רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הכרטיס רשת אור שיש קישוריות מוגבלת . אני מחבר כ.רשת למודם כבלים , הסימן על יד השעון אומר שהקישוריות מוגבלת או לא קיימת. ניסיתי הדרייבר שבא עם ה XP ,והדרייבר המקורי של הלוח כרטיס רשת. מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות? (הכרטיס רשת תקין) תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא בכוונה, אני כרגע מחוברת (כספית ;-)) לשני ספקי אינטרנט. (לקחתי חבילה מהוט שכוללת ספק אינטרנט. ושכחתי לבטל את הספק הקודם) איך אני רואה מי מבין שני הספקים הוא זה שאני גולשת דרכו? (כי רוצה להיות שקטה שיכולה לבטל את הספק הקודם)
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלוםיש לי רשת ביתית אלחוטית עם נתב ומתאמים למחשבים בתקן G ומהירות 54 האם החלפת הנתב בלבד לתקן N ומהירות 300 -תשפר את איכות הקליטה במחשבים בחדרים הפנימיים?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית מחשב אחד מחובר לראוטר ושני מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית לאחרונה קניתי כרטיס usb אלחוטי לאחד המחשבים והאינטרנט בו כל הזמן עובד ומתנתק למרות ששני המחשבים האחרים עובדים מה יכול להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. ספק האינטרנט בבית שלי הוא אורנג'. יש לי את הנתב שלהם (מרובע, לבן). האם אני רשאי/יכול להחליף את הנתב שלהם בנתב שלי?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שעושה כבילת רשת ביתית דרך הצנרת הקיימת של הטלפון והכבלים. אני חושב שתהיה לי בעיה עם פתרון אלחוטי בגלל שאחד המחשבים בממ"ד (האינטרנט מחובר בחדר לא בחדר ממ"ד) יש קיר גבס אחד חוץ מהקיר ממ"ד, המרחק האוירי בין החדרים הוא 3.5 - 4 מטר. אם מישהו יכול לייעץ על ראוטר וכרטיס רשת טובים, זה יעזור לי מאד
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי סוויטצ' Dynamode SW80010-D אשר אליו מחוברים: מודם מוטורולה (כבלים) מחשב א' מחשב ב' אין לי מושג אם המודם הזה משמש גם כנתב וכו'... במחשבים מוגדר על כרטיסי הרשת לקבל IP באופן אוטומטי. מה שקורה זה שיש אינטרנט בשני המחשבים, הכל עובד, מתוכנות שיתוף ועד לתוכנות מסרים, הבעיה מתחילה כאשר מנסים לקשר בין המחשבים בצורה ישירה, על-מנת לשתף קבצים ותיקיות וכן על-מנת לשחק יחדיו במשחקי רשת. והנה החלק המוזר - בדקתי IP בכל מחשב ובמחשב א', ה-IP הוא: 81.218.143.137 וה-GATEWAY הוא 81.218.142.1 לעומת המחשב השני, בו ה-IP הוא: 62.219.57.96 וה-GATEWAY הוא 62.219.57.1 אין לי מושג איך זה קורה ומאוד הייתי רוצה לדעת מדוע ואיך זה קרה והאם ישנה דרך שבה ניתן לשתף קבצים ותי…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכל המכובדים ברשותי שני מחשבים: מערכת ההפעלה על שניהם XP מחוברים ע"י מודם אלקטל משודרג שמחובר לHUB. עד כאן הכל בסדר - שאלתי היא איזה אפשרויות יש לי לשליטה על שני המחשבים (בעקבות שדרוג המודם לראוטר) לדוגמא: האם אני יכול להקצות רוחב פס לכל מחשב? לשלוט על מחשב אחד דרך השני? או כל פונקציה נחמדה ומעניינת אחרת ?? תודה - מחכה לתשובתכם ???
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בביית שלושה מחשבים ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי שיחבר ביניהם. הבעיה היא שאני לא מבין כלום בנושא. כדאי לקחת את הראוטר במבצע של בזק 10ש"ח *24 חודשים? או לקנות את הראוטר בעצמי? אני מחפש ראוטר שיכול להתחבר גם אלחוטי וגם עם כבל ושיהיה אמין. תודה מראש, חן
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-