עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.

2. שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להתחבר לאינטרנט היום ממחשב נייד. אני מכיר 3 דרכים אבל לא יודע איך לבצע את ההתחברות ומה אני צריך א. WI-FI ב. BLUETOOTH ג. חיבור דרך רשת סללורית? לא בטוח שקיים דבר כזה אבל אשמח אם תסבירו לי שזה קיים ומה צריך לעשות. רציתי לדעת על הדרכים האלו או בכלל מה האופציות להתחברות לרשת אינטרנט באלחוט, איך עושים את זה ומה צריך לשם כך. תודה !

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  3. שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?

4. Started by Jhonta,

אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by dorlevy,

אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by cad5011,

ראיתי את זה באתר של זיגזג. האם מישהו מכיר את זה? יש ממליצים? http://www.phonex.com/prd_nw14.htm

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  11. שלום, צרבתי ל 6740u g2 , של בזק קושחה של בזק אולם מסרב לעבוד כמתג. יתכן שבזק חסמו ת׳אפשרות. מישו רעיון? או איך להפוך ת׳ראוטר מבזק לחזור ולהיות די לינק אותנטי? החלפת eeprom? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. שלום לא מזמן חיברו לי ממירים YES+ ויש לי 4 ממירים כבלים YES+ . רואים טוב טלויזיה בסלון וגם חדר שלי. בלי תקלות. יש לי ספק אינטרנט של בזק. רק בחדר ממד וגם חדר הורים היה טלויזיה רואים טוב. בחדר ממד וגם הורים ואני מכבה טלויזיה ומדליק ופתאום יש בעיה ממיר YES+ לא תמיד מיתחבר אינטרנט ויש הודעה שאומר "אין אינטרנט". הנתב ראוטר של בזק נימצא בחדר חדר שלי מחובר ישירות לממיר YES+ שנותן לכולם גישה אינטרנט. ובסלון וגם בחדר שלי עובד אינטרנט קווי תקין וגם אלחוטי עובד אינטרנט תקין. ורק חדר ממד וגם חדר ההורים יש הודעה תקלה "אין אינטרנט" הם מחוברים בחדר ממד וגם חדר הורים דרך קווי של כבלים YES. שיש בעיה ממיר YES+ הודעה תקלה כתוב "אין אינטרנט" למי ליפ…

13. Started by imac,

בינו לבין 98?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  16. אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by t d,

שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. היי, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים (נייח ונייד) ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני? לא יודע אם רלוונטי אבל בכל זאת כמה פרטים: ראוטר: 3COM מודם: THOMSON חיבור: כבלים מערכת הפעלה: VISTA ULTIMATE תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. טוב ראשית אני אסביר איך הרשת הבתית שלי מחוברת מדובר ברשת כאשר לכל מחשב בה יש כתובת חיצונית (אינטרנט) משלו במגבלה של עד 750 Kbs צפויה הרחבה ל 1500 (הכתובות מתקבלות חיצונית ואין לי שליטה עליהן - לרוב הן קבועות) המחשבים מחוברים פיזית בניהן דרך switch פשוט 10/100MB (אשר דרכו מתקבלות הכתובת החיצוניות). אבל נראה שאני חייב לעבוד ב HALF (זה לא כזה נורא נכון?) עכשיו אני רוצה להקים שירות remote (צפוי לשמש אותי הרבה מאד) - רוצה במגבלות התנאים להרגיש חיבור חלק כאילו אני עובד על המחשב המרוחק. המחשב הספק את שירותי ה REOMTE הוא P4-2.4 עם 768MB זיכרון מותקנת עליו מ"ה XP pro. המחשב עליו אעבוד הוא מחשב נייד ממש חלש (P2-300 עם 64MB זיכרון מתוקנת עליו מ"ה win 2000 pro. 1. איך אני מגיד את חיב…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Liavbak,

היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by orca2000,

‏Edimax Mimo nMax BR-6524n ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  24. אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים