רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול. התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה. ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן. יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ' תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היום במהלך משחק אינטרנט אני מגלה שיש לי ping גבוה במיוחד... קופץ בין 200 ל 1500.... לאחר בירור מדוע זה קורה, ושלילת גורמים אחרים, הגעתי למסקנה שזה ה Genius Switch 10/100 שלי. מסתבר שהוא נדפק, ולא יכול להעביר את ה packts מספיק מהר בין הפורט של המודם לעוד שני מחשבים בו זמנית. (כשרק מחשב אחד משחק, זה עובד) אז יש לי כמה שאלות: - הסוויץ' הוא בן שנה עוד חודש ואני לא יכול לקבל עליו אחריות כי קניתי אותו בפלונטר... מישהו יודע מי היבואן והאם הוא יחליף לי אותו? - בהנחה שאני קונה סוויץ' חדש, Cnet או Edimax הם בסדר?(עולים 150 שקל ל 8 פורטים) - אולי בהזדמנות זו כבר כדאי לקנות Linksys EtherFast®Cable/DSL Firewall Router with 4-Port Switch/VPN EndPoint לינק כאן . האם הראוטר הזה תו…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
טוב. לאח שלי יש בעיה כזאת... כשהוא מתחבר לוויירלס במשרד הוא חייב לעבור דרך שרת פרוקסי. ואילו כשהוא גולש דרך סתם רשת (אתם יודעים... נפוץ... בתי קפה בבית וכאלא..) הוא לא צריך לעבור דרך פרוקסי.... עכשיו הבעיה היא באינטרנט אקספלורר (להחליף דפדפן זה לא אופציה בשביל אחי...) במשרד הconnections מכוון להתחבר דרך פרוקסי... ככה שכשהוא בא לבית הוא חייב לבטל את זה... איך אני מסדר ככה שכשהוא מתחבר בעבודה הוא יתחבר לפרוקסי ובבית בלי? והשאלה השניה שלי היא איך אני מסדר שהראוטר שלי (WRT54GL) יעבוד בלי מודם (החיבור הוא בכבלים MPLS)...אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים המחוברים ברשת (peer to peer), ואני מעוניין למנוע אפשרות של פתיחת קובץ פעמיים ברשת. כלומר, שאם קובץ X פתוח במחשב מסויים, מחשב אחר ברשת לא יוכל לפתוח את אותו הקובץ! בוורד לדוגמא, ניתן לפתוח קובץ פתוח לקריאה בלבד, אבל יש לי תוכנה מסויימת שפותחת את הקובץ, אבל היא נותנת גם לשמור אותו! יש איזה שהוא כלי או כל משהו אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה? האם ב-2003 Server אין הת הבעיה הזו? OP: WinXP Pro sp2 בתודה מראש RC
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מעטים מבעלי הנתבים בארץ (וגם בעולם) יודעים שחברת גוגל משתמשת בהם על מנת לשפר את שירותי המיפוי שלה. נשמע לכם מוזר? רוצים לדעת איך גוגל עושה את זה? רוצים למנוע מגוגל גישה לנתבים שלכם? כל התשובות בפוסט הזה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1577
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עברתי על ההגדרות של הראוטר דרך האייפי שנתנו לי, ועשיתי uncheck "Enable DHCP" box או בקצרה DHCP was disabled . מאז נעלם לי החיבור לאינטרנט דרך הראוטר, הדבר היחיד שעובד זה רק אם אני מחבר ת'מודם ישירות, הבעיה היא שאפילו להיכנס שוב לאייפי של ה'לוח בקרה' של הראוטר ולשנות את זה חזרה לערך "Enable" אי אפשר. כי הרי כל הדפדפן פשוט לא עובד כשאני מחובר דרך הראוטר, מה אפשר לעשות? להתקשר לספקית יעזור ? זה דיי דחוף כי כל הבית דיי 'יושב' על הראוטר ביום-יום, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחובר דרך איי די אסל. אני מנסה לחבר שני מחשבים בעזרת שני כרטיסי רשת עם כבל מוצלב גם אם המחשב השני לא מחובר, ברגע שאני יוצר שיתוף האי מיול מתחבר בlowid אם אני מוריד תשיתוף ומתחבר מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-