רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?... זה אחד שתיים, אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1) אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט. חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר... יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה NETSTAT אני מקבל המון חיבורים לא מזוהים, עם שרתים לא מוכרים, לדוגמה: TCP 192.168.1.104:49157 ec2-50-17-221-134:http CLOSE_WA TCP 192.168.1.104:49195 baymsg1020118:msnp ESTABLISH TCP 192.168.1.104:53102 channel-120-125:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53115 www-12-01-ash4:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53574 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53603 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53723 94.245.117.47:http CLOSE_WAI TCP 192.168.1.104:53831 server-216-137-57-219:http TIME TCP 192.168.1.104:53892 192.168.1.1:5431 TIME_WAIT רציתי לדעת איך אפשר לברר מה כל אלו, יש דרך לברר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במקרה יצא לי לבדוק את הספקית אינטרנט שלי על תשתית במקום אחר[אותה חברה שיש לי בבית]. באותו מקום זה הקו היחידי שמחובר לאינטרנט ברדיוס דיי גדול... בבית אני מניח שאני לא הקו היחידי , בקיצור בדקתי כמה דברים פשוטים כמו טעינת סרטים במגה ווידאו והיו הבדלים ענקיים הכל נטען מהר יותר [באזור שיש קו אחד] .התקשרתי היום לבזק כדי לברר את העניין נאמר לי שם שאם המהירות הורדה והעלאה תקינים אז הכל בסדר מבחינתם. מה אני אמור לעשות? איך להוכיח להם? או שאני טועה? וסתם מדמיין? :silly:
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש... ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק). ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד. השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת? כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה? מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור.. אם לא אני אשמח לפרט יותר בתודה מראש לאוניד
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם. נסיתי לחקור למה האינטרנט שלי לפעמים מפסיק להגיב וגליתי שזה בגלל האתר www.down.co.il ברגע שאני נכנס אליו נפתחים לי מעל 70 חיבורים במחשב שנכנסים למצב time_wait (בדקתי את זה ב netstat) אני לא מבין למה זה קורה וכתוצאה מכך האינטרנט פשוט מפסיק להגיב. לחיבורים האלה לוקח איזה 5 דקות להיעלם ואז המצב חוזר להיות רגיל. מישהו יכול להסביר את זה?? או שיש עצות מה הגורם לכך באתר? או שזה קשור למחשב שלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אנשים עד עכשיו הייתי מנוי בNETVISION עם תשתית HOT ובכלל לא הייתי מרוצה. עברתי לאחרונה ל014 עם אותה תשתית וחל שיפור במשחקים אבל בהורדות הכל נשאר אותו דבר. אתרים נטענים יחסית לאט [בזמן כתיבת שורה זאת עדיין לא סיימתי לטעון את כל הסמיילים בדף ההודעה] והביטטורנט שלי לא זז [2000+ SEEDERS וההורה לא עוברת את ה5KB] יכול להיות שהבעיה אצלי במחשב? המחשב חדש לגרמי ויש עליו VISTA, כמובן שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים כמו USB וצ'יפסט וכו. בדקתי וירוסים וADWARE וכלום. מה עוד יכול להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך HUB. (פרצתי את המודם Aztech ADSL 600E והוא משמש כנתב) קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו. במחשב הזה מהירות ההורדה Download speed צונחת תוך כדי עבודה מ40 KB לפחות מ 1KB . למה זה קורה??? איך אפשר לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-