רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המודם אלקטל שלי לראוטר לפי המדריך המצויין שמצאתי באתר. השאלה שלי היא האם מבחינת רמת האבטחה כעת לאחר שהפכתי את המודם לראוטר יש שינוי לטובה או לרעה? תודה מראש. דן.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הראוטר שלי, אני גר עם עוד 4 שותפים וכולנו חולקים את הרשת שלי. הראוטר שלי עושה עבודה ממש טובה בהתייחס לבית הגדול ולקירות הבטון בחלק מהחדרים. אבל יש לי בעיה עם מישהו שמתחבר אלי לראוטר וגולש ויוצר מצב של עומס משמעותי. ניסיתי להחליף סיסמא אבל עדיין אותו בנאדם מתחבר. אני מעוניין להגדיר אותי ואת כל השותפים שלי לפי ה-MAC כך שנוכל להתחבר כל הזמן ואת כל השאר לחסום תמידית. אני מתכוון שאני והשותפים שלי נתחבר לראוטר כך שהוא מזהה אותנו לפי הMAC שלנו ולכל אחד יהיה IP קבוע, וכל השאר שלא מזוהים עם הMAC שהוגדר לו היתר לא יוכלו להתחבר. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל לעזור לי תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי הגדרתי רשת לפי המדריך(המעולה!) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 עכשיו אני מוגדר כמחשב שמתחבר למארח(בדיוק כפי שמופיע במדריך) החיבור עובד(בערך) אבל ברגע שהחיבור אל המארח נעשה אני לא יכול לגלוש ברשת לא דרך הדפדפנים בכל אופן סקייפ כן כל השאר לא בנוסף אין אפשרות לשחק דרך ה VPN -כשאני פותח משחק מי שמתחבר אלי "רואה" אותי באופציה של ה LAN אבל לא יכול להתחבר אני מקווה שהבעיה מובנת צילומי מסך: 1.מארח 2.אורח תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המבצע החדש של אינטרנט זהב עם המחשב הנייד (מצטרפים ומקבלים), האם זה נכון? חשבתי כבר שהם מחלקים איזה סלרון 2.2 ישן.. אבל לא,זה דותן ,נייד טוב מאד של HP! האם המבצע גם ללקוחות קימים? או רק לחדשים?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את הדונגל הבא מחובר למחשב: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=126&pl1_id=13&pl2_id=43 השאלה היא האם ניתן להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר, ללא אישור מפורש במחשב שלי? במידה וכן, אילו אמצעי אבטחה יש לנקוט על מנת למנוע זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
תמיד רציתי לשאול ולא יצא לי , אז הנה השאלה אנחנו מנויים לYES והם לוקחים על האינטרנט סכום מסוים , נראה לי 20 שח אחרי הנחה 1.5 מגה . בנוסף לכך אנחנו משלמים גם לבזק (בתור ספק נראה לי )עוד סכום מסוים שאניח לא יודע כמה. איך זה בדיוק הולך? ועל מה משלמים בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה טובה לשידרוג התשתית למהירות 2.5 ואני מתלבט אם להישאר בנטוויז'ן או להחליף ספק. מה דעתכם? כדאי לי להחליף ספק? ואם כן מי הכי מהיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה החודש השלישי שלי עם קווי-זהב 012 ודווקא החודש הם התחילו ממש לאכזב! כבר המון זמן שאני לא מצליח לשחק כמו שצריך במשחקים אונליין, לפעמים הפינג גבוהה מדי והלאג לא מאפשר משחק נורמלי, ולפעמים השרתים פשוט לא נותנים לי להיכנס בטענה שיש לי פס לא רחב! נמאס לי מהם, ואני מתכוון לעבור ל-013 בתקווה שאיתם המצב ישתנה. רק הבעיה היא שהם לא מוכנים לתת לי מחיר נורמלי, הם מוכנים רק ל-95 ש"ח בחודש על חבילה של 1.5MB בכבלים. אני אומנם לא לקוח חדש, אבל גם ללקוחות לא חדשים נותנים מחיר יותר נמוך! אז רק התעניינתי, מי שמחוברים ל-013 ברק בחבילה שציינתי, כמה אתם משלמים בחודש?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. המצב הקיים שלי הוא שיש לי רשת של 3 מחשבים בבית שגולשים על נתב אחד בעל יציאות RJ45 בלבד. החייגן לאינטרנט מופעל בנתב. עכשיו, קניתי PSP ואני רוצה לחבר אותו לרשת. לכן, קניתי כרטיס רשת אלחוטי (USB), חיברתי אותו לאחד המחשבים ושיתפתי את ההתחברות לאינטרנט. עד פה הכל טוב ועובד, העניין הוא שמשום מה אני מאבד סינכרון ומתנתק כל כמה דקות (זמן לא קבוע! -יכול להיות גם 5 שניות). האם יש איזו הצפנה או איזה פרוטוקול מיוחדים שצריך להתקין בשביל ה PSP??? אני אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את השיתוף הזה מחדש כי אולי יש לי איזו טעות בדרך.. תודה,
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קניתי אותו ליפניי יומיים ומישום מה לא לא ניראה לי האם אני צודק לעומת זאת ניראה לי להחליף ללא תוספת ל TRENDnet החדש בשיטת g יחד עם כרטיס רשת USB שלהם אשמח לקבל דעה בעיניין
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ל012. ואני רוצה לשדרג את המהירות שלי אז חשבתי אולי שאם כדאי אני גם ישנה ספקית... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר עדכני. למישהו יש המלצה לספקית מסויימת? ל012 יש עכשיו את המבצע הזה שאם משדרגים לדוגמא למהירות 5 מגה אז היא משדרגת את המהירות ל 10 מגה במחיר של 5 מגה. הבעיה ששמעתי הרבה דברים לא טובים על 012. וגם הרבה דברים לא טובים על נטוויז'ן. וגם על בזק לא חסר. בקיצור. מי יוכל לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רציתי עזרה בבקשה בנתב של אדימקס BR-6524n איך אני מאפשר את האופציה של SIP על מנת לדבר על הרשת שיחות VOIP? תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני גר במעונות באוניברסיטת בן גוריון בנגב. יש לי בחדר שני שקעים של LAN שדרכם אני מתחבר לאינטרנט. כיצד זה מתבצע: ע"י פקודת telnet מתחברים לשרת, נפתח command prompt שם אני מקיש שם משתמש, סיסמא וצורת התקשרות, רק אחרי זה אני מקבל גישה לאינטרנט. היות שיש לי כאן רק שני שקעים ואני רוצה שלושה מחשבים שיוכלו להתחבר מכל מקום בבית, אני צריך ראוטר אלחוטי. לפני שאני הולך לקנות, רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד. כלומר, האם ניתן לחבר מחשב דרך ראוטר לשקע LAN ולהתחבר עם פקודת telnet כמו שאני עושה ללא הראוטר? האם ראוטר לא חייב ספק אינטרנט, כי אלו משמשים גם כחייגנים? ראוטר לא חייב להתחבר למודם? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-