עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tamos,

כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. האם ניתן לעשות להם עדכון כך שיתמכו בתקן הסופי? או במילים אחרות האם הקופסאות האלה יהיו שוות משהו כשייצא התקן?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  9. היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?

11. Started by Cheif,

כניסתה של HOT לתחום אספקת האינטרנט מזעזעת את שוק התקשורת הישראלי. על השאלה מדוע HOT עושה את זה ולמה כל שאר החברות נזעקות נגדה, תוכלו למצוא מענה בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2054

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. רציתי עזרה בבקשה בנתב של אדימקס BR-6524n איך אני מאפשר את האופציה של SIP על מנת לדבר על הרשת שיחות VOIP? תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by wArezm0n,

ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. לאחר הגדרת פורטים אינו מתחבר לשום שרת וכותב ביומן "מת", כל פעם שאני מנסה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. הי, אני מחובר לאינטרנט דרך הסיבים של פרטנר לצערי פרטנר חוסמים את התכונה של הגדרת הורים בראוטר שלהם (אינטרנט + טלפון). רציתי לדעת אם יש מכשיר שאני יכול לשים בין הראוטר לרשת הביתית שלי שייתן תמיכה ב: 1. ניתוק מחשב מסויים 2. הורדת מהירות גלישה למחשב מסויים - מניעת משחקים. 3. גישה מרחוק. תודה, זוהר

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by galr52,

שלום ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=11008 ורציתי לדעת אם זה קולט ומגביר לבד אות חלש? או שצריך להגדיר? בנוסף רציתי לדעת מה זה אומר "מהירות העברת נתונים 54Mbps" ושאלה אחרונה אם אני קולט בבית 2 רשתות אלחוטיות אחת שלי ואחת של השכן איזה אות ה AP יגביר? אשמח אם תענו לי על השאלות, בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. Started by Haflo,

עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).

22. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by stingeR-,

יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Zeev86,

היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים