עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Burkey,

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר. מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ? אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה. באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

2. Started by ***אלירז***,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי 2 בעיות אשמח אם תוכלו לעזור לי בשתיהם או אפילו באחת מהם. 1. (למחשב עם הראוטר נקרא - מספר 1 ) (למחשב עם המתאם נקרא - מספר 2 ) יש לי ראוטר של בזק 1000 netgear dgn ויש לי 2 מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לראוטר הנ"ל ולמחשב השני קניתי מתאם USB של חברת TP-LINK דגם lt - wn321g, ובראוטר יש כפתור של הדלקת הWIFI וכשאני מדליק אותו (אני משאיר אותו דלוק תמיד) יש אינטרנט במחשב מספר 2 אבל לעיתים קרובות (3 פעמים ביום לפחות) באופן פתאומי במחשב מספר 2 אין אינטרנט בעוד שבמחשב מספר 1 יש אינטרנט והכפתור WIFI עדיין דלוק. ניסיתי לנסות כל מיני דברים כדי לתקן את זה, וגיליתי שאם אני מנתק את התקע של הראוטר מהחשמל ואחרי מספר שניות מחזיר אותו, אז יש אינטרנט גם במחשב מספר …

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות את אחד מהנתבים האלו: LEVEL ONE WBR3406TX * EDIMAX BR-6204WG * NETGEAR WGR614 * איזה אתם ממליצים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  4. Started by pyro,

היי, אני מעוניין לקנות נתב וכ.רשת אלחוטיים בסביבות 750 ש"ח. מחשב אחד מיועד להתחבר בצורה חוטית והמחשב השני בצורה אלחוטית. אני משתמש באימיול לכן אני זקוק לנתב אמין שלא יקרוס תחת עומס. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  5. בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש

6. חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by nucleo,

שלום, יש לי ראוטר מספקית האינטרנט שלי. לפני כמה ימים כשהתקשרתי לשאול אם אפשר לאבטח את החיבור אמרו לי שזה לא מומלץ כי אם אני שוכח את המפתח אי אפשר לאפס. כל זה היה לפני שבכלל הזדהיתי (גם מספר הטלפון היה הסלולרי שלא רשום אצלם) כך שלא יכלו לבדוק מול החשבון שלי אם יש לי ראוטר עם קושחה "custom" או "רגילה" כזו שבאה עם כל ראוטר רגיל מהחנות (אם הם בכלל שומרים רקורד כזה). עוד דבר הוא שכאשר איפסתי את הראוטר בזמנו ע"י ריסט ארוך, כלומר לחיצה ממושכת של כמה שניות טובות על כפתור הריסט (להבדיל מלחיצה קצרה), אכן אופסה לי סיסמאת הכניסה למה שנראה ע"פ עין לפחות לסיסמאת יצרן, admin:1234. שאלתי היא, האם הגיוני והאם נראה לכם שכך המקרה אצלי? האם יכול להיות שיש ראוטרים שאם אני שוכח את מפתח ההצפנה …

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by dvd95,

היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. פירוולים ממש חוצפנים, חוסמים אתרים מסויימים בכלל בלי לשאול אותך. מילא אם היה אפשר לשלוט בזה, אבל אי אפשר! המלצה לפירוול נורמלי. בפירוולים שציינתי חלק מהאתרים לא עולים בשיתוף אינטרנט.

11. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by benor,

שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by dino,

יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. עברתי לבזק בינלאומי כדי להימנע מכל ההגבלות אצל הספקיות השונות ואף לא מזמן עברתי לחבילת 2.5Mbit, ובזמן האחרון הsababDC שלי מזייפת. הפורט שלי פתוח ולפי canyouseeme.org. עם זאת קובץ עם המון מקורות אומנם מתחיל מהר, אבל לאט לאט המהירות צונחת ובמקרה הטוב עוברת את ה30K... בהורדות HTTP אני מגיע ל300K ויותר... משהו אצלי או שיש עוד אנשים שמרגישים הגבלה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by mrraz,

הנושא מעניין אותי, האם יש מישהו שהתנסה בהקמת רשת כזו ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by dragonXxX,

היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  18. של הוט? ולעשות אינטרנט בכבלים תודה רבה אני מאחל לנטויזן מוות ביסורים

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  19. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. האם אפשרי באמצעות תוכנה כלשהי או דרך אחרת ליצור בעזרת כרטיס רשת של netbook סוג של WIFI - רשת שמכשירים אחרים יוכלו להתחבר אליה, לאו דווקא לגישה לאינטרנט אלא יותר דגש על רשת פנימית, בקיצור שהמחשב ישמש כמעין ראוטר לשני טלפונים סלולארים למשל שיוכלו להתחבר ככה אחד לשני. תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים