עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by talf,

שלום רב, מבקש את עזרתכם הדחופה. יש לי ראוטר LINKSYS WIRELESS G-2.4GHZ שממוקם אצלי בסלון אליו מחוב המחשב נייד באלחוטי, אייפון ואייפד באלחוטי גם. בכתובת: default gateway: 192.168.1.2 subnet mask: 255.255.255.0 Ipv4 adress: 192.168.1.105 ובחדר הסמוך הנמצא 30 מטר מהסלון יש לי EDIMAX AP EW-7416APn, והוא קולט את האות מהראוטר LINKSYS שבסלון ה AP מוגדר בכתובת: ip adress: 192.168.1.105 subnet mask:255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.2 ככה אני מגדיר אותו בד"כ וה AP עובד. הבעיה היא שהוא עובד למשך יום אחד ומתנתק, אני מגיע למצב שכל פעם אני צריך להגדיר אותו מחדש אני רוצה למצוא פיתרון קבוע לכך שלא יתנתק כל הזמן. תודה מראש על העזרה טל

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  2. אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  4. אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  7. אני משדרג ל-10 מגה בבזק וזה המודם שהם מתכוונים לתת לי ויש לי כבר נתב של אדימקס. אז רציתי לדעת האם יש בעיות ידועות כלשהן או שזה בסדר ובנוסף אם אתם יודעים אולי אם ה10 מגה האלו עובדים טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק ויש לי מודם כבלים שמחובר לכרטיס רשת במחשב. אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? הגדרות וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  9. אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by asdasdasd,

אחרי צעקות רבות על תבל דיגיטל ועל 012 לא ניפטרה בעייתי!! (בגלל זה אני כאן) אז ככה : החבילה שלי : 750KB 012 TEVEL מהחודש האחרון כל הזמן הפינגים שלי במשחקי רשת 250 ומעלה !! בשרתים בארץ..(תמיד היה 40-70) מה זה יכול להיות לעזזל!? אני כבר שנים משחק סופי שבוע בשרתיי אנריל בארץ והפינג תמיד היה 50 וגם ביררתי עם לרוחות שונים שגם ב012 תבל מה שהראה לי שהבעיה ספציפית אצלי 012...תבל...לא יודעים מה הבעיה ואין לי שום פייר וואל שום תוכנה ברקע שום כלום! (מחשב חדש הרדיסק חדש) אשמח לתשובה במהרה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. יש לי מודם THOMSON של הוט , עם אני מחבר אותו עם USB למחשב יש לי גלישה חלקה ומהירה עם אני מחבר אותו עם כבל לכרטיס רשת אין לי כמעט רשת היא איטית מאד (פחות מ-KB1 לשניה) ואתרים כמעט לא עולים . זה נבדק על 2 מחשבים שונים עם אותה תוצאה . יש למישהו רעיון ???

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  13. יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  14. התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by XpHunTeR1,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים. אחד בקומה א', שני בקומה ב'. לכן זה צריך להיות מן הסתם רשת-אלחוטית. אני צריך רשת רק בשביל אינטרנט בשני המחשבים..שיהיה איכותי - שהאינטרנט לא יתקע או לא יודע מה עוד יכול להיות... העברת קבצים וכו' לא מעניין אותי...אני צריך רק אינטרנט. מה אני צריך לקנות? ועל מה אתם ממליצים? חשבתי על אלו (תסתכלו בקטגוריה של הרשת) מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? ואני גם צריך שיהיה משהו שאפשר להתקין לבד בלי טכנאי. תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by t d,

שלום יש לי בבית ראוטר linksys WRT54g , שאני סובל ממנו כבר כמה שנים וצריך להחליף אותו, ההורים שלי החליטו שהם רוצים ראוטר עם תמיכה מבזק (מה לעשות), מכיוון שכל פעם שהם מתקשרים לתמיכה אומרים להם שלא תומכים בראוטרים לא שלהם והם מתוסכלים, מה שמשאיר לי את הראוטרים הבאים: http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx יש לי בבית 2 לאפטופים שמתחברים אלחוטי, עוד PC שמתחבר אלחוטי וPC בודד מחובר קווי. המודם הוא eci - bfocus הספק הוא בזק בינלאומי אני לא ממש יודע איזה הכי סביר מבינהם, למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ לי מתוף הרשימה מה הכי כדאי? תודה!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by mrraz,

לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. אני מחפש לשימוש משרדי (מספר מחשבים קטן) נתב אלחוטי עם אבטחה גבוהה, מהירות 108, אבטחת סיסמה, הצפנה ומק-אדרס. נא לציין גם מרחקים שניתן להשתמש מהנתב. תודה מראש על כל העזרה או עצה. תומר

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  19. שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  21. שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  22. אני צריך האב האלחוטי טוב שלא יתנתק או יהיה הפרעות ברשת. אני גם צריך שהוא יהיה לאינטרנט וגם העברת קבצים בין המחשבים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by ktulu,

שלום, יש לי בבית אינטרנט סיבים של פרנטר 1000. רכשתי את מגדיל הטווח של d-link דגם 1620. https://www.dlink.com/en/products/dap-1620-ac1300-wi-fi-range-extender חיברתי את מגדיל הטווח באופן קווי וביצעתי הגדרות דרך d-link הרשת האלחוטית אצלי מתקבלת עכשיו בסביבת הראוטר של פרטנר ומגיעה למהירויות של 500-600 אבל הרשת של מגדיל הטווח לא עוברת את ה 100. מגיעה ל 80-90. לפי מה שאני יודע מגדיל הטווח תמוך במהירויות של 1000. מה אני מפספס? נעזרתי בסרטונים ביוטויוב כדי להגדיר.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by lior1243,

היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים