עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. -מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by So-ReR,

היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by PeaS,

לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by Meturlal,

אני מעוניין לדעת איך אפשר להשתמש במודם ECI (Inovia) B-FOCuS 270PR כנתב (ראוטר). על המודם עצמו כתוב שהוא Router וגם בחוברת המצורפת (בעברית) רשום תמיד "מודם נתב". אך בחוברת אין שום תיעוד לגבי כניסה לממשק הניהול של הנתב (ניסיתי דרך 192.168.0.1 - אך זה לא הגיע לשום מקום), או בכלל לגבי שימוש במודם כנתב. אם מישהו יוכל להפנות אותי בבקשה למידע לשימוש במודם זה כנתב ולגבי כניסה לממשק הניהול, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש! קישור לדף התיאור של המודם מאתר ECI: http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp הערה: מדובר במודם שמתחבר דרך כרטיס רשת.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by SomeoneUknow,

עד לפני כשבוע האינטרנט שלי טד , שדרגתי ל4MB והכל עבד חלק . לפני יומיים פתאום הוא החליט להיות איטי וכל דבר לוקח זמן , במיוחד סרטונים Online . אם אני מוריד אז מוריד על MAX אבל סרטונים וטעינת אתרים זה יחסית איטי לעומת מה שהיה , מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  6. החברה הזאת מיצרת תמיד את כל הכבלים של המחשב (מדפסת,USB,מיקרופונים,ועוד...) ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא תוצאות תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…

8. חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by ImFondOfComputers,

לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by rosesr,

ואיזה ציוד צריך? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  13. Started by gilm,

שלום רב לי יש אינטרנט של 12 מגה כבלים בבית לחברה שלי יש אינטרנט 2.5 אני עובר אליה לתקופה של חודש האם אני יכול להעביר את המודם מהדירה שלי לדירה שלה ואז לגלוש עליו ויהיה לו מהירות של 12 מגה? אנחנו גרים באותה עיר

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. ^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  18. כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by dino,

יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  22. לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  23. כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  24. יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...

• 4 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים