רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש התחילו לי כל מני בעיות של איטיות.. לדוגמא ראיית סרטונים מyoutube או כל מקור שמספק ראיה ישירה בלי להוריד דורש לחכות כל כמה שניות ובעבר זה לא היה ככה.. גם במשחקים שמתי לב שהתחילו לי לאגים.. מהם הדרכים לפתרון? ד"א יש לי מהירות 2.5 מגה של בזק וואו ואנחנו משתמשים בראוטר שמחוברים אליו 3 מחשבים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם חבר שלי מתכוון להביא לי מחשב פנטוים 3 ,ואני מתכוון להתחבר דרכו לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב.רציתי לשאול האם המעבד משפיע על המהירות של האינטרנט או שאין קשר? כלומר מחשב כמו שלי פנטיום 3 שהוא כבר ישן,יכול להאט את המהירות,או שזה הכל תלוי במודם? בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט בכבלים. התקינו לי מודם של מוטורולה SB4101 . מישהוא יודע איך אפשר להכנס ולשלוט עליו? - כתובת IP וסיסמא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי את ה- 2CRWE754G72T ואני מתקשה בפתחית טורנטים עבור ה- uTorrent בנוסף, אני לא מצליח לשלוח דואר בעזרת חיבור הכבלים שלי (לא מחובר לראוטר הנ"ל אבל כן מחובר למחשב שמחובר לראוטר בעזרת כרטיס רשת אחר. חשבון 014. תמונה מצורפת) תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-