רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך להתקנה מחדש של דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בקר הרשת במנהל התקנים נהיה צהוב עם סימן שאלה איך ניתן לטפל בבעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לADSL או בעצם זה כבר VDSL של בזק. ל100 מגה (בפועל מקבל 60 מגה). יש לי ראוטר של בזק שהפכתי אותו לפני כמה שנים למודם. אליו מחובר ראוטר של TPLINK 1043 V1 הלבן. שעליו התקנתי קושחה של גרוגוייל (או איך שלא כותבים את זה בעברית) עכשיו יש לי בעיות ברשת, בעיקר באלחוטי בתוך הבית שנוטה להתנתק לפעמים, גם שמדובר על הקומה למטה, איפה שנמצא הראוטר. מעבר לזה עוד כל מיני בעיות, כמו קפיאות ותקיעות וניתוקים. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. אז אני מחפש ראוטר, או ראוטר משולב עם מודם. או אולי בכלל כדאי לקחת ראוטר מבזק. מחפש את הכי טוב בהכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי. גם להזמין מחו"ל זו אופציה. תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם במציאת פתרון לגלישה במרתף, האפשרות שנראת לי הכי ריאלית כרגע היא Access Point ... האם משיהו ממליץ??? איזה דגם ממולץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הי. יש לי בעיה מעצבת ביותר. 2 מחשבים ברשת מחוברים דרך ראוטר קווי אדימקס. בשניהם יש אינטרנט, שניהם עושים פינג בין אחד לשני ללא כל בעיה. הגדרתי שיתוף בשניהם שם הרשת זהה בשניהם. מחשב אחד רואה את המחשב השני בשיתוף והצלחתי להגדיר כונני רשת שעובדים תקין. במחשב השני כאשר אני עושה map network drive הוא רואה את הרשת ואת שם המחשב הראשון ברשת אבל כשלוחצים על שם המחשב הראשון הוא חושב אך לא מראה את הכוננים שמוגדרים בשיתוף. אפילו ניסיתי לרשות לו את הנתיב \\computer name\drive name וכלום הוא חושב שעה ולא מגיב. מה עוד אפשר לעשות??? הרי קיים פינג תקין בין שניהם?? תודה רבה אסי
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב שלי והמחשב של אח שלי מחוברים דרך הראוטר, אנחנו נמצאים באותו Workgroup ובכל זאת.. אני יכול לראות את הSharedDocs שלו ולהעביר אליה קבצים, אבל הוא לא יכול לראות את שלי. ובנוסף, כשאני לוחץ על View workgroup computers זה נותן לי שגיאה של Inaccessible ("אין לך רשות מהאדמין בלה בלה") איך אני מאפשר שיראו את התיקיה שלי בקבוצת עבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם החלון הזה אמור להיראות ככה? כי אני שיניתי אותו בעבר ואני לא יודע אם ככה הוא היה בהתחלה. תודה. נ.ב למי שלא הבין אני רק רוצה להחזיר את החלון הזה לאיך שהוא היה בהתחלה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבוע מה תהיה מקסימום השליחה או הקבלה דרך כרטיס רשת מסוים?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-