רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
גם ביטורנט וגם אימיול לא זזים מאז שעברתי דירה,היום בדקתי טיסיפי יודיפי והיודיפי ניכשל כמעט תמיד,יש למישהו מושג מה זה אומר והאם זה מצביע על בעיה בחיבור? יש לציין שאין פיירוול לפני זה ולא שום דבר.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
החברה הזאת מיצרת תמיד את כל הכבלים של המחשב (מדפסת,USB,מיקרופונים,ועוד...) ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן מברק לבזק בין לאומי השאלה הראשונה האם הם חברה טובה בזק בין לאומי? שאלה שנייה האם אני צריך להגדיר את הראוטר שלי (ROTAL RTA 1025?) ומהם ההגדרות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי נתב של dlink. אני לא מצליח לעבוד עם ה emule דרכו. כאשר חיברתי את האינטרנט ישירות דרך המודם ולא דרך הנתב אני מצליח לעבוד. כמו כן, הבעייה היא לא של firewall כיוון שאפילו כשאני מוריד את ה firewall לגמרי אני לא מצליח להתחבר. הבעיה היא לא של Low id אלא פשוט ה emule לא מצליח להתחבר. קראתי שהרבה פעמים הבעיה היא שצריך להגדיר את הרשת כ static ip אבל כשניסיתי את זה, זה לא הצליח. יכול להיות שלא עשיתי משהו טוב בקונפיגורציה הזאת. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה כי אני כבר די מיואש. תודה רבה מראש לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב !: ) אני משתמש בראוטר של אדימקס (BR-6204wg) ואני מנסה להפעיל שרת web על אחד המחשבים ברשת... כאשר אני מנסה להתחבר למחשב ממקור חיצוני עולה לי הcontrol panel של הראוטר... אז השאלה הראשונה היא איך אני משנה את הפורט של הממשק של הראוטר? מפורט 80 למשהו אחר... ואני מאמין שגם זה לא יפתור לגמרי את הבעיה, כי בטח צריך להגדיר בראוטר לאיזה מחשב לפנות כאשר מנסים להתחבר לפורט 80... שזאת בעצם השאלה השניה שלי.. מקווה שלמישהו יש מושג איך עושים את זה.. תודה מראש עידן (החוצפן, יא גמד )
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
צריך המלצה לכלי חינמי יעיל ככל הניתן כדי ליצור VPN (במערכות מוגדרות מראש). אין לי יותר מדי ניסיון בנושא, אז כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין שתי נקודות בצורה אלחוטית, המרחק הוא כ100 מטרים, בניין מול בניין אין אפשרות להעביר כבל. באמצע יש חניון פתוח שעוברות בו מכוניות ועוד משרדים מסביב. חשבתי על אחת משתי הפתרונות: האחת - לרכוש שני AP's, של 300 מגהביט N, עם שתי אנטנות. לחבר בכל צד של AP 2 אנטנות חיצוניות של 7DBI במטרה. החיסרון הוא - שהAPים עובדים על 2.4GHZ שזה טווח תדרים שיחסית עמוס ובשימוש, והוא בשימוש גם שם. היתרון הוא - יש שתי אנטנות מול שתי אנטנות מה שאמור לשפר בצורה משמעותית. האופציה השנייה זה לקנות 2 נתבים שתומכים 5GHZ 450MBIT, עם שלוש אנטנות (2 שידור אחת קליטה). היתרון הוא - 5GHZ זה טווח פנוי לחלוטין או כמעט פנוי, הסיכוי להפרעה משכן ממש קלושה פה. החיסרון - לא מוצא אנטנות חיצוניות שתומכ…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לחבר 3/4 מחשבים ברשת אלחוטית? תודה=]
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-