עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ZiX,

עשיתי רשת חוטית לא מזמן בבית.. והיום אני רוצה להוזיז את הראוטר מהמיקום שלו.. והכבלים לא מספיקים.. רציתי לשאול לגבי אופציה של מתאם נקבה לנקבה .. כמו זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22480 ואז לחבר עוד כבל לכל חיבור.. אני צריך להעביר עם הכבלים במהירות של 1 ג'גה... האם זה עשוי להזיק לי לרשת? יש פתרון טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by naor-007,

טוב אני מעוניין להכין cantenna לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html עכשיו אני רוצה לקנות מאיביי את PIGTAIL ושאר החלקים. אבל אני לא בטוח אם הם עם החיבור הנכון. יש את הPIGTAIL האלה: http://www.ebay.com/itm/300562738419?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/180969833701?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/290809437853?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ויש את זה 3 מטר! באותו מחיר! אומנם לא כתוב עליו שהוא PIGTAIL, אבל נראה לי שהוא אותו כבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-WiFi-Wi-Fi-Router-New-/330809383358? השאלה הא…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. היה לי קצת בעיות בהתחלה אינטרנט מתנתק ,מהירות גלישה בערך אפס ורוב הזמן לא גולש אבל היה מורידבקצב 250 - 350 KBPS יש לי מהירות גלישה של 2.5 Mb . אחרי שעדכנתי את ה firmware הוא עבד רגיל עם מהירות גלישה ממוצעת אבל מוריד בקושי עד 10Kbps (אני מוריד דרך bitcomit ) פתחתי את כל הפורטים אבל זה לא עזר. אשמח אם אקבל פתרונות לבעיה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

11. היי לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי את הנתב שהיה לי ל- TP-Link WR1043. מאז, בכל פעם שאני צופה במשהו במחשב הנייד, כאשר הקובץ אותו אני מריץ נמצא על המחשב הנייח (מחובר ישירות לנתב), אני חווה מידי כמה דקות (משתנה) תקיעה טורדנית של הסרט למשך חצי דקה בערך. התופעה לא קרתה לי ברווטר הקודם שהיה לי (לינקסיס ישן)... יש למישהו מושג איך לתקן את זה? בתודה מראש, אסף.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. איזה חברה הכי טוב ..כי יש לי 2 מחשבים ...אני רוצה לדעעת איזה חברה אינטרנט רשת אלחוטיי... תודה יום טוב ! עידן

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Amos,

שלום, יש לי רשת (קווית) של 4 מחשבים, כולם WIN XP, מחוברים לראוטר. לאחרונה נוצר "בלגאן" בהגדרות הרשת (חלק מהמחשבים מוגדרים פעמיים ועוד כל מיני דברים מוזרים). נראה לי שבנסיון לתקן רק יווצרו כפילויות מיותרות, אי לכך אני מעוניין לבטל את הגדרות הרשת, "לנקות את השולחן" ולהגדיר הכל מחדש. עם ההגדרה מחדש אני אסתדר, השאלה היא איך לבטל את ההגדרות הקיימות, כדי להגיע למצב שאין רשת בכלל? פשוט למחוק את כל הרכיבים המופיעים ב-My Network Places? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. היי כולם, דבר ראשון סוף כל סוף אני מוצא פורום רציני לחומרה ובמיוחד לרשתות ביתיות (עניתם לי על הרבה שאלות כבר דרך הנעוצים)... עכשיו לעניין... ברשותי ראוטר אלחוטי מדגם D Link DI-524 והוא מתחבר ישירות למחשב שלי... בחדר אחר של הבית אני מעוניין להציב ראוטר אלחוטי נוסף אשר יתחבר ישירות לאקס בוקס שלי. השאלה שלי היא האם דבר כזה הוא אפשרי בכלל... יעני שראוטר אחד משדר אותו, שני קולט את אותם אותות ויודע דרך כאבל רשת לתת גישה לאינטרנט לאקס בוקס שלי... אם דבר זה אפשרי בכלל אז אם רק תוכלו להמליץ לי על דגמים... תודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  16. אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by t d,

שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by ashbit_q,

רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by masmddr,

שלום. חיפשתי בפורום ולא מצאתי, בעיקר כי אני לא בדיוק יודע מה לחפש. יש לי נייד שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי. לנייד יש כרטיס WIFI מובנה. האם יש דרך לשתף את החיבור (להפוך את הנייד לhotspot ) דרך הכרטיס האלחוטי? כוונה: הנייד שלי מחובר דרך המודם, נייד אחר יוכל לחפש ולמצוא את הנייד שלי ולהתחבר אליו דרך כרטיס הרשת שלו ולגלוש גם כן. הנייד מריץ Windows 7 Ultimate, מספיק לי שרק נייד אחד אחר יוכל להתחבר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  21. הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. יש לי אינטרנט 10 מגה ו2 מחשבים מחוברים ברשת. על הראשון אני משחק אונליין והשני סתם לגלישה. אבל לפעמים יש לי לאגים כשמישהו משתמש בו, אבל לא תמיד (וכן, וזה 100% בגלל זה, כי כשאני מנתק את המחשב השני מהרשת הלאג מייד מפסיק). מישהו יודע איך אפשר להגביל את המחשב השני, ככה שעדיין יהיה אפשר להשתמש בו, אבל שהוא לא יפריע לי לשחק?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.