עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by KF,

שלום היום נכנסתי לאינטרנט.... וכמעט לכל אתר שאני נכנס מופיעה לי ההודעה למעלה.... השאלה שלי האם להתקין אותה או לא ? (אני לא רואה את כל הבאנרים) האם זה קרה בכלל שהחלפתי מסך היום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by asaf-g,

שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by omrij,

יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by MasterOr,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי שירות של WAP שנותנים בחינם... אני צריך שרת כזה כדי להעלות אליו קיבצי JAVA ולהוריד לפלאפון..

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Overkiller,

שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by urinka,

שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. קודם כל אני אבקש סליחה אם הנושא הזה כבר הועלה כמה פעמים, כי עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. רציתי להגדיר את ההתחברות שלי ככה שהיא תתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה. אז הבנתי שיש אפשרות במודם הזה להפוך אותו לראוטר ואז להכניס פרטים והראוטר יעשה את העבודה... בקיצור, ניסיתי כל מיני שיטות שראיתי באינטרנט והסתבכתי עם כולן... המדריך תצורה של המודם הזה באתר NetCheif ממש עשה לי כאב ראש ולא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה ממני. אם יש למישהו מדריך מפורט ומובן בעברית, אני אשמח... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. Started by sapartil,

אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא משנה אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb העיקר שיקלוט מהכי רחוק שאפשר מיהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ? (אם אפשר לקבל דגם ספציפי )

14. Started by Dark Tetris,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. Started by tamir6066,

הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  21. שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by itamar33,

הייתכן הדבר? השאלה נתעוררה בעקבות המקרה הבא: עד לפני חודש היו בביתי 2 מחשבים ששיתפו פעולה בצורה נהדרת בעזרת כבל שחשבתי אותו לנוצרי טוב. כואב והמום בעקבות מותה הפתאומי של אימו, הפסיק אחד המחשבים לתפקד. מחשב אחר הובא במקומו. כשניסתי לחבר בין המחשב החדש עם זה הישן, קרה דבר מצער. המחשבים לא הסכימו לדבר אחד עם השני, משל היה זה הישן מסרב לקבל מחליף לחברו שאבד. לא הועילו כל תחנוני, שני המחשבים הכריזו בעיקשות: "כבל רשת מנותק"! חקירה מעמיקה העלתה העלתה, שאותו כבל שחשבתי לנושא צלב, היה נזיר בודהיסטי ישר ותמים. הבאתי עמי כומר מכנסיית הכבלים שהשכין מיד שלום ואחווה בין שני המחשבים. תרגום: (כבל נוצרי=מוצלב, מותה של אימו=הלך הלוח אם, נזיר בודהיסטי=כבל ישיר) איך יכול להיות שהחיבור עבד עם…

23. Started by סומך,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. אם יש בכלל חבילת גיימרים ל 012 - במה היא עוזרת? פינגים לא יקפצו לי פתאום ל 200? פחות לאגים? מה...? אגב, תוספת תשלום? יש לי 5 מגה הורדה, 512 קילו העלאה, אז אני אצטרך להוסיף כסף בנוסף למה שאני משלם? תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..

דיונים חדשים בפורומים