עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אתמול לאחר זמן רב התקנתי את ה- DD_WRT בגרסאתו האחרונה (23 SP2). מאז בכל פעם שהביטורנט עובד (לא במהירויות מדהימות ) הגלישה באינטרנט במקביל הופכת לבלתי אפשרית. מלבד הפירמוור הנ"ל לא שיניתי כלום בהגדרות השונות. יכול להיות שישנן הגדרות בראוטר שאני מפספס... מישהו יכול לעזור ? :s05:

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by DeaglinG,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אתמול (שישי) בסביבות אחד בצהריים שידרגתי את החבילה שלי מ-1.5 ל-5 מגה. אמרו לי שתוך 24 שעות אני ירגיש את ההבדל, אז השאלה שלי האם בכלל לצפות לזה היום (שבת) או שהם לא עובדים בשבת ואני סתם לא עוזב את המחשב לחצי שעה אפילו? חחחחחחחח... משהו פעם שידרג את החבילה שלו וביום שבת הוא קיבל אותה? או שלחכות ליום ראשון וזהו..??

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by yaniv55,

אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Psy,

קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. יש לי רשת ביתית קוית עם מחשבים המריצים Windows XP. המחשבים רואים אחד את השני ומשתפים ספריות שהגדרתי. הוספתי בימים האחרונים מחשב נייד נוסף המריץ Windows Vista ומתחבר בדרך אלחוטית לראוטר של שאר המחשבים עם הצפנה WPA. איך אני מאפשר למחשב הנייד לראות את שאר המחשבים המחוברים ברשת ואת הספריות שלהם ? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by eladsachs,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אלחוטי אשר יתחברו בו לפחות 6 מחשבים, עם מהירות של 5 מגה, בחיבור של ADSL, בבית של שתי קומות. החברה או התקציב לא כל כך משנה לי (כמובן לא להביא מעל 1000 שקל), נתב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יהיה בו ניתוקים או בעיות אחרות. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מסוים?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי. שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה... תודה D:

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  11. בלוחות האם של אסוס מצוי סלוט הרחבה לכרטיסי הWI-FI של אסוס. אני סבור שמדובר בתקן פרטי של החברה מכיוון שאני רואה שכל שאר כרטיסי הרשת מצויים בתקן PCI רגיל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את כרטיס ההרחבה של אסוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by e-d-a,

היי היום חידשתי סופית את החיבור שלי לאינטרנט וזאת החבילה שסגרתי: 59.95 ש"ח לחודש לברק 013 לחבילה של 2.5 מגה ו278 ק"ב העלאה, חצי שנה התחייבות. 40 ש"ח 3 חודש ראשונים ו80 ש"ח 9 חודש נוספים, ל2.5 מגה ו250 ק"ב העלאה, שנה התחייבות. נראה לי סביר אני לא צריך יותר מ2.5 הייתי חודש עם 5 וסתם אין לי צורך בזה... כמה אתם משלמים? אצלי מי? ואיזה חבילה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by AsD[eyal],

כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  23. שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by TheReaper,

אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by club_501,

עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.