עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bbnbbn,

היי, רציתי לברר איתכם מה המהירות של ההורדות שלכם בקצבי אינטרנט שונים שכל אחד ירשום פה את הספקית, מהירות חבילה ואת המהירות עצמה שהוא מוריד באמת מהאינטרנט בשרתים ישראלים ומשרתים מחו"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by ToR,

ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה . רק ממה שראיתם.)

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by innoVision,

אם אתם יכולים ציינו את המהירות..

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. בעבר כניסת USB בראוטר המאפשר יצירת כונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר ובזמינותו, היתה קיימת רק בראוטרים יקרים מאוד. כיום הפונקציה קיימת בלא מעט ראוטרים זולים ומשתלמים. אני מניח שלהרבה מכם יש ראוטר ישן, ולא היתה אפשרות ריאלית לקנות ראוטר עם אותה הפונקציה. אבל אם הייתם קונים ראוטר עכשיו, ובהתחשב בכך שזה לא ממש מייקר את המחיר, האם פונקציה כזאת תהיה שימושית בשבילכם? גם אם לא, האם תהיו מעוניינים בפונקציה למקרה(הידוע או לא ידוע) שבעתיד היא תהיה שימושית?

8. מהי ספקית האינטרנט הטובה ביותר בהתחשב במהירות,יציבות הקו,והתמורה למחיר? הסקר ייערך ארבעה ימים מיום היווצרותו (שישי). אך ורק בתום ארבעת הימים יוצגו תוצאות הסקר לכולם. אנא ממכם,שימרו על מקצועיות למען אמיתות הסקר. שימוש לב שרמת השירות הטכני ושירות הלקוחות אינה נמצאת בין הגורמים שמשפיעים על שיקול הדעת.

9. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by Chevy,

מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ragee,

היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. אני חושב שאני בגן עדן!

15. היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by ben582,

היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mechubar,

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Gnome,

היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זאת בעייה שהייתי אצלי תמיד, ואני רואה שזה משתנה מפעם לפעם, אבל אני מרגיש פשוט איטיות מטורפת. אני לא מדבר על זה שאני פותח את העמוד, מחכה כמה שניות והסרטון טעון, אלא על לחכות כמה דקות לפני שאפשר בכלל ללחוץ פליי. זה משגע אותי! יש איזה פתרון לבעייה הזאת? ד"א, האינטרנט הוא 5MB ADSL של נטוויז'ן (ובהורדות רגילות אין לי בעייה להגיע למקסימום) וזאת רשת של שלושה מחשבים, שאף אחד מהשניים האחרים לא מוריד\מעלה כלום (או אפילו דלוק לצורך העניין). תודה רבה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tomer861,

שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.