רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת משקפת בדיוק מה שקורה אבל אני אנסה. במכללה יש לנו אינטרנט אלחלוטי של 012 ואנחנו מתחברים, נכנסים לדפדפן ואז עולה דף של 012 שם צריך לרשום שם משתמש וסיסמא ואז זה נותן לנו להמשיך לגלוש. עד פה אין בעיה. העניין הוא שבאופן די קבוע זה כל כמה מזן (כל חצי שעה ככה) מחליט שאני צריך להכניס מחדש את השם משתמש וסיסמא בעוד לאחרים פה בכיתה זה לא קורה. יכול להיות שאלו הגדרות מסויימות במחשב? אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב!! קיבלתי מודם eci 270 מבזק למרות שהייתי אמור לקבל 312 בעתיד,המודם ישמש אותי כנתב(יש לי switch) לא היה במלאי ואין לי מושג האם בכלל יש הבדל למרות שבבזק טענו כי אין,אך אין להם כרגע 312 במלאי תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הייי אחים יקרים שלי בשעה טובה קניתי מתאם בלוטות' למחשב (יש לי 6230) עכשיו גיליתי שבין היתר אני יכול להגיד ת'מחשב כדיבורית ולדבר דרכו השאלה היא אם יש איזה תוכנה שאפשר לחייג דרכה ולענות ולנתק דרכה (הכוונה היא שהסלולר יהיה בסלון ואני על המחשב ואני לא יצתרך להביא אותו כדי להתקשר...) ואם יש לכם עוד תוכנות יעילות לסלולר אתם מוזמנים לכתוב הם תמיד יתקבלו בברכה! חג שמייח שנה טובה וצום קל , עידו
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי 20 מגה וחבילת גיימר ב-נטוויזן. באמת אין מה לומר, גלישה טסה גם בארץ גם בחו"ל מ-Megaupload אפילו מוריד לי על 2 מגה + לשנייה מפיר אחד. הבעיה היא בהורדת טורנטים... יש לי משתמש ב-Torrentleech אני בטוח שאתם מכירים. גם עם גיימר אני מוריד לרוב על 1-1.5 מגה לשנייה (לפעמים על 2.4) הקטע הוא שכאשר הייתי בבזק בינלאומי (התנתקתי אחרי שבוע שהייתי אצלהם עקב בעיות איטיות מחרידה) למרות שהגלישה היית איטית ביותר והיו בעיות מהירות אין מה לומר, ביוטורנט תמיד הורדתי אבל תמיד על כל רוחב הפס. 2.4 מגה וזה תוך שנייה עלה ל-2.4 עם נטוויזן אני מחכה איזה 10 דקות עד שזה עולה ל-1.5 (מתחבר לאנשים אחרים שאני מוריד מהם) יש לזה פיתרון?<> יש לי מחיר של עובד בנטוויזן וגיימר חינם אז חבל לי לעבור ספקי…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Por…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני חייב עזרה פה דחוף .. כשאני מחובר לIRC פעם בכמה זמן כל ההורדות יורדות ל-0 ואני מתנתק מהסרברים (האינטרנט משיך לעבוד כרגיל) מה שמוזר שכאשר הניתוק הזה קורה , הורדה דרך FTP נמשכת כרגיל עד לסיום הקובץ - ואז ההורדה נתקעת ולא ממשיכה לקובץ הבא . זה התחיל לקרות אחרי שקניתי מחשב חדש והתקנתי הכל מחדש .. אני משתמש במודם אלקטל , כרטיס רשת של הלוח אם (ABIT - is7-e) windows xp , mirc 6.12 (ftp client -total commander אני חוזר זה לא בעיה של הסרברים בגלל שכל הסרברים מתנתקים בו זמנית (האינטרנט עובד ואפשר להיכנס לסרברים שוב ולהוריד עוד פעם) רעיונות כלשהם ? בתודה מראש UNCLE RICO
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בנושא האינטרנט אז ככה תראו יש לי בבית כרגע מודם אחד ושני מחשבים מחוברים אליו הבעיה העיקרית היא בעית הכבל שעובר דרך כול הבית ומתחבר למודם. אני רוצה להשים קו אינטרנט בחדר שלי עוד קו בנוסף לזה שקיים איך אני יכול לעשות את זה וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך נקראים כבלי רשת רגילים (לחיבור בין מחשבים/hub/switch) rj משהו לא? ולשאלתי השנייה: מה הבדל בין כבל מוצלב לכבל לא מוצלב?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-