רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לך תחפש את החברים שלך ! זה בערך מה שאמרו לי ששאלתי למה אני משלם על חמש מגה ומוריד ב18K ? התגובה המדוייקת שלהם הייתה "העלנו קו תת-ימי שעלה לנו 2 מיליון שקל " וכמובן שעוד פעם שאלתי אז למה יש לי 600 פינג במשחקים???!? הוא אמר" לא יכול ליהיות שיש לך 600 , אוליי בערך 400" . אז אמרתי לו שגם 400 זה המון ולמי שיש HOT יש 130! הוא הציע לי ללכת להזד**ן ואמר שאין מה לעשות ושאם אני יכול להתנתק ...........הבעיה שיש לי התחייבות לחצי שנה! אז אם אתם רוצים להתחבר לנטוויז'ן תחשבו שנית
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לפני מספר ימים התקינו לי כבלים (אינטרנט + טלוויזיה) בבית. הטכנאי התקין את המודם, הוריד בעזרתו את תכנת ההתחברות לאינטרנט (החייגן של אינטרנט זהב, ערוצי זהב). אז התקשרתי ל- IZ, הביאו לי שם משתמש וססמא ואמרו שבעוד שעתיים זה יופעל. טוב וזה לא ממש עבד. כאשר ניסיתי לחייג זה הראה לי את הודעת השגיאה הבאה: Connecting to Ins.inter.net.il... Error 769: The specific destination is not reachable. כאשר אני מריץ ipconfig זה מראה לי: something: IP Address: 0.0.0.0 Subset Mask: 0.0.0.0 another something: וזה לא נראה כאילו יש בעיה בחיבור, בדקתי הכל מספר פעמים, ניסיתי לשנות כבלים וכו' בנוסף לכך, זה נכשל בבדיקה של התקשורת בין המחשב למודם ב Installation assistant…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי סוויטצ' Dynamode SW80010-D אשר אליו מחוברים: מודם מוטורולה (כבלים) מחשב א' מחשב ב' אין לי מושג אם המודם הזה משמש גם כנתב וכו'... במחשבים מוגדר על כרטיסי הרשת לקבל IP באופן אוטומטי. מה שקורה זה שיש אינטרנט בשני המחשבים, הכל עובד, מתוכנות שיתוף ועד לתוכנות מסרים, הבעיה מתחילה כאשר מנסים לקשר בין המחשבים בצורה ישירה, על-מנת לשתף קבצים ותיקיות וכן על-מנת לשחק יחדיו במשחקי רשת. והנה החלק המוזר - בדקתי IP בכל מחשב ובמחשב א', ה-IP הוא: 81.218.143.137 וה-GATEWAY הוא 81.218.142.1 לעומת המחשב השני, בו ה-IP הוא: 62.219.57.96 וה-GATEWAY הוא 62.219.57.1 אין לי מושג איך זה קורה ומאוד הייתי רוצה לדעת מדוע ואיך זה קרה והאם ישנה דרך שבה ניתן לשתף קבצים ותי…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם כבלים ללא חייגן , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה איך אני יכול לשנות ת ip שלי , הצלחתי לשנות בעזרת מדריכון שמישהו נתן לי פה אבל הבעיה שאני יכול רק להשתמש בשתי IP כלומר שאני עכשיו מחליף וזה חוזר לקודם ושאני מנסה לשנות זה חוזר למה שעכשיו למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום גלקסי A-52 יש לי גלישה רק דרך "נתונים ניידים" בגלישה באמצעות WiFi התוצאה היא "מחובר ללא אינטרנט" המחשבים כן עובדים על אותה רשת באמצעות ה-WiFi פניתי לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט ולא נמצא פתרון, פניתי לתמיכה טכנית של סמסונג (סאני) ולא נמצא פתרון. עשיתי - איפוס רשתות, "שכח", הפעלה במצב בטוח, ושום דבר מזה לא עזר. כ"כ הורדתי כלי בדיקה של סמסונג שבודק את החומרה והתוצאה היתה תקינה. יש לי מכשיר ישן נוסף שיאומי, ובו לפעמים אני מצליח לגלוש ולפעמים מקבל אותה תוצאה "מחובר ללא אינטרנט" (כאמור בזמן שבאותה עת אני גולש במחשבים