עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elyaz,

שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by The_Maestro,

יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by LinKinG,

רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by nondos,

שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Enable,

אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!

8. Started by sashaefi,

על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.

10. Started by dor8,

יש לי רשת עם כמה מחשבים ושאני הולך למיקומי הרשת שלי(אני נמצא במחשב רגיל לא במנהל) אני רוצה להכנס למחשב שהוא המנהל הרשת שלי ואני לא יכול הוא רושם ל י הודעה כזאת: "אין אפשרות גישה אל\\(שם המחשב). ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות כניסה. הגישה נדחתה." אז מה אני יכול לעשות בכדי שאני אוכל להכנס רגיל למחשב הזה ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by bennyma,

יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by APT,

יש לי כרגע בבית ראוטר של EDIMAX ומודם (שהוא גם נתב) של בזק. הראוטר בתהליכי גסיסה מתקדמים (מרסט את עצמו כל כמה ימים וכו' - כבר ניסיתי לעדכן גרסאות ואיפוס הגדרות ושום דבר לא עזר). יש ל בבית 5 מחשבים (ניידים ושולחניים) + הארד-דיסק חיצוני שמחובר לרשת. הכל מחובר בכבלים ולא באלחוטי (ואני גם לא רוצה אלחוטי), ולכן אני לא חייב משהו עם חיבור אלחוטי. א. האם אני צריך לקנות ראוטר או SWITCH? (הרי המודם הוא גם נתב, כך שלא נראה לי שאני צריך ראוטר + בגלל ההארד-דיסק החיצוני, אני רוצה שהרשת בתוך הבית תהיה כמה שיותר מהירה, וראיתי שכל הראוטרים תומכים במהירויות 10/100 אבל הSWITCHים (לפחות חלקם) תומכים גם ב1000). ב. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לקנות? (אני חייב שיהיו 8 כניסות לכבלים + אני…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by YC,

היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by XCG120,

שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by nivbrn,

שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by abarbotel,

למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by shaharZur,

אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Moo,

אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by talikooo,

אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.