רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דרוש ראוטר אלחוטי לא תקין לצורך תצוגה בפרוייקט סטודנטים . אשמח לתרומה אני מאזור השרון נייד גם לאזור ראשון חולון בת ים . בתודה עמית 0548111143 amitoha23@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום.. אני עושה אינטרנט בכבלים, והייתי רוצה שתהיה לי יציבות במשך היום במשחקי הרשת. על מה הייתם ממליצים לי כיוון שכמעט בכל החברות המבצע של 99 שח. חשבתי על נטוויזן.. אני גר בקריות אם זה משנה. תודה רבה 8)
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בזה? ברוב המקרים אני מגיע ל20-80KB וזה נכון רק לשרתים מחו"ל(רובם למען האמת, כמובן שלא כולם), בארץ אני מגיע למהירות המקסימלית. זה התחיל לפני שבוע וחצי ולא עשיתי שום שינוי ברשת/במחשב, רשת של 2 מחשבים + נתב br6204wg ומודם 270pr. כבר שללתי בעיה ברשת או במחשבים, ככה שהאופציה שנשארה זה הספק שהם בב"ל. דיברתי עכשיו עם תומך שלהם, שירות כ"כ גרוע בחיים שלי לא קיבלתי(ואני חייב להודות שמאז שהתחברתי אליהם הכל היה טיפ טופ בנושא הזה). הוא אומר לי לעשות בדיקה לשרת שלהם כשאני אומר לו בפירוש שהבעיה היא רק בחיבור לחו"ל, מטומטם. אחרי זה הוא אמר לי לעשות בדיקה לyahoo שקישור אליהם מופיע באתר של בב"ל ואחרי שאני מקבל את המהירות המקסימלית הוא צורח לי באוזן שהכל בסדר. בטח שהכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעית מהירות באינטרנט האלחוטי. ברשותי מהירות של 12 מגה דרך הוט והספק שלי הוא 012. הגלישה במחשב הנייח שלי היא בסדר אבל כאשר אני מחבר כל מכשיר שתומך ב wi fi הגלישה וההורדה עצמה היא מאוד איטית! ניתן לציין שבכל מכשיר שאני מנסה לגלוש או להוריד כל סוג של תוכן הוא בקרבת הנתב והקליטה במכשיר היא מלאה. יש למישהו מושג למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחרי שידרוג ל4 בבזק בינלאומי הגיע הזמן לשדרג ל4 בבזק.. אז שודרגתי מבחינת בזק לחבילה. הבעיה שרק ביום ראשון הקרוב טכנאי שלהם יבוא לסדר את התשתית שהייתה עד עכשיו 2 מגה. נאמר לי שזה לא קשור לבית שלי וזה יותר בכיוון השכונתי.. זה נורמלי הדבר הזה? כל אחד שמשדרג עובר כזה דבר? ואחרי שהטכנאי יעשה את עבודתו ..פתאום יהיה לי 4 ? אני אצטרך לעשות משהו מיוחד או שזה אוטומטית ? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין להכין cantenna לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html עכשיו אני רוצה לקנות מאיביי את PIGTAIL ושאר החלקים. אבל אני לא בטוח אם הם עם החיבור הנכון. יש את הPIGTAIL האלה: http://www.ebay.com/itm/300562738419?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/180969833701?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/290809437853?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ויש את זה 3 מטר! באותו מחיר! אומנם לא כתוב עליו שהוא PIGTAIL, אבל נראה לי שהוא אותו כבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-WiFi-Wi-Fi-Router-New-/330809383358? השאלה הא…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי הפיירוול המובנה של הראוטר האם הוא חוסם מזיקים ורוגלות יותר טוב מפיירוול מבוסס תוכנה? (מה הוא חוסם בעצם?) האם מספיק להפעיל אותו מבלי להגדיר כל מיני מאפיינים בתת קטגוריה של הפיירוול (כי בבררת מחדל הוא מנותק ) וזה כל מה שצריך? קיבלתי את הראוטר רק לפני שבוע אז אני לא ממש בעיניינים ראוטר SIEMRNS SL2-141
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מהן השעות שמומלץ להוריד באימיול ...?.. מהן שעות השיא והעומס ?.. אני ב 017 וידוע לי על הבעייה של הגבלת פורטים ותעבורה מצידם . אבל אצלי הוא מוריד טוב .
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המרחק הוא בקושי 2 מטר ממחשב אחד לשני.. אני לא רוצה לשתף אינטרנט אלא רק קבצים ואני מחפש משהו זול.. האם יש איזה שיטה דרך USB? כי ה LAN PORT תפוס במחשב אחד...
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב. הכל עובד סבבה. אבל חשבתי על משהו: אם יש לי פיירוול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט, אני צריך להריץ פירוול גם במחשב השני ? (אנטי וירוס אני מריץ בשניהם כמובן) תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.