עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kobi10,

מישהו יודע האם הראוטר הזה תומך בשמות משתמשים שיש להם סיומות כגון סולמית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arake,

מישהו יכול להביא לי מדריך איך ליצור רשת וירטואלית פרטית VPN תודה ואם יש פה מישהו שעשה את זה אז אם הוא יכול להגיד לי מה אפשר לעשות איתה חוץ מכמה דברים שאני יודע

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by dd7,

1. איך להגדיר שהמחשבים יהיו באותו רשת(רשת אלחוטית) בשביל שאני יוכל לשחק בינהם ולהעביר קבצים בינהם 2. איך אני חוסם במחשב עם כרטיס רשת אלוחטית את הגלישה שיהיה בו רק אפשרות לשחק או להעברת נתונים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by duk4u,

יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני מגדיר תיקייה שתהיה משותפת, באפשרויות חיבור אישרתי את האפשרות של שיתוף קבצים ומדפסות. אבל אני לא מוצא את התיקייה במחשב המשני שמחובר דרך המחשב שלי... ** יש לציין שהאינטרנט עובד ב-2 המחשבים בצורה מצויינת ואין בעיות, ככה שהתקשורת בין המחשבים בסדר גמור ** חיפשתי כמה וכמה פעמים ב"מיקומי הרשת שלי", ניסיתי להוסיף דרך האשף, אבל פשוט לא הצלחתי. האם יש תוכנה שתאפשר העברת קבצים ממחשב למחשב? עד עכשיו הייתי מעביר איתו קבצים בICQ אבל שאני מעביר קבצים גדולים [ 2 ג'יגה למשל ], המחשב פשוט נתקע... התוכלו להמליץ לי על תוכנה מסויימת שתעשה את העבודה? תודה מראש לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by ksesa1,

יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by KoM,

היי, יש לי בבית תשתית מוכנה של רשת חוטית קיימת, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לשדרג אותה לרשת של ג'יגה ? האם הכבלים אותם כבלים ? האם סוויטצ' פשוט של ג'יגה יפתור לי את הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by fusionman,

יש ברשותי ראוטר רגיל (לא אלחוטי) ואני מעוניין לחבר אליו באמצעות כבל באורך של 40 מטר ראוטר אלחוטי. איזה כבל עלי לקנות(מוצלב/ישר)? כיצד אני מגדיר את הראוטר האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש בארץ (בקושי) של MSI שמגיע עד 14Mbit שזה די מעפן וזה לא מספק אותי.

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by tzoorit,

רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. כלומר , אני נכנס לאתר מסוים שיש לי בו מס' שמות משתמשים או אפילו שם משתמש אחד. בעת ההקלדה של האות הראשונה של אותו הuser כבר מוצג לי כל השם שלו. איך אני מוחק את זה ? כל הניקויים של הcookies והdelete file בכלים שבאינטרנט אקספלורר לא עושים את העבודה. כמו כן,גם ccleaner לא עושה את העבודה.(מוחק רק את הuser הנוכחי באתר). איפה הדברים האלו שמורים במחשב בדיוק ? (אני לא מתכוון למחיקת שמות המשתמשים מהאתר,אלא רק מהתצוגה המקדימה בעת כניסה בתור user.)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by liiight,

שלום, כי שבוודאי שמתם לב, כבר כהרבה מאוד זמן לא עדכנתי את הFAQ של הפורום הזה, בעיקר בעקבות חוסר זמן. אי לכך ובהתאם לזאת ( ) אני פונה אליכם, ציבור הגולשים בפורום כדי להעלות הצעות, רעיונות, קישורים וכל דבר שהייתם רוצים לראות או לשתף אנשים אחרים. זה כולל גם קישורים מעניינים, שאלות נפוצות, מידע שימושי ואף מדריכים משלכם אם תרצו בכך. אחרי זמן מסויים אני אעדכן את הFAQ בהתאם. כמו כן, כל הודעות ספאם לא קשורות יימחקו מיידית, אז תחסכו לי ולכם את הזמן בהתעסקות עם זה. תודה לכולם!

• 17 תגובות
    • 13.4k צפיות
  20. שלום רב, ברשותי מחשב בן 7 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256MB, ומערכת ההפעלה היא חלונות 98 בעברית. אני מחובר לאינטרנט המהיר (של בזק ADSL ונטוויז'ן, מהירות 750K) באמצעות כרטיס רשת, ומודם רשת מסוג: + b focus router 312. הבעיה היא שלפעמים בכניסה לאתרי אינטרנט מוצגים התמונות כ- X אדום (מצורפת תמונה). המצב מחמיר מאוד כאשר אני מחובר לאימיול ומוריד קבצים, אז לפעמים מוצגת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להציג את הדף". מה הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. Started by MMi,

קראתי את הת'רדים השונים על הראוטרים הקוויים ויצאתי ממש מבולבל.. אני מחובר לADSL עם מודם Aztech DSL-600E ורוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים. איזה ראוטר קווי אתם ממליצים ? D-Link DI-604 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_814&products_id=3946 Edimax BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674 Level-One FBR-1418 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_2315&products_id=15502 Netgear RP-614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1704&products_id=10527 תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום יש לי מודם של ECI דגם 270PR ולא הבנתי כל כך איך פותחים אצלו את הפורטים. אני מעלה תמונה שלפי מה שהבנתי שם מגדירים איזה פורטים רוצים לפתוח. http://i11.tinypic.com/3304i6p.png אז מה צריך בדיוק להגדיר??? ואיזה פורטים כדי לפתוח בשביל האימיול??

• 29 תגובות
    • 9.7k צפיות
  23. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by LaCostE,

מי שלא זוכר.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html לא לא שדרגו כלום , תסתכלו בסוף אבל לא הבנתי , משדרגים או לא ? מישהו צלצל והעלו לו ?

• 70 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>

• 6 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.