רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי תודה מראש לכל העוזרים! הבעיה היא שכבר כמה ימים לא ניתן לגלוש כלל בלפטופ (אפילו גוגל לא עולה) כאשר בשאר המחשבים בבית גולשים רגיל (מחוברים ברשת חוטית) ניסיתי להעביר קובץ בשיתוף מהלפטופ לאחד הנייחים והקובץ עבר במהירות הנראית תקינה (110 מגה ב2 דקות בערך) הנתב המדובר הינו ה-linksys wrt-54gl המריץ קושחה DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std הבעיה חדשה מהימים האחרונים, לפני כן הרשת עבדה טוב. ניסיתי לאתחל את הנתב ואת המודם (bfocus 312) ללא הצלחה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מחשב 1: המחשב שלי, מערכת הפעלה - Vista. מחשב 2: מערכת הפעלה XP. עד היום הרשת פעלה כמו שצריך, עד שהתקנתי את ה-SP1 לויסטה. הגדרתי כתובות IP בצורה ידנית ( 192.168.0.2 / 192.168.0.1 ) ועד כאן הכל פועל כמו שצריך. השיתוף קבצים פועל מצויין - אני מזהה אצלי במחשב את המחשב השני ברשת(שכאמור - מותקן בו XP), קיים שיתוף קבצים מלא בין שני המחשבים. הדבר היחיד(והעיקרי) שלא פועל, הוא שיתוף האינטרנט. *אני מתחבר לאינטרנט דרך הראוטר של +B-Focus 312 *העלתי PS של תיקיית החיבורים שלי... אולי תוכלו להבין משם משהו שיכול לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תגידו אני היחידי שראיתי את הפרסומת שאומרים ש012 השיקה חבילה במהירות של 10MB ?? רק לבעלי תשתית HOT ... בטליויזה היתה פרסומת ו באתר שלהם אין כלום על זה ... : תודה על התיקון של דרור! הנה קצת מידע http://www.012.net/sales.aspx?docID=7259&FolderID=55〈=he&tabn=0 אז מה אתה אומרים? וד"א החיבור קיים רק במקומות מסויימים, או שזה זמין לכל אחד ואחד?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אופן הגלישה שלי: לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערב ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם בקיצור הם לא פותרים את הבעיה השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-