ברשת הזו). במכשיר שלי הגלקסי -ש52 רק כשניסיתי להתחבר ולגלוש ברשת אחרת כשהייתי במקום אחר, וזה עבד בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? איך …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN822N של חברת TP-LINK, ובו אני משתמש כדי להתחבר באופן אלחוטי לרשת הביתית. הקליטה של הכרטיס טובה והאינטרנט עובד טוב במחשב, אבל כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך האייפון שלי מאותו החדר, הקליטה מאוד חלשה. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שלי גם כנקודת גישה, כלומר ליצור באמצעותו רשת נוספת בעלת קליטה חזקה יותר אליה אוכל להתחבר מהפלאפון. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים בבית עליהם מותקנים WIN7 ושניהם מחוברים קווית לרשת אינטרנט אחת. אני מנסה ליצור HOMEGROUP אבל כל מחשב יוצר HOMEGROUP לעצמו ואין לי אפשרות להצטרף לHOMEGROUP אחר. בפועל שאני נכנס לחלון הHOMEGROUP מופיע לי מסך שרשום שאין עוד מחשבים נוספים בHOMEGROUP. אני משתגע כי חיפשתי בכל האינטרנט הסברים ופשוט אני לא מצליח לראות אחד את השני. אבל אם אני אביא מחשב נייד ואתחבר לרשת האלחוטית אני כן אראה אותו בNETWORK. פשוט לא מצליח לחבר בין שניהם. הדבר היחיד שכן מופיע לי זה כשאני נכנס לNETWORK מופיע לי המחשב השני רק תחת הMEDIA DEVICES. יש למישהו תשובה או טיפ איך אני יכול לחבר בין שני המחשבים אפילו אם זה לא דרך הHOMEGROUP אני פשוט רוצה להעביר קבצים דרך הרשת. תודה רבה!! אמיר.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית. ראוטר Edimax BR-62CRWg שאליו מחוברים 4 מחשבים. כולם Windows 7. עכשיו לפתע אחד המחשבים הפסיק את החיבור לאינטרנט.לא ידוע לי אם הותקן עדכון או משהו כזה. הוא פשוט מראה X אדום בסימן של הרשת ליד השעה. ניסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר וגם לא עובד (192.168.2.1). ניסיתי כל מיני פונקציות של ipconfig כמו renew, release, flushdns ולא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר ללוח האם - Gigabyte G41M-ES2L ועדיין לא קרה כלום. גם ניסתי לבטל את ה-Firewall של קספרסקי, ואפילו סגרתי אותו, ושום דבר לא השתנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למי שמכיר או לא מכיר אני מנסה לעבוד עם התוכנה darkcomet. העיניין הוא שהיא דורשת שאני אכניס פורט "להאזנה" כדי שהיא תעבוד דרכו. עכשיו אני לא יכול לבחור בפורט שאני כבר משתמש בו למשהו אחר כי התוכנה רושמת לי "only one usage of each socket adress" - זה קורה נגיד בפורטים 80 ו443. היגיון אומר: "שים פורט אחר" וככה אני עושה אבל לפי האתר http://www.canyouseeme.org כמעט בכל הפורטים (חוץ מ80 ו443,445 שאני לא יכול להשתמש) האתר אומר לי could not see your service on 79.182.128.50 on port (21). הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים וחיפשתי בגוגל כל מיני שיטות ושום דבר לא עובד לי אין לי רשת אלחוטית, רק מודם שאת הדגם רשמתי למעלה. עזרה מישהו? תודה, exeaction
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במסגרת הרצאת הפתיחה של כנס WWDC 2013, הכריזה חברת Apple על רענון של שניים משלושת הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3815
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-