עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה, לי היה עד עכשיו אינטרנט ADSL והשתמשתי במודם נתב של סימנס לרשת אלחוטית, לפני שבועים עברתי לכבלים וקיבלתי מודם חדש מ HOT שהוא לא אלחוטי, האם יש אפשרות לעשות איזה חיבור כך שאוכל להשתמש במודם של סימנס ולחזור לרשת אלחוטית שהיתה לי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ערב טוב, אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT. בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה: ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~. בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. Started by amisu,

התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. Started by Internal,

בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. היי חברה. נתקלתי בבעיה בשיתוף קבצים בין שני מחשבים, אחד עם XP, ואחד עם VISTA הגדרתי במחשב עם XP תיקיות לשיתוף וכל מה שצריך. כשאני מתחבר מהמחשב עם הויסטה אליו, אני יכול לראות את התיקיות שמשותפות, אבל זה לא נותן לי גישה אליהן. הגדרתי FULL CONTROL, ו EVERYONE ב PERMISSIONS... פיירוול מבוטל... עוד משהו ששכחתי?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. של הוט? ולעשות אינטרנט בכבלים תודה רבה אני מאחל לנטויזן מוות ביסורים

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

היי לכולם קניתי לפטופ חדש ומותקן בו ויסטה יש לי בבית ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית אני מסה לחבר את הלפטופ לרשת בצורה אלחוטית ...הוא מזהה את הרשת ..אני מצליח לגלוש אבל אני לא מצליח לראות את התקיות המשותפות ברשת... נסיתי שם את כל ההגדרות ...מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. יש לחברי בבית 2 מחשבים שמחוברים לראוטר, מחשב אחד עובד בסדר ומחובר לאינטרנט (LOCAL Area Connection מחובר) והמחשב השני לאחרונה לא בסדר וה-Local Area Connection אינו פעיל. ניסיתי כל מיני דברים כמו: 1. כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. 2. כיבוי והדלקה של המודם (מודם כבלים). 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס רשת (המובנה בלוח אם). 4. שחזור מערכת System Restore . 5. החלפה בחיבורים של המחשבים בראוטר - עדיין מחשב אחד עובד והשני לא. לא ניסיתי: 1. חיבור ישיר של המודם למחשב ללא תיווך של הראוטר . מכל מה שניסיתי אני מסיק שהבעייה היא לא בראוטר (כי החלפתי בין החיבורים וזה לא שינה כלום) אלא הבעייה או בכרטיס רשת או בווינדוס עצמו, מה דעתכם? חשבתי אולי לנסות לחבר למחשב הבעייתי כרטיס רשת משני (…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by a55af,

מישהו יכול להגיד לי, איזה חבילה מינימלית צריך לאינטרנט על מנת ש-skype יעבוד בצורה חלקה. יש לי 750/96 כרגע, ושאני מדבר ב-skype עם ארה"ב הצד השני שומע מצויין ואני שומע מקוטע. (גם בלי העברת הוידאו, אודיו בלבד) אני מניח שזה בגלל ה-upload. איזה upload מינימלי צריך כדי שלא יהיה קיטועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ori-silver,

א.זה ידוע שעם הספקים אפשר להתמקח כי יש הרבה חברות אבל בתשתית (בזק)יש דרכים להוריד ולקבל מחירים יותר טובים או שזה מחירים קבועים ואין מקום למיקוח? ב.כמה אמורה לעלות תשתית של בזק 2.5 מגה ללא התחיבות? ג.איזה מחיר ללא התחיבות יהיה טוב בשביל ספק 2.5 מגה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Aviad6,

יש לי IP קבוע ואני רוצה לנות אותו שישתנה (ראפידשייר) חבר שלי אמר לי שמהחברה (אני מנטוויזן) אני יכול אוטומטית לבקש והם ייענו לי זה נכון אפשרי הערות תלונות הצעות לפני שאני מתקשר

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by dududs,

חבר שלי טוען שנמחק לו החשבון מייל בyahoo מכיוון שהוא לא השתמש בו איזה חצי שנה. כמו כן,ניסיתי להיכנס לחשבון שלו (id) ונודע לי שהוא פנוי להרשמה ! כלומר נמחק... האם יתכן שyahoo מוחקת חשבונות מייל שאינם בשימוש מס' חודשים ? אשמח לאימות... תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

טוב אז ככה הזמנתי את הlinksys GL לא זוכר את הדגם המלא, בקיצור את זה שממליצים עליו פה. אבל פתאום אמא שלי החליטה שהיא רוצה חוטי, האם יש ראוטר חוטי שיש לו את רמת האפשרויות כמו הLINKSYS: QOS ודברים נוספים? יש לי כרגע את הbridge router DSL-600E Aztech, ולפי מה שאני יודע אין לו ממש אפשרויות גדולות לשימוש כנתב (אם אני אקנה switch), אז אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי. חשבתי על : http://zap.co.il/model.asp?model_id=401348 מה דעתכם? איזה פונקציות יש לו לעומת הhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 ולעומת הlinksys: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 מבחינת הפונקציות של השימוש. אמא שלי משוגעת זה הורג אותי אני רציתי חוטי בהתחלה, היא לא רצתה ויום לפני שהמחשב הגיעה היא מח…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by Shane McMahon,

באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, ויש לי ראוטר תוצרת דיינמוד.שהפיירוול מופעל בראוטר. אני ניכנס לאתר שנקרא www.msn.co.il, ואז זה ניתקע האתר ולא רואה כלום. באתרים אחרים אני רואה למשל ynet או וואלה או נענע הם בסדר. לפעמיים גם וואלה לא ניכנס לדואר. נראה לי משהו מוזר. שהפיירוול מבוטל. אז אני רואה טוב האתר msn וגם אתרים אחרים נמצאים תקינים. למה שהפיירוול שלי מופעל הגנה לא מצליח לעלות לאתר msn? איך פותרים את הבעיה,ומה מגדירים בראוטר? אגב: נסיתי בראוטר בהגדרות virtual server ---nat --- > יציאה פורט 80 של אתרים ובדקתי האתר msn . זה לא עובד. מה עושים? בתודה מראש מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Shlompy,

שלום, יש לי שאלה. אם אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים בעזרת שני מתאמי רשת אלחוטיים ב USB, זה אפשרי? או שאני חייב ראוטר? הדגש הוא על שיתוף קבצים בלבד, ולא אינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  25. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.