עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Psychedelic,

שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Antonimo,

על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by nati086,

שלום לכולם, הצטרפתי לאינטרנט במהירות 50 מגה (כי אין לי תשתית למהירות גבוהה יותר) ואני משאיל מבזק מודם VDSL. עכשיו אני צריך לקנות ראוטר ואני מתלבט בין שתי דגמים: tp-link tl-wr1043nd ו- d-link dir 655 עכשיו המחיר של הראוטרים לא זהה, הדילינק יותר יקר אבל השאלה שלי האם יש הבדל בין הראוטרים חוץ מהמחיר? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by kdani,

יש לי FORTIWIFI, אני רוצה להגדיל את הטווח שלו בכמה מטרים (עוד "חדר" במסדרון) האם חיבור אנטנות חיצוניות במקום המקומיות יכול לעזור ? האם יש ציוד אחר שיכול לתת פתרון לבעיה ?

5. יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אני פותח את האיסיקיו שלי עם התוכנה מירנדה .. ואני לא יכול לקבל קבצים בגלל שאני מפעיל את הפיירואל של הוינדוס (xp) וכשאני מבטל את הפיירואל אני יכול לקבל קבצים.. השאלה שלי היא זאת.. איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשאיר את הפיירואל אבל שגם אני יוכל לקבל קבצים? (יש אפשרות בפיירואל הזה להוסיף פורטים מיוחדים שיהיו תמיד פתוחים למקרה כזה למשל) תודה לעוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by Drazick,

יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...

10. Started by yaronam,

יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by reem,

שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. המחשב בחדר חזק יותר והמחשב בסלון רק יציג את התמונה. המחשבים מחוברים אלחוטית.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by Sman,

שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?

18. Started by 00Amir,

כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Baridy,

חבר שלי קנה מחשב חדש והפינג שלו כל הזמן 150-360 ,כשבמחשב הקודם שלו היה 5-10 איך מסדרים את זה? זה בעיה בכרטיס רשת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. נעזרתי באתר - אבל ללא הצלחה לנפתור את בעיית בLOW ID בEMULE קישור: http://www.portforward.com. בהגדרות הראוטר פתחתי את הפורטים שמסומנים באימיול 4662 TCP ו4672 לUDP. יש גם IP סטטי למחשבים 192.168.1.103 והלאה. הפיירול של ווינדוס מוגדר לקבל את הפורטים. ואם זה משנה משהו יש לי מודם ECI 312+. איך צריך להגדיר את הראוטר או המודם כדי שהפורטים כן יפתחו.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Itzik 007,

אני מדבר על המחשב האלחוטי... הראשי בחדר סמוך והאלחוטי (שלי) בממ"ד... מידי פעם יש לי התנתקויות לא רציות שנמשכות בין שנייה לשעה ללא כל התראה או זמנים מוגדרים... ממה זה נובע? שהתקינו לו אותו (לאחריות) אמרו שהקשר בסדר ולא צריך מגבר... אולי הם טעו? תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by ערן B,

אהלן, היום התקנתי על המחשב החדש שלי WIN7. עד היום כשעל שני המחשבים שברשותי חיבור רשת היה קל, הרשת שלי מחוברת בעזרת כבל מוצלב למחשב "מארח" (עם WIN XP) ודרכו לאינטרנט. ב- WINXP הייתי פותח את הווזירד של הרשת ביתית אבל ב- WIN7 אני לא מוצא וויזרד כזה וכל מאמצי עולים בתוהו. אני רואה את המחשב אבל לא מצליח להתחבר דרכו לרשת. המחשב המארח מתחבר לרשת בעזרת מודם USB ישן. המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר

דיונים חדשים בפורומים