עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chenrp,

שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by giladv,

שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by gabrielf,

כאשר הוא עובד כמודם - כמה יציאות ניתן לחבר אליו והוא יעבוד תקין (וגם ללא סכנה שהוט תחסום את זה בעתיד)

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by tomerbd,

יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by tzr84,

היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by דודזלצר,

אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by explize,

שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  13. היי, לאחרונה נשרף לי השנאי של הנתב d-link שלי, ועל כן עלי לבחור חדש. כמובן שאני לא אקנה שוב d-link אחרי שנשרף לי השנאי ללא כל סיבה. המליצו לי ללכת לכיוון linksys ובאמת ראיתי כי גם בפורום הזה יש עליו הרבה המלצות. רציתי לשאול מה ההבדל בין בדגמים WRT54G/GL/GS ועל איזה דגם אתם ממליצים. עד כמה שהצלחתי להבין בעצמי ההבדל בין ה-G ל-GL הוא שעל ה-GL אפשר להתקין כל מה שרוצים אבל השאלה היא למה שאני ארצה לעשות דבר כזה, האם ה-FIRMWARE של linksys לא מספק? האם עדיין יש אחריות על הנתב אחרי התקנות שכאלו? האם ניתן לחזור ל-firmware המקורי אחרי התקנה לא מוצלחת? לגבי ההבדל ל-WRT54GS לא הבנתי, האם צריך כרטיסי רשת מיוחדים כדי לקבל את השיפור במהירות? אני משתמשת בשני לפטופים עם כרטיסי רשת i…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. הבנתי שהנתב האלחוטי הזה מומלץ יותר מאשר DLink 614, למרות שכרטיס הרשת בלפטופ הוא של DLINK. הבעיה היא ש ZAP כמעט ולא מוצא בשום חנות את הנתב הזה (רק במשרדיה) - תפוצתו מבחינת שיווק מועטה מאוד. 1. האם זה לא חשוד ?? בדרך כלל מוצרים טובים נמצאים בחנויות רבות, האין זה חשוד שתפוצתו מועטה מאוד, ואין לא כמעט דורשים ? 2. מישהו יודע היכן עוד באיזור המרכז אפשר לרכוש את המוצר הנ"ל ? (לא חייב להיות חנות מקוונת) Thanksssssssssss

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  17. הבעיה שלי היא כזאת אני יכול לקנות את כל הציוד של הרשת האלחוטית שאני עומד להקים בבערך 950 שקל, הכל אדימקס, אבל מחנות שההורים לא כל כך סומכים עליה.. או לקנות את כל הציוד של level one בבערך 1000 שקל, אבל מחנות שאפשר לסמוך עליה ב100 אחוז... הכסף הוא לא מה שעושה את ההבדל בבחירה שלי, בעיקר החנות, וגם האיכות של המוצר... מביקורות שקראתי[ לא הרבה] הlevel one הוא בסדר, רק יכולה להתגלות בעיה עם הכרטיס pci שלהם. אז מה אתם אומרים על החברה הזאת? אם המחיר לא משנה, איזה מבין השתיים, edimax או level one? הדגמים של הראוטרים אם זה משמעותי[ואני מניח שכן] הם ככה: אדימקס: br 6114wg וlevel one: wbr3406tx תודה מראש.. עריכה: זהו, קניתי, התקנתי והכל הלך חלק..קליטה די טובה..שמנו את הראוטר במקום שנ…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. יש לי נתב אלחוטי עם 4 פורטים 10/100 LAN שעובד בתדר 2.5 ותקן N. האם מהירות של פורט WAN כפופה למהירות של פורטים LAN? אם מהירות אלחוטית בתקן N שלו היא עד 300 מגה האם נתב אלחוטי יהיה מוגבל למהירות אלחוטית של 100 מגה עקב פורטים LAN שעובדים במהירות עד 100 מגה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Enable,

אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!

24. Started by X7-007,

האם מגיע לכם כל טורנט נגיד ב TL למקסימום או שהוא מתאמץ ל 4.9-5.3 ברוב הזמן ? גם חדשים וגם טורנט מלאי SEEDS.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by Anatal,

כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים