רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי ראוטר חדש tplink archer vr400 ורציתי לדעת אם הוא תומך בvectoring? כמו כן האם הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי "רשת" בסיסית ביותר- 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב. לאחרונה חשבתי לקנות ראוטר, באמצעותו לחבר עוד מחשב נוסף שיש בבית, ועוד מחשב נייד ברשת אלחוטית. בעייתי היא ששהכבל המחבר בין שני המחשבים הוא מוצלב והוא עובר בקיר. האם יש דרך לחבר את אחד המחשבים לראוטר משולב באמצעות הכבל המוצלב? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שהיה לי ADSL, הייתי מתנתק ומתחבר והייתי מקבל IP חדש. בכבלים, זה לא מצליח ורק כיבוי של המחשב או אם אני מחכה הרבה זמן משנה IP. יש איזה דרך לשנות IP בכבלים עם חייגן מהר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכל פשוט טס! טורנטים אימיול ואפילו מהירות עליית דף רגיל, ואני ממש לא מחובבי בזק, אבל עובדה שסוף סוף אני מקבל מה ששילמתי עבורו. למסקנה - תהיו חכמים בקטע הזה כי ההבדל מורגש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי קיבל מחשב ישן (ללא דרייברים) ממישהו והוא ביקש ממני לפרמט ולהתקין לו הכל מחדש נקי. (אם החלק הזה לא היתה בעיה) למחשב יש לוח אם מסוג jetway s450 (l ללוח אין כרטיס רשת מובנה אבל יש עליו כרטיס רשת נפרד שיושב על הPCI. כאשר חיברתי את המודם שלי למחשב והגדרתי חייגן לא הצלחתי להתחבר. כשהסתכלתי במנהל ההתקנים ראיתי שחסר דרייבר של Controller I Simple Communications וחשבתי שזה אולי קשור בחיפוש שערכתי בGOOGLE לא הצלחתי למצוא דרייבר כזה כמו כן לא הצלחתי למצוא את החברה/הדגם של הכרטיס רשת (ניסיתי דרך everst/cpuZ) אין לדוד שלי אפשרות להשיג את הדרייברים מה עושים? (איך אפשר למצוא דרייברים לכרטיס רשת ו/או לדרייבר שחסר ללוח אם)
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך חדשני ומעורר עניין, מכריזה חברת Seagate על כונן דיסקים עצמאי התומך בחיבור WiFi. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1248
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
זה מראה לי Link-local Ipv6 address Ipv4 address Subnet mask Default gateway היכן משנים Default gateway? אני משתמש בראוטר EDIMAX מחשב מס'1 מחובר בכבל ומחשב מס2' אלחוטי. ה-IP שלי בעצם הוא IPV4... למה לא רשום רק IP? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם. קראתי את כל המאמרים ועשיתי בדיוק מה שכתוב, למרות זאת הכונן D במחשב עם ווינדוס 7 משותף, אבל אני לא מצליח להכנס אליו דרך המחשב עם XP. אני מקבל "ייתכן ואין לך הרשאה" וכו... שני המחשבים מפורמטים עם מע' הפעלה "נקיות" וללא בעיות. אציין רק שהמחשב עם ווינדוס 7 רואה את התיקיות של XP ושהצלחתי לשתף אפילו מדפסת אבל לא את הכונן. אשמח לעצה מכם. תודה וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחלק מעיתוני השבת צורפה היום חוברת פרסום של חברת באג. מי שידפדף בה עד עמוד 24, יראה פרסומת לנתב רשת אלחוטי של LINKSYS מדגם WRT120N. הפתיח לפרסומת הוא --"השקה בלעדית של הדגם החדש של LINKSYS BY CICSCO נתב אלחוטי בתקן N". זו הטעיה!! הנתב הזה אינו תומך בתקן N במלואו ובפועל לא קיבל תעודת אישור מה-WIFI ALLIANCE על תאימות לתקן זה. בפועל, LINKSYS אפילו לא שלחו את הנתב הזה לבדיקת תאימות כי ידעו שהוא לא יעבור את תהליך הבדיקה. מי שיעיין באותיות הקטנות של דף המידע של הנתב הזה (http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/WRT120N_DS_V10_A-WEB.pdf) יוכל לקרוא בעמוד 2 את התיאור הבא -- Complies with IEEE 802.11g and 802.11b standards, and compatible with some IEEE 802.11n draft 2.0 feat…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עכשיו זה 700mb מחולק בין כל המשתמשים של בזק בינלאומי..
