עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by maorbe,

יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת קווית בעזרת ראוטר שהוא גם מודם. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. רציתי לדעת מה כדאי לקנות, האם יש ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם והוא יציב וטוב או שאני צריך לקנות מודם וראוטר בנפרד? ועל איזה מוצרים אתם ממליצים בתקציב של עד 400-450? גם רציתי לדעת אם יש בעיה ברשת אלחוטית כשיש בבית טלפונים אלחוטיים בתדר של 2.4ghz תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by GRINFELD,

יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by orlupo,

20 ms עם שרת DNS של הספק זה טוב? או רע?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by dorlevy,

אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. Started by N N C,

אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. אני מדבר עם RJ45 CROSSED AND STRAIGHT THROUGH אבל גם כבלים סיריאלים.. עכשיו הבעיה היא שבCISCO 2621 שלי יש SMARTSERIAL PORTS וב- 2514 שלי יש SERIAL PORTS רגילים האם אני צריך איזה מתאם או שמא יש כבל מיוחד שיכול לעשות לי TRUNKING בין 2 הראוטרים האלה ?? בעקרון אני צריך WIC-2T Smart Serial DB60 DCE Back to Back Cable

8. Started by Lyor,

אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by KamaL,

היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…

10. Started by eladsh,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  11. וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by talikooo,

אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by matan101010,

כמה עולה נתב אלחוטי, והאם הקליטה תהיה טובה בממ"ד?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. Started by dropc,

מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. היי תודה מראש לכל העוזרים! הבעיה היא שכבר כמה ימים לא ניתן לגלוש כלל בלפטופ (אפילו גוגל לא עולה) כאשר בשאר המחשבים בבית גולשים רגיל (מחוברים ברשת חוטית) ניסיתי להעביר קובץ בשיתוף מהלפטופ לאחד הנייחים והקובץ עבר במהירות הנראית תקינה (110 מגה ב2 דקות בערך) הנתב המדובר הינו ה-linksys wrt-54gl המריץ קושחה DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std הבעיה חדשה מהימים האחרונים, לפני כן הרשת עבדה טוב. ניסיתי לאתחל את הנתב ואת המודם (bfocus 312) ללא הצלחה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by XFX33,

אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. היי המחשב שלי ושל אחי מחובר ברשת , והוא מקבל אינטרנט ממני , בצד של האינרנט זה פועל בסדר גמור והוא מוריד על כמעט רוחב פס מלא. אבל שאני מנסה להעביר קבצים ממחשב למחשב זה מעביר בערך מגה לעשר דקות... וזה בדוק , כי ניסיתי להעביר שיר Mp3 שתופס 3.2 וזה לקח לי 33 דקות (מדדתי זמן) ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש , ניסיתי להחליף כבל , ניסיתי להתקין את הכרטיסי רשת מחדש . כלום לא עזר. לשנינו יש XP כרטיס רשת של 100\10 לא יודע אם זה משנה , אבל הכבל שמחבר ביננו הוא בערך 10 מטר. תודה לעוזרים. (ניסיתי לעשות חיפוש , כי אני ב טוח שכבר קרו בעיות כאלה בעבר , אבל הדפדפן נתקע לי בכל פעם שאני מנסה)

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by yoavtz,

שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  21. שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by MasterOr,

הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים