עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KF,

שלום כבר כמעט לפני חודש בערך קיבלתי מודם רשת מסוג : Eth Aztech DSL 600E . עכשיו שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל (בקיצור את כל החיבורים שתחברים) אז שהמחשב עולה לווינדוס אז הסמלים בצד עולים לאט ויש סימן של איקס על הסמל של נורטון אנטי וירוס 2005 לכמה שניות ואז זה נעלם ואחרי כמה שניות (נגיד 10-15 שניות) המחשב נתקע.... פשוט מאד העכבר לא מגיב והמקלדת (המנורות בכלל לא דולקות פתאום) וגם אי אפשר לכבות את המחשב מהכפתורים אלא רק ע"י הוצאה מהחשמל ..... אני מדבר איתכם כרגע עם מודם USB והכול תקין הכל רץ מהר הווינדוס עולה מהר ושום דבר לא נתקע..... דרך אגב יש לי רק מחשב אחד בבית אם זה עוזר לכם... אמרתי לעצמי אולי זה הבעיה בספק ? אז היה לי ספק 480W ג'נרי אז והחלפתי אותו ל- ENERMAX EG42…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Load,

היי אנשים אז ככה מחר אני מתחבר לחבילה של 1.5 בברק ורציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מהאיזור שלי (נתניה) שמחובר כבר לברק ויוכל לספר לי על טיב החיבור שלו כי זו פעם ראשונה שלי בברק ואני מפחד להתחייב ואז להיתקע עם פינגים גבוהים בCS ן SOF2 דבר שני מה לעזאזל מהירויות השליחה המגוחכות האלו בADSL גם בחבילה 1.5 המהירות היא 96Kb (כלומר 12KB) זה דבר מאוד מוזנח בארץ והגורם לזה הוא בזק שלא נותנת יותר מ96 בניגוד לכבלים (ויש לזה השפעה על הגלישה) או למשל מי שרוצה לפתוח FTP או שולח הרבה דואר נפוח והכי חשוב בתוכנות שיתוף תנסו להפעיל את האימיול או SHAREAZA שאלו תוכנות שמשתפות את הקבצים שלכם המון לא כמו קזה ובאותו זמן לגלוש נורמלי........בלתי אפשרי אבל אם תבטלו לדקה את השיתוף לאחרים תרא…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  4. שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. Started by Jorgen,

שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. נראה שיש לי איטיות לא ברורה בחלק מהאתרים הגדולים אבל לא באתרים "רגילים" ו"עצמאיים". בדיקות המהירות מראות שיש לי מאה מגה הורדה ושני מגה העלאה שזה נראה לי תקין. הבעיה שבאתרים מאוד מסויימים, בעיקר של התאגידים הגדולים, יש איטיות לא ברורה. למשל ביו טיוב יותר קשה לראות סרטים. לפעמים סרטים נתקעים על טעינה הרבה זמן. בפייסבוק... אני מנסה להסתכל בשירשור של תגובות וזה נתקע על טעינה למרות שבמקביל אני יכול לטעון את שאר השירשורים. בגוגל גם איטיות לא ברורה בכל מיני שירותים. זה לא משהו אחיד לכל האינטרנט, זה נראה איטיות מסויימת שיש בעיקר באתרים הגדולים. יכול להיות שנכנס לתקוף איזשהוא סינון תעבורה על ידי החברות הגדולות?(קשור לNN? או שאין קשר?) יכול ל…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. יש לי מחשב נייח בממ"ד ומחשב נייד בנוסף.הנתב הוא של edimax 6216 ,ואני גולש עם התשתית של הוט. בהוט אני מחובר במהירות גלישה של 1.5 וב 012 במהירות של 3 (עקב טעות שלהם).בהוט אמרו לי שבגלל שאין תאום במהירויות הדבר פוגע משמעותית במהירות האם כך הדבר ? גם כאשר הנייד צמוד לנתב והתקשורת מקסימלית - עדיין המהירות נמוכה(1,5.5,11,18,24),למרות שאני רואה ב- site monitor במהירות -54.גם כשאני עובר לבית אחר עם הנייד עם נתב של 6204 edimax המהירות מיד ב 54. מה הסיבה שבביתי מהירות הגלישה לא עולה ????

