רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לראוטר בתקציב 200 שח +- שיחליף את הנוכחי DSL-G256DG. אני על תשתית בזק 40mb כרגע. אין דרישות מיוחדות, חשוב לי דיליי טוב בחיבור עם כבל. wifi פחות משמעותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שדרגתי בבזק לחבילה של 40 מגה מה שהכריח אותי לקחת מודם VDSL של בזק, בכוונה לקחתי רק את המודם, כי אני הראוטר שהם נותנים הוא לא משהו, ואני רוצה להשתמש בראטור הקיים שלי Edimax AR-7286WnA. הבעיה, לראוטר שלי יש רק כניסת טלפון ולא כניסת רשת ... איך אני מחבר ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס 2 ואני מעוניין לדעת מה אומרות השגיאות הנ"ל בהוטבוקס. [TABLE=width: 760] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD]Fri Sep 12 02:25:16 2014 [/TD] [TD] Critical (3) [/TD] [TD] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Time Not Established [/TD] [TD] Warning (5) [/TD] [TD] DHCP WARNING - Non-…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 400ש"ח על הראוטר להחזיק כ 5 מחשבים ביניהם 3 אלחוטי ו 2 חוטי + שתי מכשירי סמארטפון (זה כנראה המקסימום שאני מצפה). המחשבים אלחוטיים יהיו במרחקים הבאים מהראוטר: מחשב אחד כמטר וחצי - שתיים (באותו החדר) מחשב שני כ 10-15 מטר (בחדר שמופרד על ידי שתי דלתות) מחשב שלישי כ7-10 מטר (בחדר שמופרד על ידי דלת אחת) אף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד, הקירות הם קירות רגילות (לא גבס) והדלתות הן דלתות עץ. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואפרט. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי אנחנו עובדים בעיקרון עם 2 ראוטרים, אחד - הראשי הוא הראוטר של בזק, Netgear DGN2200(ראוטר\מודם). ובקומה התחתונה, משורשר אליו Asus RT-AC68U עם כבל מושחל. עד עכשיו הגדרתי את השרשור כ- Lan to Lan. זה היה די פשוט ועובד אפילו אם לא הגדרתי מצב Access point. הבעיה שעכשיו אני רוצה להוסיף DDNS. ובגלל שלאסוס יש שירות כזה בחינם, חשבתי למה לא? הבעיה שצריך לשרשר LAN TO WAN. חשבתי שזה היה פשוט גם, אבל משום מה הסתבכתי. הגדרתי IP קבוע בראוטר הראשי לאסוס(10.0.0.1) והוצאתי אותו מתחום ה-DHCP, באסוס ווידאתי LAN IP זהה למה שנקבע. לגבי ה-WAN באסוס: לא הייתי בטוח מה אני אמור לעשות ב-SUBNET MASK. אז השארתי בברירת מחדל 255.0.0.0. ה-WAN IP הבנתי שאני צריך לשנות את ספרת התחום לכן…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, הקמתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים: מחשב ראשי מחובר חוטית לראוטר ראוטר: 192.168.2.1 (הוא ה Access Point) מחשב ראשי: 192.168.2.100 (קיבל IP אוטומטית מהראוטר) מחשב משני מחובר חוטית ל bridge (ה bridge מחובר אל חוטית לראוטר) גשר: 192.168.1.253 (IP קבוע) מחשב משני: 192.168.1.250 (הוזן ידנית) ניסיתי לשלוח הודעה ב TCP מהמחשב המשני לראשי ולא הצלחתי להתחבר לאחר מכן ניסיתי לעשות PING מכל מחשב לשני ולא עבר ה PING האם יש בעיה בניתוב כתובות ה IP ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה.. ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך. הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4). הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן. מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) יש לי בעיה שכאשר אני מחבר שרת ועוד מחשב לשקע שמתחבר לרכזת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט ולא לשרת- אני רוצה לחבר גם את השרת וגם להתחבר לרשת גדולה יותר שנמצאת במקום, איך אני מתחבר אליה ביחד עם השרת? וכיצד אני מגדיר את הדואר האלקטרני דרך אאוטלוק ? על השרת יש חלונות 2003 סרבר. 2) האם אפשר לחבר 2 מחשבים לרשת כאשר יש 2 שקעים של רשת בקיר ושניהם מתחברים לאותה נקודה ברכזת המיתוג? 3) איזה פקודת דוס מחפשת מחשבים ברשת? כל מחשב שקיים.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפי המפרט אני רואה שכן. יש לי מחשב מחובר עם כרטיס 1 GIG, וכבל 5E אבל עדיין המחשב אומר שהצד השני ב AUTO מוכן לקבל רק 100 במקום 1 GIG, אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-