רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב אז ככה הזמנתי את הlinksys GL לא זוכר את הדגם המלא, בקיצור את זה שממליצים עליו פה. אבל פתאום אמא שלי החליטה שהיא רוצה חוטי, האם יש ראוטר חוטי שיש לו את רמת האפשרויות כמו הLINKSYS: QOS ודברים נוספים? יש לי כרגע את הbridge router DSL-600E Aztech, ולפי מה שאני יודע אין לו ממש אפשרויות גדולות לשימוש כנתב (אם אני אקנה switch), אז אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי. חשבתי על : http://zap.co.il/model.asp?model_id=401348 מה דעתכם? איזה פונקציות יש לו לעומת הhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 ולעומת הlinksys: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 מבחינת הפונקציות של השימוש. אמא שלי משוגעת זה הורג אותי אני רציתי חוטי בהתחלה, היא לא רצתה ויום לפני שהמחשב הגיעה היא מח…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ככל הידוע לי יש ל-אלקטל 510 SWITCH 4 PORT מובנה. בדיון הזה אמרתם שלזה שבזק מחלקים אין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79564.10 מה נכון ומה לא? כי רציתי לסחוט את בזק שיתנו לי מודם כזה בשביל לחסוך נסיעה וקניית SWITCH... בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מוצר שמאפשר להתחבר לUSB מרחוק? כלומר שהפרוטקול נשאר USB, אבל עובד מעל wifi? חשבתי שאפשר באמצעות זה לסנכרן את האייפון מרחוק, או לחבר מצלמה למחשב, בלי צורך פיזי להגיע למחשב. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הבעיה היא זה כשאני מנסה להתחבר, א=זה מתחבר לכמה שניות, ואז מציג הודעה: You have been disconnected from GameSpy. You may have logged in on another computer הבעיה שלא שיחקתי במחשב אחר. בדקתי הדרות פיירוול ואנטי וירוס והמשחק מאושר (יש לו גישה לאנטרנט)
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החבילה החדשה (והיקרה) של בזק? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2005/July+-+Sept+2005/180905.htm שיפור די גדול של העלאה אומנם עדיין לא חיבור סינכרוני אבל עדיין שיפור מחכה ליום שבו הכבלים יציעו חיבור סינכרוני...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה
-
שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה במחשב מסויים להיתחבר עם הראוטר הזה וזה מתחבר אבל אין גלישה, ממקום אחר אני כן מצליח. מסכנה:יש בעיה במחשב הראשון. הפחתי את המודם לראוטר האם זה יפתור את הבעיה? האם צריך לאפס את ה- WINSOCK? יש רעיונות נוספים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אנשים, אז אחרי שהלך לי הראוטר שלשום, קניתי היום ראוטר חדש EDIMAX br-6254n הגדרתי אותו והכל עובד יופי ..רק שיש לי בעיה קטנה שאני משער שקשורה לאיזשהי הגדרה מתקדמת שאני לא ממש יודע לשים עליה את האצבע הורדות בביטורנט ואימיול טסות לי על מקסימום קו (4mbit) אבל גלישה/ וצפייה בסרטים מהרשת (יוטיוב וכו') נעשתה איטית משהו בהשוואה לראוטר הקודם או לחיבור ישיר של המודם למחשב. אני משתמש ב-FF , אבל האיטיות בגלישה מורגשת גם בIE ..ככה שזה לא איזה משהו בדפדפן . עשיתי חיפוש בפורום מצאתי משהו על MTU ..לא ידעתי אם לשנות או לא לשנות... הראוטר מוגדר כרגע על 1392 ..כאשר המקסימום זה 1492, זה יכול להיות מה שגורם לי לאיטיות בגלישה? יש משהו אחר שאני צריך/יכול לשנות ? תודה מראש לכל העוזרים.[br]פור…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש אולי תוכנה/אתר שמאפשר לחפש תמונות לפי אתר?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ברשותי hot box וראטור של linksys wrt54gls עם קושחה של dd-wrt עכשיו רציתי איך אני יכול להפוך עם בכלל את הראוטר לaccess point בעזרת כבל רשת מהhot box לנתב חיברתי ישירות פשוט בלי לגעת בשום הגדרות אני מקבל בראוטר כתובת אי פי פנימית מה hot box משהו כמו 192.168.1.15 אבל אין לי גישה לאינטרנט בתודה מראש מור בן
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-