רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לקנות 2 ראוטרים, שאחד ישמש כראוטר והשני כאקסס פוינט המטרה לחברה אחד במרתף כראוטר ואת השני באופן קווי (לא אלחוטי) לקומה אחרת בבית כ AP (יש קו רשת שרץ בקירות). מעדיף ראוטרים של D-LINK, אבל אם יש המלצה אחרת גם יתקבל בברכה איזה ראוטרים טובים ולא יקרים מומלצים? וצריך שיהיו פשוטים להגדרה כ AP תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר 4G וראיתי 2 ראוטרים ואני מתלבט בינהם : 1. TPLINK TL-MR6400 2. BOON VOLTE 4G LTE כולל יציאות לטלפון קווי שעובד דרך הסים סלולאר RJ11 3. ויש אופציה הכי זולה USB ROUTER 4G עולה מאוד זול 140 שקל השאלה אם הסטיק מתחמם / איכות הקליטה וכו' ECO-150 4G WIFI תמיד עדיף לקחת ראוטר רגיל מאשר סטיק USB ?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבים שלי בבית יש לי שני ניידים עם WIN7 גולשים באלחוטי משניהם אני יכול לגשת לקבצים לקרוא ולכתוב אבל ממחשב אחד אני רואה את הכונן שמשותף במחשב השני אבל לא כל הקבצים מופיעים ז"ת אם יש בתקייה 30 קבצים אז רק 20 מופיעים מישהו יודע למה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר אצל מישהו האינטרנט עובד, רק יש בעיה עם DNS. אני לא מצליח להתחבר לשום אתר דרך כתובת - רק דרך IP... איפה בידיקו אני אמור להכניס את כתובת ה DNS? ניסיתי להכניס במאפיינים של כרטיס הרשת, ניסיתי להכניס בהגדרות של הראוטר עצמו אבל כלום לא עוזר... מה עוד אפשר לנסות?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
*please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ביתית המקושרת דרך SWITCH - אין שום בעיה להתחבר ולהוריד קבצים מכל מחשב אולם כשמחובר לICQ ומקבל קובץ לא יכול לקבלו. מה הסיבה? כרטיסי הרשת מוגדרים עם כתובות IP בהתאם למדריך... גדעון
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב SIEMENS SL2-141 ומחשב שני מחובר אליו עם כבל רשת ללא בעיות אני רוצה שהSIEMENS יתחבר למחשב השני ללא כבל האם האנטנה הזאת: TP-Link TL-ANT2408C יכולה לפתור את הבעיה למרחק קליטה של 20 עד 30 מטר? תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי לכולם לאחר בדיקות שונות הוחלט ללכת על נתב של 3com ..... אבל איזה ? 1. דגם חדש: http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3C13633A 2. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWDR100A-72 3. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T מי נגד מה ? מה כדאי לקנות ? מחירים יש לכם? אצל מי כדאי לקנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
תוכנה מסוימת (מאיה) מבקשת ממני כתובת Ethernet בשביל להפעיל אותה. לפי מה שהבנתי מפורומים בחו"ל אני חייב Ethernet card בשביל שתהיה לי כתובת, כי הכתובת שלי עכשיו היא 00000000.... יש לי כמה שאלות: 1-מה הוא עושה בשביל להביא לי כתובת ?Ethernet 2-האם זה הרכיב (לדוגמה) http://www.maplin.co.uk/images/Full/34809i0.jpg 3-יכל להיות שיש לי אחד מובנה בלוח ?(IS7-E ABIT) 4-אם כן, למה הוא לא פועל? יש עוד משהו שאני צריך לדעת על הרכיב הזה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי בערך 5 -6 מדפסות בבית + 5 מחשבים + כונן ניד (HD של מחשב ניד במגירה) ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את כולם ככה שכל המחשבים בבית יוכלו לשתף קבצים עם כל המחשב וגם לגשת אל הנ"ל - הפתרון הראשון והמהיר זה לקחת מחשב לחבר לו את הכל ולשתף את זה אבל ראיתי מין רכזת USB אלחוטית, מחברים את כל הUSBים לרכזת והיא משתפת ואז אני לא תלוי בכך שהמחשב יעבוד. את הרכזת USB ראיתי אתמול בעיתון אבל זרקתי אותו לפח ועכשיו אני לא מוצא שום זכר לרכזת הזאת למישהו יש שיטה עדיפה \ מקום שממנו אוכל לקנות את הרכזת (או שם שלה)
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אחרי יותר משנתיים וחצי של עבודה הגיש היום צוות, המשותף למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולווין, דו"ח בנושא הפצת שידורי וידאו ברשת האינטרנט. הדו"ח קובע כי בעתיד יש להחיל על שידורי וידאו מסויימים ברשת האינטרנט כללי רגולציה הדומים לאלה הנהוגים בכבלים ובלווין, כמו הגנה על ערכים ואינטרסים ציבוריים, הגנה על קטינים מפני תוכן פוגעני, שמירה על כללי אתיקה, הגנה על הצרכן וסיוע לבעלי מוגבלויות. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1542
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-