות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-