עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sgsg,

יש לי שני מחשבים (עם ויסטה) ואת הראוטר הנ"ל. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר והשני נמצא חדר ליד ולכן מחובר באופן אלחוטי. הבעיה מתחילה כשאני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים. כאשר אני מנסה להעביר מהמחשב עם החיבור הישיר למחשב האלחוטי הקצב ממש ממש נמוך - 2 מגה במקרה הטוב, אבל בד"כ כמה מאות KB. לפי הווינדוס במחשב האלחוטי הקליטה נעה בין טוב-מאוד למצויין (מהירות 54-48Mb). לפי DD-WRT ה- Signal Quality בין 30%-40% נראה לי די נמוך מבחינת אינטרנט, אני חושב שזה די בסדר למרות שיכול להיות שהאימיול באלחוטי טיפה איטי. שכחתי לציין שהכרטיס הוא של EDIMAX - דגם PCI שיש לו אנטנה עם חוט.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. http://www.optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=2289 ואם לא, איזה נתב חוטי אחר מומלץ למשתמש ב-L2TP? תודה.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by PeaS,

לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by itay_k,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by noy165,

שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by Beginner,

שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by ex_,

היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by nizansm,

עבדתי לפי המדריך בSTICKY של ה ICS כאשר יש לי 2 כרטיסי רשת מחוברים במחשב. עקבתי צעד צעד אחרי כל ההוראות ובכל זאת אין פינג בין המחשבים.. ping 192.168.0.1 מהמחשב האורח ואין תשובה ניסיתי לבטל את הפיירוול של וינדוס ועדיין אין פינג אין כלום. מה הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by zkfir,

שלום חברים ברשותי שני מחשבים אחד עם win xp וגם יש בו את הadsl המחשב השני עם win98 שני המחשבים מחוברים אחד לשני בין שני כרטיסי הרשת השאלה שלי היא : איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט שבמחשב השני בלי adsl היה אינטרנט מהמחשב הראשון אני לא מצליח להגדיר זאת מבקש עם אתם יכולים לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. אני מעוניין לחבר בין שתי נקודות בצורה אלחוטית, המרחק הוא כ100 מטרים, בניין מול בניין אין אפשרות להעביר כבל. באמצע יש חניון פתוח שעוברות בו מכוניות ועוד משרדים מסביב. חשבתי על אחת משתי הפתרונות: האחת - לרכוש שני AP's, של 300 מגהביט N, עם שתי אנטנות. לחבר בכל צד של AP 2 אנטנות חיצוניות של 7DBI במטרה. החיסרון הוא - שהAPים עובדים על 2.4GHZ שזה טווח תדרים שיחסית עמוס ובשימוש, והוא בשימוש גם שם. היתרון הוא - יש שתי אנטנות מול שתי אנטנות מה שאמור לשפר בצורה משמעותית. האופציה השנייה זה לקנות 2 נתבים שתומכים 5GHZ 450MBIT, עם שלוש אנטנות (2 שידור אחת קליטה). היתרון הוא - 5GHZ זה טווח פנוי לחלוטין או כמעט פנוי, הסיכוי להפרעה משכן ממש קלושה פה. החיסרון - לא מוצא אנטנות חיצוניות שתומכ…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  14. לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by darkspell,

יש לי 2 מחשבים נייחים PC ולפטופ Studio 1537 של Dell, המחשבים הנייחים עובדים על XP והנייד על Vista 64, הראוטר הוא דגם WRT54G של Linksys. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר עם הלפטופ לרשת האלחוטית אני מקבל קישוריות Local Only בלבד, לא משנה מה אני מנסה לעשות, המחשב הנייח השני מתחבר לרשת בקלות ובלי בעיות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכרטיס רשת של הלפטופ, אבל בבדיקת מעבדה נאמר לי שכל החומרה תקינה והבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. הגעתי הבייתה, פירמטתי, התקנתי הכל מחדש, ואכן הלפטופ התחבר לרשת, והנה יום-יומיים אח"כ הבעיה חוזרת על עצמה למרות שלא שיניתי כ-ל-ו-ם בהגדרות משני הצדדים. גם אתמול הייתה לי בעיה דומה בבית של חברה שלי, שאצלה גם ראוטר של Linksys אבל מדגם WRT54GL אך הבעיה נפתרה אחרי…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.

17. אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. יש לי 4 מחשבים מחוברים ברשת ע"י switch אחד מהם הוא הסרבר שהוא מחובר ישירות ל ADSL ולswitch... וכל שאר המחשבים מחוברים גם ל switch.. הרשת פעלה מצויין וכל המחשבים היו יכולים לגלוש באינטרנט... לפני כמה ימים ביום בהיר אחד, פתאום האינטרנט בשני מחשבים לא פועל.... מה יכולה להיות הבעייה? לא היו שינוייים בשום הגדרות!... תודה רבה רבה.... נ.ב- כאשר ממחשב אחד שהאינטרנט בו לא פועל עשיתי פינג לסרבר אז ההוא החזיר תשובה... זה אומר שהרשת מחוברת לא?... אז חסכתי לכם פחות בעייה לחשוב עלייה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by wooper,

היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by K0sTa,

צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. Started by MichaelZ,

לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  24. הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Tamirrr,

אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים