עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים (כרטיסי רשת אלחוטית בתוך המחשבים, ונתב של חברת אסוס), ובזמן האחרון במחשב מסויים אני לא מצליח לגלוש לפעמים (לא ניתן להיכנס לאף אתר) אע"פ ש ICON ההתקשרות= מצב מקושר ועוצמת אות מצויין מה ניתן לבדוק/לשנות כדי לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים וקריאת חומרים בנושא, אני חושב שהצלחתי למקד את עצמי על 2 שאלות ספציפיות. כרגע הרשת אצלי נפרשת על 2 קומות ומורכבת מראוטר, מתג ו-5 מחשבים + 2 לפטופים. עקב אילוצים כאלו ואחרים אני צריך להוסיף עוד נקודת מיתוג. מכיוון שאני כבר צריך לעשות שינויים במבנה הרשת חשבתי להוסיף עוד נקודת רשת אלחוטית. ע"פ מה שקראתי עד כה, עומדות בפני 2 אפשרויות: 1. בבעלותי כרגע ראוטר אלחוטי של Edimax מדגם BR-6424NL. קראתי על הדגם הזה רבות וממה שהבנתי אפשר לחבר את הראוטר הזה גם בתור מתג, או מתג המספק רשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם אני אוכל לחבר 2 ראוטרים כאלו אחד עם השני (יש ביניהם הפרדה של קומה ומתג)? 2. על יכול לוותר על הנק' האלחוטית הנוספת ולשים מתג פשוט. אבל, האם יכולה לה…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by MadCat125,

טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. אני לא ממש יודע מה לשים בכותרת אז תסלחו לי הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יושב על המחשב (אינטרנט MSN שטויות כאלה) הכל בסדר כאני קם ואמא שלי יושבת אחרי כמה זמן היא קוראת לבוא "לסדר את המחשב" כל פעם שהיא יושבת על המחשב מתנתק החיבור לאינטרנט במחשב שלי (לא אקספלורר לא MSN לא תוכנות הורדה כלום!!!) אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל אני לא מצליח למצוא למה זה!! היא גולשת באתרים שלה שולחת מיליים וזהו!! אני מתשמש בסוויצ' שמוחבר למודם והמחשב שלי מחובר לסוויצ' במחשב של אחותי בחדר השני שגם מחובר לסוויצ' זה לא קורה למישהו עוד זה קורה?? אני פשוט לא יודע ממה זה יכול לקרות זה כאילו המחשב יודע מתי שאמא שלי יושבת ופשוט מתנתק לבד מהאינטרנט תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום לכולם עברתי מבזק להוט ועכשיו אני מחפש ספקית טובה ולא יקרה שתספק לי חבילה של 5 מגה. רצוי שיהיה שירות טוב ומחיר טוב. [ושלא תחסום פורטים =\] כדאי להשאר ב012? מחכה להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  8. איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god

10. Started by dudi2002,

קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. אני מדבר עם RJ45 CROSSED AND STRAIGHT THROUGH אבל גם כבלים סיריאלים.. עכשיו הבעיה היא שבCISCO 2621 שלי יש SMARTSERIAL PORTS וב- 2514 שלי יש SERIAL PORTS רגילים האם אני צריך איזה מתאם או שמא יש כבל מיוחד שיכול לעשות לי TRUNKING בין 2 הראוטרים האלה ?? בעקרון אני צריך WIC-2T Smart Serial DB60 DCE Back to Back Cable

12. Started by Chura,

ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by urich,

כל הזמן אני כשאני מתחבר לאינטרנט (ואין ליאיי פי קבוע) אני נתקף בוירוס halkern שהקספרסקי עוצר כל פעם מאי פי שונה פעם אחרונה מ 61.124.49.29 מה עושים

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by Leo101,

שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  18. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by matan_18,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. Started by wintert,

שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by Reppix,

יש לנו בבית רשת בת 4 מחשבים שמחוברים ל-ADSL דרך ראוטר Edimax BR-6104K ומודם Alcatel Speedtouch. לפני מספר ימים שדרגנו ל-1.5 מ-750 ומאז קורה משהו מוזר - האינטרנט מהיר יותר בצורה משמעותית, אבל ה-Network Utilization ב-Task Manager לא עובר את ה-1% באף מחשב, כולם מחוברים ב-100Mbps, כלומר -המהירות לא עולה על 125KBps. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מהאינטרנט, לנתק ולחבר את הראוטר והמודם מהחשמל ולעדכן Firmware לראוטר. כלום לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  22. תיאור המשרה: ניהול , אחזקה ואחריות על תשתיות WIN ווירטואליזציה. דרישות המשרה: - תואר ראשון בהנדת תוכנה/מדעי המחשב נסיון הכרחי: - ניסיון של 5-7 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות שרתי Windows - ניסיון הכרחי של 3-5 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות AD ו - EXCH - הכרות ברמה גבוהה של שרתי Windows - ניסיון מוכח בטכנולוגיות וירטואליזציה - יכולת לימוד נושאים חדשים ומתקדמים. - יכולת עבודה בצוות. - תודעת שרות גבוהה. - נכונות לעבוד בשעות חריגות. נסיון רצוי: - ניסיון בפיתוח בכלי מיקרוסופט - יתרון - יידע וניסיון בכתיבת מסמכי אפיון, תהליכים והוראות טכניות - יתרון - יכולת הובלת נושאים ופרויקטים ? יתרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות- yayosef@iai.co.il

23. Started by DJO,

שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by alexjj,

מה אני צריך בשביל לעשות רשת בין נייד למחשב רגיל, ועם צריך ראוטר אז איזה כדי לקנות?

• 11 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים