רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם! 1. אני מחפש אחר כרטיס רשת אלחוטי PCI בשביל אחי למחשב נייח הכרטיס צריך לעבוד עם נתב לינקסיס WRT54GL וההגנות שלו (ד"א לנתב מותקנות אנטנות של 7dbi של לינקסיס HGA7T) הוא מוכן להשקיע 100 שקל איזה מבין הכרטיסים האלה עדיפים מנעה מחשבים? Edimax EW-7128g http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1808 Edimax EW-7326lg http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4385 D-LINK DWA-510 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3087 להערכתי המחשב שלו ממוקם כ 10-15 מטר מהראוטר ומפרידה תיקרה בניהם, בכל מקרה הקליטה לא צריכה להיות 100% _____________________________________________________________________________ 2. עכשיו המחשב שלי מחובר ע"י כבל רשת ל…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני צריך ראוטר חזק לגיימרים וחשוב מאוד שלא יהיו פינגים וניתוקים וכל מיני בעיות מומלץ שיהיה קל בהגדרות כי אני לא מבין בראוטרים אבל אני יודע שצריך לפתוח פורטים ועוד דברים
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
-
ברשותי ראוטר TREDNET מדגם TEW-431BRP החיבור הוא בחייגן לכבלים, ספק בזק בינלאומי. בצעתי את כל ההגדרות לפי הצורך, כל הכתובות נכונות, אפילו נעשה עדכון קושחה. ניסיתי להגיד גם בפרוטוקול PPTP וגם L2TP אבל הוא לא מצליח להתחבר.. עוד נקודה, כשמגדירים בראוטר את כתובת הserver ip address, עושה רושם שהוא לא שומר אותה. זה מה שקיוויתי שעדכון הקושחה יפתור.. אבל לא. אם זה עוזר, המודם הוא TERAYON TJ 711X תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערב טוב! אז ככה, היום התחילה לי בעיה מוזרה שכל כמה זמן המודם שלי (THOMSON) מאתחל את עצמו. משום מה יש לי תחושה שזה קורה שיש ניצול גדול של רוחב הפס (הורדות וכדו'). זה קרה לי כבר פעמיים היום כשהתוכנה uTorrent פתוחה, המודם מתאתחל אך לא מצליח להסתנכרן וכשאני סוגר את התוכנה המודם מצליח להסתנכרן והכל חוזר לקדמותו. יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר. איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-