עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי אותו ליפניי יומיים ומישום מה לא לא ניראה לי האם אני צודק לעומת זאת ניראה לי להחליף ללא תוספת ל TRENDnet החדש בשיטת g יחד עם כרטיס רשת USB שלהם אשמח לקבל דעה בעיניין

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by zsmi,

שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. אם מישהו יודע כי כבר נמאס לי ממנו פשוט לא מגיב בכלל לפתיחת פרוטים וכו...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by Ploop,

היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by GRINFELD,

חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by Potter,

יש דרך שאני אקבל כל פעם את אותה כתובת IP עבור המחשב שלי שאני מתחבר לאנטרנט? (אני מתחבר לבזק בין לואמי)

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by stingeR-,

יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  15. קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. שלום. אני מעונין לפרמט את המחשב שלי בקרוב. כל הפרטים מוכנים מלבד פרט אחד - הגדרת ההתחברות לאינטרנט. מכיוון שאין לי מושג איך להגדיר את ההתקשרות לרשת (שימו לב,לא מדובר בהגדרת המודם) חיפשתי ברשת האינטרנט למדריכים. הדבר היחיד שמצאתי להתחברות לבזק בינלאומי (השרת שלי) הוא זה: http://webint.bezeqint.net/adslXp.html אבל זה נראה המדריך הזה מדריך למשימה אחרת. אז אני מפנה אליכם את השאלה - כיצד ניתן להגדיר את החיבור לאינטרנט כאשר הספק שלי הוא בזק בינלאומי? והאם המדריך שניתן פה הוא מדויק ואקטואלי למצב. תודה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by ^pb^,

היום קיבלתי ראוטר חדש וסוף סוף לא צריכים לחבר את המחשבים בבית בתצורה של ערבים. הראוטר הוא דגם כלשהו של EDIMAX. כמעט הכל עובד, הגדרתי את ההגדרות הנכונות בראוטר ולכל מחשב הקצתי כתובת סטטית בתוך הLAN. מחשבים 101 ו108 מריצים עליהם ווינדוס XP, מחשב 102 מריץ ווינדוס 7. למחשב 102 יש בעיה להתחבר עם 108 (ווינדוס 7 לXP). הפוך עובד, ו102 גם מסוגל להתחבר ל101 (שגם הוא XP). מחשב 102 כן מזהה את הNetBios של מחשב 108 וכן מציג אותו תחת אותו WORKGROUP, אבל לא מאפשר ללחוץ עליו. גם פינג מ102 ל108 לא נשלח. בעיה נוספת שקיימת היא פורטים שלא נפתחים משום מה. אני כרגע כותב ממחשב מספר 108, ואלה הרשומות שקיימות בport forwarding: אולם בבדיקת CanYouSeeMe.org: Error: I could not see your servi…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by swan,

שלום לכולם, רכשתי נתב אלחוט + pci אלחוט של חברת edimax דגם br-6114wg . ברשותי 2 מודמים: alcatel home / eci312 אשר לא עברו שום שדרוג. המטרה: חיבור מחשב קרוב ישירות לנתב ע"י כבל רשת + חיבור מחשב מרוחק ע"י pci אלחוטי. אני מנסה לחבר את המחשב הקרוב לאינטרנט דרך הנתב בצורה הבאה: קו טלפון adsl מתחבר למודם---כבל רשת לא מוצלב מתחבר מהמודם ליציאת wan בנתב----כבל רשת מוצלב מתחבר מיציאה מס' 1 של הנתב לכרטיס הרשת במחשב. נכנסתי להגדרות הנתב לפי הכתובת, הגדרתי ל- alcatel home שיטת - pptp , יוזר, ססמא ו- dns שקיבלתי מבזק בינלאומי ולא הצליח להתחבר. כנ"ל לגבי esi בהגדרות pppoe וללא שום הצלחה. ולהפך ומכל הצדדים. האם מישהו יכול לכוון אותי, דרך החיבור לא נכון, ההגדרות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by rollita,

יש לי רשת ביתית בין שני מחשבי XP ב-ADSL עם ראוטר b-focus 312 וסוויטצ'. אני מתעתד לעבור להוט והשאלה שלי היא אילו שינויים עלי לבצע כדי לקבל רשת תחת תשתית כבלים. 1. אילו ראוטרים מומלצים לכבלים? 2. מה עלי לשנות בהגדרות במחשב כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט בכבלים? האם יש לזה מדריך או שכל ההוראות מתקבלות עם הנתב? 3. האם אני צריך לעדכן משהו כדי להמשיך לקיים שיתוף קבצים בין המחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by sabach,

אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים