עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני PC ומחשב נייד שרחוקים אחד מהשני ואני רוצה לשתף אינטרנט מהיר, מה מומלץ לי לעשות, איזה רכיבים אני צריך לקנות (תפרטו לי בבקשה לא רק את סוג הרכיב אלא גם רכיבים מומלצים (חברות,דגמים וכדומה))

2. אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by zvovon,

עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)

4. Started by BeBest,

כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  5. שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by N-KiNG,

קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות.. אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים.. ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר... ציטוט מהאשכול הקודם: יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by rubib,

שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by LeM0n^,

יש לי שני מחשבים ב- lan בבית ויש ראוטר ביניהם. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים ל- C$ הוא רושם שאין לי הרשאות לכך, ניסיתי להוסיף את עצמי כאדמין מקומי על אחד המחשבים אבל הוא לא נותן לי, למישהו יש פתרון? דרך אגב, לשיתוף רגיל אני מצליח להכנס (מדפסת, תיקיות משותפות וכו')

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by guyguy,

adimax br-6104k קניתי את הראוטר ואני צריך עזרה בלהגדיר אותו ,יש לי חיבור 750 דרך הקבלים ,אפשר עזרה בבקשה תודה גיא

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 6740U הגדרתי לו WIRELESS עם סיסמא (בשיטת WPA-PSK) ואני פשוט לא מצליח להתחבר אליו. ניסיתי גם מה Ultrabook וגם מהאייפון הוא אפילו לא מבקש סיסמא, הוא ישר אומר שלא ניתן להתחבר. אשמח לעזרה, מה עשיתי לא נכון, מה אני צריך לשנות או להגדיר כדי שכן יהיה ניתן להתחבר אליו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by GRINFELD,

חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by netanel,

ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition

16. אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by tzviki113,

יש לי בנתב יציאה אחת כבל רשת וכל השאר USB... אחד מהם לא תקין ואין יותר יציאות פנויות... וגם הכבל רשת תפוס... השאלה שלי האם יש אפשרות לפצל על ידי משהו חיצוני את הכבל רשת ?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by darkman,

יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by itaysk,

יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by Peri228,

יש לחבר שלי רשת בבית , בה מחוברים 4 מחשבים , דרך סוויטץ' של חברת linksys מדגם ezxs88w. הוא מחובר לאינטרנט באמצעות ADSL , ויש לו את המודם השחור של Alcatel . הבעיה היא , שכשאחד המחשבים מחובר לאינטרנט , אף מחשב אחר ברשת לא יכול להיות מחובר ... בשניים מהמחשבים יש ווינדוס 2000 , ובשניים ווינדוס 98 . אודה לך מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by spot,

אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by poisen306,

אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.