רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי hotbox בבית חיבור בתשתית כבלים ללא חייגן mpls כפי שהבנתי הפונקציה של האלחוטי ב hotbox אינה פעילה אלא אם אני מצטרף לשירות בתשלום חודשי. מכיוון שאיני מעוניין בזאת אך עדין מעוניין שיהיה לי חיבור אלחוטי אני זקוק לעזרתכם במציאת ראוטר אלחוטי שאוכל לחברו ל hotbox כך שאוכל לגלוש באלחוטי. אסתפק במשהו בסיסי שניתן למצוא בחנויות הנפוצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ניסיתי לשרשר ראוטר BR-6204WG אל אותו הדגם רק הקווי בלבד ולא הצליח לי... החיבור עבד ככה: אל אחד הפורטים של הקווי חיברתי ל- WAN של האלחוטי ואל אחד הפורטים של האלחוטי חיברתי את המחשב. יש למישהו הצעת פתרון ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך HUB. (פרצתי את המודם Aztech ADSL 600E והוא משמש כנתב) קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו. במחשב הזה מהירות ההורדה Download speed צונחת תוך כדי עבודה מ40 KB לפחות מ 1KB . למה זה קורה??? איך אפשר לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. בעבר השתמשתי בתוכנה VNC אבל כל הזמן מכבים אותה במחשב השני וגם אפשר למחוק אותה.. אני צריך את השליטה בעיקר בגלל שהמשתמשים במחשב הנייד לא מודעים לעניין הרוחב פס ולא ממש אכפת להם ואני זה שסובל מזה במשחקים בעיקר...(המחשב השני לא משחק) עכשיו אני צריך לדעת את כל השיטות לשלוט על המחשב השני בצורה טוטאלית .. וגם אם יש פקודות שדרך הדוס יכולות לעבוד במקרה של רשת ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרגע מודם של B-FOCUS ROUTER 270PR משהו כתוב עליו את מה שרשמתי למעלה, כתוב WOW וכתוב ECI TELECOM בנוסף, יש לי ראוטר שאליו מתחברים 4 מחשבים נייחים (שלרוב משתמש בו אחד באופן עיקרי, ועוד 2 בקטנה גלישה בסיסית וכו') יש לי חבילה של 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6204WG עכשיו לשאלה הראשונה- קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית חדש מתנה דגם: ROTAL RTA 1025W יצרן: ASKEY האם שווה להחליף? שאלה שנייה- אשמח למדריך קצרצר או קישור אליו בשביל לעשות תייקיה משותפת לכל 4 המחשבים בבית, שבנוסף אוכל לשתף ברשת זו 2 מדפסות שמחוברות ל2 מהמחשבים. תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Edimax Mimo nMax BR-6524n Linksys WRT54GL 54Mbps Router כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני צריך לקחת ראוטר VDSL מבזק סטור עקב שדרוג מהירות מ15 ל20 (באותו המחיר!! ) היום שדיברתי עם הנציג של 199 הוא ביקש ממני להחזיר את שני ראוטרים ישנים שיש לי (די-לינק 2650U שנכון לכתיבת שורות אלו עובד ברשת שלי וסימנס SL2-141 שיושב אצלי כבר שנתיים ללא שימוש עקב השדרוג של הדי-לינק הנ"ל) מיותר לציין שסיימתי לשלם על שני הנתבים מזמן (שולם במסגרת של חיוב/זיכוי) נ.ב. עד כמה שזכור לי ביום שלקחתי את הראוטר של די-לינק לפני יותר משנתיים שאלתי את הנציגה של בזק סטור מה עם הראוטר של סימנס והיא אמרה לי שהוא שלי כי סיימתי לשלם עלייו הכותרת נערכה והוסרו ממנה סימנים מיותרים ותגית מיותרת. להבא קרא חוקים
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעבור, נגמרת לי בימים הקרובים ההתחיבות והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ברצוני להקים תשתית אינטרנט מבוססת ראוטר פרטי יש לי סיבים של בזק שאני רוצה לחבר דרך ספק של חברה בשוק שעובדת איתם ממליצים על tp link archer לראוטר ולגבי מודם אני לא מכיר אז אשמח לעצה השימוש העיקרי הוא אלחוטי(טלפון, מחשב נייד) לא לצרכי גיימינג ושימוש בטלוויזיה דרך חיבור LAN חוץ מזה הבנתי שהנושא מורכב לכן אני פונה לכאן אשמח להדרכה על מנת לעקוף את המחירים ההזויים בשוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת. קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי. קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות. על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר. מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים: 1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות - File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים. 2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בחיים לא היה לי רשת\נתב אחלוטי ככה שאין לי מושג בזה. יש לי חיבור של הוט 1.5 מגה. אני קונה מחר סוף סוף את הנייד הראשון שלי ואני מעוניין בנתב אלחוטי שייתן מענה לנייד ובו זמנית שיהיה לו חיבור רשת רגיל למחשב הנייח. לא יהיו פה עוד מחשבים ניידים ככה שאני לא צריך משהו שתומך בכמה מחשבים בו זמנית וכל הפס הנייד והנייח יקחו. חשוב שיהיה לו כפתור כיבוי האלחוט, כיוון שיומיים-שלושה בשבוע המחשב הנייד ואין לי צורך בWIFI בשאר השבוע. אם תוכלו להמליץ על ראוטר אמין שלא נתקע לעיתים קרובות, פחות חשובה המהירות כי החיבור בבית די איטי, פשוט שיהיה אמין. שאלה נוספת, במחשב הנייח ישנו חייגן כזה של הספקית שלי 012 כדי להתחבר לרשת, האם זה אמור לעשות לי בעיה מסוימת שאחבר את הראוטר? תודה רבה! שי
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
ראיתי פה שהוט מציעים חיבור Internet Reserved שזה אומר פס רחב מובטח - מזאת אומרת ? במה ההבדל מתבטא לעומת חבילות אינטרנט רגילות ? וגם המחיר של החבילות האלה נורא יקר. http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/ והחבילות: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/InternetReserved1/ המחירים: למה זה כזה יקר ? ולמה זה שימושי ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-