עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HoFFe,

אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by oryan_m,

אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by sau,

*נמחק*

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  5. פירוולים ממש חוצפנים, חוסמים אתרים מסויימים בכלל בלי לשאול אותך. מילא אם היה אפשר לשלוט בזה, אבל אי אפשר! המלצה לפירוול נורמלי. בפירוולים שציינתי חלק מהאתרים לא עולים בשיתוף אינטרנט.

6. אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by AmL1,

מה אני צריך בשביל לחבר 3/4 מחשבים ברשת אלחוטית? תודה=]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by MiOB,

שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by benor,

שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר להאב קודם כל האם צריך הגדרה מיוחדת בשבילו? איך אפשר לחבר אותו? יש לי מודם של הכבלים וראוטר חוטי של level one שעובד מצויין אז רציתי לשאול האם אני צריך להוציא את הראוטר ולשים את ההאב במקום להוציא חוט מהראוטר להאב? האם ההאב יכול לעבוד לבד? וגם האם באמת הוא נותן רוחב פס אחיד לכל מי שמחובר? הכוונה האם זה רק תיאוריה או שבאמת כולם יקבלו את אותו רוחב פס? ועוד שאלה מה מומלץ היום בקשר להאבים? אני לא כל כך מעודכן.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by dino,

יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  13. על איזה תכונות מומלץ להסתכל בכרטיס רשת אלחוטי מה זה 802.11? האם זה חשוב? האם אלו כרטיסים סבבה? ‏Edimax EW-7318UG 54Mbps USB‎ ‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ האם עדיף ללכת על PCI כדי לחסוך במשאבים או שזה זניח?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  14. קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by dogday,

הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  17. קודם כל שבת שלום לכולם! 1. אני מחפש אחר כרטיס רשת אלחוטי PCI בשביל אחי למחשב נייח הכרטיס צריך לעבוד עם נתב לינקסיס WRT54GL וההגנות שלו (ד"א לנתב מותקנות אנטנות של 7dbi של לינקסיס HGA7T) הוא מוכן להשקיע 100 שקל איזה מבין הכרטיסים האלה עדיפים מנעה מחשבים? Edimax EW-7128g http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1808 Edimax EW-7326lg http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4385 D-LINK DWA-510 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3087 להערכתי המחשב שלו ממוקם כ 10-15 מטר מהראוטר ומפרידה תיקרה בניהם, בכל מקרה הקליטה לא צריכה להיות 100% _____________________________________________________________________________ 2. עכשיו המחשב שלי מחובר ע"י כבל רשת ל…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  18. במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by alex15,

עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  21. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. Started by Danix60,

אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. Started by asaf-g,

שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  25. Started by Denton,

שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים