רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי המחשב שלי ושל אחי מחובר ברשת , והוא מקבל אינטרנט ממני , בצד של האינרנט זה פועל בסדר גמור והוא מוריד על כמעט רוחב פס מלא. אבל שאני מנסה להעביר קבצים ממחשב למחשב זה מעביר בערך מגה לעשר דקות... וזה בדוק , כי ניסיתי להעביר שיר Mp3 שתופס 3.2 וזה לקח לי 33 דקות (מדדתי זמן) ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש , ניסיתי להחליף כבל , ניסיתי להתקין את הכרטיסי רשת מחדש . כלום לא עזר. לשנינו יש XP כרטיס רשת של 100\10 לא יודע אם זה משנה , אבל הכבל שמחבר ביננו הוא בערך 10 מטר. תודה לעוזרים. (ניסיתי לעשות חיפוש , כי אני ב טוח שכבר קרו בעיות כאלה בעבר , אבל הדפדפן נתקע לי בכל פעם שאני מנסה)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כאשר הוא עובד כמודם - כמה יציאות ניתן לחבר אליו והוא יעבוד תקין (וגם ללא סכנה שהוט תחסום את זה בעתיד)
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה
-
שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אממ בשבוע הזה מסתיים ההתחייבות שלי לשתי החברות שאני איתם לפני שמיהרתי להמשיך אז רציתי לבדוק מס דברים... זה התחיל שהתקשרתי לבזק בין לאומי ענתה לי נציגה שאלתי אותה לגבי מחיר והכל ואחרי זה רק כדי להיות בטוח לגבי המהירות מדובר ב1.5 שאלתי אותה והיא אומרת לי שהמהירות של הורדה והעלה היא 96 מייד אמרתי לה שזה לא הגיוני וכו' אחרי שקיבלתי את המחיר בדקתי אצל 013 גם הוא אמר לי אותו דבר עכשיו רציתי לדעת בדיוק מה המהירות כי לפי מה שאני יודע זה 190~200 הורדה והעלה היא 16 מדובר על ספקית + כבלים (שנשארים בכל מקרה) אז מישהו שיש לו ויודע מאה אחוז שירשום פה כי העניין נראה לי דיי מוזר
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-