רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לנו בבית רשת בת 4 מחשבים שמחוברים ל-ADSL דרך ראוטר Edimax BR-6104K ומודם Alcatel Speedtouch. לפני מספר ימים שדרגנו ל-1.5 מ-750 ומאז קורה משהו מוזר - האינטרנט מהיר יותר בצורה משמעותית, אבל ה-Network Utilization ב-Task Manager לא עובר את ה-1% באף מחשב, כולם מחוברים ב-100Mbps, כלומר -המהירות לא עולה על 125KBps. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מהאינטרנט, לנתק ולחבר את הראוטר והמודם מהחשמל ולעדכן Firmware לראוטר. כלום לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאינטרנט במהירות 50 מגה (כי אין לי תשתית למהירות גבוהה יותר) ואני משאיל מבזק מודם VDSL. עכשיו אני צריך לקנות ראוטר ואני מתלבט בין שתי דגמים: tp-link tl-wr1043nd ו- d-link dir 655 עכשיו המחיר של הראוטרים לא זהה, הדילינק יותר יקר אבל השאלה שלי האם יש הבדל בין הראוטרים חוץ מהמחיר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לא אלחוטי שמחובר למחשב שלי והוא גם החיבור לVDSL מהראוטר יוצא חיבור לראוטר אלחוטי שמשרת את המחשבים האלחוטיים בבית אין לי גישה למחשבים האלחוטיים מכיוון שהם על ראוטר משותף ואני מחובר אליהם דרך שני ראוטרים שמחוברים אין יוצרים קשר עם המחשבים בראוטר האלחוטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש WR1043ND התומך ב 1GB בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת התומך בחיבור כזה. מקריאה באתר הבנתי שאני צריך כבלי CAT5E ולחבר אותם לשני המחשבים ולראוטר. האם צריך עוד משהו? להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של בזק בADSL הרגיל, ומעוניין לעבור לרשת הNGN לצורך מהירות גבוהה יותר. יש ברשותי נתב מדגם 3Com 3CRWE554G72T, ורציתי לדעת עד איזה מהירות הוא יכול לעבוד ברשת הNGN (אם בכלל) תודה..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית שעובדים ברשת בעזרת הראוטר. שניהם עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 ENTERPRISE עשיתי כמו במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/help/videos/sharing-a-printer ואני לא מצליח... המחשב שלי עם הראוטר והמדפסת מחוברת למחשב השני. זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי מבזק להוט ועכשיו אני מחפש ספקית טובה ולא יקרה שתספק לי חבילה של 5 מגה. רצוי שיהיה שירות טוב ומחיר טוב. [ושלא תחסום פורטים =\] כדאי להשאר ב012? מחכה להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-