רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרשת המעצבנת שלי שוב התקלקלה :-\ הרשת תומכת ב-2 מחשבים ניידים. אחד מהם מחובר תמידית בחיבור אלחוטי, ועובד חלק. המחשב השני גם הוא נייד, והוא עובד כשהוא מחובר חוטית, אבל לא כשהוא מחובר אלחוטית : הוא מאתר את הרשתות של השכנים אבל לא את שלי. המסתורין בבעיה - המחשב עבד גם בחיבור אלחוטי לפני שבוע, והדבר היחיד ששיניתי הוא הגדרות כרטיס הרשת כדי שיפעל ברשת של מישהו אחר. ניסיתי כבר להגדיר IP סטטי ולא סטטי (בתיאוריה לא צריך IP סטטי - במחשב שפועל אין), להתקין ולהסיר פרוטוקולים למיניהם, לעבור לWireless Zero Configuration וחזרה לתוכנה של אינטל שהשתמשתי בה קודם, ואפילו לעשות System Restore: שוב דבר לא עוזר. אני לא אוכל להמשיך להשתמש במחשב של אבא תמיד, אנא עזרו לי!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ומודם B FOCUS (אלה בשרת.. אני קליינט מחובר עם סוויץ) א ני רוצה לפתוח פורטים לאימיול, האם הורדת הV מהפרוטקס עושה את זה? אם לא, אני יכול לפתוח אותם מהמחשב שלי פה ולא מהשרת? כי הוא מרוחק... ועוד משהו.. הוא מבקש אייפי בפתיחת פורטים.. מה לשים לו שם? איך אני מגלה את זה מה מהמחשב שלי. נו לענות על כל השאלות, הם כולם חשובות ותשובה של אחת לא תעזור לי אם אין את השנייה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי בבית ברשת אלחוטית כדי שבשניהם תהיה גישה לאינטרנט.... אז אני צריך לדעת מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה... והאם העובדה ששני המחשבים בקומה אחרת בבית יכולה לגרום לבעיה במהירות....(זה מרחק של 10 מטר בערך)
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי סוויטצ' Dynamode SW80010-D אשר אליו מחוברים: מודם מוטורולה (כבלים) מחשב א' מחשב ב' אין לי מושג אם המודם הזה משמש גם כנתב וכו'... במחשבים מוגדר על כרטיסי הרשת לקבל IP באופן אוטומטי. מה שקורה זה שיש אינטרנט בשני המחשבים, הכל עובד, מתוכנות שיתוף ועד לתוכנות מסרים, הבעיה מתחילה כאשר מנסים לקשר בין המחשבים בצורה ישירה, על-מנת לשתף קבצים ותיקיות וכן על-מנת לשחק יחדיו במשחקי רשת. והנה החלק המוזר - בדקתי IP בכל מחשב ובמחשב א', ה-IP הוא: 81.218.143.137 וה-GATEWAY הוא 81.218.142.1 לעומת המחשב השני, בו ה-IP הוא: 62.219.57.96 וה-GATEWAY הוא 62.219.57.1 אין לי מושג איך זה קורה ומאוד הייתי רוצה לדעת מדוע ואיך זה קרה והאם ישנה דרך שבה ניתן לשתף קבצים ותי…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת. אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אמרו לי שכדאי לי לנסות להגדיר את אפשרות הWEBCACHE באימיול, להשגת מהירויות גבוהות יותר. לא הבנתי בדיוק מה זה ואיך זה עובד, אבל אם זה מעלה לי את המהירות באימיול, למה לא? אני משתמש במוד של איזה אחד מצרי. אני משתמש בדף הבא: http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=37#BI בשביל להגדיר את הווב קאש, ואני מחובר לבזק בינלאומי. אני נכנס לאיפה שמגדירים את הווב קאש באימיול, ומגדיר ככה, כמו שכתוב בדף שהבאתי למעלה: ועדיין-שאני עושה בדיקה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה. אני לא מבין מה הבעיה, ומה לא הגדרתי נכון. אם זה עקרוני, יש לי מודם שהוגדר להיות נתב. אבל ליתר ביטחון פתחתי את הפורט 8080, למרות שאני לא חושב שזה קשור.…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אולי זה כבר חרוש ואולי זה מאוד מובן מעליו בכל מיקרה אשמח אם תענו לי... שמתי במחשב שלי אידיאסאל דרך היואסבי יש לי במחשב גם כרטיס רשת ווינדוס 98 עכשיו האם זה אפשרי לחבר את המחשב ברשת למשחב השני שלי שיש בו אקס פי וגם כרטיס רשת כמובן.. ולהיתחבר דרכו לאידיאסאל ללא ברווטר? במזה כרוך צריך איזו תוכנה? זה מוריד מרוחב הפס? מחשב אחד תמיד צריך להיות מחובר? איך זה עובד?.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב זה הדיון השני שאני פותח כבר...הקודם ירד ולא יודע איפה הוא... עכשיו הבעיה שלי היא כזו...2 מחשבים מחוברים בכבל מוצלב ביניהם ואחד מהם מחובר לאינטרנט שניהם בווינדווס XP...איך אני עושה שהמחשב שאין לו גישה ישירה לאינטרנט יוכל לגשת לאינטרנט דרך המחשב שכן יש לו גישה? המדריכים בסטיקי פשוט לא עוזרים לי...ואני לא ממש מבין מהם (ואין לא חדש בעסק של מחשבים) מה אני אמור לעשות. הבעיה שלי היא שאני משתמש בחייגן אבל במדריך יש תמונה רק של התקן LAN אחד...בעוד שלי יש שני התקני LAN(כמו שיש בהדרכה להתקנה בלי חייגן) ועוד ת'חייגן... הנה ככה זה נראה מישהו יכול לעזור לי? כי כל מה שאני מצליח לעשות זה ששני המחשבים יזהו שיש תקשורת ברשת...אבל הם לא מזהים אחד את השני ובטח שלא ת'גישה לאינטרנט...ונ…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-