רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Por…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלי ברשת חיברתי את המודת ב-USB ואת 2 המחשבים דרך רשת של שתי כרטיסי רשת אצלו ב-local area connection יש איקס אדום והוא רושם לי שהכבל של הרשת כאילו לא מחובר, למרות שהוא כן עקבתי אחרי המדריך ועשיתי את כל מה שהיה אבל אני לא יודע איך לבטל את האיקס הזה תעזרו לי בבקשה תודה, דור לוי
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הילדים חזרו לבית הספר, ואני עושה סדר עם המסקנות של חופשת הקיץ. http://www.netcheif.com/blog/?p=2439
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי נתב ישן Netgear WGR614 שכבר לא עושה את העבודה (ניתוקים, יציבות) + מודם של בזק (Alcatel speedtouch עם ה-5 נורות). אני רוצה לקנות נתב חדש שגם שיחליף את המודם. אלה הדגמים שמצאתי ואשמח לקבל המלצות (גם לאחרים) D-Link DIR-300N/NRU NETGEAR WNR3500 או WNR2000 Edimax BR6574N אני עובד בעיקר בחדר שאינו ממ"ד (שבו ממוקם הנתב) ובסלון. כשאני עובד בסלון אין לי בעיית קליטה עם הנתב הנוכחי. תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-