עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OmegaShadow,

מה ההבדלים והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר ? בדקתי בויקיפידיה וזה נראה שההבדל הוא רק ב- firmware שאיתו הם מגיעים.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. שלום התקנתי ווינדוס 7 , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת (802.11g) של Edimax והראוטר שלי זה BR 6204Wg והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת (Ralink Wireless Utility) לא נדלקת (למי שמכיר את התוכנה אז האייקון הוא פשוט שחור וכלום לא קורה כשלוחצים עליו. אולי הדרייבר לא מתאים, למישהו יש מושג איפו אני מוצא דרייבר שמתאים לווינדוס 7 של התוכנה? או שאולי לא מדובר בדרייבר ויש בעיה אחרת?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by Tan,

שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. הייתי אמור לרשום את הבעיה שלי בפוסט הזה אבל הבעיה "נפתרה" אני אתן קצת רקע כדי שתבינו...לפני בערך חצי שנה אולי קצת יותר התחברתי לחבילת הגיימרים של 012 שבה "מובטח" לך פס רוחב נקי בלי חסימות של פורטים למיניהם החבילה עצמה יקרה ב40 שקל מחבילת ה-5 מגה הסטנדרטית אליה אני מחובר יש לציין שהחבילה הזאת עזרה קצת אבל לא משהו ששוה 40 שקל במשחק CA עדיין היו קצת לאגים ובביטורנט הייתי יכול להוריד על 100-200 ק"ב אבל גם זה לא תמיד בכל אופן מסיבות כאלו ואחרות העדפתי לחזור לחבילת 5 מגה שהיתה לי כשנאמר לי במפורש שאני יוכל לעשות זאת במידה וארצה התקשרתי אליהם כדי לבטל את חבילת הגיימרים ואז התחיל כל הסיפור היא אמרה לי שאין בעיה לבטל את חבילת הגיימרים אבל אני חוזר לחבילה הלפני 5 מגה -שזה אומר חב…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by lesForce,

יש לי מתאם של בזק (DRUC 3U) ובאוטר הראשי הצלחתי לפתוח את הפורטים אבל במתאם שלו לא הצלחתי.. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי זה יעזור

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  9. למשל אם יש לי חיבור של 5MB ו5 מחשבים ואני רוצה שכל מחשב ישתמש רק ב1MB, אפשר לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by Satya4bs,

שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by avz,

קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by liortaib,

יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  14. אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by The-Fox,

טוב עד לפני איזה שבועיים הכל היה טוב ויפה. עכשיו התקנתי SP2 ואז התחילו להחם לי פורטים של תוכנות P2P כגון: Emule ו Azureus (ביטורנט למי שלא מכיר) עכשיו בשתי התוכנות יש אופציה לבדוק אם הפורט עובד, ובשתיהן הוא נחסם. עכשיו פירמטתי את המחשב ועוד לפני שעשיתי עידכון כלשהו התקנתי את התוכנות והבעיה לא נפתרה הפורטים עדיין חסומים. בנתיים עידכנתי ל SP1 ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני לא חושב שזאת בעיה של ה Firewall כי גם כשאני סוג אותו זה לא נפתר. למישהו יש רעיון, אולי ISP זה נחסם ? (נטוויזיון). אני מתוסכל מזה מאד. תודה לכל מי שישפוך אור על הנושא...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  16. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  17. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  18. שלום לכולם! 1. רשת במרחקים מעל 50מטר ופחות מ- 100מטר העברתי כבל רשת עם חבר שלי מסוג cat 5e חיברנו Hub של 10MBit אצלי על הגג ואצלו בבית אחד כזה, הרשת עבדה אך החלטנו להתקדם ל- 100MBit וגם כן למשהו יותר מתוחכם - Switch קנינו 2 Switch-ים מסוג הזה: http://www.st-lab.com/SWHUB_8P_3.html כתוב שזה תומך למרחקים מתחת ל- 100מטר אך זה לא עבד לכן העברנו את הנקודה השנייה מהבית של חבר שלי לגג שלו, עדיין לא עבד, הכבלים והחיבורים היו ועדיין טובים - הכבלים מוצלבים. החלפנו את ה- Switch-ים שקנינו ל: Dynamode Switch Hub 8008SA אך גם איתם הרשת לא עבד! אני יודע שיש פחות מ- 100מטר לפחות 20מטר פחות, אני יודע שהכבלים טובים (עובדים עם Hub-ים של 10MBit) והם גם כן מתאימים ל- 100MBit, מה יכולה להיות ה…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by J.a.C.k,

מחיר, שלא יהיה גבוה ושיהיה של חברה מוכרת כמו ECI, ALCATEL. לי כבר פשוט נמאש מה ALE130 של נזק! נ.ב עם אפשרות לפתיחת פורטים לנתב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by overload,

אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)

21. Started by shahar07,

קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by urich,

שלום האם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה לשליטה מרחוק במחשב אחר שהיא קלה לשימוש אצל האדם מהצד השני אני צריך תוכנה שתתן לי לשלוט עלמחשב של דוד שלי מהבית שלי שדי רחוק. תראו הpcanywhere מעולה אבל היא לא ממש פשוטה לשימוש וג אין לי מאיפה להוריד אותה עכשיו אז יש תוכנה קלה וגם די בטוחה שתעזור לי וחשוב שביא תעבוד לא בחיוג ישיר אלא דרך האינוטרט.

23. יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  24. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. Started by itaysk,

מה זה אומר You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer ???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים