רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית מודם ראוטר של dlink שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהוא נמצא בקומה התחתונה בתוך ארון והרשת האלחוטית לא נגישה במקומות רבים בבית. רציתי לדעת האם רכישה של נקודת גישה תפתור לי את הבעיה במידה ואמקם אותה בקומה העליונה. האם צריך להגדיר רשת אלחוטית נוספת או שאפשר לקשר איכשהו בין הראוטר לנקודת הגישה. כמו כן, האם יש נקודת גישה מומלצת? ראיתי את השתיים האלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TEW-638APB&cart=1321865717357641871〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WG602&cart=1321865717357641871〈=heb האם אחת מהן מומלצת? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
adimax br-6104k קניתי את הראוטר ואני צריך עזרה בלהגדיר אותו ,יש לי חיבור 750 דרך הקבלים ,אפשר עזרה בבקשה תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לחסום אתר מסויים ? שלא יהיה אפשר לגלוש באותו אתר מסויים ?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת יש לי מודם USB של הכבלים. ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת! אבל הינני יודע כיצד להרכיב אותם במחשב! מקווה של מי שיודע שיעזור לי בבקשה! מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות את הדבר הבא: INTERNET---------|Router (10/100)|------|Switch 10/100/1000|----------->Computer1 Computer2 <------------ באיזה מהירות מקסימלית יעברו קבצים בין 2 המחשבים? תודה! מקס
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ראיתי את זה באתר של זיגזג. האם מישהו מכיר את זה? יש ממליצים? http://www.phonex.com/prd_nw14.htm
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה - לא ניתן להשיג homeplug adaptor של MSI . הדגם היה EC14H. מישהו מכיר תחליפים? היכן אפשר להשיג? מצאתי מוצר של ATECH ב- TOPSHOP אבל אני לא בטוחה שזה יתאים. הוא אמור להיות מהיר יותר, אבל גם יקר יותר.... תודה על כל מידע!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי, העברנו את כל רשת האינטרנט בבית לרשת אל חוטית ומאז הEMULE לא מתחבר.. אודה לכם מאוד אם תסבירו לי איך לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-