רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שולחניים אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת) איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני? ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד? ועוד שאלה מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים? תודה (:
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שאני מתקין תדרייבר של המודם ) USB ADSL של WOW ( אז זה אומר לי שלא עבר תבדיקת לוגו של ווינדוס אז אני עשיתי המשך למרות זאת ובהתחלה לא היו בעיות עד שעכשיו כל איזה שעה - שעתיים המחשב נתקע ועובר למסך כחול כזה כמו מצב דוס ורשום שם ( הדברים החשובים ) : בעייה נתגלתה וווינדוס מכבה את עצמו על מנת שלא יגרם נזק למחשב שלך והבעייה היא : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ורשום למטה בסוף בבעיות טכניות USBPORT.SYS ואחרי שאני מחכבה תמחשב זה אומר שמערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
1. עד כמה יורד לי רוחב הפס כשהמחשב השני משתמש באינטרנט ? 2. אני יודע שיש דרך להגביל את רוחב הפס במחשב השני עם BandwidthController אני צריך להתקין ב2 המחשבים או פשוט רק איפה שאני רוצה להגביל ואז אני שם את הרוחב פס על כמה שאני רוצה? 3. אני רוצה להגביל את המחשב השני מהורדות מהאינטרנט וכל מיני דברים-אני משתמש כרגע בNIS כדי לעשות את זה עם הפרנטאל קונטרול, יש דרך אחרת עם יותר אפשרויות ? עריכה: נזכרתי בעוד 1 ;D 4. יש מצב שאני מגדיר אייפי חדש למחשב הזה בלי ראוטר? הבנתי שאפשר איכשהו דרך המודם להפוך אותו לראוטר או משהו לא יודע בדיוק איך זה מודם מוטורולה של הכבלים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי ראוטר wrt54g של linksys ואני משדרג את המהירות של האינטרנט ל20 מגה. האם הראוטר הזה יוכל לתמוך במהירות הזו או שלא ולכן אצטרך להחליפו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ בנוגע לרכישת נתב mesh. יש לי בבית סיב אופטי של בזק (הראוטר נמצא בסלון). אני נמצא בממ"ד שנמצא די רחוק מהסלון (משהו כמו 8-9 מ') ולכן הקליטה בממ"ד ממש גרועה. לפי העצה של בזק ניסיתי את נתב ה mesh שלהם והוא באמת עובד טוב מאוד אך המחיר שלו מוגזם (35 לחודש לאחר 3 חודשי התנסות חינם) לכן הייתי רוצה לקנות נתב mesh אחר. רציתי לשאול איזה נתב יתן את אותן התוצאות כמו ה mesh של בזק. הוא עובד בתקן AX תומך wifi 6. האם ה deco X20 של tp-link מספיק או שצריך משהו יותר רציני? אם מכירים משהו אחר יותר טוב אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הותקן בבית מודם + ראוטר של סימנס (מה שמקבלים בבזק) לאחר שהוחלף מודם + ראוטר של אלקטל שחווה בעיות דומות אך חמורות יותר. המודם מאבד סינכרון פעם בכמה שעות או ימים, עם האלקטל זה היה למשך זמן ארוך, ועם הסימנס החדש זה קורה למעט פחות זמן אבל עדיין ישנם ניתוקים\איבודי סינכרון. עם האלקטל נאמר לי בבזק שנתוני הקו שלי גרועים מאד אך עם הסימנס הנתונים טובים והם כיוונו אולי לבעייה עם האזעקה שמותקנת בבית. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב שאליו מחובר המודם, האם אפשר להתקין רשת ביתית פשוטה בין המחשב המארח שיהיה עם לינוקס לבין מחשב אורח עם XP ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר ARCHER VR600 הממוקם בסלון .בקצה הבית יש שני חדרי שינה שה-WIFI לא מגיע. אחד מהם הוא ממד ושם יש גם יציאת תקשורת/אינטנרט. לחדר השני ה-WIFI מגיע עד הכניסה לחדר. מעוניין להתקין מגדיל טווח כדי שיגיע לחדר השני. הממ"ד פחות רלוונטי בשלב זה. כיוון שיש דגמים רבים ובמחירים שונים תוהה מה לרכוש. מעוניין במוצר של עד 200 שח. האם מגדיל הטווח יקלוט את ה-WIFI החלש שמגיע לפתח החדר ויצליח לייצר ממנו עוצמה חזקה יותר לכל החדר? השימושים אגב, רגילים- לא משהו כבד. שאלה נוספת - האם מומלץ או לא להתקין מגדיל טווח או אמצעי אחר שמפיץ WIFI בממ"ד? מבחינת בריאותית/קרינה/הסיכוך שיש בקירות. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-