רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בארה"ב נתב אלחוטי, ראיתי שהרבה ממליצים על ה Linksys למניהם אשמח לקבל דגם או לחליופין נתב מחברה אחרת. התרציב הוא כעיקרון עד 500 שח והשימוש שלו יהיה ביתי למקסימום שלושה או ארבעה מחשבים.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לחבר 3/4 מחשבים ברשת אלחוטית? תודה=]
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית: - מחשב Windows Xp Pro Sp2 שהוא המחשב הראשי אליו מחובר המודם והמדפסת - מחשב Windows 98se - מודם Samsung E300IL הכחול שנראה כמו מגהץ. הבעיה היא.. יש לי שיתוף האינטרנט והאינטרנט בשני המחשבים עובד מעולה.. אבל אין לי שיתוף קבצים. השתמשתי באשף של מיקרוסופט לעשות את הרשת.. וכמו שאמרתי רק האינטרנט עובד.. אני מעוניין לעשות שיתוף קבצים + מדפסת ויש לי Norton Internet Security 2005 שמוגדר בו לקבל את המחשב השני שני המחשבים נמצאים באותה קבוצה ששמה Micro. מה יכול להיות הבעיה? בבקשה אני שובר את הראש כבר שבועות :kopfpatsch: ולא רוצה לשלם לטכנאי חבל על הכסף.. [move][glow=red,2,300]תודה רבה לכולם![/glow][/move]
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan) אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחובר ל2 חיבורי VPN, אחד ספק X, השני ספק Y. לפעמים בספק X הפינג הרבה יותר טוב מספק Y, ולפעמים ההפך לשרת מסויים.האם יש אפשרות לגרום לווינדוס שינתב אותי תמיד דרך הVPN שיש לו PING הכי נמוך לשרת מסויים? דוגמא, השרת שלי הוא 10.10.10.10 בצהריים בדר"כ ספק X נותן פינג נמוך יותר מאשר ספק Y. ובלילה זה משתנה, ספק Y נותן פינגים טובים יותר. שניהם זה חיבור VPN, האם יש אפשרות לגרום לווינדוס לבחור את הניתוב תמיד דרך הVPN שיתן לי את הפינג הכי נמוך?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.
-
שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים. התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT! אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים... [attachment deleted by admin]
-
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ערב טוב! אז ככה, היום התחילה לי בעיה מוזרה שכל כמה זמן המודם שלי (THOMSON) מאתחל את עצמו. משום מה יש לי תחושה שזה קורה שיש ניצול גדול של רוחב הפס (הורדות וכדו'). זה קרה לי כבר פעמיים היום כשהתוכנה uTorrent פתוחה, המודם מתאתחל אך לא מצליח להסתנכרן וכשאני סוגר את התוכנה המודם מצליח להסתנכרן והכל חוזר לקדמותו. יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-