עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: ‎802.11 b/g/n‎ זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by Satlan,

שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by zhalutz,

ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  6. היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר. מה כרגע יש לי ? מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה). הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות : 1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות. 2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, …

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום, אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש ומתכנן לעשות את הדבר הבא: לי יש 750KB כבלים של אינטרנט זהב..... ואני מתכנן להפוף את זה ל-1.5MB בכבלים וכול זה ברשת (לא אלחוטי) עם ROUTER..... מה שרציתי לדעת זה מה דעתכם על רשת עם כבלים...זה חרא? זה טוב? אולי עדיף ADSL....? בתודה דן.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by frezi,

Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. אחים שלי...תגידו זה אפשרי לשתף אינטרנט דרך HUB USB ??..

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום לכולם, אבקש לדעת איך להגדיר ראוטר אלחוטי של linksys (דגם חדש) לתשתית כבלים. הוא עבד יפה בadsl . תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. Started by sxs,

היום במהלך משחק אינטרנט אני מגלה שיש לי ping גבוה במיוחד... קופץ בין 200 ל 1500.... לאחר בירור מדוע זה קורה, ושלילת גורמים אחרים, הגעתי למסקנה שזה ה Genius Switch 10/100 שלי. מסתבר שהוא נדפק, ולא יכול להעביר את ה packts מספיק מהר בין הפורט של המודם לעוד שני מחשבים בו זמנית. (כשרק מחשב אחד משחק, זה עובד) אז יש לי כמה שאלות: - הסוויץ' הוא בן שנה עוד חודש ואני לא יכול לקבל עליו אחריות כי קניתי אותו בפלונטר... מישהו יודע מי היבואן והאם הוא יחליף לי אותו? - בהנחה שאני קונה סוויץ' חדש, Cnet או Edimax הם בסדר?(עולים 150 שקל ל 8 פורטים) - אולי בהזדמנות זו כבר כדאי לקנות Linksys EtherFast®Cable/DSL Firewall Router with 4-Port Switch/VPN EndPoint לינק כאן . האם הראוטר הזה תו…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לפרסום ההודעה/ עובר על חוקי הפורום, הסתכלתי בחוקי הפורום ולא ראיתי משהו שסותר את זה.. (אולי פיספסתי) אם כן אז אשמח להעברת ההודעה/מחיקתה) היי מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 (הספקית נטוויזן תשתית בזק), אני מוריד דברים באימיול.. לדעתי הדברים יורדים ממש לאט.. 5KB לכל הקבצים יחדיו (וזה עוד מצב טוב יחסית \: ) ויוצא מצב שלוקח לקובץ מסויים לרדת יותר מחודשיים... (למרות זה קובץ די נפוץ..) ככה זה אצל כולם? יש מה לעשות בנידון? אולי הבעיה בתוכנה ויש לכם המלצה לתוכנה אחרת? (כמו ששמתם לב אני לא בקיא בעניין ) (לפני שבועיים עברנו ממהירות 750 ל1.5 אבל עדיין אין שינוי, ישנה רשת אלחוטית אבל המחשב השני הוא מחשב נייד שלא מוריד דברים..) תדה..

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  15. שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. כשהמודם מחובר לנייח הכל תקין. כשאני מחבר אותו לנייד הוא כל הזמן מתנתק לסירוגין. המודם של הוט (ARRIS) הנייד זה ווינדוס 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  17. שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. הראוטר החובר אצלי לשני מחשבים נייחים שנמצאים באותו החדר באמצעות כבל רשת וכבר פעם שלישית שאני קם בבוקר אני שם לב שאי אפשר לגלוש. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר דרך הכתובת שלו וזה לא תמיד מצליח (או לוקח יותר מדי זמן). פעם אחת פשוט כיביתי והדלקתי אותו אז אני חושב שהוא התחבר אוטומטי ופעם - פעמיים שנכנסתי להגדרות שלו ראיי שהוא היה מנותק. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי פיספסתי איזה הגדרה ?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל. אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB. אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת... יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB? זה מה שניסיתי לעשות: חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מו…

20. שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by esaly,

היי חבר'ה, יש לי תופעה שקבצים שאני בוחר להוריד מהTD יושבים אצלי בUTORRENT כבר כמה ימים ותקועים על: SEED = 0 PEERS = 0 ולא מתחילים לרדת כתוצאה... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן celeron 800 mhz עם 160M של זיכרון 2 כרטיסי רשת כמו כן יש לי hub הייתי רוצה שזה יהיה מחשב שתמיד יהיה מחובר לאינטרנט, וששאר המחשבים שבבית יתחברו דרכו לאינטרנט הכוונה שלי היא שכרטיס רשת אחד של המחשב יהיה מחובר ל מודם של הכבלים והכרטיס השני יהיה מחובר ל hub אל ה hub אני רוצה לחבר מחשבים אחרים כדי להעביר מידע בינהם ולגלוש באינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך ובאיזה תוכנה לעשות זאת? אני מקווה גם ללמוד קצת על רשתות דרך התהליך

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by radar,

הי לכולם יש לי מודם-ראוטר ישן מאד, והחלטתי להחליף למשהו חדש. בדקתי בזאפ, ומצאתי את המודם-ראוטר הבא: TP-LINK TD-W9970N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721 האם למישהו יש איתו נסיון והוא מודם-ראוטר טוב? כמו כן חיפשתי בעמוד המוצר, לא כתוב מהי מהירות ה-DSL המקסימלית שאפשר להתחבר איתו. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.