עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by Sango,

יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by braveman,

שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…

4. שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Nati Kufra,

אני מחובר לסיבים 1000/100 הפורט בנתב מראה על 1000 בתצוגת הראוטר בממשק בפועל מקבל 100 העלאה ו 150 הורדה האם יש פרמטרים בנתב לפתרון

6. פירמטתי מחשב לWINXP SP3 ועכשיו אני מנסה להתקין אינטרנט אבל לא מצליח.. יש לי מודם של בזק+ ראוטר של לבל1 המודם מחובר לנטב והנטב מחובר לשני מחשבים.. מחשב1 ומחשב2 שבו אני רוצה להתקין את האינטרנט הבעיה היא שבמחשב אין Local Area Connection בתיקיה של ה- Network Connections ויש לי כרטיס רשת מותקן והכל וגם זה עבד פעם.. בקיצור איך אני יוצר את הLOCAL הזה כדי שאני יוכל להתקין את הנטב? עוד דבר, שאני מנסה להתקין את הנטב בלי הLOCAL זה רושם לי כאילו אין לי חיבור בין המחשב לנטב כאילו זה לא מחובר או משהו וזה כן מחובר. בדוק. מקווה שמישהו יצליח לעזור..

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  7. שלום מאז שאני עברתי לאינטרנט 5 מגה כל פעם שאני מפעיל הורדה בביטכומט אז פתאום האינטרנט אצלי קורס ואני צריך לחכות איזה 2 דקות עד שהוא חוזר לעצמו(וזה רק בביטכומט קורה). אמממ מה לעשות כי לפי מה ששמעתי גם UTORRENT טוב ואין בו את בעיית הניתוקים אבל שאני מוריד איתו הוא ממש איטי (5-15KB) והביטכומט הוא על 60-90ק"ב אז ככה שאני לא מתפשר על המהירות. ויש לי ראוטר Edimex 6524n ונתב גם כן שלהם (שהוא בן 6 בערך). אשמח אם יש פתרון כדי להפסיק את בעיות הניתוקים האלו.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. האימייל שלי הוא בשימוש אצל 3 משתמשים (XP). כשמתקבלת הודעה, רק הראשון שפותח את האימייל מקבל אותה וכשעוברים למשתמש אחר היא לא מופיעה. איך אני יכול לגרום להודעות הנכנסות להגיע לכל המשתמשים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by druide,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לSwitch יש אפשרות שיהיה אפשר לחייג (במידה והמודם לא מוחבר) לאינטרנט דרך הSwitch, ולא אני לא מעוניין שהמודם יהיה ראוטר

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by benyben,

האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by lael,

מבחינת הכל פינגים הורדות טוררנט שירות..? חשבתי על בזק נזק

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by noodle,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת DWA-140 התקנתי את הדרייברים ובחלון ההתחברות אני רואה את הרשת שלי, שאני לוחץ connect אני מקיש את הסיסמה ואז OK ולא קורה כלום, גם שאני לוחץ activate לא קורה כלום מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by onovitzk,

היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.

25. אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.