רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת דרך כבל רשת מוצלב המחשב שלי הוא השרת של האינטרנט בשתי המחשבים יש כרטיס רשת עכשיו יש לי אינטרנט בשתי המחשבים אבל אני לא יודע למה אין שיתוף קבצים! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שאלה לאלו שמחוברים דרך אוניברסיטה (חיבור מהיר) : האם אפשר להפעיל תוכנות מסרים מידיים, להוריד קבצים (ftp) להפעיל רשתות שיתוף , להפעיל סקייפי והאם ניתן לשחק משחקי רשת על חיבור זה? אשמח לתשובה שתכריע האם להתחבר דרך חיבור של אוניברסיטה!!!
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
וגם הקספרסקי די כושל בגלל העסק הזה. ואין עיצוב לדפים. אני כבר די מיואש. רק השחזור לקח איזה שעתיים (שרובם הלכו על תוכנות של HP). צירפתי תמונה. עריכה: טוב עשיתי רענון חזק והעיצוב חזר, אבל האינטרנט עדיין מרגיש מוזר והקספרסקי לא מעדכן כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-