רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד, אין לי מושג בראוטרים, אני צריך חיבור אלחוטי אחד לנייד, וחיבור חוטי לנייח,(בקרוב יהיה עוד נטבוק שאני רוצה להתחבר איתו גם) מחובר דרך כבלים מעלה את המהירות ל3 מגה ,דירה די גדולה (86 מטר) מה אפשר להמליץ לי, מהטובים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעבור, נגמרת לי בימים הקרובים ההתחיבות והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TPLINK(לא שזה משנה) ומחשב נייד בנוסף לנייח הנייד קולט את הרשת ברמת השידור הגבוהה ביותר(54) ולמרות את שאני שולח לנייד קבצים מהמחשב הנייח הוא לא עובד את ה 2 מגה לשליחה למה זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי מתחת לבית של ההורים חדר, שכרגע עברתי לגור בו. הראוטר ממוקם בבית הגדול ממש מעל החדר. יש קליטה, אבל לא לגמרה טובה. בפלאפון אני רואה שניים/שלושה פסים. חשוב לציין שבבדיקת מהירות אני מקבל את מלוא רוחב הפס ולא חלק ממנו (אולי זה אומר שהכל טוב?). השאלה שלי היא כיצד להגדיר את הwifi למטה בצורה מיטבית, כדי לקנות repeater? או שאין צורך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם בלו טות למחשב שלי. מהסוג שמתחבר ליציאת USB . האביזר היחיד שתומך בבלו טות שיש לי הוא הטלפון הסלוארי שלי. נראה לי שיש לו בלו טות 1.2 . לא נראה לי שהטלפון תומך בבלו טות של 100 מטרים, אם אני אשים מתאם בלו טות של 100 מטר במחשב שלי, האם הוא יוכל לדבר עם המכשיר הסלולארי ממרחק 100 מטרים? * ועוד שאלה קטנה. המתאמים האלה שמחברים למחשב - הם תומכים בלינוקס ומק בדרך כלל?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לחבר רשת עם 12 מחשבים ושיהיה אינטרנט בכל המחשבים. המליצו לי בבקשה על הציוד הנדרש,כולל דגמים מפורטים של נתב ומתג טובים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך או משהו שיעזור לי כי אני לא מצליח בכלל להיכנס... תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם אני מגדיל את הקצב העולה בבזק צריך גם להגדיל בנטויזן ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-