רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בכל פעם שהמחשב עולה לאחר הדלקה או ריסט מופיע לי הסמן בטסקבר שהחיבור רשת מנותק למרות שכל המנורות במודם דולקות כמו שצריך והכל מחובר פיקס. רק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל הסמל נעלם והכל בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני גר בדירה בגודל של 100מ בערך. באחד מהחדרים יושב מודם של הוט HOTBOX. הבעיה שלי שבשאר אזורי הבית הקליטה של WIFI היא מזעזעת. כמעט ואין קליטה ובנוסף ניתוקים. לאחר מספר נסיונות של טכנאים שונים של הוט לעזור לי הבעיה עדיין קיימת. השורה התחתונה היא שהם המליצו לי על מגדיל טווח. המודם של הוט מחובר קווי למחשב נייח. האינטרנט במהירות של 30MB. איזה מגדיל טווח מומלץ לקנות שיפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו? תודה מראש לעוזרים. מאור
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני צריך האב האלחוטי טוב שלא יתנתק או יהיה הפרעות ברשת. אני גם צריך שהוא יהיה לאינטרנט וגם העברת קבצים בין המחשבים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, עד לפני כמה זמן היו לי בבית 2 רשתות אלחוטיות- רשת אלחוטית המחוברת ל לראוטר (מחשב מרכזי) ורשת אלחוטית אשר מגיע מהAccess Point ( דגם EW-7206APG edimax). לאחר שהיתה תקלה קטנה באינטרנט, הרשת המחוברת לראוטר (המחשב המרכזי) פעלה כרגיל ונשארה מאובטחת כפי שהיתה, אך הרשת האלחוטית אשר היתה מחוברת לAccess Point הפסיקה לשדר ( הרשת פועלת באופן רגיל לגמרי אך אין אינטרנט אם מתחברים אליה). הבנתי שצריך לקשר בין ה Access Point לראוטר במחשב המרכזי. ניסיתי להיעזר במדריך של חברת פיקוק להתקנה ראשונית אך מכיוון שכבר ל Access Point יש רשת בנויה מאובטחת וצריך רק לקשר ביניהם אז לחלטתי להיעזר בכם אשמח לעזרה, mat55
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי Modem ALCATEL של speed touch דגם home עכשיו יש לי מס חיבורים מאחור אחד AC - POWER שני חיבור של כרטיס רשת (זה שמחובר להעברת מידע ) עוד אחד לא ידוע שנראה בדיוק אותו הדבר רק בלי מנורה ליד - מעל (זה החיבור המדובר) כניסה של הקו טלפון עכשיו בדקתי באתר שלהם וכתוב שזה ATMF (optional) http://www.speedtouchdsl.com/prodhome.htm כלומר שה לא חיבור הכרחי אבל יש לי אותו ואני רוצה לדעת למה אני יכול להתמש בו ? כתוב את אותו השם גם מאחור ליד הכניסה רק עם המס 25 לא יודע אם זה עוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-