רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חושב שאני בגן עדן!
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בעייה שהייתי אצלי תמיד, ואני רואה שזה משתנה מפעם לפעם, אבל אני מרגיש פשוט איטיות מטורפת. אני לא מדבר על זה שאני פותח את העמוד, מחכה כמה שניות והסרטון טעון, אלא על לחכות כמה דקות לפני שאפשר בכלל ללחוץ פליי. זה משגע אותי! יש איזה פתרון לבעייה הזאת? ד"א, האינטרנט הוא 5MB ADSL של נטוויז'ן (ובהורדות רגילות אין לי בעייה להגיע למקסימום) וזאת רשת של שלושה מחשבים, שאף אחד מהשניים האחרים לא מוריד\מעלה כלום (או אפילו דלוק לצורך העניין). תודה רבה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-