רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב של ROTAL 1025 שהוא כרגע עובד סבבה אבל לא מכסה את כל שטח הבית. שמעתי שיש אפשרות לחבר לו עוד נתב כדי שיגביר את הסיגנל במקומות בעיתיים (מרתף וכאלה). השגתי נתב נוסף של חברת NREGEAR דגם DG834 . אין לי אפשרות לחבר את שני הנתבים חוטית אלא רק אלחוטית,(אני יודע שהROTAL תומך WDS ונראה לי שגם ה NETGEAR) קראתי את המדריך ב netcheif ועדיין לא הצלחתי ,כנראה בחוסר ידע במונחים מסויימים שיש להם שמות שונים בנתבים שונים) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה צריך בדיוק לעשות כדי שכל העסק יעבוד. אני די חובבן אז תודה על הסבלנות מראש.. :s05: חברה מצטער על ההקפצה- אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כתף...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את ההמלצות מניתנו בפורום בשבועות האחרונים, אך אני עדיין מתלבט בין מספר ראוטרים, בעיקר עכב אי הבנה של ההבדלים ביניהם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש ואני רוצה לחבר בבית רשת אלחוטית, שתשמש את המחשב ואת המחשבים הניידים שלי ושל אשתי (שניהם תומכים ב- N). אני רוצה שלראוטר יהיה טווח יחסית גבוהה, מכיוון שהוא ימוקם בצד אחד של הבית וצריך להגיע עם סיגנל טוב גם לחדרים בצד השני של הבית (כ- 15 מטר, דרך 3 קירות). הדגמים שאני מתלבט ביניהם: DLINK DIR-615 Edimax BR6504n Edimax BR6524n TRENDnet TEW-631BRP (הרבה המלצות באתרים בחו"ל). מה שהכי חשבו לי זה פעילות מהירה, ללא ניתוקים, של אינטרנט באלחוטיים. הורדות קבצים וכדומה תתבצע רק מהמחשב הנייח, שיחובר בכבל לראוטר. אשמח גם ל…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הWIFI של הראוטר שלי עושה לי בעיות נוראיות, הוא מתנתק כל כמה זמן, וכשהוא מתנתק אי אפשר להתחבר אליו עד שאני מכבה את הWIFI בראוטר ומדליק אותו שוב. לאחר שהWIFI מתנתק, אי אפשר למצוא אותו בכלל בסריקה של הרשתות, הוא מופיע לי כ not in range. מה גם עם ההגדרות אבטחה ברירת מחדל שלו, הטלפון שלי לא היה מסוגל להתחבר אליו עד שמצאתי את ה sweet spot מבחינת ה- Version וה- Encryption שהטלפון היה מוכן לקבל. עדכנתי את הראוטר לגרסה הכי עדכנית שלו (3.13.33 Build 130506 Rel.48660n) בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל נראה שזה לא עזר. עוד דבר מוזר שקרה לי איתו, אני עדיין רואה חיבור WIFI עם הSSID הברירת מחדל מהפעם הראשונה שהפעלתי את הראוטר. אני לא יכול להתחבר אליו, אבל הוא מופיע לי ביחד עם הSSID שה…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר 8Prot, עדיף משולב מודם. ושהראוטר ידע לחסום למחשבים מסויימים את הגלישה, למעט כמה אתרים ספציפיים שיוגדרו ע"י בעל המשרד.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עניין כזה, הוספתי נקודת עבור טלפון עם כבל התקנה חדש, באורך 9 מ' כי זה בערך מה שאני צריך. יש פילטר על כל נקודה שיש בה טלפון מחובר. הראוטר מחובר על נקודה מקורית בקיר, לא זו שהוספתי. ברגע שהכבל החדש מחובר הראוטר לא מצליח להסתנכרן ואי אפשר להתחבר, ברגע שמנתקים אותו הכל בסדר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שולחניים אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת) איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני? ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד? ועוד שאלה מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים? תודה (:
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת ביתית עם כבלים אבל משום מה הנייד לא מתחבר טוב לרשת אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיוכל להשתמש בכבלים הקיימים וגם להתחבר אלחוטי לנייד. יש כזו אפשרות או שאני עצתרך לקנות מתאמים לכל המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה הותקן בבית מודם + ראוטר של סימנס (מה שמקבלים בבזק) לאחר שהוחלף מודם + ראוטר של אלקטל שחווה בעיות דומות אך חמורות יותר. המודם מאבד סינכרון פעם בכמה שעות או ימים, עם האלקטל זה היה למשך זמן ארוך, ועם הסימנס החדש זה קורה למעט פחות זמן אבל עדיין ישנם ניתוקים\איבודי סינכרון. עם האלקטל נאמר לי בבזק שנתוני הקו שלי גרועים מאד אך עם הסימנס הנתונים טובים והם כיוונו אולי לבעייה עם האזעקה שמותקנת בבית. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-