רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האתר מוגדר כדף הבית שלי, כל פעם שאני גולש ממנו לאתר אחד, אני רואה שהדפדפן עדיין שומר על בין 3 ל-5 חיבורים (פורט 80) לשרתים שאני מניח שייכים להם בכתובת: Dns resolved a212-199-29-14.deploy.akamitechnologies.com to 208.73.212.12 איזו סיבה יכולה להיות לאתר חדשותי לשמור איתי על קשר לאחר שיצאתי מהאתר?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי רשת עם כמה מחשבים ושאני הולך למיקומי הרשת שלי(אני נמצא במחשב רגיל לא במנהל) אני רוצה להכנס למחשב שהוא המנהל הרשת שלי ואני לא יכול הוא רושם ל י הודעה כזאת: "אין אפשרות גישה אל\\(שם המחשב). ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות כניסה. הגישה נדחתה." אז מה אני יכול לעשות בכדי שאני אוכל להכנס רגיל למחשב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי במחשב אחד ראוטר ויש אינטרנט התקנתי במחשב השני את הכרטיס האלחוטי אבל בnetwork connection אין כלום ואני לא יכול להגדיר כתובת ip עד עכשיו הוא זהה לי אוטומטית את האינטרנט מה לעשות תודה לא משנה בסוף זה זהה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשקתי אליכם היא כיצד אני יכול לשלול אפשרות שהרשת הביתית שלי לא יציבה או שהקשר עם HOT לא יציב ? אני משתמש בראוטר של EDIMAX ומודם של אוט טריון TJ720X. נכון לעכשיו אני מוצא את עצמי מתנתק מספר פעמים ביום כאשר אני רואה כיביכול הכבל רשת מתנתק מהמשחב אבל לא תמיד רמחשבים המחוברים אלחוטית מתנתקים, איך אני יכול לזהות מהיכן התקלה ומהי התקלה ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-