עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N N C,

אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. Started by sapirzukrel,

היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by neeto,

התחלתי להגדיר את הנתב. אחת ההגדרות הראשונות דורשות כניסה לכתובת IP מסוימת ומשם לכתיבת שם משתמש וסיסמא. הבעיה היא שהחלון בו אני אמורה לכתוב את הפרטים האלו, לא נפתח לי. נפתחת לי הודעת שגיאה "windows לא יכול לפתוח את החלון" עם X אדום בצד. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי נכון? אה, כן מחקתי את כל החייגנים. בחייגן הdefult סימנתי את אפשרות "קבלת IP באופן אוטומטי" בדיוק כמו בספר. זה עדיין לא עזר.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by aviran,

שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by TheSnark,

שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מש משולבת? או שבהכרח צריך לקנות מודם בנפרד וראוטר-מש בנפרד? האם חיבור רשת-על-גבי-החשמל הוא יציב ואמין? או שאקנה מ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. Started by iakovl,

לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by orlupo,

ככל הידוע לי יש ל-אלקטל 510 SWITCH 4 PORT מובנה. בדיון הזה אמרתם שלזה שבזק מחלקים אין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79564.10 מה נכון ומה לא? כי רציתי לסחוט את בזק שיתנו לי מודם כזה בשביל לחסוך נסיעה וקניית SWITCH... בתודה מראש orlupo

11. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מחשב 1: המחשב שלי, מערכת הפעלה - Vista. מחשב 2: מערכת הפעלה XP. עד היום הרשת פעלה כמו שצריך, עד שהתקנתי את ה-SP1 לויסטה. הגדרתי כתובות IP בצורה ידנית ( 192.168.0.2 / 192.168.0.1 ) ועד כאן הכל פועל כמו שצריך. השיתוף קבצים פועל מצויין - אני מזהה אצלי במחשב את המחשב השני ברשת(שכאמור - מותקן בו XP), קיים שיתוף קבצים מלא בין שני המחשבים. הדבר היחיד(והעיקרי) שלא פועל, הוא שיתוף האינטרנט. *אני מתחבר לאינטרנט דרך הראוטר של +B-Focus 312 *העלתי PS של תיקיית החיבורים שלי... אולי תוכלו להבין משם משהו שיכול לעזור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by darkman,

אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by tomerbd,

יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by tzr84,

היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by bigi37,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by dkatorza,

שלום, אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום זה אבל אני אנסה בכל זאת. יש לי טלוויזיה ישנה 2010 LG SCARLET אין לה יציאה של RG45 או WiFi כמו בטלוויזיות החדשות. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאת USB כרטיס רשת ובכך זה יחבר אותה לרשת? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. Started by AiXC,

ואני לא מקבל את ה 100 מגה אלא 30 מגה, אני משתמש בגירסא האחרונה של UTORRENT. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. אני פותח את האיסיקיו שלי עם התוכנה מירנדה .. ואני לא יכול לקבל קבצים בגלל שאני מפעיל את הפיירואל של הוינדוס (xp) וכשאני מבטל את הפיירואל אני יכול לקבל קבצים.. השאלה שלי היא זאת.. איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשאיר את הפיירואל אבל שגם אני יוכל לקבל קבצים? (יש אפשרות בפיירואל הזה להוסיף פורטים מיוחדים שיהיו תמיד פתוחים למקרה כזה למשל) תודה לעוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by ksesa1,

שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן

• 10 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים