עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Demon.M,

יש לי 3 מחשבים המחוברים ברשת עם מודם של בזק מסוג power net - par - 7200 מחשב עם ויסטה מחובר חוטי ואחרים(אקס פי) באלחוטי, הרשת והאינטרנת עובדים מצויין עם אקס פי ודרך ויסטה אני לא מצליח להיתחבר לשאר המחשבים מה אפשר לעשות עם זה ??? תודה מראש על התגובות!!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by Hadas89,

ערב טוב... קניתי את הנתב הזה ושמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד, במיוחד על עץ חי...האם לפנות למוקד תמיכה שיחליפו לי אותו או שזה דבר נורמלי? ומה הפתרון? האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הלילה בלי לפחד שהוא יישרוף את כל הבית (חס וחלילה!)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by rubib,

שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית בבית וגיליתי שהשכן שלי כל הזמן מתחבר ומתעלק לי על הרשת האלחוטית שלי. לפני שאני נועל את הרשת עם סיסמא, רציתי לדעת איך אני יכול "להציק" לו כשהוא מחובר לרשת שלי? כשהוא מתחבר על הרשת האלחוטית שלי אז הוא למעשה נכנס לרשת שלי אז אני יכול לשלוח לו הודעות למחשב? זה יהיה מאוד מספק אם אני אוכל לפתוח לו פתאום חלון במחשב שלו ולומר לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתעלק לי על הרשת האלחוטית איך אפשר לעשות את זה!?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, לא מזמן קניתי ראוטר של 3COM ולאחר שחיברתי אותו גילתי שאינטרנט איטי להחריד. יש לי חבילה של 2.5M ואני מוריד בקצב של 30K (מקסימום!). התופעה קיימת גם כאשר הראוטר מחובר באופן חוטי למחשב. כאשר אני מחבר את המודם באופן ישיר המהירות היא כנדרש (300K+). אני מחובר דרך הכבלים והספקית היא בזק בין לאומי. אין לי חייגן. ועשיתי עדכון קושחה לראוטר. הייתי שמח אם יש כאן משהו שמבין עניין יאמר לי מה לשנות בהגדרות. תודה ושנה טובה, אמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

13. Started by ashtarot,

מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד

14. כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...

15. אני עכשיו רוצה לשדרג את האינטרנט בדקתי ובבזק אמרו לי 104 לשנה וראוטר מתנה (שאני לא צריך) ואינטרנט זהב 57.5 שקל לחודש מה דעתכם אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעות אשמח לחוות דעת

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by nat56,

מה אני צריך על מנת לחבר מחשב נייח באופן אלחוטי לראוטר אלחוטי של בזק סימנס . אמרו לי שיש שתי שיטות אחת על ידי כרטיס אלחוטי מובנה והשניייה על ידי מתאם אלחוטי בחיבור USB . המרחק מהרוטר הוא כ כ 7 מטר . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Farar,

שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by avihayar,

שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי

20. שלום לכולם, אני מתגורר אצל סבתי מזה תקופה כיוון שאנו באמצע מעבר דירה. עכשיו במחשב של סבי מותקן xp SP2 ולי יש לפטופ שעליו מותקן VISTA PREMIUM וכאן הבעיה הגדולה איני יכול להתקין כאן את הראוטר שלי כיוון שהמודם שיש לסבי הינו בחיבור USB בלבד :-( השאלה היא כזאת האם ניתן לחבר אותם באמצעות כבל מוצלב לאינטרנט או לחבר את המחשב של סבא (זה שיש בו אינטרנט עם XP) לראוטר בחיבור רשת והראוטר ישתף אינטרנט אלחוטי? אשמח להסברים, תודה ושבת שלום, איציק.

21. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by llnakash,

ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\

25. Started by FC Chelsea,

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר. אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית. התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות? אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים