רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת של בזק אני לא מכבה את המחשב בימים האחרונים כשאני יושב מול המחשב אני רואה שהמחשב מנותק מהרשת (ריבוע צהוב למטה) אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו והתקלה נעלמת ואחרי כמה שעות חוזרת. הבעיה הופיעה אחרי שמיקוספט אמרה שהעותק לא חוקי - תוקן בינתיים הנתב עובד רגיל - מכשרים שמחוברים אלחוטית עובדים הבעיה רק במחשב מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם ברשת WiFi עם התקנים בעלי יכולות שונות כולם מקבלים את המהירות של ההתקן האיטי ביותר, או שכל אחד מקבל מהירות בהתאם למה שיש לו? יש לי בבית מחשב נייד עם כרטיס רשת Intel 6205 שלפי מה שקראתי פועל בתקן n 2X2. יש מחשב נייד ישן עם כרטיס בתקן n אבל ככל הנראה יש לו רק אנטנה אחת. בנוסף יש מדפסת עם כרטיס בתקן n (לא ברור כמה אנטנות). אבל, יש גם טאבלט ו- 2 טלפונים חכמים וכולם תומכים גם בתקן ac ו- dual band, ויש להם יותר מאנטנה אחת. האם נתב בתקן ac יידע לתת מהירות גבוהה יותר למכשירים שתומכים או שכולם יעבדו ב- n? במידה והנתב יודע לתת 600 Mbs בתקן n ו- 1300 Mbs בתקן ac (כמו D-link 880L, שאני חושב ברצינות לקנות), האם הוא אכן ייתן לכל מכשיר לנצל את המה…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן שלום לכם.. היום התקנו רשת ביתית בבית לאחר רכישה של מחשב נוסף לבית במחשב הראשון היה מודם לכם הוא השרת ומחובר אליו מחשב חדש שאין לו מודם.. רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ( אני מתשמש במחשב עם המודם ).. : 1. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות ההורדה? 2. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות המחשב עצמו? 3. האם שאני סוגר את המחשב שלי ( זה עם המודם ) האינטרנט של המחשב השני יחדל לפעול? 4. מה ההשלכות של הפעל אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת ברשת? 5. האם אפשר שברשת אחת יהיו 2 מודמים כך שלא יהיה את כל ה"סלט" הזה? תודה , ואנא ממכם אל תגידו לי לעשות חיפוש כי ביצעתי ולא מצאתי מה שרציתי שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו רשת בבית, יש לנו מודם ALCATEL PRO שמחובר להאב, המחשב שלי להאב, והמחשב של אחי להאב, עכשיו רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס שמגיע אל אח שלי ושמגיע אלי, ולא כל התוכנות שרשמת בסטיקי וזה הם לא עוזרות במקרה הזה לפחות לפי מה שאני הגעתי מכיוון שהם שולטות על המחשב שהם מותקנות עליו בלבד
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרשת שלי אמורה להיות (למה אמורה תקראו בהמשך ) רשת חוטית של 2 מחשבים ע"י ראוטר WRT54GL של חברת LINKSYS עכשיו אני מנויי כבלים HOT + 012 החיבור לאינטרנט שלי לפני הרשת היה L2TP ועכשיו הם אמרו ב012 בגלל שהראוטר הזה לא תומך כל כך L2TP הם יעבירו את החיבור שלי ל HDCP חיבור ללא חייגן עכשיו הם אמרו שסתם ככה זה עולה עוד 20 שקל עכשיו האם אני הרווחתי? מה ההבדלים בין הרשתות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית: חברה-LINK דגם:DI-614+ כיצד אני פותח את הפורטים ההבאים: The game will need to talk to external servers that use the following port numbers. These ports need to be open in your firewall in order to play on Generals Online: TCP ports: 80, 6667, 28910, 29900, 29920 UDP ports: 4321, 27900 תקשיבו זו השאלה העשירית שלי בפורום ולא קיבלתי תשובה! זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אני מבקש מכל הלב תעזרו לי אני במצוקה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום רב אפשר לקבל המלצה לאיזה שני ראוטרים לקנות על מנת שאחד ישמש כ-AP לקומה העליונה ובקומה התחתונה השני ישמש כמגבר אם אפשר שכבר יהיה להם מודם ADSL בפנים שלא נצטרך לקחת מבזק אחד חדש אבל זה לא באמת הכרחי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי עזרה והמלצות על דגמים ,סוגים , חברות,וגם קצת הסברים על ההבדלים בהתייחס שהמחיר שאני מעוניין זה בין 200 ל 250 תנו שמות ,טווחים,דגמים והכול וגם אם יש למישהו משהו מיוחד שהוא יודע שיישתף בבקשה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם בדיוק עכשיו סיימתי להתקין את המחשב של אח שלי, ואת הרשת הביתית ביננו. חיברתי את הרשת ביננו בנתב D-Link DI-604 , ואני רוצה לציין שהכל היה אוטומטי לחלוטין. רק חיברתי את הכבלים ביננו וזהו, לא הייתי צריך לגעת בכלום ולא להגדיר לנתב שום דבר...פשוט תענוג. עכשיו ניסיתי להתחבר ל- Emule והוא לא מצליח להתחבר בכלל, ואני מקבל הודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. יש לציין ששני המחשבים עובדים עם XP, אני מחובר לבזקבינלאומי ללא חייגן, ואין לי פיירוול בכלל. מקריאה בדיונים אחרים הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל כפי שציינתי אין לי פיירוול בכלל. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-