רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כאשר הוא עובד כמודם - כמה יציאות ניתן לחבר אליו והוא יעבוד תקין (וגם ללא סכנה שהוט תחסום את זה בעתיד)
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום אני לומד באונ' בבאר שבע, שנה ראשונה שלי במעונות. במעונות אני מחובר לאינטרנט, ואינטרנט במהירות גבוהה אך מסיבות בטחוניות (כנראה) אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מלגלוש, להתחבר למסנג'ר ולסקייפ, ולהוריד תכנים. באתר האונ' צוות המחשוב הודיע שלא תהיה אפשרות להפעיל תוכנות של שיתוף קבצים כגון kazaa, emule, torrents... החסימה הזאת גם מונעת ממני להשתמש בventrillo ולהתחבר לשרתים מסויימים. בפורום של האונ' מצאו כל מיני שיטות לשיתוף קבצים.. זה ניחא.. יש לי חברים שאיתם אני מדבר איתם בעיקר דרך הונטרילו ואין לי אפשרות להתחבר - וזה מה שחשוב לי. האם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כשבוע הפכתי את המודם שלי לנתב( בכל נתב יש nat?) הקיצר לא פתחתי לו את הפורטים של הicq אבל עדין אני מצליח לקבל קבצים, שלפי מה שהבנתי ה nat היה אמור לחסום את זה הרי אני לא יוזם את ההתקשרות (אז איך הנתב יודע לאיזה מחשב לנתב את ההתקשרות?) ועוד שאלה קטנה למה באימיול אם אני לא פותח את הפורטים שלו ב nat אני מקבל low id? תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת של בזק אני לא מכבה את המחשב בימים האחרונים כשאני יושב מול המחשב אני רואה שהמחשב מנותק מהרשת (ריבוע צהוב למטה) אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו והתקלה נעלמת ואחרי כמה שעות חוזרת. הבעיה הופיעה אחרי שמיקוספט אמרה שהעותק לא חוקי - תוקן בינתיים הנתב עובד רגיל - מכשרים שמחוברים אלחוטית עובדים הבעיה רק במחשב מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אממ בשבוע הזה מסתיים ההתחייבות שלי לשתי החברות שאני איתם לפני שמיהרתי להמשיך אז רציתי לבדוק מס דברים... זה התחיל שהתקשרתי לבזק בין לאומי ענתה לי נציגה שאלתי אותה לגבי מחיר והכל ואחרי זה רק כדי להיות בטוח לגבי המהירות מדובר ב1.5 שאלתי אותה והיא אומרת לי שהמהירות של הורדה והעלה היא 96 מייד אמרתי לה שזה לא הגיוני וכו' אחרי שקיבלתי את המחיר בדקתי אצל 013 גם הוא אמר לי אותו דבר עכשיו רציתי לדעת בדיוק מה המהירות כי לפי מה שאני יודע זה 190~200 הורדה והעלה היא 16 מדובר על ספקית + כבלים (שנשארים בכל מקרה) אז מישהו שיש לו ויודע מאה אחוז שירשום פה כי העניין נראה לי דיי מוזר
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי , אני מנוי ב 012 כבר חודשיים (עברתי מאקטקום , אחרי שהיה לי בעיות של Packet Loss שהם לא הצליחו \ הסכימו לתקן) על מסלול של 5 מגה ב ADSL. האינטרנט עבד מצויין עד לפני שבוע שבועיים , אבל בזמן האחרון הוא דיי איטי ועכשיו אפילו שאני עושה בדיקת הורדה הוא לא מגיע למהירות המקס' (625)..הוא מגיע לגג 600.... אני משתמש גם בראוטר wrt54g V3 עם firmware מעודכן , ומשום מה שאני מחובר דרך הראוטר המהירות המקס' יורדת עוד יותר (500)..חשוב לציין שהכל עבד בסדר עד לפני שבועיים. המודם שלי זה speedtouch home שהפכתי אותו ל PPPoE כבר מלפני 3 שנים... (הוא עובד בסדר מאז..) מה יכולה להיות הבעייה ? (עשיתי בדיקת PacketLoss ואין שום בעייה... ניסיתי להתחבר דרך החייגן של בזק כדי לבדוק סתם ספק אחר ולבדוק…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב בארון שהאנטנה מחוברת לגב המארז והוא מוקף ב-3 קירות עץ ואחד חסום ע"י המחשב (כמובן) האם יש קליטה למרחק של 15 מטר? יש לי אנטנה AirPlus adapters ver3.07 יש לי +router wireless D-link DI -614
-
יש לי ראוטר לא אלחוטי שמחובר למחשב שלי והוא גם החיבור לVDSL מהראוטר יוצא חיבור לראוטר אלחוטי שמשרת את המחשבים האלחוטיים בבית אין לי גישה למחשבים האלחוטיים מכיוון שהם על ראוטר משותף ואני מחובר אליהם דרך שני ראוטרים שמחוברים אין יוצרים קשר עם המחשבים בראוטר האלחוטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
חיברתי את כל המחשבים לראוטר EDIMAX הכל עובד טוב ויפה ... רק הבעיה שהמהירות גלישה איטית בכל המחשבים.... איטית בצורה מחרידה להוריד קובץ על 2 קילו להיכנס לאתרים כאילו זה אינטרנט שוקי ש ל2 K יש לי אחד וחצי ולא יודע ממה נובעת הבעיה יש לי כבלים עם חייגן........ 012 מה יכול להיות הגורם לבעייה של האיטיות.....?! מוזר ומעצבןןןןן (עכשיו אני החזרתי את זה לרשת ICS לבנתיים )
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האתר מוגדר כדף הבית שלי, כל פעם שאני גולש ממנו לאתר אחד, אני רואה שהדפדפן עדיין שומר על בין 3 ל-5 חיבורים (פורט 80) לשרתים שאני מניח שייכים להם בכתובת: Dns resolved a212-199-29-14.deploy.akamitechnologies.com to 208.73.212.12 איזו סיבה יכולה להיות לאתר חדשותי לשמור איתי על קשר לאחר שיצאתי מהאתר?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-