רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות לבית ראוטר חדש ,עם יציאת USB ,שאוכל לחבר אליו דיסק חיצוני ב USB . ברוב הנתבים שנתקלתי עם יציאת USB - מהירות ההעברה של קבצים מ ואל ה USB נמוכה , והם לא מתפקדים בתור NAS אמיתי חשבתי על לקנות את CISCO\LINKSYS E3000 אבל הבנתי שגם בנתב הזה ה USB לא מתפקד ממש בתור NAS ומהירות ההעברה נמוכה. מישהו מכיר נתב שיתן קצב קריאה וכתיבה מהירה לUSB שבנתב \ שיתפקד בתור NAS HOST ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש. כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם. רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת. במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח. לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה. בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר נתב אלחוטי למודם של HOT , מדגם TERAYON לפי מה שהבנתי נתבים משולבים מודם אינם תומכים ב- H2TP (נתבים של בזק) ברשותי שתי נתבים משולבים, 1-level one WBR-3407A 2-D-LINK N 2760 E1 האם אפשר לחבר את כבל הרשת של מודם הוט לאחת מיציאות ה-LAN ובכך ליצור רשת אלחוטית, האם יש דרך להגדיר אותם כך שיתמכו ב-H2TP? אן שעלי לרכוש נתב ספציפי למטרה זו? ברשותי גם רפיטר של D-LINK דגם DAP-1360 , האם הוא יכול לעזור ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=class: tc bdr M, width: 1] [TR] [TH] [/TH] [TH=class: T]Upstream[/TH] [TH=class: T]Downstream[/TH] [/TR] [TR] [TH]Current Rate (Kbps)[/TH] [TD]3454[/TD] [TD]44000[/TD] [/TR] [TR] [TH]Max Rate (Kbps)[/TH] [TD]70230[/TD] [TD]91744[/TD] [/TR] [TR] [TH]SNR Margin (dB)[/TH] [TD]32.3[/TD] [TD]21.3[/TD] [/TR] [TR] [TH]Line Attenuation (dB)[/TH] [TD]13.7[/TD] [TD]10.4[/TD] [/TR] [TR] [TH]Errors (Pkts)[/TH] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [/TABLE] המודם מציג לי את הנתונים מעלה, האם מדובר בנתונים תקינים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק אבל קיבלתי תיאבון התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו גבוליים לזה העניין הוא שהספק אישר לי 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה 10 ש"ח נוספים במשה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים? בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא? או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות) אשמח לשמוע דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אופן הגלישה שלי: לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערב ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם בקיצור הם לא פותרים את הבעיה השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 3COM שנמצא אצלי קרוב לשנתיים, מעודכן לגרסא אחרונה. מודם כבלים של Thompson. אני הייתי מחובר לברק דרך כבלים במשך תקופה די ארוכה עד שהבנתי שהם בלתי נסבלים ועברתי לבזק בין-לאומי כספק שירות - תשתית כבלים. אני מחובר כבר שבוע לבזק ושמתי לב שיש נתוקים תכופים מדי לטעמי של האינטרט. זה לא שאני תזמנתי או מדדתי אבל זה מרגיש שיותר מדי פעמים אני מחכה בזמן שהראוטר מנסה להתחבר מחדש. צירפתי כאן log של הראוטר שרואים שהוא מתנתק ומתחבר לאחר כמה דקות. ניסיתי חיבור ב L2TP וגם PPTP ולר נראה שיש הבדל בהתנהגות/בצועים. עצתכם עד כמה המצב גרוע ואיך כדאי לגשת לפתראון הבעיה. האם זה תשתית בכבלים או הספק? אני לא בטוח שלא התנתתי גם קודם אלה שאולי לא שמתי לב לזה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב ביתי החדש של בזק בתקן "AC", הגדרתי רשת ביתית פרטית ברגע שאני מחובר לנתב עם ציוד קצה מסויים (מחשב/פלאפון) לערוץ 5G , וציוד אחר ל2.4G, אין חיבור בניהם לא מצליח לשלוח אפילו פינג (על אף שנמצאים באותה רשת עם אותו שער ברירת מחדל) ברגע שציודי הקצה מחוברים לאותו ערוץ אז יש תקשורת תקינה תודה.
-
- 17 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-