רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני גולש באתר ובעוד מספר אתרים הטעינה איטית, זה מתבטא שדורש זמן ארוך עד להצגת העמוד אני מחפש איך לשפר את מהירות הגלישה וטעינת האתרים או הגורם לבעיה אני מחובר למהירות 30 מגה, באופן אלחוטי לנתב של אורנג הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם הדחופה! בטעות טיפשית מאוד שיניתי את שם המחשב מ- Domain ל - Workgroup עשיתי ריסטרט והחשבון שלי של ה Domain נעלם וכמובן נשארתי רק עם החשבונות Local. שניסיתי להחזיר ל Domain כמו שהיה לפני כן (התחברתי עם VPN) זה רושם לי Account already exists ו - Access denied. אני מצליח לחבר את המחשב שלי חזרה ל- domain אם אני משנה את שם המחשב אבל מה שקורה שאני לא מצליח להתחבר ליוזר כי זה רושם there are currently no logon servers to service the logon request כנראה כי החיבור vpn מתנתק שמנסים להחליף יוזר. האם יש דרך לסדר את זה מבלי לגשת פיזית לרשת של העבודה ? לפחות לגשת ליוזר ההוא בצורה אופליין ? אני כמובן אפנה ל IT שלנו כמפלט אחרון , לא בא לי להסתבך איתם כרגע. הצילו !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם אפשר לאפשר למכונה וירטואלית שרצה על ESXI גישה ישירה לכרטיס רשת (במידה ויש יותר מכרטיס אחד פיזי בשרת) לדוגמה: אם אני מריץ באחת המכונות DD-WRT האם אני יכול לקשר אותה לכרטיס ספציפי כדי שהמכונה תצליח "לחייג" עם ה מודם של בזק ... מקווה שתארתי את השאלה מספיק ברור ... תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי רמקולים Logitech Z906 שמחוברםי למחשב .בדפדפן Chrome רק 2 רמקולים קדמיים עובדים , כשצופה ביוטיוב או סרט דרך הדפדפן. למשל עם Firefox אין בעיה וכל חמשת הרמקוים עובדים. האם ניתן לסדר את זה בדפדפן Chrome ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה והזמנתי תשתית 40 של בזק וקיבלתי את ה Dlink 6850u מאז עברו איזה שבועיים ואחת לכמה ימים (קרה כבר 3 פעמים) הראוטר מפסיק לתקשר עם העולם. אלחוטי: לפטופ וטלפונים מזהים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה חוטי: אין אינטרנט ואין תשובה מהכתובת של המודם (http://10.0.0.138) הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לנתק ולחבר את המודם מהחשמל .. ממש מציק.. בעיה מוכרת? להחליף ראוטר? להעביר למצב מודם ולהשתמש בראוטר משלי? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מספר של ניסיונות רבים, אני ממשיך להיכשל ללא דרך הצלחה. אני לקוח הוט 100MB ויש לי את המודם "הוטבוקס" וכל מי שלוקח שלהם יודע שה-WIFI שלו הוא על הפנים. עדיין יש ברשותי נתב אלחוטי של בזק "bezeq d-link 6740u" שעבר היה המודם של האינטרנט שהייתי לקוח של בזק WIFI חזק ! . אני רוצה לקחת ה"bezeq d-link 6740u" לחבר אותו להוטבוקס (HOTBOX) כך שה-bezeq d-link 6740u ישדר את הרשת האלחוטית, והוטבוקס יספק את האינטרנט למחשב הראשי ולנתב אלחוטי של בזק. איך אני עושה את זה?!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחר בעיות רבות שהראוטר( edimax br 6204wg ) הישן שלי גרם לי,החלטתי שצריך ראוטר חדש אבל אני לא יודע איזה לקנות בעכרון חשבתי אולי משהו של cisco linksys אבל אני פתוח להצעות התקציב הוא עד 400 שח בערך ולראוטר מתחברים 2 מחשבים ולפעמים טאבלט או פלאפון בWIFI. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחי טס לחו"ל והשאיר לי את הקו הביתי החינמי שלו של 012. לי בבית יש אינטרנט של בזקבינלאומי על תשתית של בזק. מה אני צריך להגדיר במודם/ ראוטר שלי כדי שזה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי נתב wrt610n v2 תקין עם ddwrt ללא בעיות מיוחדות. רציתי להתנסות עם openwrt אז ביצעתי פלאש. משלב זה אני חווה בעיה של איבוד תקשורת עם הנתב אחת לכמה שעות ונדרש לעשות power cycle כדי לקבל ממנו תגובה. אין הקצאת IP בשלב זה, אין אינטרנט או תגובה לפינג גם אם אני מגדיר IP סטטי, וזה לא חוזר מעצמו לאחר פרק זמן מסויים. כל נורות הנתב נשארות דלוקות במצב רגיל ללא שינוי במצבן. איבוד הגישה נבדק ואומת במס' מחשבים ברשת. מאז כבר ניסתי להחזיר לקושחה המקורית וגם לחזור ל-DDWRT (קובץ שנוסה בעבר בהצלחה) אבל הבעיה נהייתה persistent בכל האימג'ים. לאחר כל החלפת קושחה אני עושה 30-30-30 hard reset (גם בלי הבעיה חוזרת) בשביל לנקות את ה- NVRAM. אני משאיר בהגדרות ברירת מחדל בלי להעלות קבצי גי…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ראוטר מדגם: 3g 6408n של אדימקס. הראוטר מחובר למודם הוטבוקס של הוט (כאשר הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד, מקווה שעשיתי זאת כמו שצריך)כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל 8 מגה במקום 100.התשתית שלי היא הוט וספקית בזב"ל. לאחר שדברתי עם הוט וחיברתי את המודם ההוטבוקס ישירות למחשב אני מקבל מהירות אידיאלית, כך שהבעיה היא לא בהוטבוקס.אולי הבעיה בקינפוג הראוטר? אם כן, מישהו יכול לעזור לי בקינפוג הראוטר בבקשה במידה ויש משהו מיוחד?ואם הבעיה היא לא בקינפוג אז מה זה יכול להיות? הראוטר חדש לגמרי (למרות שזה לא מבטיח כלום אני לא מאמין שהוא תקול). בבקשה, אני די אובד עצות, אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-