רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה חברים קניתי את הנתב מסוג TP-LINK WR541G 54MB + כרטיס רשת אלחוטי USB של אותה חברה ב-180 שקל.. השאלה היא כזאת: האם מישהו מכיר את הנתב עבד איתו ויכול לתת חוות דעת? הכל עוד בקופסא ואם יהיו חוות דעת שליליות אני יחזיר לחנות ויקח משהו אחר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.. טוב אז בבית שלי יש שני מחשבים ושניהם באותה הקומה... אחד מהם נמצא בחדר ממ"ד (החדר ממוקם כ3-4 מטר מהחדר עם המחשב השני) אחרי צפייה בחוות דעת של הקונים בZAP על הנתב הנ"ל הבחנתי בתגובה על כך שהוא הצליח לחדור ממ"ד ולשדר קליטה ממש טובה .. זה באמת נכון? ובאותה הזדמנות. יש לכם המלצות על נתבים (רשת ADSL) בסדר גודל מחיר של עד 400 ש"ח שיכולים לחדור לי דרך הממ"ד (אני חוזר על העובדה שהממ"ד נמצא ממש סמוך למחשב השני..)? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לראשונה, משווק בארץ באופן סדיר כרטיס רשת אלחוטי DUAL - כלומר כזה התומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz, |הדגש|בממשק USB|סדגש|. הכרטיס של חברת Linksys מכונה AE1000, עלותו בחנויות סביב 250 שקל והוא מגיע עם מעמד (STAND) המאפשר להניח אותו בנוחות על השולחן. פרטים על הכרטיס מאתר Linksys ניתן למצוא כאן - http://homesupport.cisco.com/en-us/support/adapters/AE1000 מי שמעוניין בכרטיס DUAL בממשק PCI יכול לרכוש בארץ את הכרטיס של חברת D-Link מדגם DWA-566 בעלות של כ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm השימוש בכרטיס כמובן רלוונטי רק למי שיש ברשותו נתב התומך בתדר 5Ghz.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר של ECI של בזק, אני רוצה לפתוח פורטים לכמה תוכנות, אני ניכנסתי אליו אבל משום מה אין אפשרות NAT ששם לפי מה שהבנתי מכניסים פורטים. איך אני מתקן תבעיה ומכניס פורטים? אולי יש עוד דרך להכניס פורטים? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא נקודת גישה אבל שהוא מקבל את האינטרנט דרך אל חוטי .. בקיצור אני גר במקום שיש לי המון רשתות פתוחות ואני מעוניין להתחבר אל אחת מהן ולהגביר את האינטרנט אצלי בדירה.. תודה מראש ומתנצל על הכתיבה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עד היום לא היה לי פינג גבוה (אני בנטויז'ן בחבילת 750) מאז שהחלפתי מחשב יש לי פינג גבוה במשחקים פעם זה היה 80-130 והיום מאז שהחלפתי מחשב למחשב חדש ויותר חזק יש לי בעיית פינג ( וזה לא רק במשחק אחד זה בכל המשחקים) איך אני יכול לפתור את זה? עשיתי סריקות ספייוור ווירוסים והורדתי לתוכניות שלא צריך בSTARTUP בעזרת MS CONFIG וזה לא עזר מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? המודם אגב הוא ALE 130 שקיבלתי מבזק
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
1.על איזה ספק אינטרנט אתם ממליצים ? כרגע נראה לי שאני הולך על ברק אבל אין לי שום סיבה טובה לא ללכת על נטויזן פשוט הרבה חברים שלי עם ברק. כולם אותם מחיר. והאם ישנם הבדלים בין המודמים לאינטרנט מהיר בכבלים ? יש לי אפשרות לבחור איזה מודם אני רוצה יש מוטורולה שני דגמים TERAYON ואולי עוד כמה שאני לא מכיר. וקראתי כאן על סוגי חיבור חיבור קבוע MPLS שלא מצריך חייגן. אם מישהו יכול לפרט איזה סוגי חיבור יש ומה החסרונות היתרונות
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. רשת במרחקים מעל 50מטר ופחות מ- 100מטר העברתי כבל רשת עם חבר שלי מסוג cat 5e חיברנו Hub של 10MBit אצלי על הגג ואצלו בבית אחד כזה, הרשת עבדה אך החלטנו להתקדם ל- 100MBit וגם כן למשהו יותר מתוחכם - Switch קנינו 2 Switch-ים מסוג הזה: http://www.st-lab.com/SWHUB_8P_3.html כתוב שזה תומך למרחקים מתחת ל- 100מטר אך זה לא עבד לכן העברנו את הנקודה השנייה מהבית של חבר שלי לגג שלו, עדיין לא עבד, הכבלים והחיבורים היו ועדיין טובים - הכבלים מוצלבים. החלפנו את ה- Switch-ים שקנינו ל: Dynamode Switch Hub 8008SA אך גם איתם הרשת לא עבד! אני יודע שיש פחות מ- 100מטר לפחות 20מטר פחות, אני יודע שהכבלים טובים (עובדים עם Hub-ים של 10MBit) והם גם כן מתאימים ל- 100MBit, מה יכולה להיות ה…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-