רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להעביר את המודם של האינטרט לחדר אחר שיתחבר למחשב אחר. בחדר השני יש חיבור לכבלים. האם צריך חיבור מיוחד לאינטרנט או מספיק שיש לי בחדר השני נקודה של כבלים כדי להתחבר לאנטרנט?(כמובן שאני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים) כי שמתי לב שבחדר הראשון יש מן חיבור הברגה כזה מהקיר למודם בנוסף לחיבור TV ן-RADIO אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאחר ולא מצאתי מקרה דומה בפורום אני מקווה שמישהו יוכל לעזור כי לי כבר אין רעיונות. יש לי בקומה עליונה נתב אלחוטי של level1. בקומה תחתונה הוספתי access point 7206APG להארכת טווח. לאחר הגדרת ה AP לפי הוראות היצרן (וגם לפי הוראות מ pikok), לא ניתן לראות יותר את ה access point (קווית או אלחוטית) וצריך לבצע reset ארוך להחזרת ברירות המחדל של היצרן. * בנתב האלחוטי אין שום הגדרות אבטחה. * הaccess point הוגדר כ universal repeater. האם מישהו יודע מדוע לאחר הגדרת ה access point לא ניתן "לראות" אותו יותר וכיצד להגדיר נכון את ה access point? בנוסף, האם צריך לבצע איזה שהוא שינוי לנתב האלחוטי? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מהי הדרך הפשוטה והזולה לחבר 2 מדפסות קיימות למחשב אחד, כאשר אחת מהן במרחק 20 מ מהמחשב ולהביא למצב שכשאני שולח הדפסה שתיהן מדפיסות?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי היום ראוטר אלחוטי של 3com, דגם 100-75. אני מחובר עם בזק בינלאומי בכבלים, עם חייגן (172.22), שפועל על PPTP VPN, מודם תומסון. לבנתיים, אני ניסיתי להגדיר את הראוטר רק למחשב הנייח, בצורה קווית. חיברתי את המודם לכניסה הראשית בראוטר; ואת הראוטר באחת מארבע הכניסות, חיברתי למחשב. מודם מסונכרן, ונורות על הראוטר נראו תקינות. נכנסתי לבקרה של הראוטר, והתחלתי לבצע את ההגדרות, אבל בסופו של דבר לא יכולתי לגלוש עם IP 192.168.1.2. לקחתי תמונה של כל שלב שביצעתי ב-Wizard, והוספתי להודעה (דילגתי על שלבים שלא קשורים להגדרות, כמו אזור זמן). תגידו לי בבקשה, מה אני מבצע לא נכון? תלחצו על התמונה להגדלה: ו ן ן ן ן ן ן ן ן
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל כן כן וחיפשתי כבר בכל הפורום על זה...... אבל אי לא רוצה לחבר את שתי המחשבים שבאחד יש אקס פי ובאחד 98 דרך 2 כרטיסי רשת וכרטיס רשת אחד במשחב השני אלא ע"י כרטיס רשת אחד בכל מחשב! וswitch!!?? זה אפשרי??? וכיצד? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למה אי אפשר לעשות הצפנה אלחוטית גבוהה בהוספת מגשר לאינרנט? זה נותן לי לעשות רק WEP, מאיזה סיבה הם לא תומכים? וקיבלתי עם המגשר POE EQULPPED, בשביל מה הוא נחוץ?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-