עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by swan,

שלום לכולם, רכשתי נתב אלחוט + pci אלחוט של חברת edimax דגם br-6114wg . ברשותי 2 מודמים: alcatel home / eci312 אשר לא עברו שום שדרוג. המטרה: חיבור מחשב קרוב ישירות לנתב ע"י כבל רשת + חיבור מחשב מרוחק ע"י pci אלחוטי. אני מנסה לחבר את המחשב הקרוב לאינטרנט דרך הנתב בצורה הבאה: קו טלפון adsl מתחבר למודם---כבל רשת לא מוצלב מתחבר מהמודם ליציאת wan בנתב----כבל רשת מוצלב מתחבר מיציאה מס' 1 של הנתב לכרטיס הרשת במחשב. נכנסתי להגדרות הנתב לפי הכתובת, הגדרתי ל- alcatel home שיטת - pptp , יוזר, ססמא ו- dns שקיבלתי מבזק בינלאומי ולא הצליח להתחבר. כנ"ל לגבי esi בהגדרות pppoe וללא שום הצלחה. ולהפך ומכל הצדדים. האם מישהו יכול לכוון אותי, דרך החיבור לא נכון, ההגדרות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם. נסיתי לחקור למה האינטרנט שלי לפעמים מפסיק להגיב וגליתי שזה בגלל האתר www.down.co.il ברגע שאני נכנס אליו נפתחים לי מעל 70 חיבורים במחשב שנכנסים למצב time_wait (בדקתי את זה ב netstat) אני לא מבין למה זה קורה וכתוצאה מכך האינטרנט פשוט מפסיק להגיב. לחיבורים האלה לוקח איזה 5 דקות להיעלם ואז המצב חוזר להיות רגיל. מישהו יכול להסביר את זה?? או שיש עצות מה הגורם לכך באתר? או שזה קשור למחשב שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by eliXir,

האם קיימת אפשרות לפעול על ADSL אחד עם 2 מחשבים בלי השתמשות ברשת?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…

7. אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by SuB,

שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by zuk666,

שלום. המצב הקיים שלי הוא שיש לי רשת של 3 מחשבים בבית שגולשים על נתב אחד בעל יציאות RJ45 בלבד. החייגן לאינטרנט מופעל בנתב. עכשיו, קניתי PSP ואני רוצה לחבר אותו לרשת. לכן, קניתי כרטיס רשת אלחוטי (USB), חיברתי אותו לאחד המחשבים ושיתפתי את ההתחברות לאינטרנט. עד פה הכל טוב ועובד, העניין הוא שמשום מה אני מאבד סינכרון ומתנתק כל כמה דקות (זמן לא קבוע! -יכול להיות גם 5 שניות). האם יש איזו הצפנה או איזה פרוטוקול מיוחדים שצריך להתקין בשביל ה PSP??? אני אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את השיתוף הזה מחדש כי אולי יש לי איזו טעות בדרך.. תודה,

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by danidino,

אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by LeM0n^,

יש לי שני מחשבים ב- lan בבית ויש ראוטר ביניהם. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים ל- C$ הוא רושם שאין לי הרשאות לכך, ניסיתי להוסיף את עצמי כאדמין מקומי על אחד המחשבים אבל הוא לא נותן לי, למישהו יש פתרון? דרך אגב, לשיתוף רגיל אני מצליח להכנס (מדפסת, תיקיות משותפות וכו')

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by yossi20,

שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by fux,

צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by raz002,

דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by GRINFELD,

חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by Haflo,

עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by hofshi,

שלום, ברשותי נתב אלחוטי מדגם SMC WGBR14-N אך ספק הכוח שלו תקול. האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא ספק חלופי? תודה רבה לכל העונים עריכה: שכחתי לציין שהספק הוא מ 220 וולט ל 12 וולט.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. לכבוד מעבר הדירה (היום בלילה) החלטתי לעבור לרשת אלחוטית. קניתי נתב Linksys WRT54GL וכרטיס PCI D-Link DWL-G520. הכרטיס נכנס למחשב (שמריץ WinXP pro sp2 עם כל העדכונים) והנתב חובר למודם במרחק של כעשרה מטרים עם שני קירות בדרך. עם תוכנית העזר של D-Link, הכרטיס דיווח על קליטה של 18% בלבד! בעוצמה כזו הוא לא מסוגל להתחבר. טוב, ממילא תכננתי להחליף Firmware. רציתי לעשות את זה רק אחרי שהרשת תהיה פעילה, אבל לא נורא - נעשה את זה עכשיו. התקנתי את Tomato והעליתי את הספק השידור מ- 42mW ל- 80mW - כמעט כפול. הקליטה השתפרה, אבל עדיין רק 22%, לא מספיק לחיבור. לצורך ניסיון העברתי את הנתב למרחק של כשישה מטרים מהמחשב ועם קיר אחד בלבד בדרך. עכשיו הכרטיס מתחבר, אבל העוצמה שהוא רואה היא רק 40% ו…

22. Started by J.a.C.k,

מחיר, שלא יהיה גבוה ושיהיה של חברה מוכרת כמו ECI, ALCATEL. לי כבר פשוט נמאש מה ALE130 של נזק! נ.ב עם אפשרות לפתיחת פורטים לנתב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by pwntigo,

אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  24. [shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by dandy,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מהישן אליו קניתי כבל מוצלב וראיתי שיש מדריכים על איך מסדרים את הIP של שני המחשבים ומעבירים אבל בשביל זה צריך רשת ולמרות שיש לי כרטיס רשת בשני המחשבים, לא משנה כמה פעמים אני מגדיר באמצעות הWIZARD רשת ביתית,שום דבר לא מופיע לי חוץ מהחיבורים הקיימים לאינטרנט. מישו יכול להסביר על תהליך התקנת/הגדרת הרשת או לומר לי מה הבעיה? צריך שהכבל יהיה מחובר לשני המחשבים בזמן ההגדרות? יכול להיות שחסר דרייבר? תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.