עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omnius,

יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. התשתית שלי הוט וספק האינטרנט שלי זה הוטנט (כבר קיבלתי מייל אישור התחברות) ובזק בין לאומי (שלחתי להם כבר פקס דרך נתק) אני תמיד גלשתי ללא חייגן והייתי בטוח שהכל נגמר אך עכשיו דרך בדיקת מהירות זה מראה לי שה-ISP שלי זה בזק. ניתקתי וחיברתי את המודם אך זה לא שינה. יש פה בעיה שמצריכה שירות לקוחות? או שזה משהו בהגדרות שלי?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, אני מעוניין לחסום גישה לאתרים מסויימים כמו פייסבוק, יו-טיוב, אתרי פורנו ועוד כמה אתרים במחשב שנמצא אצלי בעבודה. מה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 השני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327 ברמת העיקרון אני מעוניין לרכוש ראוטר נוסף כדי לשפר את טווח הקליטה של ה-TP-Link TL-WR1043ND חשובה לי רק המהירות האלחוטית של הנתב שיהיה מחובר בכבל רשת לנתב המרכזי. מי מהם כדאי לי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  6. Started by moskitos,

אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Second Edition,

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by digitalseeker,

אהלן יש לי בקיר חיבור של רשת , ויש לי מחשב על הרצפה , זה שהכבל יוצא החוצה ואז מתעגל למטה זה נראה מכוער. יש במקרה מתאם L או "ר" של רשת שהכבל יוכל להיות צמוד לגמרי לקיר ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  12. Started by tmal1,

היום סוף סוף עברתי מהוט ליס ועם זאת גם לאינטרנט של בזק, מכיוון שאין לי קו טלפון בחדר שבו יושב הראוטר ובזק לא משחילים חוטים לקחתי מהמתקין חוט ושקע וניסיתי לחבר לבד. לדבריו כל מה שצריך זה 2 חוטים שיתחברו לפינים 3 ו4 ובצד שני לנקודה הראשית של בזק בבית ושהחוטים הם ללא קוטביות. הקו טלפון היחידי שיש לי בבית שמגיע מהנקודה הראשית בדירה מחובר ע"י 4 חוטים - 1 ו4 מחוברים לסיכוך, 3 ו6 מחוברים לשני חוטים הצבעוניים בנקודה. ניסיתי לדבריו לחבר חוט מהנקודה הראשית לשקע באיזור של המודם ע"י חיבור לפינים 3 ו4 בלבד והמודם לא מקבל קו טלפון כמו שצריך (מנורה DSL מהבהבת) ניסיתי עם כאבל אחר לנקודה וחיברתי למודם בתצורה שנמצאת כמו בקו טלפון (ע"י 4 חוטים) והמודם עובד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ? …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by liav123,

שלום , יש לי רשת אלחוטית Siemens SL2-141 של בזק . על הרשת גולשים אייפד , מחשב נייד ואייפון . כיצד ניתן להגביל את מהירות ההורדה (וההעלאה) על מנת שאני אוציא את המקסימום מהירות כאשר אני מוריד או משחק (לפעמים יש לי לאגים במשחקים , אז זו הסיבה העיקרית) יש לי 10 מגה ( לקוח של 012 ) . תודה למי שעוזר .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ronitav,

בקצרה... רשת אלחוטית בבית שני מחשבים האחד גולש השני נייד עוצמת אות מצויינת בכרטיס רשת, מקבל כתובת IP לא מצליח לפתוח שום אתר הצעות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פלונטר יוצאת שוב במבצע על נתב ה-VDSL של חברת Draytek ומוכרת את הדגם 2760N במחיר של 599 שקל. לנתב זה 4 יציאות LAN של 1G, הוא תומך ב-Vectoring (עם עדכון קושחה) והממשק האלחוטי שלו מקוטלג כ-N300. הוא כולל שתי כניסות USB 2.0 התומכות גם במודם סלולרי. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Vigor-2760n

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Armageddon1,

לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Runny,

ברשותי Domain מחובר לארבעה מחשבים. משום מה אחרי זמן מה שכל אחד משמחשבים מחובר לסרבר ללא שימוש ממושך מתבצע ניתוק של הUser ועד שלא מתבצע Restart אין אפשרות לגשת לFile Server אשר על השרת. חיפשתי הגדרות Idle Time בWindows Server 2003 ללא הצלחה הניתוק אינו פיזי היות ויש אפשרות להיכנס למחשבים (ע"י בניית מחיצה בShare) ע"י השרת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by B.D.B,

It all started 8 months ago or so, just a week or two after I finished boot camp. I just left Aquanet for being increadbly slow and was looking for a high speed (1.5Mbps), reasnobale price account. During my searching on the web I've stumbeled across a very good deal from Netvision 1.5Mbps for 119 NIS with a minmum for 6 months for a free modem and infrastructure. I, having the my own modem and infrastructure, didn't need to sign up for any minimum time period. The deal didn't mention anything about the price after the inital 6 month, but just to be sure I called to ask, and I was told it doesn't change after 6 months and so I signed up. It seemed to be too good to be tru…

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by dfbhd13,

יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.