עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  3. היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. אורח liran_avraham
    Started by אורח liran_avraham,

יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  6. http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by explize,

שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  9. היי, לאחרונה נשרף לי השנאי של הנתב d-link שלי, ועל כן עלי לבחור חדש. כמובן שאני לא אקנה שוב d-link אחרי שנשרף לי השנאי ללא כל סיבה. המליצו לי ללכת לכיוון linksys ובאמת ראיתי כי גם בפורום הזה יש עליו הרבה המלצות. רציתי לשאול מה ההבדל בין בדגמים WRT54G/GL/GS ועל איזה דגם אתם ממליצים. עד כמה שהצלחתי להבין בעצמי ההבדל בין ה-G ל-GL הוא שעל ה-GL אפשר להתקין כל מה שרוצים אבל השאלה היא למה שאני ארצה לעשות דבר כזה, האם ה-FIRMWARE של linksys לא מספק? האם עדיין יש אחריות על הנתב אחרי התקנות שכאלו? האם ניתן לחזור ל-firmware המקורי אחרי התקנה לא מוצלחת? לגבי ההבדל ל-WRT54GS לא הבנתי, האם צריך כרטיסי רשת מיוחדים כדי לקבל את השיפור במהירות? אני משתמשת בשני לפטופים עם כרטיסי רשת i…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

בד"כ הרשת האלחוטית מספיקה לרוב הדברים, אבל לפעמים יש לי צורך להעביר קבצים גדולים (5+ גיגה) ממחשב למחשב ואז הרשת האלחוטית לא מספיקה אז אני מחבר את הלפטופ ישירות לראוטר (או למחשב אם אני ממש לחוץ בזמן). הצרה היא שהוא עדיין מעביר לי את הקבצים דרך הרשת האלחוטית והפתרון היחיד שיש לי זה לכבות את הכרטיס רשת דרך הלפטופ. יש דרך יותר טובה מזה להגיד לו להעדיף רשת קווית על אלחוטית ? או יותר טוב לנצל את שניהם (מכיוון שאני מחובר לאותה רשת על שני חיבורים) ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. הבנתי שהנתב האלחוטי הזה מומלץ יותר מאשר DLink 614, למרות שכרטיס הרשת בלפטופ הוא של DLINK. הבעיה היא ש ZAP כמעט ולא מוצא בשום חנות את הנתב הזה (רק במשרדיה) - תפוצתו מבחינת שיווק מועטה מאוד. 1. האם זה לא חשוד ?? בדרך כלל מוצרים טובים נמצאים בחנויות רבות, האין זה חשוד שתפוצתו מועטה מאוד, ואין לא כמעט דורשים ? 2. מישהו יודע היכן עוד באיזור המרכז אפשר לרכוש את המוצר הנ"ל ? (לא חייב להיות חנות מקוונת) Thanksssssssssss

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. יש ברשותי הנתב הנ"ל ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אני יודע להיכנס דרך הדפדפן להגדרות ולהיכנס למודול האופטי ושם יש אפשרויות הצפנה(משהו כמו 8 סוגים)...אני לא יודע מה מומלץ ומה לעשות אחרי...יש שם כל מיני key ודברים שנאי לא מבין כל כך איך צריך להגדיר. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. הבעיה שלי היא כזאת אני יכול לקנות את כל הציוד של הרשת האלחוטית שאני עומד להקים בבערך 950 שקל, הכל אדימקס, אבל מחנות שההורים לא כל כך סומכים עליה.. או לקנות את כל הציוד של level one בבערך 1000 שקל, אבל מחנות שאפשר לסמוך עליה ב100 אחוז... הכסף הוא לא מה שעושה את ההבדל בבחירה שלי, בעיקר החנות, וגם האיכות של המוצר... מביקורות שקראתי[ לא הרבה] הlevel one הוא בסדר, רק יכולה להתגלות בעיה עם הכרטיס pci שלהם. אז מה אתם אומרים על החברה הזאת? אם המחיר לא משנה, איזה מבין השתיים, edimax או level one? הדגמים של הראוטרים אם זה משמעותי[ואני מניח שכן] הם ככה: אדימקס: br 6114wg וlevel one: wbr3406tx תודה מראש.. עריכה: זהו, קניתי, התקנתי והכל הלך חלק..קליטה די טובה..שמנו את הראוטר במקום שנ…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. יש לי נתב אלחוטי עם 4 פורטים 10/100 LAN שעובד בתדר 2.5 ותקן N. האם מהירות של פורט WAN כפופה למהירות של פורטים LAN? אם מהירות אלחוטית בתקן N שלו היא עד 300 מגה האם נתב אלחוטי יהיה מוגבל למהירות אלחוטית של 100 מגה עקב פורטים LAN שעובדים במהירות עד 100 מגה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.

19. Started by matrix66,

אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Anatal,

כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by tialk,

האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by dorlevy,

אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים