עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by benbmx666,

בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by yotam360,

יש לי מודם חדש SIEMENS SL2-141 והוא חוסם לי את הפורט של ה-utorrent מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפסיק לחסום אותו?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by GRINFELD,

יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by sbsky,

היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by h_yoav,

יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  14. יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by matan101010,

כמה עולה נתב אלחוטי, והאם הקליטה תהיה טובה בממ"ד?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by shloosh,

אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

טוב אז ככה הזמנתי את הlinksys GL לא זוכר את הדגם המלא, בקיצור את זה שממליצים עליו פה. אבל פתאום אמא שלי החליטה שהיא רוצה חוטי, האם יש ראוטר חוטי שיש לו את רמת האפשרויות כמו הLINKSYS: QOS ודברים נוספים? יש לי כרגע את הbridge router DSL-600E Aztech, ולפי מה שאני יודע אין לו ממש אפשרויות גדולות לשימוש כנתב (אם אני אקנה switch), אז אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי. חשבתי על : http://zap.co.il/model.asp?model_id=401348 מה דעתכם? איזה פונקציות יש לו לעומת הhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 ולעומת הlinksys: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 מבחינת הפונקציות של השימוש. אמא שלי משוגעת זה הורג אותי אני רציתי חוטי בהתחלה, היא לא רצתה ויום לפני שהמחשב הגיעה היא מח…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by orlupo,

ככל הידוע לי יש ל-אלקטל 510 SWITCH 4 PORT מובנה. בדיון הזה אמרתם שלזה שבזק מחלקים אין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79564.10 מה נכון ומה לא? כי רציתי לסחוט את בזק שיתנו לי מודם כזה בשביל לחסוך נסיעה וקניית SWITCH... בתודה מראש orlupo

20. Started by ariel-ro,

אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by papoya,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by giladv,

שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.