רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 6740U הגדרתי לו WIRELESS עם סיסמא (בשיטת WPA-PSK) ואני פשוט לא מצליח להתחבר אליו. ניסיתי גם מה Ultrabook וגם מהאייפון הוא אפילו לא מבקש סיסמא, הוא ישר אומר שלא ניתן להתחבר. אשמח לעזרה, מה עשיתי לא נכון, מה אני צריך לשנות או להגדיר כדי שכן יהיה ניתן להתחבר אליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
התחברתי אינטרנט דרך כבלים. (HOT) מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לכבל הראשי ולקלוט ערוץ 1 ו2 ( כמובן ללא תשלום)
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מגבר קליטה לויפי בחדר שלי גם בשביל אינטרנט וגם בשביל טלוויזיה. כיום יש לי ראוטר בסלון שמחובר שם לטלוויזיה. יש לי מעביר רשת דרך החשמל שקניתי לחדר ואני מתלבט אם לחבר אליו אנטנה פשוטה או ראוטר בסגנון MESH, אני פשוט לא מבין כל כך מה ההבדל ביניהם ואם זה שווה את ההפרש במחיר. אם הבנתי נכון, אנטנה פשוט תקבל אות ואז כל הטלוויזיה והכל יתחברו אליה דרך הויפי, בעוד שראוטר יכול לחבר גם את הטלוויזיה בכבל רשת ואז האות יהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של דל, XPS 1330M, והוא הגיע עם מודם סלולרי פנימי, שככל הנראה עובד רק עם חברת VERIZON האמריקאית. כדי להשתמש בו אני צריך להתקשר אליהם, להפעיל את זה (ע"י הצטרפות לתוכנית כלשהי שלהם), ולגלוש דרכם. השאלה שלי, היא האם אפשר לפתוח את המודם הזה שיפעל גם דרך מפעילות אחרות, בארץ למשל. המודל של המודם, לפי מה שהצלחתי למצוא, הוא: Dell Wireless 5720 VZW Mobile Broadband (EVDO Rev-A) תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל? 2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו': 3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק? 4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל השחור הזה... עכשיו אני נכנס ל telnet והכל נכנס לnat פותח את פורט 21... עד כאן הכל טוב עכשיו אני מנסה להתחבר לFTP דרך הפורט הזה והוא לא נותן לי... שאני מתחבר למחשב 10.0.0.X הוא כן מצליח להתחבר שאני מנסה להתחבר דרך הIP הוא לא מצליח להתחבר... דרך הIP מתחברים אלי... איך אני גורם לו שיתחברו אלי דרך הIP ולא דרך הסוויץ
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.suprnova.org/ מה שקורה אחרי שכותבים שאתה אחראי לרוב העברות הפיראטיות בעולם
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי ראוטר ישן D-LINK-900AP+ שמרבה להתנתק. חבר שלי שעוסק בתחום המליץ לי להחליף. הוא המליץ לי על חברת LINKSYS. איזה דגם עדיף לי לרכוש? זה: http://www.amazon.com/Linksys-Cisco-WRT54GL-Wireless-G-Broadband-Compatible/dp/B000BTL0OA/ref=pd_bbs_2/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-2 או זה? http://www.amazon.com/Linksys-WRT54GS-Wireless-G-Broadband-SpeedBooster/dp/B0001D3K8A/ref=pd_bbs_3/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-3 או שבכלל עדיף לי דגם של חברה אחרת? אשמח לעזרה מכם, אני לא ממש מבין בתחום. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
אהלן. קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה. ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק) דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש. להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם. לא כל יום נתקלים בשירות כזה. כל הכבוד ותודה. למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-