רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 7 , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת (802.11g) של Edimax והראוטר שלי זה BR 6204Wg והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת (Ralink Wireless Utility) לא נדלקת (למי שמכיר את התוכנה אז האייקון הוא פשוט שחור וכלום לא קורה כשלוחצים עליו. אולי הדרייבר לא מתאים, למישהו יש מושג איפו אני מוצא דרייבר שמתאים לווינדוס 7 של התוכנה? או שאולי לא מדובר בדרייבר ויש בעיה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694190 איך הנתב הזה ? Edimax BR6504N . זה דרך האתר ZAP ושם אנשים כותבים שיש להם קליטה מלאה בכל הבית בקומה שניה דרך קירות בטון ועוד ועוד . לא יודע עד כמה להאמין למה שאנשים כותבים שם . לכן אני שואל פה האם מישהו מכיר את הנתב הזה ? או יכול להמליץ על נתב בתקן N אחר וגם על כרטיס רשת ספציפית בתקן N ? האם תקן N באמת מגדיל את הטווח קליטה ? אין לי בעיה של כסף מבחינת מחיר ! מצידי שיעלה הנתב עצמו גם 500 שקל ויותר . תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני יודע אם המילה "ניטור" היא המדוייקת, אך אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל המידע שעובר ברשת הביתית שלי..... שאני אראה מה המחשבים האחרים בבית מורידים\מעלים (מקבלים\שולחים)..... אפילו ברמת פירוט של שמות של תוכנות שמבקשות חיבור לאינטרנט במחשבים השונים... יש איזשהי תוכנה שתענה על מבוקשי? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שיש יותר מידי פורטים פתוחים בחיבור שלי .. הסבר יבוא בברכה .. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט במקביל גם דרך הכרטיס רשת הרגיל וגם דרך האלחוטי במקרים הבאים: מקרה א: רשת המאפשרת להתחבר אליה גם באופן רגיל וגם באופן אלחוטי. מקרה ב: שתי רשתות שונות. המטרה היא הגדלת רוחב הפס.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה הראוטר: EDIMAX בתקן N דגם BR-6424N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=4 זה הכרטיס רשת (אלוחוטי): Edimax EW7718UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 מחשב אחד בחדר רגיל ייתחבר לראוטר הנל באופן קווי מחשב אחר בחדר ממד ייתחבר לראוטר הנל באמצעות המתאם הנ"ל יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה ראוטר היום מתאים לסיב אופטי ? האם יש חיבור מיוחד לחיבור הסיב אם כן איך הוא נקרא היום. למה צריך לשים לב היום בראוטר עצמו מבחינת מהירויות וחיבורים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לרכוש את הראוטר הזה Buffalo WHR-HP-G300N מ eBay האם אמורה להיות בעיה להכניס אותו לארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה 64 ועליה יש VMWARE עם WIN XP32BIT. בגלל שבויסטה אין לי ב ODBC דרייבר MDB של אקסס אני מנסה להגדיר את המערכת שב- VMWARE שתהיה השרת. קודם כל, יש דרך להתקין דרייבר של MDB ב ODBC של ויסטה? לא מצאתי איך... ואם לא , איך אני יכול להגדיר את הקישור שיהיה אפשר להתחבר לשרת APACHE שב- XP מהאינטרנט? ניסיתי לעשות BRIDGE אבל זה רק ניתק את האינטרנט לגמרי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-