רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ומבקש מחברי הפורום לייעץ לי: 1) לאיזה נתב אלחוטי יש אות חזק (רצוי מתוצרת אדימקס). 2) איזה פרמטר בתכונות של נתב אלחוטי מציין אות חזק. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית ל4 מחשבים. איזה נתב מומלץ במחיר של עד 500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי כרגע WBR3408 של חברת LEVELONE והוא נורא! יש לי כל הזמן ניתוקים והתנתקויות גם כשאני בותו חדר איתו. ואני מוצא את עצמי על פעם מתעלק על השכנים . אני צריך נתב רב עוצמה שישדר בשני קומות הבית. ויגיע לכל החדרים. ויספק חיבור רציף ואמין בכל שעות היום יש לי חיבור של 10 מגהביט כונן של טרה שאני רוצה גישה מהירה אליו 2 נייחים נייד ו IPHONE המלצות בבקשה תקציב 600שח גבול אסטרונומי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש נתב אלחוטי איכותי (עד כמה שהתקציב מרשה) עד 300 ש"ח. שאלה נוספת היא האם אני יכול להעיף את המודם האפור הישן של אזטק ולהגדיר את הנתב במקומו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרשת כיתות באינטרנט אלחוטי, בכל כיתה יש נקודת רשת אחת שמחובר לארון מרכזי שמקבל DHCP מהשרת הנמצא בחדר ארונות. ברצוני לקנות לכל כיתה ראוטר אלחוטי ע"מ שתלמידים יוכלו לגלות מהמחשבים הנידיים המחולקים ע"י הביהס. אשמח לעזרתכם לבחירה. מדובר על 10 כיתות בתקציב של עד 1800 ש"ח תודה, משה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה של הוט. זה נמצא במבנה של 5 קומות שבכל קומה יש Access Point שמתחבר לראוטר שלי וכך מגביר את האות של ה WIFI בכל קומה. סה"כ יהיו מחוברים לפחות 20 מחשבים ו/או סמארטפונים בו זמנית ויגלשו על אותה רשת. הבעיה היא שיש לי ראוטר Netbox של נטויז'ן שכנראה לא יכול להתמודד עם כל כך הרבה חיבורים בו זמנית כך שלא כל המחשבים/סמארטפונים מתחברים כמו שצריך (יש ניתוקים - כאלה שלא מצליחים להתחבר וכו'...) האם יש לכם המלצה לראוטר שיכול לפתור לי את הבעיה הזו. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב d-link 2760u הוא מחובר למחשב אחד. ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי. הספק והאינטרנט שלי הוא של בזק. עד לאחרונה הראוטר היה מחובר בחדר שינה של אחד האחים,לאחרונה החלטנו להוציא אותו בשל הקרינה הרבה. עכשיו הראוטר מחובר למחשב,חשמל,וקו טלפון. אנחנו רוצים להעביר אותו לסלון אך ליד הקו טלפון אין קו חשמל,ונזכרתי בחבר שיש לו HOT BOX הוא מחבר רק לחשמל ויש לו אפשרות לגלוש ברשת אלחוטי בלי חיבור ADSL. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הנתבים. השאלה אם יש ראוטר שאני יכול לרכוש שע"י חיבור לחשמל ללא חיבור ADSL יהיה מוכן לשימוש אלחוטי? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בזק מציעה היום מספר נתבים: 1. SL2-141 ADSL 2 של סימנס 2. AM604 ASUS + G של אסוס 3. ASKEY 1025 + ADSL2 של רוטל 4. DSL600EW ADSL 2+ ETH 4 של לא ברור מי. מישהו יודע מה הטוב מביניהם?
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום! רציתי לקבל המלצות לנתב שיעבוד מממ"ד. אם אפשר עד 450 ש"ח. התשתית שיש לי זה כבלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-