רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מנסה להשתמש ב-VNC כדי להשתלט על מחשב אחר (לצורכי תמיכה). משום מה, אני לא מצליח להתחבר עם ה-VIEWER. יש משהו שצריך לעשות בהגדרות הfirewall של אחד המחשבים? או בהגדרות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה קצת מוזרה,היום הדלקתי את המחשב הפעלתי את האימיול ופתאום אני רואה שהוא לא מתחבר לשום דבר לא לשרתים ולא לKAD,התחלתי לבדוק את כל מה שמסביב,אולי הNETLIMITER גרם לבעיה,אולי זה משהו בפיירוול.לא מצאתי כלום. כאשר התחלתי לשחק באופציות של האימיול עצמו ושינוי הפורטים לחצית על הכפתור של TEST PORTS.הדבר פתח דף אינטרנט חדש שהוביל אותי לעמוד הבאבתמונה) מה יכולה להיות הבעיה? אני רוצה לציין שאני משתמש בMORPHXT 7.6. eMule v0.46c[MorphXT v7.6[ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים אחד עם SP2 והשני עם הSP1 אני רוצה לעשות שהראשי יהיה ההוא עם SP2 והלקוח SP1 העם אני צריך לעשות בדיוק כמו שרשום במדריך או שאני צריך לשנות משהו? כי אמרו לי שקשה לעשות רשת ב SP2 השמח לקבל עזרה.. (אני משתמש באינטרנט עם מודם יו אס בי והכרטיס רשת במחשב הראשי הוא מובנה)
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אחד המחובר ל ADSL, ורציתי לשאול האם ניתן לחבר על אותו קו מודם נוסף ? אם כן, היכן ואיזה סוג אני צריך לרכוש ? כמה מודם סביר צריך לעלות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית בבית עם שתי קומות, ועכשיו התלבטות היא אם להשקיע ולקנות אנטנות עם טווח גדול יותר לראוטר ולמחשבים או פשוט להוסיף תחנה שתחזק את האות , מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לאחרונה את בעית ה connection interrupted, קראתי את האשכול כאן בעבר עם הבעיה של בזק בין לאומי (שהיא גם הספקית שלי) והבעיה הנוכחית. ההבדל הוא שאין לי את שירות ההגנה סיפטינט ובחיים לא היה לי אך לאחרונה זה התחיל לצוץ בשני הדפדפנים IE+FF. יש לי ראוטר של לינקסיס עם DD-WRT ומודם RTA 1320A, חיברתי ישירות למודם אותו הדבר, שמתי DNS ידנית, פינגים, טרייסים, ביטול אנטי וירוס + פיירואל, איפוס דפדפנים אפילו פירמוט וזה עדיין לא נפתר, בבזק בין לאומי לא פותרים את העניין הם "שינו לי ניתוב" - זה מצחיק כי זה מה שהייתי אומר פעם ללקוחות שלי (לא נרחיב יותר מדי ). בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות המצב מאוד מוזר, רציתי לשאול אם למשהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לWINXP SP3 ועכשיו אני מנסה להתקין אינטרנט אבל לא מצליח.. יש לי מודם של בזק+ ראוטר של לבל1 המודם מחובר לנטב והנטב מחובר לשני מחשבים.. מחשב1 ומחשב2 שבו אני רוצה להתקין את האינטרנט הבעיה היא שבמחשב אין Local Area Connection בתיקיה של ה- Network Connections ויש לי כרטיס רשת מותקן והכל וגם זה עבד פעם.. בקיצור איך אני יוצר את הLOCAL הזה כדי שאני יוכל להתקין את הנטב? עוד דבר, שאני מנסה להתקין את הנטב בלי הLOCAL זה רושם לי כאילו אין לי חיבור בין המחשב לנטב כאילו זה לא מחובר או משהו וזה כן מחובר. בדוק. מקווה שמישהו יצליח לעזור..
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים דרך ראוטר. המחשב השני מחובר באל-חוטי, כרטיס רשת כזה USB. היום איכשהו פתאום האייפי בין שני המחשבים התחלף לי! במקום שהמחשב הראשי יהיה 10.0.0.1, המחשב הלא ראשי נהיה האיי פי הזה,והראשי הפך להיות 10.0.0.2 ..... מה אני יכול לעשות בשביל שזה לא ישתנה? זה גם דופק לי את הכונן רשת כל פעם אני אצטרך להגדיר מחדש...
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת קיימת שכל המחשבים מחוברים ב hub, ולhub מחובר print server, המחשב של אבא שלי עד אתמול היה ברשת ויכל להדפיס ולראות את המדפסות,אך אולם לאחר שפרמטתי לו את המחשב איני מצליח להוסיף/למצוא את המדפסות.אני לא יודע איך להיכנס לhub (אם זה משפט הגיוני בכלל). אני רואה את שאר האנשים שברשת אך לא את המדפסות.אם זה יעזור אני יעלה תמונות של הhub ,של הprint server ושל המדפסות. בתודה גדולה. עידו הורוויץ
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, אני עובד הרבה עם רשתות אד-הוק. יש לי מחשב אחד בבית שמחובר לאינטרנט, ויש לו כרטיס רשת אלחוטי שמשמש כאקסס פוינט. כאשר אני רוצה לחבר את הנייד/סמארטפון/מדיה סנטר לאינטרנט - אני מחבר אותם לרשת. ב-Win7 יש בעיה - אני לא יודע איך להגדיר שהרשת הזו תהיה דיפולטית, ושהמחשבים יתחברו אליה כאשר היא זמינה. בנוסף, לא מצליח לעשות "שמור סיסמא" לרשתות אד-הוק. יש פתורונות לבעיות המעצבנות האלו? דרך לעקוף את זה ולהציג כאילו זו רשת שהיא לא אד-הוק? אולי להשתמש בתוכנת צד 3?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כן, זה נשמע מגוחך אבל אני לא מצליח להיכנס להגדרות [ דרך הדפדפן]. בדר"כ זה אמור להיות 192.168.0.1 או 192.168.1.1 אבל משום-מה זה לא עובד. יש לי WIN98SE אם זה משנה. נסיתי לבדוק כמה כתובות דרך ipconfig , ipconfig /all ו winipcfg ובאף מקום אין כתובות שעובדת (או שלא שמתי לב :-\). כייון שכולם כאן חביבים ועליזים , אשמח אם מישהו יעזור לקשישא נוב לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-