עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by shlomi8,

שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by tzr84,

היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by MasterOr,

הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה "קלה" אני מנסה להתחבר לשרתי IRC וסקייפי מהאוניברסיטה (בן גוריון אם זה עוזר) אבל בגלל שיש פה חסימה (ראוטר, פיירוול פרוקסי, אין לי מושג איזה בדיוק) אני לא יכול להתחבר לשום דבר שהוא לא http (סביר להניח שיש עוד כמה פורטים פתוחים ל-ftp למינהם ואימייל) האם אתם מכירים איזה דרך שבאמצעותה אני אוכל לעקוף את המטרד הנ"ל ? מלבד http-tunnel כי היא נורא איטית (1.5 קילובייט אם אני לא משלם להם) ?

6. אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  7. שלום. יש לי רשת אלחוטית בין 3 מחשבים בבית אחד אם המודם ועוד 2 עם כרטיסי רשת אלחוטיים. במחשב שלי שמחובר אליו כרטיס רשת חיצוני יש גם פנימי. ויש לי בעיה בלהתחבר לאינטרנט אם הלינוקס. כי הספקית שלי לא תומכת לינוקס ולא מצאתי עדיין את הדרייברים אחרי שבועות של חיפושים. עכשיו, הלינוקס מזהה את הכרטיס רשת שלי הפינימי שמחובר ללוח אם. אז השאלה היא, האם יש כרטיסי רשת אם יציאות usb שאפשר לחבר אליהם את הכרטיס האלחוטי ובכך כשהלינוקס יזהה את הכרטיס הוא יתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by creative,

יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  11. פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by Green,

שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות.. היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6.. עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר.. למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by yotam.m,

קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?

17. Started by yak,

נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם... הספק של אחי זה אינטרנט זהב והתשתית שלו זה של כבלים...הבעיה היא שהגאון שהתקין להם את הכבלים לא השאיר להם את הדיסק של ה-מודם+ דיסק של התחברות... אני צריך קישור או מדריך להגדיר את ההגדרות אצלו באופן ידני(הקמת התחברות חדשה ב- XP), ואז הוא יגלוש ויתקין את החיגן האם זה אפשרי? אם כן בבקשה תשלחו לי קישור לאתר או מדריך... באתרים הרשמיים שלהם חייבים להוריד את זה ואין לו אינטרנט בשביל זה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים לרטור DLINK DI-604 ומודם alcatel חמש מנורות (אם זה משנה). במחשב שלי יש WINDOWS XP 64 BIT מחשב שני WINDOWS XP PRO SP1 מחשב שלישי WINDOWS 98 SE כולם מחוברים ברשת. ואני רוצה מהמחשב שלי להתשלטת על המחשבים מבלי כל רגע לעלות למחשב ולאשר את החיבור. איך אני עושה את זה? תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. הנה מדריך שאני מקווה שיעזור לכל המתקשים! עובר צעד צעד ופשוט עושה הכל כמו שצריך! עם המדריכים האלה חברות הכבלים מסבירות איך להגדיר ראוטרים ...אז במקום לשלם 40 שקל כמו שהם רוצים הנה הלינק http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=55&mode=thread&order=0&thold=0

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by frezi,

Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by gzlt,

שלום שלום הקמתי רשת אלחוטית (נתב edimax, כרטיס רשת של edimax אלחוטי ומובנה בלפטופ) בבית והכל סבבה, גולש יופי...אבל.... יש לי בבניין כנראה עוד רשת אלחוטית הנקראת בשם RTAUW-xxxxxxx - הבנתי שזה שם כללי שמודם/נתב מקצה. לא משנה איזה ערוץ אני מגדיר את הרשת - 1, 6, 4, 11, בשלב מסוים הרשת מתנתקת ואני רואה שהשכן החוצפן משנה את הערוץ שלו (או שמא זה משתנה אוטומטי?) פשוט צריך לדבר עם השכן שיפסיק לעשות שטויות או שיש פתרון אחר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Galgal,

שלום. אני מחפש מידע על הנתבים של חברת Compex, בעיקר במידה ויש נסיון בעבודה עימם. עיקר העניין שלי היא בשני נושאים: 1. מציינים שיש להם טווח אלחוטי מוגדל. האם זה באמת נכון ועד כמה ניתן בכלל להסתמך על טווח של אלחוטי (אני מעוניין ליצור רשת שאחד המחשבים יהיה בטווח של כ 50 מ' טווח אווירי). 2. מערכת בפעלה Linox, עד כמה זה נוח ונגיש מבחינת מנהלי התקנים שניתן השיג על מנת לממש את היכולות הגלומות בנתבים. חוץ מזה אשמח לקבל כל מידע שנראה שפיפסתי או נסיון עבודה עימם ונוחות עבודה איתם. בתודה, יגאל.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by GRINFELD,

יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים