רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
טוב היה לי נתב חוטי של sweex שהיה מחובר לשני מחשבים היה עושה המון ניתוקים אז החלפתי אותו ל netgear rp614 בפעם הראשונה זה עבד לי ונכנס לי לפאנל ניהול http://www.routerlogin.net/ אבל עכשיו שום דבר לא עובד!! גם הישן לא! הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה הוא לא מצליח לקבל כתובות מהמודם יותר דברים שניסיתי למחוק את הכרטיס רשת ממנהל התקנים ולהתקין מחדש ipconfig /renew לכבות תמחשב להדליק תמודם ואז את הנתב אני נואש כבר מלנסות עכשיו אני מחובר ישירות דרך המודם עם חייגן יש פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתקשה בחיבור מצלמת IP למחשב. מה צריך לעשות כדי לראות התמונה במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב יש לי עכשיו 2 מחשבים עם מודם אחד (כל פעם אנחנו מעבירים תמודם ממחשב למחשב) על איזה רוטר אתם ממליצים? עריכה: תקציב 300 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכלום , יש לי בעייה קטנה... יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי . 2 המחשבים בשיתוף אחד עם השני , כלומר אין לי בעייה של גישה בינהם לתיקיות (דרך שכנים ברשת) . הבעייה היא שיש לי מדפסת שמחוברת למחשב 1 עם כבל LPT (משם אני מדפיס) אך כשאני רוצה לגשת אליה להדפסה ממחשב 2 , אני לא יודע איך... עשיתי קליק ימני על המדפסת (במחשב 1 אליה היא מחוברת) -> שיתוף עם הרשאות והכל אבל עדיין לא מצליח לראות את המדפסת במחשב 2 . מישהו יודע מה הבעייה ? אולי הוספת פרוטוקול ..? ממה שראיתי יש לי לי רק פרוטוקול של TCP בשני המחשבים . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם של terayon, עכשיו במודם יש 2 יציאות אחת של usb ואחת של כבל רשת ויש לי שלושה מחשבים בבית שהייתי רוצה לחבר ביחד שלכולם יהיה חיבור לאינטרנט ושיהיה שיתוף בין כולם למדפסת.. כמו כן יש לי ראוטר בבית שלא מחובר לכלום ואני בכלל לא יודע איך מגדירים אותו... כ מי שרוצה עוד פםרטים ובאמת מוכן לעזור יבורך...
-
- 54 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן...השאלה בכותרת. לדוגמא הכרטיס הנ"ל : 3com 3C905CX עדיף על כרטיס רשת של ה-MOBO?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך HUB. (פרצתי את המודם Aztech ADSL 600E והוא משמש כנתב) קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו. במחשב הזה מהירות ההורדה Download speed צונחת תוך כדי עבודה מ40 KB לפחות מ 1KB . למה זה קורה??? איך אפשר לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .. עכשיו האם אפשר לעשות בינהן SWITCH או HUB בשביל שיהיה אינטרנט לשני מחשבים זה יתכן להיעשות ?????.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של אינטרנט זהב מודם אלקטל ספייד טאצ' הום עכשיו אני מתחבר לאינטרנט סבבה ואחרי כמה זמן לפעמיים 4 שעות לפעמים חצי שעה (זמן לא קבוע) המודם של אלקטל מתנתק מהאינטרנט ונורית הLINE TX מהבהבת ללא הפסקה עכשיו אם אני מנסה להתחבר שוב הוא רושם שהוא מנסה להתחבר ל 10.0.0.138 שזה הדבר הראשון שהחייגן עושה תמיד וישר עובר האלה אבל הפעם זה נשאר תקוע שם עד שאני מכבה פיזית את המודם ונסה לחייג שוב ואז זה עובד ככה כבר כמה ימים אין לי ווירוסים ולא שום דבר כזה מה עוד יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ה LINKSYS WRT54G שלי הפסיק אתמול להתחבר ל L2TP מסיבה לא ברורה. כנראה עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי לחיבור לכבלים בתקציב של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מתוצרת D LINK, דגם DI 524 הבעיות שלי איתו מאז ומתמיד- שהוא לא מכסה את כל הבית, מתוך 2 הקומות - רק את הקומה העליונה העסק נהיה יותר מעצבן, שאני יושב במטבח ורוצה לגלוש קצת, מידי פעם הוא מזהה את הרשת, אך עקב אות חלש הוא לא מצליח להתחבר לאחרונה - חיברתי עוד מחשב בסלון (HTPC), ורוב המידע לא מאוכסן שם, אלא במחשב אחר (בקומה העליונה) - שוב, לא מצליח להתחבר אני יודע שיש ראוטרים שאפשר לשרשר יחד, האם ניתן לשרשר את הדגם הזה? או לחילופין - אם קונים , אז לקנות אחד עם טווח כיסוי גדול יותר אשמח לשמוע דעתכם בעניין והמלצות לדגם מתקדם יותר, אם אתם חושבים לנכון..
-
- 11 תגובות
- 8.3k צפיות
-