עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי

2. Started by miki891,

שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. גם השנה אני מבקר בתערכות CES. למי שלא זוכר או לא יודע, זוהי תערוכת האלקטרוניקה והמחשבים הגדולה ביותר בעולם וכל החברות נוהגות להכריז בה על המוצרים החדשים. דיווחים בנושאי אינטרנט, תקשורת, נתבים וכיוב' אפשר יהיה לקרוא בעיקר בדף ה-FACEBOOK של NetCHEIF בכתובת הזו - https://www.facebook.com/NetCHEIF. כל הפרטים על התערוכה ואיך הגעתי ללאס ווגאס כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2850

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום יש לי רשת אלחוטית קווית ואלחוטית בבית בין 4 מחשבים נייחים ונייד אלחוטי. הוספתי עכשיו גם HTPC בסלון אך הכבל תקשורת שהשחלתי בקירות לא יכולים להגיע לנתב בגלל שהצינורות בקיר עמוסים באותו מקום. הכבל תקשורת מגיע עד קופסת ביניים, ששם יש כבל אחר שמגיע מחדר אחר וממשיך עד לנתב (אין עוד מקום לעוד כבל ולא מתאים לי לחצוב בקיר). חתכתי את הכבל שמגיע מהחדר ילדים ל-2 ועכשיו אני מבין שאני צריך: * hub שמנתב בין מחשב בחדר וה-HTPC אל הנתב, ולא מצאתי באינטרנט אחד קטן שיכנס לקופסת הביינים (הכי קטן שמצאתי זה סוויץ עם 4 פורטים בגודל 10*8 ס"מ). * אייך הוא יקבל מתח? (אין לי שם נקודת מתח)? האם יש על סוללות? * האם מספיק 10/100 או שיש גם 1000? היום אני עובד בבית עם 1G פנימי ו-10M חיצוני. אודה לכם…

5. Started by singera,

למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by redead,

שאני עושה את העידכון זה משנה אם הרואטר מחובר פיזית למחשב עם כבל רשת או שזה בסדר לעשות את העידכון גם שהראוטר "מחובר" אלחוטית ? משהו מאוד מוזר , ניסיתי לעשות עידכון שהראוטר מחובר אלחוטי והוא טוען שהגריסה אינה תואמת . מודבר בלינק הזה : http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=all&sort=effdt&order=desc&sku=3CRWER100-75 כמו שאתם רואים מופיע שם גירסה - 1.3.06. לי כרגע מותקן 1.3ww ושאני הולך לאתר הישראלי לא מופיע שם בכלל ה1.3.06 למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by RazTK,

שלום לכם, חיברתי את שני המחשבים שלי בעזרת כבל לכרטיסי הרשת. כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני אני נתקל בהודעה: אני מצליח להתחבר רק ממחשב אחד לאחר.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by biodome,

אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  10. תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  11. עקב קניית מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP-64bit גיליתי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי קשה להשיג דרייבר שתומך במערכת הפעלה זו - מישהו כבר נתקל בבעיה זו ? הצליח לפתור אותה ? (באתר של EDIMAX כתוב במפרט שהכרטיס אמור לתמוך במערכת הפעלה זו, אולם משום מה הם מספקים דרייבר רק לגרסת ה-32bit)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by ori444,

אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. אני מנסה להקים רשת אלחוטית בבית עם שתי קומות, ועכשיו התלבטות היא אם להשקיע ולקנות אנטנות עם טווח גדול יותר לראוטר ולמחשבים או פשוט להוסיף תחנה שתחזק את האות , מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  14. שלום מחפש בנרות כרטיס wifi, pci או pci-e חצי גובה עם bracket נמוך, (כמו זה אבל של wifi http://www.digitize.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=184) השימוש הוא למארז נמוך low profile לקולנוע ביתי. אני רואה הרבה כרטיסים נמוכים אבל אף אחד לא בא עם ה-bracket הנמוך, הנדרש למארז. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג כזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by BenK,

שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by mrraz,

לפני יומיים עשיתי מנוי פרימיום לחודש. עובד ממש טוב על המקסימום היום הורדתי והורדתי ופתאום זה נגמר בדקתי וראיתי שיתרת מכסת ההורדה שלי קרובה לאפס מישהו יודע איך בנוייה השיטה של מכסת ההורדות ?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  18. יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by N.R,

שלום, לא יודע אם המקום הנכון זה כאן או בפורום צרכנות, מאמין שפה עוקבים יותר אנשים שמבינים. לפני מספר חודשים העברתי את המודם\ראוטר שלי לחדר אחר והייתי צריך לחבר אותו עם כבל RJ11 ארוך יותר של 6 מטר לעומת 1 מטר שהיה לי במיקום הקודם. בגדול זה לא השפיע לי על חווית הגלישה ואין לי בכלל ניתוקים או בעיות אחרות בכלל (מלבד שאני בדרך כלל מכבה אותו בלילה). מה שכן, יש נורה כתומה שנדלקת לי בראוטר מדי פעם ( רק עם כבלים ארוכים) ומבדיקה שלי הsnr margin ירד מ13DB בהורדה עם כבל של מטר לסביבות db8. ניסיתי כבלים אחרים בכמה מיקרופילטרים ואותו חדר וזה נשאר ככה או יורד עד ל6 ועם כבל של מטר זה חזר לסביבות 13. מופעל אצלי SRA ו BITSWAP והכל מוגדר בסדר, מה שכן אני רוצה…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.

21. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by kobi10,

ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  23. היי חבר'ה, להורים שלי יש בית קפה, והייתי רוצה להכניס לשם את האינטרנט האלחוטי כך שכל מבקר בבית קפה יוכל להתחבר לאינטרנט בחינם, ממש כמו שיש עכשיו בירושלים,אבל הבעיה שאני לא יודע מה אני צריך כדי שדבר כזה יקרה (איזה ציוד לקנות לאיזה ספק אינטרנט לפנות וכו') אשמח עם תענו לי בהקדם תודה...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by J0n1,

גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.