רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שנמחק לו החשבון מייל בyahoo מכיוון שהוא לא השתמש בו איזה חצי שנה. כמו כן,ניסיתי להיכנס לחשבון שלו (id) ונודע לי שהוא פנוי להרשמה ! כלומר נמחק... האם יתכן שyahoo מוחקת חשבונות מייל שאינם בשימוש מס' חודשים ? אשמח לאימות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תגידו אני היחיד שנתקל בזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של אדימקס דגם AR-7024Wg (אלחוטי). אני רוצה לפתוח לו פורטים בשביל תוכנת שיתוף, הוא עושה לי קצת בעיות בקשר לטווח של הפורטים שלא יהיה גדול מ-20, זה בסדר אבל אני לא יכול לבחור שהפורטים הפתוחים יהיו גם TCP וגם UDP. יש לי בחירה של או זה או זה - זה בסדר אם זה בשביל אמיול שאפשר לבחור פורט מסוג UDP ופורט אחר מסוג TCP אבל בביטורנט לדוגמא אני צריך שהפורטים יהיו אותו דבר ומשני הסוגים. מה הפתרון? תודה !
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מחבר שנסע לחו"ל מודם כבלים. ניסיתי למצוא אותו באינטרנט אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם בתקווה לקצת פרטים ואולי קישור לדרייבר נתונים: אז ככה הוא בצבע כסוף על הפאנל הקדמי יש נורות של PWR,USB,ENET,SEND,RECV,SYNC,READY. בנוסף על הפאנל הקדמי רשום CABLE MODEM באותיות מחוברות מאחורה יש לי יציאת LAN יציאת USB חיבור לשנאי וגם חיבור לכבלים במדבקה למטה רשום: EA=00028A33FDF2 MODEL NO:60194E-A12 תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וכרגע רק אחד מהם מחובר למודם מוטורולה SB4200 בחיבור כבלים, השאלה היא האם ניתן בדרך כלשהי לעשות רשת עם המחשב השני שיוכל לגלוש באינטרנט ולשתף איתו קבצים? אני חשבתי אולי מחשב אחד לחבר למודם ביואסבי ואחד בכניסת רשת, האם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי רשת בייתית. מחשב 1 - WIN7 נייח מחשב 2 - WIN XP נייד ממחשב 1 אני רואה את הכונן של מחשב 2 ממחשב 2 אני יכול להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב 1 וגם לראות כונן חיצוני שמחובר בUSB הבעיה היא שמשום מה אני לא מצליח להגדיר את שאר הכוננים במחשב 1 שיהיו משותפים... על פניו ההגדרות של הכוננים של מחשב 1 שלא רואים במחשב 2 זהות לכונן שכן רואים. מה הסיבה?????????????
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האינטרנט מהבוקר לא זז הורדות במקרה הטוב על 5KB ואתרים בקושי זזים לקח כמה דקות עד שהצלחתי לשלוח פה הודעה. השאלה שלי אם זה רק אצלי או גם אתם מרגישים איטיות בלתי מוסברת.. ואיך אפשר לפתור תבעיה?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד וינדוס ויסטה ובשני אקס פי ואני לא מצליח לשתף קבצים הצלחתי פעם אבל מאז שהחלפתי ראוטר אני לא מצליח לפעמיים אני רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס אליו יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות? או שאולי יש דבר כזה שהראוטר חוסם שיתוף קבצים? אם זה משנה אני מתחבר לרשת דרך accses point באלחוטי והaccses point מחוברת בכבל לראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-