רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האימייל שלי הוא בשימוש אצל 3 משתמשים (XP). כשמתקבלת הודעה, רק הראשון שפותח את האימייל מקבל אותה וכשעוברים למשתמש אחר היא לא מופיעה. איך אני יכול לגרום להודעות הנכנסות להגיע לכל המשתמשים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני בתשתית של הוט וספקית הוטנט, גולש ב-100 מגה. בהתחלה ראיתי ראוטר TP-Link Archer VR-400 ואחר כך ראוטר Xiaomi Mi 4A מישהו יודע איזה יותר טוב? יש למישהו Xiaomi? אודה אם תשתפו חוויה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להתחבר לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי וחוטי בו זמנית. כלומר הלפטופ מתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי וגם מחובר דרך הכרטיס רשת החוטי למחשב אחר שבו יש אינטרנט. באופן תיאורטי זה אפשרי. השאלה אם יש ניצול של מלוא הרוחב פס (חוטי + אלחוטי) האם צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה..? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הראוטר עם המערכת הזאת...ואני רוצה לעשות מיפוי פורטים בשביל להריץ שרתי משחקי רשת וFTP וכו. עכשיו נכנסתי לראוטר הלכתי לvirtual server הגדרתי תא פורטים המתאימים ועדיין לא עובד..אני מניח שעשיתי טעות מסוימת..צריך עזרה מהר כי זה דחוף..מי שממש יכול לעזור לפנות לאיסיקיו.. איסיקו: 663515 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר 4G וראיתי 2 ראוטרים ואני מתלבט בינהם : 1. TPLINK TL-MR6400 2. BOON VOLTE 4G LTE כולל יציאות לטלפון קווי שעובד דרך הסים סלולאר RJ11 3. ויש אופציה הכי זולה USB ROUTER 4G עולה מאוד זול 140 שקל השאלה אם הסטיק מתחמם / איכות הקליטה וכו' ECO-150 4G WIFI תמיד עדיף לקחת ראוטר רגיל מאשר סטיק USB ?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר ושני מחשבים וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט כך שלא תהיה תלות בין המחשבים בחיבור לאינטרנט. הבנתי שאני צריך לקנות switch כדי לחבר בצורה זו ורציתי לדעת האם Edimax 3108 הוא switch שיעמוד בעומס ולא יגרום לניתוקים וכדומה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כוונתי היא שהמחשב "יזדהה" באתרים בארץ כמחשב שמקושר דרך רשת מחו"ל , לדוגמא ארצות הברית. לדוגמא, עכשיו סקייפ מרשים התקשרות לארצות הברית מתוך ארצות הברית בלבד, האם אני יכול מישראל להתקשר ושהמחשבים יזהו אותי כגולש מישראל, וכך אוכל להתקשר למספרים בארצות הברית ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם נתב אלחוטי של בזק ASUS AM 604g. אין לי כרטיס אלחוטי במחשב . אני מעוניין לשים את המחשב במבנה בחצר, אשר מרוחק מהמודם הנ"ל שנמצא בתוך הבית מרחק של כ40 מטר. מה צריך לרכוש בכדי שתהיה קליטה ממרחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החברה הזאת מיצרת תמיד את כל הכבלים של המחשב (מדפסת,USB,מיקרופונים,ועוד...) ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי לכולם. התקנתי רשת מחשבים שאחד מהם הוא XP ואליו מתחבר האינטרנט ב ADSL דרך מודם פנימי. דרך HUB ב 10BASET מתחבר אליו מחשב עם WIN98. במחשב ה XP הכל עובד תקין. הבעיה היא במחשב ה 98. הרשת עובדת, כולל אינטרנט ICQ ושיתוף משאבים. הבעיה היא למשל באי סי קיו כאשר רוצים להעביר קובץ, הוא לא מצליח לבצע גישה ישירה. גם תוכנת ה BUDDYPHONE לא מצליחה לבצע תיקשור למחשב ה 98. תגידו לי, כמובן, כי הרי אין למחשב זה כתובת IP, שהרי מוקצת רק כתובת IP למחשב ה XP. אולם, ה XP כאשר הוא משמש כסרבר, הוא מדמה את עצמו ומשתף את אותה כתובת, כאילו הריצו את הכל ממנו. ככה למשל הוא גם מראה דפי האינטרנט וככה הוא מאפשר להריץ ICQ. איך בכל זאת ניתן להעביר קבצים ב ICQ ולהפעיל BUDDYPHONE בלי לקנות עוד כתובת ?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פירוולים ממש חוצפנים, חוסמים אתרים מסויימים בכלל בלי לשאול אותך. מילא אם היה אפשר לשלוט בזה, אבל אי אפשר! המלצה לפירוול נורמלי. בפירוולים שציינתי חלק מהאתרים לא עולים בשיתוף אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הכול התחיל לפני שבוע.... אני לא יכול להתחבר לשרתים של אינטרנט זהב, לא יודע למה, אני פשוט מקבל Time Out Request לדוגמה, זה Tracert של הFTP אני רוצה להתחבר. זה רק קורה עם אינטרנט זהב.... בדקתי במחשב השני, יש לי שם 013 ADSL ואין בעיות. קיצר... משהו לא בסדר עם כבלים 5 מגה של 012 ?? תודה :<
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-