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
[עריכה ע"י אחראי הפורום: הדיון הזה הוא מספטמבר 2008 התמונות שנלוא צירף, נמחקו עם הזמן ולכן הועלו מחדש והן נמצאות בעמוד השני של הדיון - למטה, ויש עוד תמונות בעמוד השלישי] גם הכותרת עודכנה: מדובר כעת על מרחק של 870 מ' , ולא 670 מ' כמו שהיה בתחילת הפרוייקט] ---------------------------------------------- בשעה טובה, אני גולש מהבית, 670מ' מהמודם של הוט. תודה רבה למי שיעץ לי לפני כחודשיים כאן בפורום. הנה הסיפור: א. ההתלהבות: בזמנו ניסיתי לקבל מבזק קו על העמוד הקרוב שלהם שנמצא 400מ' מביתי. היו מחשבות על העברת האות בכבל או בשידור. מאחר הם דחו אותי בקש, והסבלנות שלי ל"תלך תשוב" שלהם נגמרה, החלטתי ללכת על הוט. הזמנתי דרך אחותי שבא לביקור מארה"ב שתי נקודות גישה של אסוס …
-
- 31 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום עידכנתי לחבילה של 30 מגה במחשב שמחובר בחיבור חוטי בין הראוטר למחשב הנייח אני מקבל 30 מגה אבל בוייפי אני מקבל רק 15 עד 19 מגה (משתנה מידי פעם ) הראוטר הוא של TP-LINK ורשום עליו 54M Wireless Router מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שני מחשבים, מחוברים דרך HUB. מחשב אחד עם WinXP והשני עם WinMe. פעם הרשת עבדה אבל המחשב עם הXP נמחק וניסיתי להתקין הכל מחדש כמו שהיה פעם אבל זה לא עובד משום מה. התקנתי את כל מה שצריך בשביל הרשת, שמות המחשבים שונים וה-Workgroup אותו דבר. למה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היה היה לי מודם/נתב ישן Rotal 1025W שהתחיל לעשות בעיות. אמרתי לעצמי, הנה הזדמנות מצויינת להתקדם ולקנות מודם בנפרד ונתב בנפרד. אחרי חיפושים ברשת גיליתי שאפשר לקנות מבזק ב-99 ש"ח מודם בלבד. התקשרתי ל-199 כדי לוודא את זה. אני: שלום, אני רוצה לקנות מודם בלבד בלי נתב, רציתי לוודא כמה זה עולה? נציגה: (בודקת) זה עולה 99 ש"ח בבזקסטור. אני: איזה דגם מקבלים? נציגה: T&W 699U5 או Netgear VVG2000N. אני: אוקיי, איפה אפשר להשיג את זה? נציגה: בכל חנות של בזקסטור, הנה אני שולחת לך בסמס כתובת וטלפון של החנות אני: טוב תודה. נסעתי לבזקסטור בפ"ת. הייתה הפסקת חשמל בכל הבניין. נסעתי לבזקסטור בתח אביב. מסתבר שסגרו אותו ועברו לרמת גן. מכיוון שהייתי כבר בתל אביב הלכתי וקניתי את הנתב שרציתי (T…
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 מגה UFI עם מודם מוטורולה שקיבלתי מ HOT (הספקית זה בזק בינלאומי) וראוטר LINKSYS WRT300N. לאחרונה הראוטר התחיל לעשות צרות הכוללים מהירות נמוכה PING ענק וכאלה. לאחר כל פעם שאני עושה ריסט לראוטר ומודם (מחליף IP) הכל עובד מצויין ולאחר 10 דקות עבודה שוב אותו סיפור. יש לי את אותו ראוטר כבר 5 שנים (מסוף 2006 בערך) ולא היה לי איתו בעיות כאלה עד לאחרונה. גם כשהייתי באינטרנט 5 מגה ADSL וגם בכבלים עד לאחרונה. כשאני מתחבר עם המודם בלבד בלי ראוטר אין בעיות כלל. האם אפשר להגיד שהראוטר "מת"? או שישנה בעיה אחרת? ואם הראוטר כן "גמור" ממה זה קורה והאם לראוטרים יש תקופת בלאי?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש tl-wr941nd מאז יוצא לי הנשמה להתחבר אליו בכל הניידים שלי בבית היה לי קשה וכולם עם אותו הודעה איכשהו בסופו של דבר מצליח להתחבר עם רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט וומשולש צהוב
-
- 4 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מש משולבת? או שבהכרח צריך לקנות מודם בנפרד וראוטר-מש בנפרד? האם חיבור רשת-על-גבי-החשמל הוא יציב ואמין? או שאקנה מ…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-