עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dannygnh,

כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Nahum2,

מה צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שלי בתור שרת? כלומר שאני אוכל להתחבר אליו דרך ה IP שלו. לשים איזה דף HTML נחמד בשער. להתחבר ל OUTLOOK שלי להוריד\להעלות קבצים ישירות למחשב שלי.. נו אתם יודעים... ובלי אני חוזר בלי לעבור ללינוקס.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית עכשיו קורה שאני לפעמים מעביר איזה סרט או משהו ממחשב למחשב ואז פתאום באמצע ההעברה התקשורת נפגעת וההעברה נפסקת וצריך לעשות הכל מחדש (שזה די באסה כשזה קורה בקבצים מעל 2 ג'יגה ) אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה כמו כל מיני מאיצי הורדות שמורידים לך מHTTP ככה שאתה יכול להפסיק את ההורדה באמצע או עם יש הפסקת חשמל אתה פשוט מפעיל תתוכנה שוב ואז ההורדה ממשיכה מאיפה שהיא הפסיקה . תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. אני כרגע בחבילה של 15 מגה עם מודם ADSL2 Wireless, אני צריך המלצות למודם טוב, זול וזמין שיתאים לחבילה של 100 מגה בתשתית בזק, שאפשר להתחבר אליו גם מרחוק בעזרת כרטיס רשת אלחוטי. חשוב לי שהמודם ייתן חיבור יציב ומהיר בחיבור חוטי. התדר האלחוטי לא כלכך חשוב לי אבל רצוי שיעבוד בצורה תקינה לפחות. עריכה: אין הרבה אופציות אני כנראה אלך על TP-Link TD-W9970

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Shlompy,

האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..

8. ברשותי כעת חיבור לאינטרנט דרך ADSL. ברצוני להוסיף קו ואינטרנט של הוט (בנוסף ל-ADSL). האם מישהו יודע אם אני אוכל להתחבר לאינטרנט משני החיבורים דרך הספק שלי, או שאני אצטרך לבחור או חיבור רק דרך ADSL או רק דרך הכבלים (במצב זה צריך בעצם, לפתוח 2 חשבונות אצל הספק) תודה

9. חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש

10. Started by Cheif,

http://www.netcheif.com/blog/?p=604

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …

12. שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. יש ברשותי נתב ונקודת גישה, שני מחשבים עם ווינדוס 7 על הרשת הזו פתאום מזהים לי אותה כציבורית (בלי אפשרות לשנות) ואינם נותנים לי גישה לרשת. נקודת הגישה היא של חברת נטגיר מדגם WN2000RPT והמודם/ראוטר גם כן של בזק, נטגיר DGN2200

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by ItachiSan,

אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by roi777,

שלום! יש לי היום 2.5 מגה ב 013 והוט. אני רוצה לשדרג ל 5 מגה. שמתי לב שעד היום לא קיבלתי תמיד את המהירות ששילמתי עליה ואני מניח שאצל כל הספקיות המצב דומה. השאלה היא האם יש לכם המלצה לספק פחות גרוע מכולם, או שכולם פחות או יותר אותו דבר? ‏ תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  19. Started by Sango,

ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. אני רוצה לחבר רשת קווית בבית אני מחפש לדעת את הסדר של צבעי הגידים שמתחברים בפלאג וגם הצד השני בשקע, הבנתי שאפשר לחבר גם 4 גידים וגם שמונה,בעיקרון זה לא משנה לי העיקר שיעבוד,אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. אני יודע שכבר הרבה שאלו את זה פה לפניי אבל לי יש בעיה מוזרה שלא הצלחתי לעלות עליה לא בעזרת כל התרדים הישנים וגם לא בעזרת בזק שהיו איתי על הקו.. ככה יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 אולטימט , וראוטר 2WIRE מהישנים, עשיתי פירמוט למחשב שמתי תווינדוס החדש הורדתי את האימיול הרגיל 0.50 החדש ואני פשוט לא מצליח להיות במצב רגיל ,אני כל הזמן בLOWID . ביטלתי את החומת אש של הווינדוס , נכנסתי לראוטר ושמתי אותו על מצב שכל הפורטים יהיו פתוחים בלי הגבלה . ועדיין כלום לא עוזר , שמתי איפי סטטי רשמתי את הפורטים באימיול ולא עוזר כאילו משהו חוסם אותו . יש אולי עוד איזה שהיא פיירוול במחשב שאני לא יודע עליו? (לא התקנתי עליו כלום המחשב ריק לגמרי ,והפייר וול של הווינדוס כיביתי אותו).. ממש מציק הדבר הז…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by shil_o,

השתמשתי עם התוכנה LOG ME IN כדי ליצור קישור להורדת קובץ ממחשב ולמרות שמהירות העלאה אצלי בבית היא 600KB זה הוריד על 100KB מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה הוא שככה זה אמור להיות

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  24. אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?

דיונים חדשים בפורומים