רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות התקנתי בבית רשת אלחוטית של 3COM והיא עובדת בסדר. אבל עכשיו אני לא יכול להכנס להרבה אתרים ומקבל שגיאה: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. אני מחובר דרך ADSL וקווי זהב. הבעיה לא קרתה לפני התקנת הראוטר. ניסיתי לשנות את הDNS בהגדרות של הראוטר וגם לא עזר. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים מראש.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום!... חבר הביא לי את המחשב שלו בישביל להעביר לו כמה דברים כבדים רוצה לחבר את המחשב שלו למודם ולהעביר קבצים יענו לעשות שיתוף קבצים אני לא יודע איך עם אפשר מדריך או עזרה מפורתת אני ישמח מאוד תודה לכל המגיבים!!!... אני צריך לדעת איך עושים את זה בין ווינדוס 7 לווינדוס 7 ובין ווינדוס 7 לווינדוס אקס פי ממש דחוך לי תודה רבהרבה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שתמול בין 12 בלילה ל1 המודם איבד סנכרון והתחבר לאחר כשעה, כשהמודם התחבר עוצמת הערוץ העולה של ההוטבוקס ירדה ב5 דציבלים מ 45.5 ל40.5. כאשר בדקתי את המהירות, מהירות ההורדה נשארה פחות או יותר אותו הדבר אבל מהירות השליחה ירדה משמעותית, המהירות העלאה שהתקלה מבדיקה בכל האתרי הבדיקות(בזק, 013, הוט, ספידטסט) היא 1.4 - 1.5 מגה, הבדיקה מתבצעת משני מחשבים שונים שמחוברים קווית ולכן אפשר לשלול את עניין המחשב, האם קרא המקרה לעוד מישהוא? האם כדאי לחכות אולי מבצעים שינויים בתשתית או שכדאי להתקשר אליהם? כי אין לי באמת כח להתחיל להסביר לנציב טכני של הוט את הנסיבות שגרמו לתקלה, זה יקח שעה ולא בא לי להתחיל ללמד את הנציגים שלהם מושגי יסוד. תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה קורה איתה??? מאתמול אני לא מצליח לעבור את ה60 בהורדה(בד"כ 280-300..) וזה לא רק אני..
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-