רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מודם חדש SIEMENS SL2-141 והוא חוסם לי את הפורט של ה-utorrent מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפסיק לחסום אותו?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש שלי ולמטה ליד השעון מופיע לי איקון של שני מחשבים עם סימן קריאה עלהם. קוראים לזה חיבור של רשת מקומית והוא כותב שם סטאטוס LIMITED OR NO CONNECTIVITY זה לא עושה בעיות בחיבור לאינטרנט והדריבר מותקן טוב והכל עובד אבל חוץ מזה שהאיקון מעצבן אותי זה מעקב את עלית המחשב בגלל שעד שהוא לא מופיע האנטיוירוס+הפיירוול לא נטענים משהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, ההתקנה נעצרת באמצע וחסר קובץ : IIS_asps05kj.asp הדיסק טוב וכבר הותקן איתו בעבר IIS הצעות לכל דבר אחר שאני יוכל לבדוק איתו עבודות ASP בחינם יתקבלו בברכה גם כן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון כרגע לקנות רשת ביתית. עקב מפח הנפש שחוויתי מרשת אחרת שקניתי (נתב+כרטיס רשת אלחוטי של Edimax) אני מעוניין בעזרתכם ועצתכם. הרקע: שני מחשבים, מרחק 15 מטר (שני קירות ומסדרון ארוך בניהם), מחובר בADSL, מודם B-FOCUS של ECI (נופק ע"י בזק). מחשב אחד הינו משתמש "כבד" של אימיול והוא מוגדר להיות מחובר ל-500 משתמשים במקביל. הוצעו לי 3 חברות (עם הסתייגות קלה מאחת מהם) - נתחיל: Lynksys (זה החברה שאני מסתייג ממנה) - עד כמה שאני מעוניין לקנות את הראוטר הזה, הבנתי שבעידכון החומרה האחרון ישנה איזה תקלה, אשר גורמת לו לא לעבוד כראוי עם ADSL שתי החברות הנוספות הן Netgear ו-3Com. אני מעוניין לשמוע את עצתכם בבקשה. כמעט שכחתי - אם אתם ממליצים על חברה, נא להמליץ על הדגם הספציפי…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP 620 NOTEBOOK PC אני מודה שעיתי מעט בלאגן ומחקתי את כל המחיצות שהיו כולל ה HP_RECOVERY + HP_TOOLS! מחקתי והתקנתי WIN 7 ULTIMATE! הבעיה היא כזו: אני מעוניינית להשתמש בתוכנת BACK TRACK 5 שזה לינוקס אבל מישום מה המחשב לא מזהה לי את כרטיס הרשת! אולי אני צריכה דרייבר? במחשב הנייד השני אין לי את הבעיה הזו. אם אכן זו בעיה של כרטיס הרשת האם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס או דונגל שיעבוד עם BACK TRACK 5? אם מישהו יכול לעזור אהיה אסירת תודה. - הנה זה המפרט:
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נגיד שיש לי קליטה טובה והכל סבבה וגם השכן מרשה לי, זה טוב? אפשר להוריד דברים באימיול? משחקי רשת עובדים טוב? יש פינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק וראוטר אלחוטי המודם עצמו מתחבר לאינטרנט כמו שצריך אבל כשאני מחברת אותו לראוטר דרך יציאת WAN ואז המחשב עם כבל רשת לאחת היציאות LAN של הראוטר אז אין לי אינטרנט. כמו כן יש לי נייד והוא מזהה את הרשת האלחוטית ומתחבר אליה - מה שאומר שכן יש לי רשת בין המחשבים דרך הראוטר אבל אין לי גישה לאינטרנט. מה לעשות?!!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-