עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by shloogy,

הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית קפה שלי ואני מעוניין שבכל פעם שמישהו מתחבר אליו כשהוא פותח את הדפדפן הוא יראה מסך עם תנאי שימוש וילחץ אישור יש לי ידע ב HTML ואני יודע כיצד לכתוב דף כזה השאלה היא כיצד אני גורם לראוטר להציג את הדף הזה בכל פעם שמישהו מתחבר. ראית את הדבר הזה במספר מקומות ציבורים בהם יש רשת גם אם מדובר בקניה של ראוטר מיוחד אני מעוניין לבצע את ההשקעה הזאת אנא כוונו אותי לאיזה ראוטר צריך לחפש תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by ronmar,

היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by zvovon,

עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)

10. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by 00Amir,

לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. התקנתי ויסטה לפני כמה שבועות, באותו זמן גם הגדרתי את הרשת... הבעיה היא שאני לא מצליח להדפיס דרך מדפסת המשותפת ברשת, לשתף תיקיות, מסמכים במחשב שלי כדי שגם האחרים ברשת יוכלו לראות אותם... הרשת היא של 3 מחשבים, שלי זה VISTA והאחרים הם XP. הרשת בין מחשבי ה-XP עובדת טוב ביניהם, אבל הם לא יכולים לגשת לשום דבר במחשב שלי. מחשב הויסטה רואה את הקבצים המשותפים של מחשבי ה-XP, אבל לא יכול להדפיס למדפסת המשותפת שנמצאת באחת ממחשבי ה-XP. *יש לציין שהאינטרנט עובד בשלושת המחשבים, הרשת היא ע"י ראוטר. איך אני פותר את הבעיה? יעזור אולי אם אני "אמחק" את הגדרות הרשת הקיימת ואגדיר אותה מחדש? (אם כן איך אני עושה את זה...) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Ron1999,

שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  15. יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by wArezm0n,

ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  19. Started by guyguy,

adimax br-6104k קניתי את הראוטר ואני צריך עזרה בלהגדיר אותו ,יש לי חיבור 750 דרך הקבלים ,אפשר עזרה בבקשה תודה גיא

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by tzviki113,

יש לי בנתב יציאה אחת כבל רשת וכל השאר USB... אחד מהם לא תקין ואין יותר יציאות פנויות... וגם הכבל רשת תפוס... השאלה שלי האם יש אפשרות לפצל על ידי משהו חיצוני את הכבל רשת ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. לכבוד מעבר הדירה (היום בלילה) החלטתי לעבור לרשת אלחוטית. קניתי נתב Linksys WRT54GL וכרטיס PCI D-Link DWL-G520. הכרטיס נכנס למחשב (שמריץ WinXP pro sp2 עם כל העדכונים) והנתב חובר למודם במרחק של כעשרה מטרים עם שני קירות בדרך. עם תוכנית העזר של D-Link, הכרטיס דיווח על קליטה של 18% בלבד! בעוצמה כזו הוא לא מסוגל להתחבר. טוב, ממילא תכננתי להחליף Firmware. רציתי לעשות את זה רק אחרי שהרשת תהיה פעילה, אבל לא נורא - נעשה את זה עכשיו. התקנתי את Tomato והעליתי את הספק השידור מ- 42mW ל- 80mW - כמעט כפול. הקליטה השתפרה, אבל עדיין רק 22%, לא מספיק לחיבור. לצורך ניסיון העברתי את הנתב למרחק של כשישה מטרים מהמחשב ועם קיר אחד בלבד בדרך. עכשיו הכרטיס מתחבר, אבל העוצמה שהוא רואה היא רק 40% ו…

23. Started by j,

שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים