רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי לכולם לאחר בדיקות שונות הוחלט ללכת על נתב של 3com ..... אבל איזה ? 1. דגם חדש: http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3C13633A 2. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWDR100A-72 3. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T מי נגד מה ? מה כדאי לקנות ? מחירים יש לכם? אצל מי כדאי לקנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחשב של חמי מותקן win 2000 sp4 - ללא firewall הגלישה היתה בסדר, עד שנוצר מצב שהמודם היה מחובר אבל אי אפשר להיכנס עם הדפדפן או להוריד דוא"ל בתמיכה אמרו שנחסמו לי הפורטים port 80 ועוד, והמליצו לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, האם יש פתרון קל יותר? ה firewall הוסר בגלל שכאשר הוא היה מותקן אי אפשר היה לגלוש בכלל (mcafee firewall ) וכאשר הוא הוסר כן אפשר היה לגלוש, מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טוב ..כי יש לי 2 מחשבים ...אני רוצה לדעעת איזה חברה אינטרנט רשת אלחוטיי... תודה יום טוב ! עידן
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחובר ל 012 בכבלים, עד לא מזמן הייתי מחובר ב L2TP עם נתב של לינקסיס בגרסא הרגילה. לאחרונה עברתי לחיבור קבוע ב MPLS. לפני שהעבירו אותי לחיבור קבוע, שיקחתי BF-2 והכל עבד סבבה, חוץ מזה שהפינגים היו "פושרים". עם המעבר ל MPLS הפינגים השתפרו אך פתאום החלה בעיה של ניתוקים מהשרת: "Connection lost" בתדירות גבוהה מאד. זה יכול לקרות אחת ל 2 דקות ויכול להיות 1 ל 5 דקות, ולפעמים אפילו פחות. כמובן שאני נזרק משרת המשחק בגלל זה. עשיתי מס' בדיקות, ובסוף הסתבר שזה החיבור MPLS, כי בחיבור VPN זה עובד בלי ניתוקים. עכשיו השאלה היא, איך זה יכול לקרות ? מישהו כאן מחובר ל 012 בכבלים ב MPLS והייתה לו בעיה כזאת ? חוץ מזה כל הגלישה באינטרנט וההורדות נראה תקין לחלוטין. אני אנסה ליצור קשר מחר עם 0…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש בידי את האפשרות להביא עם הדודים מחו"ל את אחד מהראוטרים הבאים: D-Link DIR-655 Linksys WRT160N Linksys WRT310N Belkin N+ Belkin N1 Vision (עם חריגה של 14 דולר, השאלה אם הוא שווה את זה) לפי מה שהבנתי, הבלקין הכי חזק, הבעיה היא שהוא לא תומך L2TP... האם אני צריך LT2P אם אני גולש ללא חייגן בכבלים (MPLS) ? הדרישות שלי הן פשוט שיהיה חזק, כי הEdimax 6524 לא עזר. איזה ראוטר הכי מומלץ ? (מזמין מ Amazon.com) אני גולש דרך כבלים, אקספון, מהירות: 5 מגה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני טס לגור בניו יורק ואני מעוניין בקצת מידע על איך הדברים שם עובדים בנוגע לספקיות איטרנט אז יש לי כמה שאלות 1: האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? 2: מה מהירות האינטרנט המקסימלית בארצות הברית? 3: איזה ספקיות נחשבות לאמינות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי בבית וחיברתי את כל המחשבים בבית לנתב (אגב הנתב הוא גם מודם ) הגדרתי דרך המחשב שלי לחיצה ימנית>מאפיינים>שם המחשב>מזהה רשת את קבוצת העבודה וכך עשיתי לכולם קבוצת עבודה אחת לאחר מכן קבעתי שם לכל מחשב בדקתי בהגדרות של כרטיס הרשת שאני מקבל כתובת IP ושירות DNS באופן אוטומטי עשיתי הפעלה מחדש לכל המחשבים (מערכת הפעלה אקס פי פרופשונל) עכשיו כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי הצג מחשבים בקבוצת העבודה אני לא רואה כלום ביטלתי גם את הפיירוול של וינדווס וגם את אותם תוצאות עשיתי הגדרה למחשבים דרך הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה (שמופיע בחלון של חיבורי רשת מצד ימין) וניסיתי שם בכל מיני דרכים אם זה בהגדרה שהמחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט וכו' אבל ללא שום תוצאות חיוביו…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
דרוש ראוטר אלחוטי לא תקין לצורך תצוגה בפרוייקט סטודנטים . אשמח לתרומה אני מאזור השרון נייד גם לאזור ראשון חולון בת ים . בתודה עמית 0548111143 amitoha23@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קראתי את כל המדריכים פה ופעם אחת הצלחתי לשתף אינטרנט בין שני המחשבים אבל לא קבצים ??? עכשיו כלום לא עובד לי!!! איפה יש הסבר מפורט או משהו שיעזור (מדריך לחיבור בעזרת כרטיסי רשת בלבד ולא באמצעות ראוטר)
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-