רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני יודע על ההגבלת ה-100 מ' של כבל רשת רגיל (CAT5), עכשיו נניח כי אני מעוניין לפרוס רשת קווית מבוססת נתב לאורך כ-500 מ' תוך שימוש באמצעים ביתיים, האם מיקום מתג-רשת כל נניח 70 מטר ימנע את דעיכת האות לאורך המרחק המבוקש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם אני לוקח סים עם נתב נייד יהיה לי פינג נורמלי למשחקים או שיהיה לי פינג גבוה אם יש למישהו כאן ניסיון עם זה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר כמה חודשים (לא יודע איך סבלתי את זה עד עכשיו) ניתוקים ממש אבל ממש מעצבנים של האינטרנט של ADSL בבזק בינלאומי יש לי מודם ECI בUSB וכשאני מתחבר לאינטרנט בהתחלה הכל טוב ויפה... חולף זמן מה והופ מתחילים הניתוקים.... פשוט המחשב נותן לי הודעה שהמודם לא מחובר למחשב... אני מסתכל על המודם והנורית של ה POWER דולקת וגם הנורית של ה SYNC (היא לא מהבהבת) ואז גם נעלם לי החץ הירוק שמתיר לי את ההתחברות.. וכל פעם אני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יסתדר... זה קורה כל כמה שעות ואני לא מסוגל להוריד כלום!!! בבקשה צריך עזרה מהר ודחוף!!!! תודה לכל העוזרים.... אני כבר לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
וכרשת ביתית- למודם ADSL יכולים להתחבר מחשבים נוספים? (משמש גם כנתב נכון?) ומה עם כבלים? אשמח אם תענו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת ביתית עם כבלים אבל משום מה הנייד לא מתחבר טוב לרשת אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיוכל להשתמש בכבלים הקיימים וגם להתחבר אלחוטי לנייד. יש כזו אפשרות או שאני עצתרך לקנות מתאמים לכל המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי מסוג rotal שרכשתי מבזק. אם אני לא משתף קבצים דרך האימיול אין לי שום בעית ניתוקים, אולם אם אני משתף החיבור לאינטרנט מתנתק ואני נאלץ להתחבר מחדש. מישהו מכיר את הבעיה ופיתרון?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות ראוטר קווי ואני צריך את עזרתכם יש לי חיבור כבלים דרך מודם Terayon. תקציב, מקסימום 400. תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-