עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nirer,

1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. אם מישהו יודע כי כבר נמאס לי ממנו פשוט לא מגיב בכלל לפתיחת פרוטים וכו...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?

5. Started by GRINFELD,

חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by Booobb,

יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. Started by netanel,

ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition

8. Started by ronen_ca,

יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by santi,

שלום לכם אנשים... אני רוצה לדעת איך לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת של חדר מחשבים של בית ספר כשכל המחשבים מחוברים ברשת במערכת הפעלה ווינדוס 98 בלי שום תוכנה תודה!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by wooper,

היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  12. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  13. שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. השאלה נשאלה גם בפורום נידים [אך לא קבלתי תשובה, מנסה גם כאן ברשותכם] ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם

17. קבעתי IP סטאטי, שהוא 10.0.0.50, כמו שאמרו לי פה. פתחתי פורטים בראוטר, במקרה הזה של Utorrent שהפורט הוא 31519. בערך שבוע הכל היה בסדר. היום אני בא להוריד משהו, ואני רואה שהפורט חסום. אני מחובר דרך בזק ובזק בינלאומי, 5 מגה אם זה משנה משהו. אני מחובר לראוטר דרך כבל, ואחי מתחבר אליו באלחוטי. מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום מישהו הביא לי ראוטר אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו למחשב..אני לא מצליח משום מה.המחשב לא מזהה אותו .אין לי שם על הראוטר כדי לדעת של איזה חברה הוא . מה ניתן לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by harel_d,

אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Stealth,

שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.

21. Started by mosfos,

אני מבקש לדעת איך אפשר לשמור הגדרות של TEST SIZE באינטרנט EXPLORER 8 אני משנה את הגודל אך בפתיחת דף חדש חוזר לגודל המקורי שאצלי הוא MEDIUM אגב, zoom level נשמר גם בפתיחת דף אחר.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by rollita,

יש לי רשת ביתית בין שני מחשבי XP ב-ADSL עם ראוטר b-focus 312 וסוויטצ'. אני מתעתד לעבור להוט והשאלה שלי היא אילו שינויים עלי לבצע כדי לקבל רשת תחת תשתית כבלים. 1. אילו ראוטרים מומלצים לכבלים? 2. מה עלי לשנות בהגדרות במחשב כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט בכבלים? האם יש לזה מדריך או שכל ההוראות מתקבלות עם הנתב? 3. האם אני צריך לעדכן משהו כדי להמשיך לקיים שיתוף קבצים בין המחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים