עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RunningWithScissors,

החיבור לאינטרנט במהירות 100 מגה עם בזק כתשתית ונטויז'ן כספק, אני מחפש ראוטר שיפעל יחד עם המודם של בזק. אני לא מחפש ראוטר מאד משוכלל אבל יש כמה פיצ'רים שהייתי רוצה: WiFi של 300Mbps Gigabit LAN יציבות אם אפשר להגיד את זה כפיצ'ר דברים בסיסיים כמו port forwarding ו-קביעת IP סטטי (למרות שאני חושב שנהם קיימים בכל ראוטר מודרני) מצאתי כמה אפשרויות שאפשר לקחת בחשבון: TP-LINK TL-WDR3600 62$ שנראה די טוב לפחות בביקורות שמצאתי. Edimax BR-6478AC 70$ - הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר יציבות (אבל זה סתם כי היה לי ניסיון בעייתי עם ראוטר של Edimax) D-Link DIR-645 74$ - לא יודע האם הייתרון שלו לשטח גדול יהיה עדיין רלוונטי משום שהשטח שצריך לכסות לא גדול במיוחד ולכן אולי עדיף נתב עם du…

2. היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by blackorder,

אני מעונין להקים רשת אלחוטית אני מתכוון לקנות את הנתב Edimax 6524N אני צריך המלצה על כרטיס רשת (pci) למחשב נייח וכמובן האם עדיף בתקן N או G

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. טוב ראשית אני אסביר איך הרשת הבתית שלי מחוברת מדובר ברשת כאשר לכל מחשב בה יש כתובת חיצונית (אינטרנט) משלו במגבלה של עד 750 Kbs צפויה הרחבה ל 1500 (הכתובות מתקבלות חיצונית ואין לי שליטה עליהן - לרוב הן קבועות) המחשבים מחוברים פיזית בניהן דרך switch פשוט 10/100MB (אשר דרכו מתקבלות הכתובת החיצוניות). אבל נראה שאני חייב לעבוד ב HALF (זה לא כזה נורא נכון?) עכשיו אני רוצה להקים שירות remote (צפוי לשמש אותי הרבה מאד) - רוצה במגבלות התנאים להרגיש חיבור חלק כאילו אני עובד על המחשב המרוחק. המחשב הספק את שירותי ה REOMTE הוא P4-2.4 עם 768MB זיכרון מותקנת עליו מ"ה XP pro. המחשב עליו אעבוד הוא מחשב נייד ממש חלש (P2-300 עם 64MB זיכרון מתוקנת עליו מ"ה win 2000 pro. 1. איך אני מגיד את חיב…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by IlanF,

הWIFI של הראוטר שלי עושה לי בעיות נוראיות, הוא מתנתק כל כמה זמן, וכשהוא מתנתק אי אפשר להתחבר אליו עד שאני מכבה את הWIFI בראוטר ומדליק אותו שוב. לאחר שהWIFI מתנתק, אי אפשר למצוא אותו בכלל בסריקה של הרשתות, הוא מופיע לי כ not in range. מה גם עם ההגדרות אבטחה ברירת מחדל שלו, הטלפון שלי לא היה מסוגל להתחבר אליו עד שמצאתי את ה sweet spot מבחינת ה- Version וה- Encryption שהטלפון היה מוכן לקבל. עדכנתי את הראוטר לגרסה הכי עדכנית שלו (3.13.33 Build 130506 Rel.48660n) בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל נראה שזה לא עזר. עוד דבר מוזר שקרה לי איתו, אני עדיין רואה חיבור WIFI עם הSSID הברירת מחדל מהפעם הראשונה שהפעלתי את הראוטר. אני לא יכול להתחבר אליו, אבל הוא מופיע לי ביחד עם הSSID שה…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by TALIGAL5,

לצערי לא הצלחתי להבין למרות שהנושא נדון מספר פעמים רב בפורום איך אני מעביר קובץ או משתף כונן ברשת אלחוטית. הקונפגרציה אצלי היא כדלקמן מחשב בחדר אשר אחראי בין השאר על הורדת הקבצים מחובר בצורה ישירה\חוטית לראוטר LEVELONE מחשב מדיה סנטר בסלון אשר מחובר בצורה אלחוטית לראוטר בחדר איך אני מעביר באמצעות הראוטר קבצים אשר הורדתי במחשב אשר נמצא בחדר או לחילופין משתף תקיה בין שני המחשבים אשמח לתשובה פשוטה וענינית ע"מ שהצליח להבין כיצד לבצע את הדבר תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. Started by zsmi,

שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. אם מישהו יודע כי כבר נמאס לי ממנו פשוט לא מגיב בכלל לפתיחת פרוטים וכו...

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by GRINFELD,

חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by Booobb,

יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by ajl,

הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by sherlock1212,

אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by Potter,

יש דרך שאני אקבל כל פעם את אותה כתובת IP עבור המחשב שלי שאני מתחבר לאנטרנט? (אני מתחבר לבזק בין לואמי)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  22. עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  23. Started by eli_kats,

אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  24. מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים