עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by ksesa1,

שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כמה שבועות התקנתי בבית רשת אלחוטית של 3COM והיא עובדת בסדר. אבל עכשיו אני לא יכול להכנס להרבה אתרים ומקבל שגיאה: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. אני מחובר דרך ADSL וקווי זהב. הבעיה לא קרתה לפני התקנת הראוטר. ניסיתי לשנות את הDNS בהגדרות של הראוטר וגם לא עזר. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים מראש.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by NmE,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by idani1983,

קניתי ראוטר חדש WR1043ND התומך ב 1GB בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת התומך בחיבור כזה. מקריאה באתר הבנתי שאני צריך כבלי CAT5E ולחבר אותם לשני המחשבים ולראוטר. האם צריך עוד משהו? להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.

7. Started by Green,

שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by aaviran,

שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by matrix66,

אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. Started by tialk,

האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by p_q,

בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by jbgood,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6114WG +כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX למחשב נייד. למישהו יש ניסיון בשימוש של מוצרים אלה בעיקר בקטע של טווח אלחוט ? אני מתכנן לשים את הראוטר בקומת קרקע ואת המחשב הנייד קומה מעל(בית פרטי). עצות ותגובות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.

15. Started by avi2014,

מה קורה איתה??? מאתמול אני לא מצליח לעבור את ה60 בהורדה(בד"כ 280-300..) וזה לא רק אני..

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by nivbrn,

שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. Started by acoca_net,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.

19. Started by shaharZur,

אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. גיגה כיום ברשותי מודם ROTAL 1320 ונתב של חברת LINKSYS WRT54G v5 (כן אני יודע שהוא נחשב לנתב גרוע-והותקנה קושחה אחרונה)) בכל אופן אין לי שום בעיות עם מה שפועל אצלי כיום ואני מוריד ומעלה כמו שהובטח (מורים 640 קבש מעלה 64 קבש) האם להחליף? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by aviran,

שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by iakovl,

לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים