עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …

2. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי בבית מחשב אחד המחובר ל ADSL, ורציתי לשאול האם ניתן לחבר על אותו קו מודם נוסף ? אם כן, היכן ואיזה סוג אני צריך לרכוש ? כמה מודם סביר צריך לעלות ? תודה

3. בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by braveman,

שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…

5. שלום , אני חדש פה ויש לי בעיה ... יש לי ראוטר בבית במחשב הראשי שמחלק את האינטרנט למספר מחשבים בבית ... כשאני מנסה להתחבר למירק לסרברים של QUAKENET זה מעיף אותי , לא נותן להתחבר connection faild retrying connection to server #1 עכשיו לפי מה שהבנתי הראוטר חוסם את הפורט של קוויקנט ורציתי לדעת איך לסדר את הבעיה הזאת ... תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  6. מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by jetman,

שלום חברה ,ה' יודע למה בזק שינו את הגרסה עצלו ,בכל מקרה לשאלה שלי למה אין אפשרות להתנתק דרך ההגדרות של נתב ? נגיד בסימנס הישן שהיה לי מקודם ,היה ניתן להתנתק וגם להחליף שם משתמש וסיסמה וכו' , בזה אין כלום, לאחר הגדרה ראשונית לאחר שהתקנתי והכנסתי פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה) בזה זה נגמר. ובעקרון אין עוד ניתן לקבל IP חדש מבלי לעשות לו ריסט ? חוץ מלעבוד דרך פרוקסי ?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by t d,

שלום יש לי בבית ראוטר linksys WRT54g , שאני סובל ממנו כבר כמה שנים וצריך להחליף אותו, ההורים שלי החליטו שהם רוצים ראוטר עם תמיכה מבזק (מה לעשות), מכיוון שכל פעם שהם מתקשרים לתמיכה אומרים להם שלא תומכים בראוטרים לא שלהם והם מתוסכלים, מה שמשאיר לי את הראוטרים הבאים: http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx יש לי בבית 2 לאפטופים שמתחברים אלחוטי, עוד PC שמתחבר אלחוטי וPC בודד מחובר קווי. המודם הוא eci - bfocus הספק הוא בזק בינלאומי אני לא ממש יודע איזה הכי סביר מבינהם, למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ לי מתוף הרשימה מה הכי כדאי? תודה!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by downlocker,

שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד... אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by oplemen,

אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  13. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by i022052,

שלום, אני מעוניין לרכוש קוד על מנת להקים אתר בתחום הרשתות החברתיות. מי יוכל להפנות אותי לגורמים המתאימים שיכולים למכור לי דבר כזה וכמה זה עשוי לעלות לי?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  16. כן, זה נשמע מגוחך אבל אני לא מצליח להיכנס להגדרות [ דרך הדפדפן]. בדר"כ זה אמור להיות 192.168.0.1 או 192.168.1.1 אבל משום-מה זה לא עובד. יש לי WIN98SE אם זה משנה. נסיתי לבדוק כמה כתובות דרך ipconfig , ipconfig /all ו winipcfg ובאף מקום אין כתובות שעובדת (או שלא שמתי לב :-\). כייון שכולם כאן חביבים ועליזים , אשמח אם מישהו יעזור לקשישא נוב לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  17. Started by benyben,

האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מתחבר ל-סלקום TV. מכיוון שהם על תשתית של בזק, ויש כמה שקעים של בזק בבית, אני מניח שיהיה קל לחבר כמה ממירים בחדרים שונים. האם אני יכול, מכל ממיר, להוציא אינטרנט קווי או שרק מהממיר הראשי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by genia,

אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  22. אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by Tal14,

שלום יש לי 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר PowerNet Par720 לפני הראוטר שהיה לי מחשב אחד אז לא היו לאגים בCS 1.6 עכשיו יש לי לאגים(פינג קופץ מידי פעם..,לא לאגים קבועים)כשהמחשב השני פתוח יש לי 1.5MB ואני מחובר לנטוויז'ן (התשתית של בזק) הבעיה היא לא פורטים כי ניסיתי במצב MDZ וזה אותו דבר מה אפשר לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, יש לי את המודם הזה כבר דיי הרבה זמן ואף פעם לא הצלחתי לפתוח לו פורטים!זה כאילו אשכרה מישהו בכוונה עושה כדי שלא נצליח לפתוח לו פורטים האם מישהו יודע לפתוח לו פורטים? או איזה מדריך ? (חיפשתי ולא מצאתי כלום ! ) או שבכלל כדאי לבקש מבזק שיחליפו לי את המודם הזה למשהו אחר? תודה רבה :]

• 5 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים