עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ekmo,

שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  4. קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. הי, אני מחובר עם ראוטר 3COM לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר יש הפסקת חשמל לדוגמא אז הגדרות מתאפסות ולא נשמר ההגדרות שעשיתי. אני צריך מחדש להכניס את ההגדרות שלי כל פעם שזה קורה. אני משתמש בחיבור dynamically דרך HOT.... אחרי שאני עשה את ההגדרות אני לוחץ על SAVE ו REBOOT ועדיין זה לא עוזר... מה אני מפספס פה ? אני חושב שפעם זה היה שומר את ההגדרות...

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by nadavk14,

אהלן יש לי את הראוטר של tplink c7 v4. עדכנתי קושחה של dd-wrt ואחרי העדכון אני לא מצליח להכנס לעמוד של הראוטר. עדכנתי באופן ידני את כתובות ip וזה עדיין לא עוזר. הצעות ?

7. Started by shahar75,

עפ"י המלצות כאן בפורום, רכשתי את הראוטר הזה. הבעיה היא שכשאני מוריד קבצים עם uTorrent, הוא מגיב לאט מאוד בהתחברות ל-UI שלו וממש לא ניתן להתחבר ברשת האלחוטית. כשאני סוגר את התכנה, המצב חוזר לקדמותו. גרסת החומרה שלי היא העדכנית ביותר. בנוסף, אני לא מצליח למצוא אפשרות ל-QOS על מנת לתת תיעדוף למחשבים ולא ל-uTorrent. האפשרות היחידה שמצאתי היא להגביל באופן חד ערכי את רוחב הפס ולא בצורת תיעדוף. רכשתי את הראוטר רק מאחר והבנתי שהוא יוכל לעמוד במטלות הנ"ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avishai1b,

יש לי בעיה באינטרנט... התקנתי מודם חדש של בזק (הוט כבלים) ואני רואה ש ה'local area connection' לא מצליח לקבל כתובת איפי חדשה... זה רושם 'קישורית מוגבל או חסרה'... אם למישהו יש מושג מה אני עושה פה שיעזוורררר לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomz,

שלום שלום, אני משתמש בפיירואלל SYGATE PRO החדש, (אני מניח שהוא חדש אם הורדתי אותו היום) אני מנסה להפעיל על המחשב שלי שרת SHOUTCAST, סתם בשביל להשמיע לחבר פה ושם שיר, עכשיו בתוך המחשב אני יכול להיכנס לאתר של השאוט קאסט רק דרך http://localhost:8000 וזה נכנס וסבבה, אבל אם מישהו חיצוני או אפילו אני פשוט דרך האייפי ולא דרך הלוקאלהוסט מנסה להיכנס, אין הוא לא נותן, עכשיו נתתי לתוכנה של הווינאמפ והתוכנה של השאוטקאסט ALLOW לחיבורים, ובלוג אני רואה 09/08/2004 03:09:14 Allowed 10 Outgoing TCP 82.166.***.*** 8000 10.0.0.43 3871 C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Normal 1 09/08/2004 03:10:14 09/08/2004 03:10:14 Ask all running apps יעני את זה הוא מאשר אבל מה אני רואה ש…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nesa,

שלום אתמול ניסיתי לעשות רשת ics בין שני מחשבים לפי המדריך שיש פה ולא כל כך הלך אז בסוף הפעלתי את הוויזארד של ווינדוס והצלחתי לשתף אינטרנט. עכשיו במחשב השרת עם שני הכרטיסי רשת הכל טוב סבבה יש אינטרנט והכל אבל במחשב הלקוח כל פעם שאני ניכנס לאתרים קופצת לי ההודעה ששואלת אם אני רוצה להיתחבר או לעבוד אוף ליין אבל בעקרון יש אינטרנט אני יכול לקרוא אימייל ואני יכול להיתחבר לכל מיני משחקים ברשת. ועוד בעיה היא השיתוף קבצים אני פשוט לא מצליח לראות את הקבצים של המחשב השני קראתי כל מיני מדריכים ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול התקנתי בבית אינטרנט 100mb (הוט+נטווזי'ן) . אחרי הרבה טרטורים שעבירו אותי מנציג לנציג מאחד לשני עם מהירות נמוכה , אני מקבל מהירות טובה במחשב שמחובר בכבל רשת, אך במחשב הנייד בקרבת הראוטר המהירות בקושי 50mb. האם זה אמור להיות ככה ? או שיש בעיה ? ברור שעם כבל רשמת זה הרבה יותר מהיר, אבל באלחוטי המהירות אמורה להיות נמוכה בחצי? לפני זה שהיה לי 12mb עם ראוטר של tplink הנייד והנייח היו באותה המהירות.... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eli_kats,

אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by yaniv83,

שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Las@Vegas,

אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by chuny,

שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by hackermeir,

קודם כל שאני פותח את הפורטים של האימיול אז הוא אף פעם לא שומר אותם למרות שאני לוחץ שישמור. ואני רוצה לפתוח את טווח הפורטים 2000-3000 ואני לא יודע איך לעשות את זה (אני לא יודע מה לכתוב ב- port map) יש גם תמונה ויש לי גם בזמן האחרון בעיה - הוא כותב את זה: ERROR: cannot change a rule in use למרות שהוא לא בשימוש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by tomz,

יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל שעשיתי אותו פרו יש לי גם האב כרגע זה המודם מחובר למחשב שלי ועוד כרטיס רשת במחשב שלי מחובר לאח שלי אני יכול גם לעשות את זה דרך ההאב, מודם להאב, אני להאב ואח שלי להאב השאלה היא כזאת יש אפשרות שיהיה הגבלת מהירות לכל יוזר במחשב משתנה נגיד אני לא בבית ואח שלי בקאזזה שלו הכל ילך אליו אבל נגיד הוא לא בבית ואני כן ואני יוריד הכל אלי ואם שנינו אז יתחלק לפי הצורך בקיצור תוכנה שמשנה את ההגבלה לפי הצורך (אולי זה ככה כבר מראש אני לא יודע) ואם יש, איזה מהסידורים אני צריך להישתמש כולם להאב או המודם והמחשב של אח שלי אלי

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים