רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אינני מבקש עזרה בערבית ! רק חוות דעת בעברית: מדוע הדפדפן שלי מציג הכל בערבית? איך מבטלים את הערבית בדפדפן? אינני דובר ערבית.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאינטרנט במהירות 50 מגה (כי אין לי תשתית למהירות גבוהה יותר) ואני משאיל מבזק מודם VDSL. עכשיו אני צריך לקנות ראוטר ואני מתלבט בין שתי דגמים: tp-link tl-wr1043nd ו- d-link dir 655 עכשיו המחיר של הראוטרים לא זהה, הדילינק יותר יקר אבל השאלה שלי האם יש הבדל בין הראוטרים חוץ מהמחיר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הספר "אבטחת מידע והגנה מפני האקרים" של הוצאת הוד עמי. האם מישהו קרא את הספר וממליץ עליו? כי לפי מה שקראתי בתקציר אני מפחד שזה אולי נראה לי יותר יסביר על הגדרת firewall והסבר על הfirewalls הספציפים שכתובים בתקציר - מאשר מידע חשוב לאבטחת מידע שמעבר לכך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
בד"כ הרשת האלחוטית מספיקה לרוב הדברים, אבל לפעמים יש לי צורך להעביר קבצים גדולים (5+ גיגה) ממחשב למחשב ואז הרשת האלחוטית לא מספיקה אז אני מחבר את הלפטופ ישירות לראוטר (או למחשב אם אני ממש לחוץ בזמן). הצרה היא שהוא עדיין מעביר לי את הקבצים דרך הרשת האלחוטית והפתרון היחיד שיש לי זה לכבות את הכרטיס רשת דרך הלפטופ. יש דרך יותר טובה מזה להגיד לו להעדיף רשת קווית על אלחוטית ? או יותר טוב לנצל את שניהם (מכיוון שאני מחובר לאותה רשת על שני חיבורים) ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני פותח את האיסיקיו שלי עם התוכנה מירנדה .. ואני לא יכול לקבל קבצים בגלל שאני מפעיל את הפיירואל של הוינדוס (xp) וכשאני מבטל את הפיירואל אני יכול לקבל קבצים.. השאלה שלי היא זאת.. איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשאיר את הפיירואל אבל שגם אני יוכל לקבל קבצים? (יש אפשרות בפיירואל הזה להוסיף פורטים מיוחדים שיהיו תמיד פתוחים למקרה כזה למשל) תודה לעוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-