עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  2. לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  3. לא יודע אם זה אמור להיות פה או לא אז תסלחו לי... כשאני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס לאינטרנט הוא פועל בטיסה... וכשאני מפעיל את האזוראוס אז הוא הופך לאיטי ביותר... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה, או שאין לי מספיק זיכרון או לא יודע מה... :errrr: תודה מראש slim_shady....

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  4. יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by morty,

אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

7. דבר מעניין שגיליתי, ואשמח לשמוע עוד דעות. ליוטיוב יש דרך לבדוק קצבים - פה http://www.youtube.com/my_speed# גיליתי להפתעתי שב-360p הוידאו עובר בקצב של 20,000 kbps. לעומת זאת, ברזולוציה של 720p הוידאו עובר בקצב הרבה יותר נמוך של כ-5,000 kbps. המסקנה שלי היא שאנחנו נדפקים, בגלל שכנראה יש פה מנגנון caching - הרבה אנשים רואים ב-360p ולכן זה ב-cache (אצל הספק? באקאמי?) אבל כשרואים קיבצי וידאו שפחות אנשים רואים אז זה על הפנים! מעניין לשמוע תוצאות ודעות שלכם.

8. הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב

9. Started by jetman,

מה המצב חברים? אני במצב די מעצבן, שדרגתי ל 20MB לפי איזה חודש, כל פעם אומרים לי שאין מלאי של חדשים, רק מחודשים ושאין צפי לחדשים, הם קיבלו לא מזמן netgear חדשים, וזה עוד מעט נגמר, אבל וטוענים שחדשים יהיו עוד איזה חודש חודשיים, יש לימישהוא מושג בנושא? אני לא רוצה להסתכן במכשיר מחודש, נכון שלרוב ככה זה בעסקי התקשורת (חוץ מסלולרי), שלפעמים הציוד הוא באמת מחודש, יש לי ממיר YES קטן שנראה שנפל על הרצפה פעם חח, אבל בכל זאת עובד. מה לעשות? ללכת על מחודש? אני בכל מקרה לא יכול לגלוש על ה DLINK 2760U שיש לי.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by galza,

ובכן, סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח. מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא תודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שאלתי בעבר ולא הגענו לפיתרון וזה קצת משגע אותי. יש לי ראוטר N ומחשב ראשי עם כרטיס 1000MB ומחשב בסלון עם כרטיס אלחוטי N. מימיו הראשונים המחשב בסלון היה עם WIN 7 והראשי עם XP. מהירות ההעברה הייתה אז נורמלית (לא זוכר מהי, סביבות 30MB לשניה?) שדרגתי את המחשב הראשי לWIN 7 ומאז המהירות ירדה לסביבות 3MB לשניה. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם בעיה כזאת והמון פתרונות אפשריים. ניסיתי את כל הפתרונות שנתנו ולא עוזר. לא מבין איך בכלל זה קורה. לא קרה לאף אחד פה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by niv_easy,

אהלן, כבר שלושה חודשים בערך אני מתעסק עם בעיה בשיתוף טורנטים. קצת רקע, יש לי מערכת הפעלה של לינוקס ומודם של בזק Dlink dsl-2650u עם גרסת קושחה: BZ_1.15. אני מוריד טורנטים דרך TL, מהירות הורדה מעולה, אבל אני לא מצליח להעלות את הטורנטים (ולא, זה לא בעיה של PEERS). כמובן שפתחתי פורטים בשרת, גם דרך Virtual Server, וגם דרך Port Forward, ובנוסף הגדרתי כתובת IP סטטית. אני משתף טורנטים דרך תוכנת 1.3.5 Deluge. אז הבעיה היא שאני רואה שPEERS מתחברים לטורנט שלי, אבל תוך שניה מתנתקים. קראתי המון בהרבה פורומים גם של DLINK וגם על DELUGE ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. כשחיפשתי פתרונות ראיתי שיש בעית עומסים בראוטרים האלה, ובאמצעות הגדרת פקודות בRouter ע"י Telnet זה עשוי לפתור את הבעיה, לדוג…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  14. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

15. באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה... נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה …

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by devek,

אני שוקל לעבור לספק אינטרנט אחר ורציתי לדעת מה טווח המחירים כיום לאינטרנט 3 מגה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה. אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר. תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by GL23,

שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  21. היי חבריה, כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית? אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home תודה. 2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני? תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  22. מכיוון שאני לא הכי מבין בזה, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני מתכוון לחבר עוד מחשב לחיבור האינטרנט שלי שיהיה בקרוב 2.5 מגה. המחשב השני צריך אינטרנט רק לגלישה והורדת מסמכים רבים, ללא אימיול וכאלה. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by elilosky,

יש לי פינג גבוה במשחקי רשת אין איזה דרך לסדר את זה שיפעל יותר מהר ? יש לי אינטרנט 2.5 מגה ברשת ביתית לשתי מחשבים

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. שלום לכולם, הרשת המעצבנת שלי שוב התקלקלה :-\ הרשת תומכת ב-2 מחשבים ניידים. אחד מהם מחובר תמידית בחיבור אלחוטי, ועובד חלק. המחשב השני גם הוא נייד, והוא עובד כשהוא מחובר חוטית, אבל לא כשהוא מחובר אלחוטית : הוא מאתר את הרשתות של השכנים אבל לא את שלי. המסתורין בבעיה - המחשב עבד גם בחיבור אלחוטי לפני שבוע, והדבר היחיד ששיניתי הוא הגדרות כרטיס הרשת כדי שיפעל ברשת של מישהו אחר. ניסיתי כבר להגדיר IP סטטי ולא סטטי (בתיאוריה לא צריך IP סטטי - במחשב שפועל אין), להתקין ולהסיר פרוטוקולים למיניהם, לעבור לWireless Zero Configuration וחזרה לתוכנה של אינטל שהשתמשתי בה קודם, ואפילו לעשות System Restore: שוב דבר לא עוזר. אני לא אוכל להמשיך להשתמש במחשב של אבא תמיד, אנא עזרו לי!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by K0sTa,

צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.