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by sharon515,

שלום מה דעתכם על הכתבה הבאה ? האם נראה לכם שגם בארץ זה יהיה ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557858&sid=127 תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by Cheif,

שני מיזמי הכבילה האלטרנטיביים, ה-HomeGrid Forum וה-HomePNA Alliance, הודיעו בשבוע שעבר על איחוד כוחות ומיזוג הפעילות שלהם לארגון אחד. למה זה חשוב ולמה זה צריך דווקא לעניין אותנו בישראל? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3798

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING" שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייב וגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזר כשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL) מה עושים?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  12. יש לי אינטרנט 715 כבלים דרך 012. לאחרונה החלו אצלי ניתוקים מעצבנים כל כמה שעות התקשרתי ל 012 והם הפנו אותו לתבל שיבדקו את הבעייה תבל שאלו אם המודם והנוריות שלו דולקות כמו שצריך עניתי להם בחיוב. הם אמרו שיסימו את המודם שלי למעקב. מה יכולה להיות הבעייה? הבעייה הזאת אצלי שבוע שבועיים. לפני כ חודשיים שלוש הייתה לי בעיה עם המודם והיה אצלי טכנאי מספר פעמים שנרא לי שבסוף סידר את התקלה. דבר נוסף תבל אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בחייגן של 012 שאין לי מושג מה זה אומר. אם יש למשהו עצות או פתרון לתקלה אני ישמח לשמוע. מפרט: מודם כבלים - TERAYON TJ 715 מחובר דרך כ.רשת WIN XP תודה מראש L.A.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by shay820,

שלום לכולם האם יש חשיבות בבחירת ערוץ ברואטר ,או פשוט להשאיר על AUTO תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by Mics,

אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by yp3,

יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by benor,

איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. Started by moris,

היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. יש לי מודם אלקטל משודרג לראוטר, וסוויצ' של ג'יגהבייט, ואני מעוניין שמחשב העבודה ישאר "מאחורי" המודם והפיירוול, ושהמחשב השני ישמש כשרת ווב ושרת FTP. האם זה אומר שהמחשב השני לא יכול להיות גם כן מאחורי הראוטר? פחות חשוב לי שהמחשב הזה יהיה בטוח, כך שאם יש דרך קלה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרט (אחד דרך הראוטר, השני ישירות) אז זה בסדר מבחינתי. כרגע שני המחשבים מאחורי הראוטר, ורואים אחד את השני דרך הסוויצ'. מה הדרך הכי בטוחה וקלה להגדיר רשת כזאת? אני כן אשמח שיהיה לי שיתוף קבצים ממחשב העבודה לשרת, אבל לא להיפך. אני בשום פנים לא רוצה לסכן את המידע שיש לי על מחשב העבודה. תודה!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by david_kasi,

יש לי אינטרנט 012 תשתית של הוט וראוטר של טי פי לינק. לעיתים , לא תמיד, אני מקבל מהירות הורדה איטית בטרוף !! לערך 20 קיי ומטה ..הדבר קורה לא רק בשעות עומס ,מצד שני בשעות עומס 11:21 מוריד לי עד 300 קיי . למישהו יש הסבר לדבר ? בעיית ההורדה לא קוראת רק במחשב שמחובר אלחוטית אלא גם במחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. מה עושים ???

21. לפני יומיים רכשתי את ה WRT54GL המפורסם, והתקנתי בו את Tomato החביבה, הכל עובד יפה תחת עומס P2P ואני בסך הכל מאוד מרוצה, אך משהו מטריד אותי. אני מחובר בחייגן L2TP , עכשיו הוא מאפשר לי להתחבר רק אם אני שם את סוג החיבור על Connect On Demand לפי מה שהבנתי מה שזה עושה זה מנתק לי את החיבור לאינטרנט אם עובר פרק זמן Ideal מסויים שאותו אני יכול לקבוע, ואני לא רוצה שזה יעשה את זה, אני מעדיף שיהיה תמיד מחובר(Keep Alive) הבעיה שבמצב של Keep Alive אני לא מצליח להתחבר, אלא מקבל את הIP של הרשת של הכבלים 172.....

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  22. טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Started by Gil28,

קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!

24. שלום יש לי NOKIA E71 ואני רוצה לגלוש באלחוטי ... איזה חסימה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by or323,

שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.