רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור כבלים 1.5 באמצעות 012 ויש לי ראוטר edimax br6204wg יש לי מחשב עם ווינדוס בסלון שגולש מצויין ומחובר באופן קווי לראוטר ובחדר יש לי mac mini שמתחבר באופן אלחוטי עם כרטיס הרשת המובנה הגלישה שלי מצויינת וגם כאשר אני מוריד בhttp יש לי מהירות מעולה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להוריד מftp או irc אני מקבל מהירויות מחרידות - 1kb במקרה הטוב האם יש לזה פתרון? נ.ב. המרחק בין המחשב שבחדר לראוטר הוא לא גדול במיוחד - יש חדר אחד שמפריד ביניהם - מדובר בערך על 8 מטר בין הראוטר למחשב בחדר
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש פרטי באינטרנט (לא חברה), ואני מעוניין לשמור על כתובת I.P קבועה. זאת על מנת שאני אוכל לפתוח פורטים מסויימים. ספקית האינטרנט שלי הינה בזק בינלאומי. הנציג שלהם אמר לי שאני יכול לעשות זאת רק בתשלום קבוע של 69 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים: סתם עובדים עליי כדי לחלוב ממני כסף? זה זכותי לדרוש מהטכנאי של הספק לפתוח לי פורטים כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט? יש דרך לפתוח פורטים ללא תלות בספק (אם איזושהי תוכנה, נניח)? המטרה שלי הינה להאיץ את ההורדה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530
-
יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בראיון שבו הציגו לי את הציור הבא: וביקשו ממני לתאר את כל התהליך כיצד המחשב הראשון מתקשר עם המחשב השני. (בהנחה ששניהם ברשתות שונות לחלוטין) כל מה שאני יודע, זה שהמחשב הראשון יודע את כתובת ה-IP של המחשב השני אך לא יודע את הכתובת הפיזית וכיצד להגיע אליה. הוא שולח בקשת ARP. איכשהו זה מגיע לראוטר, אשר יודע בעזרת כל מיני שיטות לאיזה ראוטר עליו להגיע. מפה כבר אין לי מושג אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם,יש לי שני נתבים, הראשי d-link 6740u שמחובר לאינטרנט, והשני d-link 2760u שאותו אני רוצה לגשר לראשי. בכל אופן, העניין הוא כזה, המחשב הנייח שלי נמצא בחדר ממ"ד ואני לא רוצה לקדוח בקיר. הבנתי שאפשר לחבר בין הנתבים באופן אלחוטי...איך אני יכול לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי, שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט, אתמול הייתי צריך לעשות 3 פעמים RESET מלא לנתב הראשי, ופעמיים בשיחה עם בזק כדי להגדיר מחדש את הנתב. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה , בגלל הקרינה והתדרים... חייבים להשתמש בכבלים מסוככים ? עד 15 מטר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי של הDV6282 הוא ה 3945ABG , קצב ההעברה מתייצב על 2.49MBS. אפשר לחיות עם זה אבל זה נראה לי קצת איטי לא? דרייברים אחרונים של הכרטיס האלחוטי עודכנו, לנתב הקושחה האוריגינלית (4.30.7 נדמה לי), לנייח XP ולנייד VISTA. אפשר לשפר? מה הקצב אצלכם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט (בצרפת) דרך פרנס טלקום וספציפית דרך אורנג LIVEBOX זו מן קופסא "הכל כלול" דרכה מחוברים הממיר לכבלים, אופציה לטלפון, המחשב בכבל רשת והמחשב הנייד ברשת אלחוטית. כאמור האופציה האלחוטית מובנית ב livebox ופועלת תמיד. המחשב הנייח שכמור מחובר בכבל רשת משמש גם להורדת קבצים ב-emule , אולם אני מקבל חיווי כי הפורטים אינם פתוחים ולכן מוריד קבצים בקצב נמוק ביותר - קילובייטים בודדים בלבד. מהירות החיבור שלי היא 8 מגה ואני מגיע בתוכנות אחרות גם למהירות הורדה של 700 קילובייט. והשאלה - יכול להיות שיש לי פיירוול ב livebox ?? איך אני יכול לבדוק ויותר חשוב איך לפתוח בו פורטים? אני מניח שתפנו אותי למסמכים שקיבלתי עם ה livebox אבל הם דלים מאוד והצרפתית שלי אפילו דלה יותר …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-