רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
נוקטים בשיטה השוודית ומעבירים חוק בפרלמנט שמקל על גופי האכיפה לאתר משתפי קבצים... לא מאמינים -- קראו כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696211,00.html וגם כאן -- http://news.cnet.com/8301-1023_3-10209544-93.html
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי עבר לגור אצלי לבמשך חודש כאשר אצלו בבית יש ADSL ואצלי יש נקודה מוכנה לחיבור מודם של כבלים. עכשיו מכיוון שלו היה ADSL בבית מן הסתם גם המודם שלו התאים לחיבור ADSL בלבד (למרות שנראה לי שיש מודמים המתאימים לשני השתשתיות למעשה :-X), עכשיו התקשרנו לשירות HOT לגבי איך להשיג מודם, והם אמרו שצריך לעשות מנוי ולפי דעתי זה ביזבוז של כסף כי בדקתי מודם של מחשב אחר בבית על המחשב שלו והאינטרנט עבד כרגיל שם. הבנתי שצריך לקנות מודם לכבלים אבל לצערי לא מכרו בחנויות מוכרות שהייתי בהם כמו אופיס דיפו ובאג. לכן באתי לפה להתייעץ איתכם, מה עושים במצב... אולי אתם מכירים מקום שמוכרים בו מודם (למשל אצל בזק יש חנות והם מוכרים שם מודמים ל ADSL ב30 שקל בלבד...). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי ל014-בזק בינ"ל. יש לי IP לא קבוע, אני עובד עם ראוטר. כל פעם שאני רוצה לשנות IP אני פשוט מנתק את המודם ומחבר אותו מחדש כך שהראוטר יתחבר מחדש לאינטרנט (עובד עם חייגן). אתמול בבוקר ניסיתי להתחבר דרך tunnel משני, כלומר ליצור חייגן L2TP עם שם המשתמש והסיסמה של ברק ולהתחבר דרכו לאינטרנט, כאשר הראוטר כבר מחובר. הכל טוב ויפה ואני אכן מקבל IP חדש, אולם, כאשר אני מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - אני נשאר על אותו IP. ניסיתי להתחבר ישירות למודם (בלי הראוטר), בחיבור הראשוני אם אני מתחבר->מתנתק->מתחבר וכל זה באופן מיידי, אני כן מקבל IP חדש, אולם כפי שאמרתי - החיבור השני (tunnel שני) לא מספק לי כתובת IP חדשה לאחר החיבור מחדש, רק אחרי כמה שעות הוא מחליף לי …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן, אני נותן לאמי להשתמש בישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני רוצה להקים את רשת אלחוטית שיהיה 2 מחשבים בבית. ויש לי כמה שאלות: 1. נאמרו בחנות (שאני קונה שם) שבכרטיס רשת משלבת עם לוח האם, השאלה האם חבילת לוח האם מגיע עם אנטנה לאינטרנט או קונים בנפרד? 2. ראיתי בחנות שהם מוכרים את כרטיס רשת למהירות 1 גיגה, האם כדאי לקנות? או עדיף עם לוח האם? 3. אני רוצה לקנות למחשב ישן רשת אלחוטי עם חיבור USB 1.1 זה לא בשביל להוריד סרטים, אלא רק גלישה באינטרנט בלבד. א. האם זה כדאית לקנות רשת עם חיבור USB 1.1? ב. וכמה זה מהירות הורדה שיכול לקבל אצל כרטיס רשת עם USB 1.1? ג. אם אתם אומרים לא ממליצים לקנות USB 1.1, השאלה היא: האם יש לי חיבור PCI (בשביל מקום לכרטיס רשת) שיש בדגם פנ…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לשתף תיקיות בין מחשבים. במרכז הרשת והשיתוף אני רוצה לסמן את שיתוף התקיות כ"אפשר שיתוף תיקיות", אך הוא אומר לי שאי אפשר לבצע כי: "שירות RPC אינו זמין". מה זה ואיך אני יכול להפוך אותו לזמין ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ניתן לקנות אותו כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP18A-1G-108g&cart=11874576722860281〈=heb במה הוא שונה והאם הוא שווה את התוספת של כ-100 ש"ח מהדגם הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP28G&cart=11874576722860281〈=heb האם יש חנות יותר זולה לנתב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לפעול על ADSL אחד עם 2 מחשבים בלי השתמשות ברשת?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עניין כזה, הוספתי נקודת עבור טלפון עם כבל התקנה חדש, באורך 9 מ' כי זה בערך מה שאני צריך. יש פילטר על כל נקודה שיש בה טלפון מחובר. הראוטר מחובר על נקודה מקורית בקיר, לא זו שהוספתי. ברגע שהכבל החדש מחובר הראוטר לא מצליח להסתנכרן ואי אפשר להתחבר, ברגע שמנתקים אותו הכל בסדר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-